30/5-09

what a lovely morning,  I  woke up next to my lovely man, and it can´t be a better morning <3

280509

Nu ska jag koka nudlar, sitter o pluggar litegranna till naturprovet som jag ska göra i eftermiddag. Hoppas verkligen att jag klarar det. Sen blir det stan och möta upp grannen för att lukta på parfymer. Ska beställa i Taxfreen :))

Annars mår jag inte bra i magen ännu, hoppas verkligen att det ger med sig snart!

Lång ledighet

Nu har vi varit lediga i ett par dagar, så himla skönt. Var ute i onsdags på Otten med massa folk. Var trevligt :) Åkte hem tidigt för att jag skulle jobba på torsdagen vid 11. Men så blev icke fallet jag har mått dåligt i magen sen i tisdags, väldigt jobbigt mår även illa till och från vet inte vad det är?! Så det var tråkigt att jag inte kunde tjänat ihop de där pengarna. Hade blivit en del eftersom att det var röd dag.

I fredags fick vi besök av Camilla. Vi lagade middag, fläskfilé, kroketter, grönpepparsås och sallad till det. Var supergott!
Så tittade vi på talang och så busringde min pappa. Han pratade som en utlänning, jag tänkte vem fan är det som ringer? Tänkte även på att det kunde vara min pappa, lät lite som det. Men så fick Camilla ta över och pappa kallade sig för Darme. Efter ett tag så fick min mamma ta över och det var Darmes fru Carmen. Ae fyfan vi blev rätt grundlurade där.

Igår åkte vi till Ikea och när vi går in där i Entrén så såg vi en furu säng för endast 395. Så hörde efter lite om den o så. Så det blev att vi tog en sådan. Det tog 3 jävla timmar att sätta ihop den där jäveln. Men så är det när man köper möbler ifrån Ikea. Men vi blev nöjda och den duger åt oss!! :)

 Så där ser den ut :)

hello sunshine

När jag ändå var inne i stan så blev det att jag redan fick sån där kick av att vilja handla inför resan. Så var inne på Åhlens och köpte solskyddsfaktor och en annan, som tar 2 gånger fortare. Jag glömmer aldrig när jag och min familj var på Kreta för 2 år sen. Pappa skulle gå och handla solskyddsfaktor ett par dagar innan vi skulle hem. Han tänkte att han skulle ta en 2, i alla fall lite skydd tänkte han. Men när han kommer tillbaka till hotellrummet och vi kollar på flaskan. Så ser vi att han har köpt en som man tar 2x fortare. Hahah, fyfan vad vi skrattade. Han såg en 2:a på och tänkte väl inte mer på det. Men vi körde med den de sista dagarna. Och vilken snygg bränna vi fick! Så köpte jag även en inpackning på Hårvårdsbaren. Den är kanon bra mot torrt hår.

  fast på nivean tog jag 10.

yiiiiies


Jag var inne på Ticket förut och betalade våran resa till Grekland. Vi åker den 14;e juni ifrån Arlanda.
Känns helt otroligt. Ska bli superduper skönt att få komma iväg direkt när vi slutar. Slippa fira midsommar.

Onsdag

Jag och Fanny pratade igår om att resa. Så kollade vi litegranna, men vi ska kolla mera. Kanske att det går att ta en rest resa bara några dagar innan man drar :) Skulle vara så himla nice att komma iväg. Så är sugen på att åka till Kreta igen och till Turkiet. Just nu är det ganska dyrt i juni, men tar man en rest så kan man nog komma över ett rimligt pris i alla fall.

Idag blir det att träffa Camilla igen, vi ska ringa sjukvårdsupplysning om en sak. Sen kanske det blir att gå en promenix om det blir uppehåll och fint :))

tuesday

Var hos psykologen imorse, övningskörde dit med mammi. Sen träffade jag Camilla, Sara, Denise, Matilda och Sofie på stan. Så käkade vi på mcd/chicken. Gick även en runda köpte en tröja på Ginatricot som jag velat ha länge men inte fått tag i :) Köpte också bara enkla vanliga svart strumpbyxor på lindex. Nu har jag precis gjort klart samhällen. Känns otroligt skönt att få grejer fixade. Alla kompletteringar ska vara inlämnad senast på måndag. Annars så sitter min pingla Camilla mitt emot mig. Hon nästan sover, hon är så trött. Haha!

Om ett tag när mamma och Moa kommer hem. Så ska jag få övningsköra till min älskling. Ska laga god mat och mysa. Plugga lite till matte-nationella som är imorgon, usch hatart. Ska väl även se en film som man kanske kan somna till :))

 my neeeeew lovely :)

Färgat håret!


Igår var jag hos Ewe och gjorde slingor. Jag blev nöjd som tusan, ska lägga i en gång till för då blir det nog en ganska bra blond färg med lite slingor. Sen i sommar kommer nog solen blekat. Och om vi åker utomlands så blir det väl ännu blondare. Nu ska jag inte färga brunt en ända gång till. Men det lär nog bli så i alla fall. För säger alltid samma sak varje gång jag blir blond.  

Idag gick jag hem ifrån skolan till Camilla, för hade glömt busskortet hemma, var nämligen på sjukhuset imorse. Men då fick jag skjuts av mamma. Så åt lite fiskpinnar och pasta hos Camilla. Sen cykla jag hit hem för att jag fick skoskav. Usch jag verkligen hatar skoskav. och nu ska hon hjälpa mig att plugga turism. Efter det blir det att övningsköra med mammi :)

Resor


Jag sitter och kollar på resor. Är så sugen på att åka någonstans med Fredrik. Vi har kollat på sol&bad resor till Grekland, Italien och Spanien. Har även kollat på resor till New York, London och Barcelona. Vi får väl se om det blir någon resa. Men är grymt sugen i alla fall. Jag hoppas på att jag får ett sommarjobb!

mysmysmys

Hade det jätte trevligt igår med tjejerna hemma hos Tessan, vi drack, prata o skratta. Kom hem vid halv 2, gick o la mig då. Men kunde inte somna på direkten. När jag väl somnat så ringde min älskling och var ap fuller. Sen ringde han 2 gånger till. Jag blev galen, haha. 

Så när jag vaknade idag så höll mamma på och bakade massa till imorgon. Vi ska fira pappa vid 4. Jag har inte köpt något present, så måste fixa det imorgon. Men det är inte lätt till den gubben. Annars imorgon blir det att färga håret o kanske det blir att klippa det lite också, även fast jag gjorde det för 5 veckor sen. Men tycker det är så kul, är sugen på att klippa en fin page. Men återstår att se till imorgon.

Nu har vi precis ätit god mat och nu ser vi på Robinson, det är strax Pristävling. 

Läste mina mejl för ett tag sen och såg att jag fått ett enooormt skönt beslut ifrån försäkringsbolaget :))))

7.07

Jag är uppe så om det var med tuppen ;) Jag är svin trött, kom inte i säng förän vid halv 1 pga vissa omständigheter,haha. Ska gå till bussen om typ en kvart, sitter och käkar lite hallonkräm, yummi på det.
Börjar 8.10 med tråkig hotell. Vet inte alls vad vi ska göra nu, hon bablar typ om samma sak jämt huh?
Vet inte när jag slutar, vet bara att jag måste sitta kvar i skolan och göra klart ett arbete som ska in ikväll vid 12. Men så länge ska jag inte sitta kvar. För ska nämligen ut och sitta o dricka någon stans med mina vänner i klassen. Får se vart det bär av :)

Annars så får ni ha en bra dag, och du Camilla får ha det så bra i London i helgen och jag lovar du kommer bli snyggast på hela festen as Jesus ;)

Garlic bread

 
Moa och jag fick för oss att  vi skulle äta vitlöksbröd förut :) Det var sjukt gott!

B I L D E R

Nu kommer det upp lite bilder jag tagit sen förra onsdagen :)

 
Mamma och jag var ute och gick runt Åbackarna.

Tycker att det jättefint vid strömmen.

Vi åkte i Första maj tåget med Emeliie´s Mustang :)
Där ser ni lite bilar som också åkte.

Brände mig visst en hel del, gjorde svin ont!
och nu flagar jag :( haha.

Igår var vi en sväng på maxi, då köpte jag denna skjorta.
Men vet inte om jag ska behålla den?
Säg vad just du tycker ;)

torsdag

Nu har jag fått migrän idag igen, jag förstår inte varför jag ska få det hela tiden nu? Fast igår gick jag och la mig med huvudvärk, så jag anade väl lite kanske att jag skulle vakna med det tyvärr. Så blev att stanna hemma. Kan inte sitta och göra prov när det flimmar för ögonen och bara dunkar i huvudet o det känns som om jag ska svimma.

Så nu sitter jag här o mår lite bättre i alla fall. Jag väntar på att Mathilda ska höra av sig o säga när hon kommer. Vi ska göra klart pm:et idag.

Farfar ringde nyss och frågade när jag slutar skolan och det gör jag den 12;e juni. Men kan inte gå på den för då befinner jag mig i Odensbacken o tar farväl av min fina gammelfarmor.

onsdag

Mår bättre i huvudet idag så gick till skolan. Skrev ut lite papper till ett skit arbete vi ska göra inom svenskan, naturen och turismen. Det suger verkligen hårt! På turismen idag så hade prov, satt kvar längst av alla. Brukar dock inte hända allt för ofta. Men så hade jag börjat skriva på en fråga, men kände att det nog var fel. Så tröck över det. Så frågade jag Malin, så var det de rätta svaret. Åh ibland kan jag bli tokig på mig själv. Men hoppas att jag klarar det i alla fall. Var inte så jätte svårt  i övrigt. Efter skolan blev det att jag och ett par tjejer drog ner till stan. Sen avvek ett par, sen var det bara jag och Alexandra kvar, så gick och kollade lite på Ginatricot, Bikbok och Monki. Men hittar ju verkligen ingenting, det är bara för att jag har pengar nu. Alle och jag var även inne på Skopunkten och frågade om de skulle få in de snygga gladiatorskorna igen, vilket de skulle få nästa vecka. Gissa vilka som kommer gå in där varje dag då?!  Vi ska bara ha dem.

Therese och jag pratade lite om att det skulle vara kul att typ sitta i vasaparken och dricka o mysa lite på fredag. Så vi hoppas på att det blir fint väder då i alla fall :)

FIck ett sms imorse från Fredrik " Du vet att du har tvättstugan idag hjärtat ;) haha du har glömt bort det va? puss puss älskar dig" Hahahahah, jag kan ju säga så att jag fick mig en tankeställare, och började fundera. Men kom på att jag faktiskt ändrat tiden till på söndag. Så otroligt skönt! 

  

tisdag

Är hemma idag, vaknade av att jag hade migrän vilket jag hatar. Så har sovit tills nu. Flimmret för ögonen är i alla fall borta nu, men huvudvärken är kvar. Hade tänkt att plugga till turismprovet vi har imorgon. Misstänker även att det är nationella i engelska imorgon.

Igår var jag ute och övningskörde med mamma. Även Moa och Fredrik var med. Haha, körde bort mot maxi, mot Eriksberg och sen söderleden till hageby o sen hem.

Nej nu måste jag smoka.

...

jag har inte alls orkat skriva något i helgen. På Valborg följde jag och Fredrik med hans familj ut till hans mormor & morfar i Morängen. Grillade och tittade på en liten brasa, var trevligt. Kom hem skapligt och gick o la oss.

I fredags åkte jag, Emeliie, Mathilda & Cicci i Första maj tåget med Emeliie´s Ford Mustang. Var skit kul och glo på allt folk och spela högmusik. Mindre kul att vara kissnödig typ hela vägen och att jag brände sönder mig. Trodde inte att solen tog så mycket som den gjorde. Jag satt i linne i typ 4 timmar. Så på kvällen mådde jag inget vidare alls. Fick också reda på att min gammelfarmor, hade somnat in då på kvällen, vila i frid Ingrid <3

I lördags åkte vi till maxi och bytte mina gladiatorskor jag köpte i torsdags på Dinsko, en nit ramlade bort och en till var på väg. Lite tråkigt, då jag verkligen älskar de skorna!! Så ringde farmor och frågade om vi skulle komma ut till landet, så det gjorde vi. Var himla skönt att komma iväg lite. Farmor & farfar är BÄST!!

Igår vaknade vi tidigt och åkte in till stan. Jag hjälpte till på dansavslutningen, men var inte med och dansade. Men de var jättefina danser. Senare åkte vi och firade Fredriks pappa som fyllde år i torsdags.

Så kort och gott om helgen, haha.