29/9

Blir förkrök här om ett tag med lite folk. Trevligt trevligt :) Mamma och pappa är på fest. De hade också lite förgrejs här med våra grannar. Så när de skulle gå så fick jag 1/3 vodka :) Mycket snällt :) Annars blir det vin och någon cider :) Hoppas ni får en bra kväll :)

Grejs ifrån Stockholm.

     t-shirt/klänning - Ginatricot
                                       Långcardigan- Monki
                                       T-shirt - Monki
                                        Adidaströja- Stadium
                                       Ciniquegrejs- Kicks

Dagen i Stockholm med Cecilia :)

                   

1. Jag
2. Götgatan
3. Cecilia på Zara.
4. Jag med mammi på tråden.
5. snyggingen :)
6. Sergels-grejen.

en dag i våran huvudstad.

Direkt när vi kom fram åkte vi till söder och gick där en sväng och så hittade jag en tröja och en t-shirt ifrån Monki. Såg även Kenza där :) Så gick vi ner till stan och där hittade jag en adidaströja och en annan grejs ifrån Ginatricot och så köpte både jag o Cissi en grejs ifrån Clinique. Så åt vi på Pizza Hut. Hela dagen har jag även haft en jävla vidrig mensvärk. Har haft jätteont. Hatart!

Lägger in bilder sen eller imorgon :)

Ciao.

fika.

Ska ner till stan och fika med Michelle och kanske hennes pojkvän? fattade inte riktigt ;P men ska bli myyyys :)
Och sen hem till Greys :)

Bye.

Greys´s anatomy.

image243
Det får inte missas ikväll :)

sick and tired.

Jag blir så trött på allt och alla just nu. Jag orkar inte höra på allt som sägs och jag orkar inte säga något själv heller för den delen. och sluta tyck så synd om er själva. Hur fan ska jag känna? Hur fan orkar ni?

Jag har en riktigt baaaad day today.

Måste måla naglarna. Ska måla dem i någon riktigt grotesk färg. typ Rosa.

Annars måste jag väl göra mig i ordning inför imorgon och fixa lite med det ena och det andra.

Ladda batterierna mobilen.

i want u to want me.

Varit hemma ifrån skolan idag. Har ont i halsen och är snorig. Att det aldrig går över? Så har sovit typ hela dagen. Och ätit lite frulle nyss. Ska plugga lite snart skulle jag tro.

Imorgon är det dax för Stockholm. Ska bli riktigt kul :)

Weekday.

image242
Hit ska jag på torsdag :) Weekday på Götgatan 21. Det var på den gatan jag såg Idol-Agnes förra året ;P Haha.

fyfyfyfy

usch känner mig inget bra. Fryser, snorig och har ont i halsen :/ Blir säkert sjuk nu när jag ska till sthlm o så. Men men. Funderar på o lägga mig i soffan o titta på Titanic. Var länge sen jag såg den och så. Men först måste jag renskriva mitt referat : / vilket är mindre kul.



Usch en del får en verkligen på dåligt humör. 
Var inte så jobbigt så orkar man med dig!
 

24/9

Bästa låten just nu är like this - Kelly Rowland ft. Eve.

Ska o dansa om ett tag, show den här gången, riktigt kul. Men missade en del förra veckan så måste ta igen det idag :) Men det ska nog gå bra.

Ikväll har jag plugg att se fram emot, något mindre roligt dock är att det är Arbetsmiljö och säkerhet.

Imorgon har jag utvecklingssamtal, usch!

och .. Johanna och Patricia hoppas att era tatueringar blev bra :)

23 september.

Var o firade Mathilda sen igår, vi gav henne en klänning, en tunika och en t-shirt ifrån Ginatricot :)
Så skulle jag och prata med Cissi lite och så där. Men så blev det att vi drog till Mcd och åt en liten glass. Sen så följde hon med hit och sov. Så idag har vi varit i Gusum och tittat på fotboll. Jag kände den underbara gräslukten och då minns jag verkligen de tiderna jag spelade fotboll. Saknar laget och alla de cuper vi har varit på . De har varit helt oförglömliga inte minst Öresundsbrocupen när vi vann semifinalen mot Danmarkslaget och gick till final. Och sen nästa dag i Finalen kändes det redan som om vi hade vunnit och vi var nöjda. Även fast jag inte kunde spela något. Så hade jag grymt kul :)  De vann med 1-3.

Nu blir det att plugga lite engelska verb, fast jag kan de nog redan.



D u ä r  v e r k l i g e n  e n s a n n  v ä n </3

22/9

Varit på stan med Johanna och köpt present till Mathilda , vi ska ner till hennes mormor och morfar o fira henne där :) Blir mat och någon god paj, som hon lovat att göra. Så nu ska jag snart gå o sätta mig o bläddra lite i h&m katalogen. Se om det är något jag vill ha :)


Och.. Grattis Joakim :)

Second Hand.

Har suttit och tittat runt lite och letat efter Stockholms bästa Second Hand. Jag har funnit flera stycken i Vasastan, i stan, på söder och Kungsholmen :) Så det blir nog att åka tunnelbanan till Söder. Det är så himla mysigt där :)
Hoppas att du (Cissi) vill äta på Pizza hut (?) För det är det bästa jag vet när jag är där uppe ;D Deras lunchbuffé är toppen :)

Ska snart gå och lägga mig i min säng med rena lakan. Så himla skönt.

                               image241

hatar och vara förkyld.

Hade administrations prov imorse, gick sådär. Får se nästa vecka hoppas jag på. Kan ju inte vara så svårt o rätta? Vi är inte en stor klass.

Var på stan och fixade med pengarna. Får mer nästa vecka pga något fel. Fick utbetalat 64 kr i timmen när jag skall ha 94. Och eftersom att det var söndag så är det ju 100 % Ob-tillägg. Vilket verkligen är jättebra.

Så nu ikväll har vi dansat, riktigt kul (:

och så har jag även gått och blivit förkyld. Jävla skit!

nuttis

imorgon ska jag och Camilla gå till Ungdoms Mottagningen. Ska nog gå bra. Eller vad säger du Camillis? ;)
Haha, jag är inte ett dugg nervös, ändå har jag inte varit där på 2 år :O Känns jättekonstigt. Men tycker inte om personalen där. De har ju nästan dödat mig, genom att ha givit mig de där förbaskade p-pillerna. Även fast jag sa att jag hade benägenhet till att få. Eftersom att både mamma och mormor haft. Men men..

Godnatt!

outfiit.

image240
Jeans- Acne
Tunika- h&m
Parkar - h&m
Väska- h&m
Skor- Skopunkten

Mihih.

Ska nog ta och plugga lite administration nu och
kanske titta lite på Idol, men först ringa Camilla :)

^-----^

Jag vet att jag inte varit så bra , för jag inte sa det som det var.
 Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet.

Stockholm i mitt hjärta.

image237
Kom nyss hem har varit och köpt biljetterna till Stockholm nu :) Är det någon som vill med?

sjukilisjukis.

har fortfarande ont i huvudet. Förstår inte varför? men har väl kommit in i en period nu där jag kommer att ha huvudvärk i ett par dagar. Men imorgon ska jag nog gå till skolan förhoppningsvis. Och så måste jag plugga administration idag också. Har prov på torsdag. usch hatar prov  :/ Men ska plugga så det sitter i ryggmärgen (!)

Ska åka ner med mamma till tågstation och fixa biljetter till nästa torsdag :) Jättebilligt blir det, 106 kr/person  tur och retur, och då är det X-2000 som gäller :) Så 1 h 16 min tar det. Kanon!

huvudvärk tjalalala.

Mathilda och jag gick hem ifrån skolan idag, ingen av oss mådde något vidare. Usch, har så ont i huvudet och fryser. Så kan tyvärr inte dansa idag :/ vill så gärna men orkar inte när jag har så ont i huvudet. Så fattar egentligen inte varför jag sitter här.

Stockholm ändrat till 27;e september. Någon som ska med? (:

paaaaage.

Klippt och färgat håret nu, blev mycket nöjd. En blond page med bruna slingor lite här och där. Så det tackar jag för Ewelina :) Så nu ska jag plocka i rummet lite och äta lite kanske. och ringa till en viss person, kan ju behövas prata litegranna.

Godnatt!

Heja bamse.

Var ute med Fanny en sväng igår kväll lite och så. Gick o pratade lite med Lina, Helena , Mikaela och Johanna :) Så pratade vi lite och så, trevligt trevligt. Så kom hem vid halv 12 , då gick jag o la mig. och vaknade vid 11 igen :) skööönt. Så nu ska jag göra mig i ordning och så ska jag färga och klippa håret sen hos Ewe. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Får se helt enkelt.

Kanske visar senare.

15/9

Igår var Mathilda och jag hos Mikaela och hade det trevligt :) Träffade hennes klasskamrater och så.
Så satt vi där och drack lite o så tittade vi på när de spelade Straffpoker, och de fick göra det ena roliga efter det andra. En fick till och med hoppa i den 13 gradiga poolen. Fyfan tur att inte jag var med. Man fick inte hoppa ur förrens man hade gjort det man skulle. Så träffade jag även J en sväng. Så kom hem vid 1 och sov.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än o suttit här och häckat. Jo varit och handlat med mamma.
Ikväll kommer moster med sambo o sönerna :) kul o träffa de små (:  Och så ska jag träffa Anna också :)


29/9 Stockholm?

outfit.

image236
Parkas- H&M
Cardigan- H&M
Jeans- Replay
Skosing- DinSko

13/9

Dansen var det sjukt kul på. Mathilda och jag har ju valt att gå med de som är lite äldre. De är verkligen jätte duktiga :) Och Anna är super snäll o är verkligen en bra danslärare. Lite svåra steg är det ju allt. Men det får man ju ta..

Imorgon blir det nog stan en sväng med Cissi och sedan möta upp Jojjo för att få min scarf. Och så ska jag även upp till Tessan med lite grejs. Som jag har lånat :) Mjukisbyxorna såå sköna. Du måste sy sådana åt mig Tessan ;D Och på kvällen kanske det blir att dra bort till Mikaela på Grillfest :) Skulle vara riktigt trevligt, inte träffat henne på länge och inte hennes familj heller. Vi var jättebra kompisar när vi var små och sedan när vi gick i 8;an var vi jäkligt tajta.. Och då blir det att dra dit med Mathilda :)

Dance.

Ska och dansa om ett tag. Åh det är så kul och dansa. Fattar inte att jag inte har börjat med det tidigare. Men det är väl så. När man inte har vågat och kunnat. Idag blir det ny grupp igen. Vuxna den här gången. Får vi se vad det är  Mathilda ;)

unna sig något.

Jag vill att mamma och pappa ska ut och resa när mor min fyller 40. Det gör inte mig någe om de drar någonstans. Bara skönt o vara ensamma hemma. Men jag vet ju vem som får laga maten osv. Det blir min lillasyster ;P Haha. Jag tycker att de kan vara borta i 2 veckor. Det skulle vara så himla skönt. Ett + om de ville ta med sig småbarnen. Jag vill vara helt ensam egentligen ;P Men vi får se hur det blir med den grejsen.

Nej nu måste jag plugga Administration :/ jävla bajs läxa.

I

 morgon kanske det blir och klippa och färga håret. Ska bli ljusbrun i skallen med en massa blonda slingor tror jag. Men vet inte än. Och frillan blir bara o toppa lite.

Bilden är ifrån förra året, tänkte inte bli så där mörk igen.. Jobbigt och få det ljusa tillbaka då.

myspys.

Var på streetdance. Var jättesvårt, var fortsättningsgrupp. Jag ska inte fortsätta där, ska börja med en annan grupp på torsdag. Dansen såg jättekul ut men dö svår. Jag hann ju inte med för fasen. Men hoppas det blir bättre på torsdag iallafall. Vi ser fram emot det iallafall jag. Har sett lite på Top model , men var bara tvungen att gå o slå på google.se vem som vann ;) Var så nyfiken. Och vann gjorde ju så klart Jaslene :) Jävligt duktig må jag säga.

Nu måste jag gå och plugga svenska. Måste lämnas in imorgon. Senast! Usch det är ju såå tråkigt. Men det är bara och göra.

Imorgon måste jag plugga administration och E-handel. E-handel är iallafall ett av de roligaste ämnena. Men Turism är det roligaste :)

Nu, sängen och plugga. Ciao!

I´m so happy I´m so glad..

Maten var helt okej. Pulvermos, brunsås och någon slags pannbiff. Snart ska vi fotografera oss. Och den här dagen är fan den slappaste någonsin. Vi skulle egentligen haft idrott men eftersom att vi ska fotografera oss strax så slapp vi det. Rätt skönt faktiskt ;P Haha ;D

Cissi, jag är så glad att det gick så bra för dig gumman :)

11 september.

Sitter och har turism nu. Vet inte när vi slutar. Men jag kan säga att jag är skapligt hungrig. Hoppas att det är någon god mat. Ska ta mig en titt inne på skolans hemsida och titta vad det är för mat :) Idag så blir det dans igen med Mattan-Pattan ;D. Street är det som gäller idag. Ska bli riktigt kul. Är flyttat till tisdagar istället. Så ska bli kul. Var ju på Showen igår. Var riktigt kul. Men det är rätt svårt ;P ..

och.. idag är det ju 6 år sedan, World trade Center :(

Pooser.

   

Jag och Moa tog lite bilder på oss häromdagen. Vilket resulterade i att Moa blir sjukt bra på kort och jag jättedålig.
Älskar dig syster <3

Jag har på mig: tröja och t-shirt ifrån Ginatricot.
Moa har på sig: T-shirt Jc och Jeansen är Lee.

och så måste jag verkligen till frisören. Har sjukt ful utväxt.

litemeränvanligt.

I slutet av den här månaden kommer det att trilla in lite extra pengar på kontot. Jag vet inte vad jag ska för dem? Åka till Stockholm, Köpenhamn? Det skulle bara sjukt kul och åka ner till Danmark och bara shoppa och
gå ut med sina underbara vänner. Annars får det bli en shoppingtur upp till Stockholm. Måste köpa mig lite nya höstkläder.

Farmor var här med ett par stövlar jag ska låna nu i höst o vinter. Jag trodde inte att de var fodrade, men det var de :) Jättebra, då behöver jag inte köpa några i första hand. Då kan jag ha de pengarna till annat.

Jag måste verkligen ta och klippa och färga mitt hår. Skulle vilja rakpermanenta mitt hår, men det sägs att det slits jättemycket på håret. Så skippar nog det. Mitt hår är redan jätteslitet för att jag har hållt på och färgat det och avfärgat, blonderat, slingat och mycket mer i flera års tid. Men nu måste jag färga utväxten och lite till.

nej, nu blir det och röja på rummet och fortsätta läsa Plaza Kvinna. Tjohejsan!

envän.

Var ute med Cissi igår på stan, träffade lite folk här o där. Fast mest hade vi tråkigt och mådde jätte dåligt båda två. Jävla cigaretter, mår ju bara illa. Så tog vi bussen hem vid kvart 1 båda två. och så gick jag till P, och jag råkade somna där så gick hem vid 5 imorse. och sov till 3 idag. Så ikväll kan jag nog inte sova. Haha, men har bara mig själv o skylla.

och Cissi, det kommer att gå bra och du vet att jag finns för dig 24/7 :) <3

fuckoff.

fan jag är så jävla hungrig, blir galen på mor och far. De bara fixar och donar hela tiden. De fogar runt glasmosaiken och fan. Jag vill ju ha mat. Jag har bara ätit en nektarin och munk idag. Och druckit Pepsi, bra mot baksmällan iallafall. Men onyttigt.

Här står jag.

Åkte till Eneby igår med Cissi och Michelle. Det skulle vara fest. Men det var ju fan helt dött. var inte ett dugg kul. Så vi drog in till stan på en gårdsfest, där blev vi inte heller långvariga. För polisen kom och sa att man var tvungen att vara 20 bast för att dricka ute osv. Så vi städade och gick därifrån. Jag drog ner till M, där satt vi och snacka. Så kom C och A också dit så satt vi där och snackade ännu mer, de drog vid 1-tiden. och då gick vi och la oss. Men somnade inte förräns halv 4-4. För han snackade sådant. Herregud xD Så skulle han dra upp till Stockholm idag vi 10. Så jag drog mig därifrån strax efter halv. Så åkte jag hem och tittade lite på Grey´s Anatomy, mycket bra. Första säsongen :) Så har mina kusiner varit här och fikat o så.

Ikväll ska Cecilia och jag hitta på något, men vi vet dock inte vad.. Några förslag? :)

C.D :)

Ikväll blir det att partaja litegranna med Cissi och några. Och sedan hem till M kanske o sova där. vem vet?
Det ska iaf bli kul och festa det var faktiskt ett tag sen ;P Och med Cissi också, hihi min partypingla ;D

lololololllo

fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiesta!

svaaaaansen.

nu har vi fått oss en liten benstäckare, lite skönigt faktiskt. Vid 9.40 är det dax för Data. Inte särskilt roligt, men det får funka. Så är det även musik idag, men jag går bara dit och sitter där. Har redan betyg. Men jag orkar inte få värsta håltimmen mitt i allt. Så får vara med så länge vi bara är 17-18. Om det blir för många får jag icke vara kvar. Då är det väl bara att dra sig hemåt och göra någonting. Måste plugga lite sen på engelskaglosorna. Var ju hemma igår och så hade jag glömt böckerna i skolan så kunde inte plugga på dem.

Knugen

Har vaknat på helt rätt sida idag :) är superglad vet inte varför? Men jag är bara det. Var på Akúten igår med Cissi. Jag fick jätteont i bröstet/hjärtat. Det är i ryggen jag har ont och det strålar utåt. Det är nog träningsvärk den här gången ;P. Aja nu sitter jag brevid Mathilda här på Administrationen (: Taha. Undra vad vi ska göra på denna lektion idag. Hoppas verkligen inte att hon ska stå om babbla om sitt företag i hundra år igen.

Btw, Kungsgårds tidning heter "Knugen" haha...

ruuuubrik

Nej, nu ska jag inte sitta här längre. Ska gå och se ett avsnitt på Grey´s Anatomy. Som jag lånat av Michelle :)
Första säsongen, riktigt bra ;D

billigtfan.

igår när jag var på stan med Cissi så tittade jag på skon nedanför.. Vet inte om jag kanske ska åka ner och köpa den? :)

image229 49 kr, skopunkten.

Godmorgon

Sitter här alldeles nyvaken. Vaknade med migrän imorse och tog tablett och gick o la mig igen. Så ska äta lite frukost och sedan göra mig i ordning. Ska åka och äta med Mathilda på stan. Undra vart vi ska äta? ;P Jag vill äta thai tror jag eller någon sallad. Det vore lite gött.. Så skippar skolan idag. Men måste nog förbi skolan en sväng ändå och hämta engelska böckerna, hade någon läxa tills imorgon. Så ska se vad det är.

och... det är synd att du är så söt.

tisdag kväll.

Har varit och åkt buss ut till Krokek med mina väninnor Mathilda och Emelie :) Emelie´s mamma körde, så vi var där ute och vände. Och så skjutsade hon hem oss.

Var på stan förut med Cissi, Angelica och mamma. Fick en svart cardigan, en svart stickad kortärmad cardigan, en svart t-shirt och en vit :) Allt ifrån Ginatricot. Thanks mammmi <3

Ska strax gå o lägga mig. Ska bara läsa runt lite. Ha en fortsatt bra kväll och Godnatt med er :)

2.6

Har varit på sjukan idag, först så tog jag blodprov och jag låg bra till. Så gick Mathilda, Emelie och jag till akuten med hennes hand. Och var där i fan 4 timmar eller något. Så var bara iskolan 1 lektion idag. När vi satt uppe på Röntgen så var Skilda Världar på, och det är ju så bra. Fast egentligen inte ;P

Nu ska jag snart ner till stan och träffa Cissi. Vet inte om jag kanske drar till hennes skola och möter henne. hah, hälsa på några gamla klasskompisar :) Saknar faktiskt den gamla klassen :/ ..

och.. GRATTIS MATHILDA, 16 ÅR IDAG :)

fjärdeseptember

saknar allt och alla <3
ingenting kommer att bli som förut.

daaaans

Dansen var faktiskt riktigt rolig. Körde både Showdans och street.. Mathilda, Fanny och jag är ju bara för bäst alltså. Och jävla idioter och sitta och glo. Annars idag har vi haft programdag. Riktigt tråkigt. Det började med att vi fick paddla kanot. Mathilda och jag höll på och dö. vi åkte bara runt och runt hela jävla tiden. Och lärarna var inte mycket till hjälp. Han förklarade hel konstigt.. och så var det äventyr som gällde när vi kom fram. Taha. i 2 timmar paddla vi. och så har jag varit sjukt trött hela dagen. Ska nanna kudden nu.

andraseptember.

var på Liseberg igår, det var klockrent. Men det var jävligt mycket folk. Men det gick bra ändå och vi hade det jättekul :) åkte alla karuseller förutom höjdskräcken. Fanny och jag satte oss i Parisihjulet och höll på och dö. Men till slut så hade vi åkt den 4 gånger ;P Uppswinget börjdade jag tjuta i första gången vi åkte. Men andra gången gick bättre. och så åkte jag kanonen för första gången. Har inte vågat åka den förut. Sammanfattar dagen som sjukt kul :) Tack allihopa och tack Weine för att du körde och orkade hålla dig vaken även fast det var svårt. Tusen tack (:

Idag sov jag till 14 , riktigt skönt :) Så åkte vi till mammas jobb och inventerade. Trist men pengar blir det ju.
Så nu ska vi snart äta. och Pappa har kaklat jättesnyggt i köket. Bild kommer väl någongång.

Och du jag vet vem du är som ringde igår.