Bye

Nu är det snart dax att börja göra sig i ordning. För halv 9 kommer Tommy och hämtar oss. Sen är det dax för Arlanda och Thailand ;D Kata beach here we come :D

K-ö-r-k-o-r-t

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG ;D SÅ FUCKING UNDERBART!!!!

...

NERVIGT!

Plugg-dag-hos-Erica

Idag har jag varit hos Erica och pluggat igen massor. Gick kanon bra, ska renskriva lite sen tänkte jag. När vi var klara med det så åkte vi ner till stan och solade på Nordic club, var riktigt varmt och skönt. Blev lite griskskär, men med lite solpuder över så blev det lite bättre.. Vi tog en promenad hem, det tog ca. 30 minuter. Var skönt som tusan. Vill ha min cykel här så att jag kan börja att cykla vart jag än ska. Så ska tame tusan hämta den hos mami och papi snarast :))

Nu ska jag äta lite och sen lägga mig i ett skönt bad tror jag!

Annandagpåsk

Har varit hos farmor och farfar idag och käkat en bit mat. Det blev hasselbackspotatis och kött :) var mycket smarrigt. Fick lite money till resan och även en liten väska som hon har plockat ihop nödvändiga grejer till resan som hon tror att jag skulle glömma. Haha, hon är för söt hon :)

Nu sitter jag och pluggar teori, usch så tråkigt det är! Men det går hyffsat bra iaf :)

Påskafton

Gårdagen blev lyckad hemma hos Erica och Martin. Vi blev bjudna på bakadpotatis och kött och lite annat smarrigt :) Resten av kvällen så spelade vi buzz. Var hur kul som helst, men man blev väldigt trött tillslut. Vi var hemma runt halv 2.

i morse vaknade vi vid 8 av att solen lyste in, så himla underbart! Vid halv 10 kom Fredrik hem, han sa att han skulle ut och gå. Haha, men istället gick han till tempo och köpte påskpresent till mig. Så himla gulligt! Jag fick 4 trisslotter, vann 50 kr. Vi som hade sagt att vi inte skulle ge varandra något ;p

Vid lunch åkte vi neråt maxi och köpte lite grejer. Åkte även till Wallmans och åt glass, satt oss i folkparken och bara njöt av solen. Efter det åkte vi hem och såg filmen Fredrik fick av mig "Äntligen Midsommar". Den var sådär.

Nu sitter jag här, ska alldeles strax blåsa håret och platta. För om 20 minuter kommer farmor och farfar o hämtar mig, för att sedan åka till mormor på Påsk-middag! Sillen here I come!

outfit


En liten halv outfit ;D

Linne - H&M
Blazer - Cubus
Kjol - Cubus

Långfredag

Har varit på Ikea idag och köpt ett nytt datorbord, massa ljuslyktor och lite annat smått och gott. Datorbordet blev jättebra! Efter Ikea åkte vi till Fredriks gammelfarmor och fikade lite och så.

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Vi ska till Erica och Martin på middag :)

Funtar på ett nytt linne och stentvättade-kjolen..

Ha en bra kväll!

 Kreta 09