feeeeeeeesta

imorgon på dagen blir det att åka ner till sanden och bada med familjen :) Har inte varit och badat med dom på hela sommaren. Jag har gått o blivit dyng förkyld och fått världens äckligaste hosta och det suger. Hoppas bara på att den försvinner till nästa fredag ;D Annars blir jag galen..

på kvällen blire att dra till Fanny, vi ska fira henne i en lokal och sen dra ut, tror att det blir Otten :) Ska även möta upp Camilla där :) Min bästa King-Kong! Så det blir nog en riktig trevlig kväll skulle jag tro :))

Fanny 18 år ;D

Grattis gumman på din stora dag :D Som du har längtat som fan efter :) ser fram emot fredag, då jävlar ska vi röjja på otten allesammans :)

Mallorca


Jag och Mikaela ska till Mallorca nästa fredag ;D
Fyfan vad skönt det ska bli :)


Niprone

var på fest i fredags hos Camilla, grillade och så där och sådrack vi litegranna och spelade en massa olika spel som jag inte begrep mig på överhuvudtaget.. Åkte hem rätt tidigt, men det var trevligt :)

igår var jag ensam hemma, så tog hit lite folk, så drack vi och spelade även den här gången lite spel :)
Hade mysigt, satt på altanen och så råkade Simon tippa grillen, haha.. massa jävla kol på nybyggda altandelen. Men det är nästan borta nu :) Ska åka till stan nu och käka donken, bästa bakis maten ;D

Niprone - the snow comes back to rain,  bästa låten :)

vad sägs?

Fullt ös - medvetlös?

Köpenhamn resa

Kom ner i söndags då blev det att gå bort till Nyhamn och käka en bit mat, blev något kött o pomme. Helt okej faktiskt, så strosade vi runt lite där och så. På måndagen blev det att gå lite på stan i själva köpenhamn, köpte inte något men hittade ett par snygga nike, som jag hoppas på att de kommer hit. Så fikade vi på något café där, där drack jag världens godaste isté med lime smak. Så gick vi och åt tonfisk toast på torget, ap god var den ;D synd att vi inte har så här i norrköping typ, jättebra mat. En liten gullig vagn det står med. På kvällen drog vi bortåt Tivoli, jag och Fia åkte tillsammans, alla karusellerna som fanns förutom barnkarusellerna och frittfall, den fick hon åka själv. Vi åkte en slänggunga 80 meter upp, dö härlig var den.. Första gången trodde jag, att man skulle dö. så åkte vi lopen också , den åkte jag aldrig gången innan. På tisdagen blev det att åka till Tyskland och köpa lite dricka. Åkte till ett ställe i Burg som heter Calles, det var verkligen sjukt billigt. Köpte smultronvodka, Cinzano, vin och alkoläsk. Så på onsdagen åkte vi hem.

Det var en trevlig liten resa, skönt och komma bort härifrån ett par dagar :)

Köpenhamn nästa

Nu håller grannarna på och ringa o fixa med hotell tills på söndag, då vi antagligen ska åka till Köpenhamn :)
Ska gå på ströget och tivoli, så åka ner till Tyskland och ladda upp lite inför sommarsluts festerna ;D
och om jag är hemma på fredagen så ska jag till Camilla och mysa med lite folk, ska bli trevligt om det blir så..

Nu måste jag gå och ladda min mobil, så jag kan ringa till Cissi ;)

 det här hotellet ska vi bo på :)

onsdag.

Igår var vi på ikea och glodde lite, köpte inte en ända pryl. Kors i taket för att vara mig.. Sen var jag ute och åkte med Johanna som klarade körkortet igår, GrattisGrattis :) Så hämtade vi hennes syster och hennes pojkvän i Eksund inatt, där blev vi kvar en stund, hann iprincip dricka en cider, mumma!

idag var vi på sjukhuset imorse och kollade värdet, låg väl lite väl högt. Efter det blev det o sola, drog på mig hawaiian tropical och en annan grejs. Blev inte så mycket brunare för det.. Får la åka dit imorgon och sola också. Nu ska vi snart äta korv här hemma. Senare kanske det blir att dra till wasa med grannen, men är inte säkert. Hon ligger och sover nu ;D haha en riktig sömntuta det där ;) Annars blire nog att dra till farmor och farfar o sova där om det inte är hemma fortfarande.

Nästa vecka kanske det blir att åka till Köpenhamn med familjen + grannarna eller till Kreta med Linn :)



Pusss!

Hihi

Nu ska snart Cissi och jag gå och handla lite mat, idag ska vi äta pastagratäng :) Micket góttit!
Mathilda åkte till Grekland imorse, hoppas att hon blir brun :) Mamma, pappa och våra grannar har pratat om att åka till Köpenhamn ett par dagar, då ska jag nog följa med.. Komma bort ifrån stan känns ju inte helt fel. Eller om jag ska åka med kompisar till Kreta :)) Får la se, beror på om man hittar en bra resa till ett skapligt pris?!

Vi får nog vänta ett tag med att gå och handla, det åskar nämligen :/ Världens oväder var det här i lördags, så hoppas inte att det blir likadant. Annars ska idag ska vi baka tårta, så kommer min syster på besök :)) haha.

i natt var vi och badade med ett par kompisar i Gransjönäs, var riktigt varmt i vattnet :)

No air - Chris Brown ft jordin sparks :)

lalala

Igår var vi i Arkösund och glassade, var riktigt skönt. Var först på Nordanskog, så åkte vi till sköldvik men det var ingen höjdare, så vi drog till Badholmarna :) la oss på en udde, usch läskigt och gå runt där höll på och ramlade omkull där. Haha, men det var nice och få komma iväg till Skärgården :))

Nu ska jag städa mitt rum innan jag flyttar, ni som vill ha tag i mig får ringa till min mobil ;)


ikväll blire spakväll hos mig med Cissi, laga god mat och mysa :)

Hihi

Ska till Trädgårn med massa folk om ett tag, så jävla nice :) Dricka lite cider och en o en annan drink kanske ;)
Lätt godaste drinken där ;D åååh så äre ju fint väder också, det gillar vi :)

Imorgon blir det Arkösund med Mathilda, Cissi och Emelie :) ligga och sola och bada på badholmarna, NICE!

huhu

Sitter hemma hos Lina, har sovit här i natt. Kom hit igår vid halv 11, då gick vi ut och gick en sväng runt eneby/pryssgårn. Pratade litegranna och så, trevlans :) Så gick vi in och jag satte mig här och checkade runt lite och Lina gick och la sig ;)

nu ska vi göra oss iordning, så blir det stan sen.. Synd att jag inte kan köpa mig något eftersom att jag har tappat mitt visakort :( Äta ska vi iaf göra på Fräcka Frökens, mumma!

Fantomen

 Annas Bäbisvovve :)

Fantomen

 Annas Bäbisvovve :)

wihu

 Min snygga frisör Ewelina ;D

home

Nu har jag varit hemma sen igår natt, har varit helt underbart och få kommit ifrån Norrköping ett par dagar.. Var på Tylösand i torsdags, kom dit rätt sent så fick inte någon speciell färg direkt. Fast det får jag ju aldrig ändå så ;P
I fredags gick vi först på morgonen in på Gekås och kollade lite, fick med mig lite skit. Från skobutiken utanför fick jag med mig 2 par plastskor hem.. Har ett par blå innan, men nu köpte jag röda och svarta. De är apsköna! Så gå till skopunkten och köp er ett par ;D snyggt till ett par stuprör och någon snygg top ;D efter det åkte vi vidare mot Lerum och träffade Adam som jag träffade på Kreta för ett år sedan, helt sjukt.. hihi. sen så åkte bilden emot Liseberg :)) jag älskar verkligen karuseller, bästa. Och så vann jag stjärnvinst på Kexchoklad hjulet ;D wihu, inte ofta jag har sådan tur.. Vann på nummer 12.

Igårkväll träffade jag Marcus som man inte sett på 1 år eftersom att han har varit i USA. Kul, så kom även Fanny, Philip och Mattias. Så gick vi hem till Fille och såg på en rikitgt bra film, minns ej vad den hette. Men sjukt bra. Vid halv 5 kom jag hem och somnade som en stock.

god morgon

Vaknade för inte så länge sen, har käkat lite frulle. Så nu sitter jag här och glor på lite bloggar och lyssnar på musik.
Måste fixa lite grejer, imorgon åker vi till Halmstad och ligger på Tylösand ett par timmar, för sedan blire väl att äta på någon resturang och kanske gå en sväng på stan? Jag älskar Halmstad det är så sjukt fint :) Så på fredagmorgon blire Ullared och så upp till Kungsbacka- freeport outlet. Och sen vidare upp till avenyn och Liseberg.

Curly sue

Nu spelas Takida skivan på högsta volym här hemma, bästa ever :) Ska vara på vårdcentralen om 10 min, har lite bråttom. Måste hinna lyssna på en takida-låt i bilen. Burning Inside, bästbästbäst :)

tisdag

Jag är upp med tuppen, det är inte så himla vanligt. Brukar gå upp vid 3 tiden. Men nu har jag varit uppe i en timme.
Har fått en tid hos en läkare vid 13-tiden och ska ta halsprov först vid halv 1. Så var tvungen att gå upp och äta lite innan.
Idag vill jag åka någonstans, fast vet inte vart ;D Sådant som märks, mamma är ju ledig så..