hola :D

sitter här nu och försöker övertala Johanna att hon ska med ut till killarna igen, vi var med några förut :) hon  vill följa med, men vågar inte "/ men, jag ska få med henne ut :)

Snart är det midsommar :D gu så kul :) ska ut till skärgården tror jag! underbart :D

tackåhejorkarinteskrivamera :P

Tjalalala!

Underbara sommar! jag älskar verkligen sommaren :D snart är det midsommar, ska ner till Södra finnö då :D åh, så underbart! ska fira med Marcus, John, Linn , Julia och Joacim :) ska bli hur kul som helst.
sen på tisdagen kanske det blir stockholm och allsång på skansen med Linn och Julia! HoppasHoppas! Linn och jag får iaf, nu ska vi se om Julia får. Hon frågar jämt så sent! men men.
Idag har jag städat här hemma och tjänat lite pengar :P bra att ha, ska ta ut det nästa vecka.
så kanske jag och Mathilda ska följa med fritidsgården till Göteborg och åka karuseller nästa torsdag.
och veckan efter det ska jag , johanna , fanny och Emilie och se på Lars Winnerbäck i Linköping, längtar jätte mycket :D och på fredagen då, kanske det blir att följa med Linn och hennes mamma och katta till stockholm :) Linn ska klippa och färga håret på östermalm lixom :D Coolt! och han som ska klippa henne är bög :P haha Janne heter han :P så kanske det blir Gröna Lund :D det skulle vara jätte kul :D
hoppas att det blir så :) så kanske det blir Gotland också, eller öland? med familjen. skulle verkligen vilja åka tillbaka till Gotland där jag var med Emelie och hennes familj förra året :) var så underbart fint där :)
VILL DIT! Nisseviken <3 såg Orup där förra året. värsta coolt :P
aja, nu ska jag dra.

tack för mig / emelie

Hallojsan!

Idag har jag varit på stan med mamma, vi fixade ett maestro och id- kort till mig på banken först, sen gick vi och tog kort..och så uträttade vi även andra saker och köpte Jordgubbar :D
Vi åkte sedan ut till moster och åt dem och träffade mormor och alla :D sen så gick vi och bada, det var jätte skönt i vattnet , ca. 20 grader. Helt underbart :) och så är det ju jättefint väder ute! Jag älskar solen, men ändå så klagar men på att det är förvarmt och vill ha lite regn och rusk, och tvärtom.
Jag ska se matchen med Emelie och äta godis och heja på dem lite extra! jag hoppas på en vinst idag :D
HEEEEEEEEEEJA SVERIIIIIIGE! jag tror att de kommer vinna med 3-1 :)

Måste ut och titta lite efter damen nu, så vi kan cykla till ica :D

tackåhej!

Tjosan!

Underbaaaaaaaart, nu är det inte många dagar kvar till avslutningen. Det är endast 2 dagar kvar!
ska äta imorgon med klassen på La Gondola, ska bli så kul :) Men kommer sakna alla i klassen, vissa mer andra mindre. Usch, vill inte tänka på att vi ska splittras. Det blir det sista vi i klassen gör nu tillsammans. och jag börjar bli  lite smått nervös, ska sjunga Nationalsången på avslutningen med min syster. Ska bli roligt, men nervöst som fan.

Tack så jätte mycket 9d , har haft så roligt med er.. Både med framgångar och motgångar.
Det mesta har varit så hiiiiimla great! vill tacka för allt stöd jag har fått nu och under min tid på sjukhuset.
Hade jag inte haft er hade jag inte mått så bra som jag gör idag.


Har varit på farmor och farfars land idag, väldigt mysigt :)


/emelie