Fredagkväll

Sitter inne i stan hos Cicci :) Vi har sjungit lite singstar och spelat guitar hero, jättekul. Suger verkligen på det sistnämnda. Ska käka lite godis. Så ska vi hem sen, så ska jag lyssna sönder min nya mp3 som jag äntligen har köpt. Vägrar vara utan musik. Så tråkigt. Nu kan man ju gå ut och gå med lite musik i öronen :) Även ha när man tränar, ha den i bh:n eller något. Eftersom att den är så grymt liten.

Imorgon ska jag upp tidigt för att träna och dra en runda på stan, sen ska jag till Camilla vid 14-tiden för att fira hennes födelsedag. Kan ej närvara hemma hos henne på kvällen. Eftersom att jag ska fira Emeliie då, i Bjärka Säby, på Henkes land :) Ska bli otroligt roligt!

Så hinner nog inte blogga imorgon, kommer ha det skitstressigt. Så säger grattis till damerna redan nu.

GRATTIS KING-KONG PÅ 18 ÅRS-DAGEN :) <3
GRATTIS EMELIIE PÅ 17 ÅRS-DAGEN (: <3

"GLÖM DINA BEKYMMER IMORGON KOMMER NYA"

Tuesday

Ikväll kommer några bilder upp ifrån Gran Canaria tror jag. Även på min bilddagbok kommer de finnas, där jag heter "Emelutta". Ska se till så att jag verkligen göre. Är lite seg med sådant. Men har även dåligt med bilder, eftersom att batterier till kameran behövdes. och nya köptes inte förräns dagen innan vi skulle åka hem, så har inte så många.

Kan inte någon joina mig nu ikväll? (; Är så trött, vill bli uppiggad litegranna.. Fast egentligen skulle jag behöva plugga en hel del faktiskt. Lite prov att ta igen. Hade Ig-varning i Turism, men den togs bort efter att jag skrev bra på senaste provet. Haha, sjukt det där!

Nej, nu blir det duschen..

Lots of love

Nu ikväll har jag varit uppe hos Camilla, vi har pratat om allt möjligt. Vi har ju inte umgåtts på ett tag, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Men jag hoppas att vi ska börja umgås mer nu igen :) Saknar dig ska du veta King-kong.
Har svullat chips, dip och läsk. Var länge sedan vi gjorde det. Så det var myyyys.

Måste gå och lägga mig nu ska till sjukhuset om ett par timmar, sedan blir det skolan och efter det psyklogen igen :) Skönt och få prata med någon utomstående faktiskt - tro det eller ej!
 
Pews!

24/2

varit och solat idag med syster och Vickan. Solade på Sol&motion, det var inte igår jag var där precis. Eftersom att jag inte fick så mycket färg på Gran Canaria. Men det var skönt. Var även inne en sväng på Ginatricot och hittade en fin cardigan, en lite längre sådan. och igår hittade jag en tunika och leggings på Vero Moda :)

Lägger väl in lite bilder någon dag på det jag har köpt nu och det jag köpte i spanien :)

Gran Canaria ´08

Resan till Gran Canaria blev rätt lyckad iallafall. Mycket sol och bad, massa shopping :) Me love.
Hotellet var bättre än väntat, riktigt fina rum. Men utanpå vare väl inte det allra fräschaste. Haha.
Bodde i Las Palmas, nära till det mesta. ShoppingCentret blev det många vändor till, både för det ena och det andra. Var nere i Playa del Ingles en dag också, var hyffsat kul iallfall, blev lite för mycket av alkoholen bara..
Träffade lite folk härifrån Norrköping som man kände igen :)


Pews!

Arlanda

Sitter och fryser ihjäl här uppe, är dö trötta. Men om ett par timmar sitter vi på ett flyyyyygplan till varmare breddgrader. Ska bli otroligt skönt. Vi har Ätit pastasallad, druckit lite och snart om ett tag kommer vi nog att få checka in. Emeliie och Alexander kommer nog upp så vi hinner hälsa på dem, de ska åka till Lanzarote 1 ½ h efter oss :D

Fan så niiiiice det kommer att bli att få komma bort en hel jävla vecka. Bort ifrån allt skit och bläää.
Kommer hem natten mellan 21-22, så skriver mer den 22;e. Baha. Kanske uppdaterar nerifrån. Beror på om vi hittar och orkar sitta vid en dator. Vi ska bara pressa på stranden 24/7 ;D bahaha.

Nej, nu ska vi på toan.

ändring!

Vill bara upplysa folk om att det ej blir Thailand, det blir Cran Canaria tror jag!! Så nu kan vi ha vårat parteeey Camilla ;D

Natti

Ska strax gå och lägga mig, borde egentligen ha gjort det mycket tidigare. Men blev så att jag satt här i ett par timmar istället. Kikade runt lite på bloggar och annat. Imorgon börjar jag 10 på Cubus. Imorgon är det sista dagen med den nuvarande butikschefen och Sara, Väldigt tråkigt! Men roligt att några iallfall stannar kvar :) Matilda härligaste tjejan på Cubus, får mig alltid att lé när jag är där.

Måste även gå till arbetsförmedlingen imorgon på lunchen, fixa några papper och så.
Boka resa ska även göras.
Fixa i ordning lite annat.


All my love to you darl..

Thailand på fredag.

Idag har varit en rätt stressig dag. Började med skola , 3 lektioner jobbade på bra. Hade ett prov i Turism, gick hyffsat bra iallfall. Hade ju dock glömt bort att plugga. Så drog jag hem och fixade lite, så åkte jag och mamma ner till stan och fixade med lite och så vaccinerade jag mig emot Hepatit A. Trodde att det skulle göra sjukt ont- men kändes inte överhuvudaget. Gick på 3 sekunder. Så for vi runt till lite olika Resebyråer. Eftersom att vi ska till Thailand på fredag Anna jag. Så drog vi hem till henne och kollade lite tåg till Arlanda. Så har jag även varit hos farmor och farfar o fått massa nödvändiga prylar + pengar till Thailand, tack så mycket :)


image326

18 idag!

image325
Blev firad igår av släkten och även familjen. För att jag skulle iväg och sova borta. Fick pengar och en massa fina blommor. Fick även presentkort på H&M idag av våra kära kompisar. Varit ute en sväng nu ikväll med Michelle, vi var på O´learys och Highlander inn :) tog 2 drinkar o 1 cider. Så dagen blev lyckad till slut iallafall.
TACK ALLIHOPA :´D

helg.

Var i lägenheten igår med Mathilda, Emeliie och även Cicci var med en stund :) Var nere och käkade på mcd. Så gick vi upp hade lite roligt i lägenheten.. Vid 10-tiden kom Erik, Jacob och Eric dit, var inte så jättekul precis. Men de stannade endast 1½ h . Skönt det. Då gick vi typ och la oss :) så kom hem typ nyss.

Mamma kom nyss hem med blommor till mig :) thanks <3

senare kommer släkten och firar mig, fyller år imorgon. Men då jobbar mamma och pappa är borta och jobbar i Västerås. Fasan dit skulle jag vilja åka någon helg, har inte varit där på jätte länge. Haha.

nattnatt

fan jag har en klump i magen av allt som kretsar runt mig just nu. Det är verkligen sjukt jobbigt att man ska behöva må så här. Jag vet att jag inte är ensam om det heller. De flesta har nog någon enstaka liten klump.

Vill verkligen kunna tycka om dig. Men vet ej om det är så ömsesidigt?

Under kvällen här hos Anna har jag

  • -tagit bort de gamla nagellacket
  • -målat på nytt fint lila ifrån Mavala.
  • - platta håret
  • -läst en tidning
  • - samt fått 7 sms, när mobilen låg i jackfickan.


image324 Tunisien.

Vart ska vi?

Var och åt på chicken nu ikväll med Anna, var verkligen jättegött. Smakar alltid fint på en fredagkväll. På vägen upp till Anna gick vi förbi Sång&gott så köpte vi med oss lite godis. Som vi åt till Lets dance. Var bra att den gamla tanten åkte ut tyckte jag. Så har vi även kollat lite resor. Vi ska nog åka över lovet trots allt och så blir det någonstans i Norra afrika. Tunisien, Marocko eller Egypten? Det är frågan det alltså, vilket som väger mest. Men det är nog Egypten för det ligger längst ner i Afrika av de tre länderna. Och förhoppningsvis så är det nog lite varmare där då. Men i Marocko är det billigast att leva och till Tunisien billigast att åka. Så vi har lite problem. Men dem ska vi nog lösa på ett snabbt och bra sätt. Mig spelar det ingen större roll, bara vädret är hyffsat.

image323    Egypten (:

Like this

Önskar mig denna body butter, den luktar så otroligt gott :) Har en annan typ ifrån kreta som luktar oliv och passionsfrukt. Den luktar otroligt gott den också. Var inte lika dyr som den härifrån bodyshop. Tror den kostar 249 kr för 200 ml.
image322