tiptoptipis!

Ska iväg och möta Cissi om ett tag :) vi ska till Alexander och göra något ;P Har lämnat in min mobil nu. Och lånetelefonen  är fett svår och skriva sms med ;P tar ju fan hundra år. Och med tanke på mobilen så kommer min nästa räkning vara fett hög. Fan, typ 700 eller något. Aja, nu ska jag dra mig. CIAO!

hästrundan

Kom nyss in har varit på en liten promenad med mamma, men som vanligt så får jag jätteont i benet :/ Och mamma hon bara klagar och säger att jag måste gå till en psykolog för att jag verkar må så dåligt. Hon har nog 1 poäng där. Så ska försöka leta efter någon bra en som kan hjälpa mig. Jag är jämt så opstinat och negativ till allt.
Jag vet att jag aldrig visar det bland mina kompisar!

image211

löshåret i!

image209

haha, så där blev det!

fly away

Nej nu är det dags att dra sig till sängen och antingen lyssna på east fm eller se på City Akuten och Förhäxad.. och sen sova. Mamma kommer säkert tvinga upp mig jättetidigt för att vi ska lämna in min cepe mobil som inte funkar :/

Men godnatt med er gott folk!

29/7

Igår träffade jag Zandra, var på stan en stund och så fikade vi med Alexander och Simon :) Så bestämde jag och killarna att vi skulle gå på bio och Simpson the movie och den var faktiskt riktigt bra. Jag tycker inte om tecknad och så. Brukar aldrig titta på det. Men den får en 4/5 (: Så när jag kommer ut så träffar jag Fanny :) Så vi vandrade upp en sväng till utebion men det var ingen bra film så vi drog hem strax därpå. Och så bestämde vi att Cissi skulle sova hos mig.Så åkte vi hem och träffade Marcus som åker om några timmar till USA och blir borta i ett år. Hoppas du får det bra där borta hos gubben ;P  och idag har vi mest slöat och svullat :)

och... Grattis Fanny på 17 års-dagen :)

Horoskop

VATTUMANNEN 21/1-18/2

Det händer ganska lite och det trivs du bra med. Du föredrar ganska lata veckor, att låta dagarna gå och inte planera för mycket. Ibland består sommarens charm just i att man inte behöver vara särskilt noggrann. Detta är rätt veckor för hängmattan, stranden, stillsamma kvällar i soffan.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 4

haha, det stämmer bra men ändå inte på något sätt.

Mihih!

var och firade Fanny igår. Vi köpte ett par gula pumps ifrån Vagabond, ett linne , ett skärp , två halsband , en bikini och ett par trosor :) Var sjukt billigt iallafall :) så åt lite där och så , sedan drog vi till David och festade där lite :) Ni är så söta tillsammans Sanna (: så drog Johanna och jag hem, var ute lite och så :) Tv:n och rummet blev verkligen jättebra Johannis :) Kanske ska få en bäddsoffa av Johanna. Ska ha den i mitt rum som en säng. Men får se. Ska se vad min päron säger först. Men annars har sjukt bra planer på hur det ska se ut :)

Löshåret blev kanon bra. Lägger in bild sen ifrån mobilen. Nu väntas ett samtal så måste kila så länge.

sthlm i mitt hjärta

Det blev att Fanny och Amanda följde med till Stockholm och grönan igår :) Vi åkte karuseller i 6 timmar först och sedan drog vi en runda på stan. Köpte löshår, 2 trosor ett par på JC och de andra på BjörnBorg och ett linne ifrån JC. Så det blev en lyckad dag. Men det regnade en hel del. Men det gjorde inte oss något, vi köpte ponchos och åkte ;D Jetline var grym i regnet, gick skitfort så min lins krånglade till sig lite.

Nej nu måste jag bort till Fanny, vi ska fixa mitt löshår och sedan fira henne! ha en bra kväll allesammans ^^

nattinatti

nej nu blir det sängen och titta på Förhäxad. Så godnatt med er :)

Kina/thai mat :)

mötte Johanna nere på stan och så gick vi ner och käkade lunchbuffé på Peking House. Snuskigt god mat hade de där :) Så dit blir det att gå fler gånger. Så gick vi upp till stan och började leta presenter till Fanny. kan dock inte skriva här vad vi köpte ;) Blir att fira henne på Lördag, så där efter kan jag skriva vad vi köpte :) så åkte vi hem till Johanna och fixade med det. Och så blev klockan rätt mycket o jag, mathilda och Emelie tog bussen in till stan och tog en glass på mcd. och vandrade senare upp till utebion o kollade läget. Men var skittrist så vi drog! och nu sitter jag här.

Letar tågbiljetter tills på fredag, syster och jag ska nog upp till Stockholm en sväng, var länge sen jag var där nu. 
så kanske det blir Gbg den 17;e augusti :) Det vore faktiskt riktigt kul om vi 4 kunde göra någonting. var ju hundra år sen sist.  

hemma igen då.

hemma igen efter ändrade planer. Åkte ner till Laholm vid en 11 i lördags, jag var en aning bakis eftersom att jag kom hem klockan 3 på natten då. och gick upp 9. Men det gick bra, var nere tidig kväll och började fixa med allt. Och åkte in till "stan" där och åt lite :) Men vädret har ju dock inte varit det bästa och kommer inte att vara det bästa där nere heller. Stackars er som bor där nere! 10 cm på några timmar, inte illa pinkat gud! Men Gary och de andra i "cykelgänget" har cyklat på bra och jag hoppas det fortsätter att cykla bra. För han ska nämligen åka ner dit imorgon igen. Verkligen supersnällt att skjutsa hem oss :) Påvägen hem åkte vi förbi Fylleån, ligger ungefär vid Halmstad tror jag ;D

så imorgon ska jag nog till maxi, pappas jobb, vara med Camilla, stan och utebion tror jag :)
så nu sätter jag PUNKT!

Hejdå!

haft 2 roliga dagar med brudarna ;D och imorgon är det Laholm som gäller ;D så ses den 29;e igen ;D
CIAAAAAAAAO!

Arkööösund.

Åkte ut med mor och far till Arkösund i måndags. Försov mig, så hann aldrig åka ut till landet. Så åkte dit istället. Badade i det iskalla vattnet, och solade. Så ringde Mathilda och så var hon kvar hos sin farmor o farfar. Så kom hon ner :) så bestämde vi att jag skulle sova där. utan saker och allt. På kvällen var vi nere vid båtarna och tittade och badade igen. Var säkert bara 18 grader. Höll på och dö. Trodde jag skulle få kramp. Men klarade mig! Så vaknade vi vid 9 igår , åt frulle. Och så drog vi till bussen. Väl hemma istan åt vi på mcd och tittade lite på stan. Köpte mig ett par röda skor på Dinsko. Men de har redan gått sönder. Så ska gå o reklamera dem idag tror jag.
Aja, nu blir det sminkning och välja kläder.



Ciao!

Listis.

10 Första:
riktiga bästa kompis:
Sophia
bil: har inte införskaffat mig en sådan ännu. 
kärlek: Jimmy
husdjur: Har aldrig haft några, eller förresten ett par guldfiskar.
semester: Det vet jag inte? 
jobb: jobb o jobb. Är med mamma lite ibland.
ordet: Mamma
riktiga kärlek: Dennis
piercing: i öronen om det räknas. Annars näsan.
sorgen: Minns inte?

9 senaste:
alkoholdrycken:
Vitt vin och päronsoda
bilfärden: Igår kväll med mor och far.
filmen: som man bäddar. 
ringda telefonsamtal: Cecilia
lästa bok: Ondskans leende 
kyss: i lördags
Senaste gången du grät: i fredags
Senaste spelade cd: någon bränd en.

8 har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nope
Blivit arresterad: Nepps
Blivit kär vid första ögonkastet: njae
Fastnat med blicken i någons urringning: har jag säkert gjort någongång, utan att lägga märke till det.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: vet inte?
Haft ett one night stand: mm
Busringt till någon: aaao
Varit kär: Japps

7 saker du tycker om att äta:
choklad
Grillat
Chips
glass
Tzatsiki
potatisgratäng
vindruvor

6 saker du gjort idag:
vaknat
pratat i telefonen
fixat modemet med hjälp av Cissi o hennes pappa (:
suttit vid datorn
ätit frukost
lyssnat på musik

5 favoritsaker utan rangordning:
vänner
familjen
shoppa
sängen
mobilen


4 personer du kan berätta allt för:
Mathilda, Camilla, Johanna och Cissi :)

3 val:
Rött eller blått?
marinblått (A)
Sommar eller vinter? Sommar of cousre
Choklad eller chips? salta chips

2 saker att göra innan du dör:
in en aning?


1 sak du ångrar:
masssor.

Ett par bilder ifrån Kreta.

image200
Laban & pappa

image202
pappa och Pernilla. Pappa skulle kasta upp chipsen till mina syskon på balkongen och så träffade de en kant och vipps så var alla chips på marken. och jag kan ju lova att vi garva så vi tjöt xD

image203
på någon restaurant i Platanias.

image204
Vågorna spolade upp oss på land 100 gånger om ;D

image205
Sex on the beach- riktigt äckligt. malibu , usch!

image206
Rödflagg- ingen badning i havet denna dag.

image208
lite frän bild så där på Fia och Adam ;P

Det var några bilder. Kommer fler i veckan ;D

_____________________________

image199
 me and my little cousin Oskar.

Det var min helg ;D

i fredags åkte jag och Mathilda till Patricia och förfestade, sedan drog vi till lindö med Johanna och Weine. Men vi såg dock inget folk. så vi drog vidare till Johanna. Och så blev det lite partaj där istället :) så kom min syrra och lite annat folk dit. Så drog vi hem vid en 3 tiden.

Så på eftermiddagen när jag vaknade var min mormor här och hon hade köpt med sig jordgubbar, så åt vi det. Sedan duschade och packade jag lite. Så skjutsade mormor bort mig till Klocket och Camilla :) Så käkade vi förrätt, huvudrätt och efterrätt. Men med hur många timmar som helst i mellan. Så var vi och drack lite hos Sara, drog till mcd och käkade lite och sen åkte vi till Camilla. Så kom Robin över lite då och då ;P och idag har vi endast slappat!

Imorgon blir det landet i en natt. Och på tisdagkväll ska hela min släkt till min Moster i Eksund ;D så får vi se vad de har att bjuda på och så ;D

tiderna förändras och åren bara går

Kom hem för inte så länge sen. Hittade ett par Tigerjeans, Leejeans och ett par trosor ifrån Frank Dandy. Ska gå och testa de snart igen. Tyckte mest om Tigerjeansen. Mycket fin färg. Allt gick på 1150 kr tror jag, om det nu var det. Så är det ju kanon bra pris. Tycker jag iallafall.

...Saknar faktiskt dig litegranna. Tyckte att det var kul det vi gjorde tillsammans och det var då det mesta.

ikväll blir det antagligen fest med Cecilia :) Tycker om dig vännen </3

fredagen den trettonde

Nu ska vi åka till vingåker, se om man kan hitta något. Senare ikväll blir det antagligen fest :)  Vi får väl se om det händer något idag, det är ju trots allt fredagen den trettonde. Men det brukar faktiskt gå bra för min del. Tycker faktiskt om nr 13, spelade fotboll med det på ryggen. Annars var det nr 21 som gällde/gäller :)

image198

´

Blir så himla trött på er, när ni ska hålla på så där. Det är ju inte klokt. Hur orkar man ge energi åt detta?

Glass i stora lass

varit nere i Söderköping och käkat glass. så köpte jag även en solotidning :) som jag satt och läste i, innan vi åt Ost & skinkpaj :) nu ska jag antingen ner på stan eller läsa i min braiga bok. Ikväll blir det att umgås med Cis´ :)

läsaböckervarehärja!

Var i Lkpg igår förresten, där köpte jag vita tygskor på H&M för endast 98 spänn. Och ett linne på Vero Moda (:
visar imorgon om jag orkar. Nu blir det läsning , "på det fjärde ska det ske" som är skriven av Kajsa Ingemarsson tror jag. Verkar bra faktiskt :) På Kreta läste jag en bok som heter "ondskans leende" skriven av Marianne Fredriksson, den var jättebra och den rekommenderar jag strakt :)


Sometimes we all have bad days
When everything feels far away
If you'd ever let me I'd do my best
to bring you up again

- Salem al Fakir är ju riktigt bra!

himlen är oskyldigt blå.

var och spelade minigolf idag på eftermiddagen med min granne Emelie och hennes polare Micke. Vi åkte till Himpa. Jag förlorade som vanligt, och Emelie vann :) Så skulle vi ner till mcd i sthlm-rondellen. När vi kommer dit så tyckte vi att det var mycket folk. Så vi skulle vända och backa o sådär. Så säger en gubbe och pekar. " Punka" och pekar på höger framhjul. Så var vi tvungna att åka o pumpa i lite luft ;P Sen drog vi ner till Mcd vid Maxi. Och så fikade vi litegranna och där inne såg vi även Let´s dance Vinnarna Martin och Cecilia med något litet barn (: Martin var kortare och smalare än vad jag trodde. Och de såg så kära ut :) och nu ikväll har jag varit och badat med Mathilda, Emelie och Leo i Gransjönäs. Från en början var det askallt, men blev varmare med tiden! 

image197

Big girls don´t cry

Varit ute med Mathilda en sväng nu ikväll :) Planerade att vi ska ta en sväng till Linköping och Shoppa lite imorgon, och så kanske Emelie skulle följa med. kulkul :) Gu så himla tråkigt väder det var här hemma i Sverige. Lite regn har väl gått an, men inte så här mycket. Trodde att det skulle bli en bra sommar det här. Men sommaren kommer komma i Augusti säkert som vanligt typ.

finnsintesåmycketattgöraåt,änattförsöka.

Idag kom beskedet om att jag inte får ut några pengar alls ifrån när läkarna hade gjort fel när jag fick proppar både i benet och i lungorna :/ jag tycker det är jättekonstigt. Men de har pratat med fel läkare. De har pratat med min läkare som jag har nu . Inte han som tog hand om mig första dagen och de andra 3 dagarna. De skulle ha pratat med honom. Den läkaren jag har nu sa att det inte var någon fara, eller livshotande. Men hade de pratat med den första så hade han sagt det. För att han berättade för mig att hade jag inte kommit  då när jag kom in så hade jag aldrig klarat mig nästa. Så jag tycker att de där jävla gubbarna kan ringa och snacka med Hans Karlsson på Hjärtintensiven!

hulahula ..

Varit nere påå en snabbis, träffade Cissi där med hennes 2 polare Anthony och Johan :) Trevligt ^^
Och nu ska jag och Vickan färga min systers hår blondt. Vi får väl se om hon blir som jag blev i skallen ;D
ikväll blir det kanske att träffa Cissi igen och så :) Annars blir det bara hemmakväll.  

Falassarna!

image196 

Vi hyrde bil en dag och åkte till det här underbara stället som heter "Falassarna" Var grymt fint och underbara vågor. Blev en hel dag där (:

Live Earth galan ..

Ser litegranna på Live Earth galan (: Ska snart gå och se lite igen. Förut när Camilla och jag var på Mcd, så gav de Camilla en påse med maten i och hon hade ju inte sagt att hon inte skulle äta där och så. Och så gav de mig med en påse. HAHA! helt sjukt. Vi ville ju sitta där och äta. Men vi vågade inte säga något, när både jag och hon fick mat på påse ;D Och fan att du inte kan höra av dig. Har suttit här hela kvällen och väntat. Vi sa väl att vi skulle ses nu ikväll eller? Men men vi får väl la ta det när du är hemma igen från Lumpen?!

2 veckor kvar till Laholm .. :) Västkusten i år igen, fan vad nice :)

heeemmmma!

Har haft det kanonbra nere på Kreta :) Har solat och badat mest hela tiden. Det har varit apvarmt ca. 47 grader i Skuggan vi har nästan dött ;D Vi hyrde bil och åkte runt lite, t.ex till Elafonissi och falassarna , helt underbart! och vågorna ska vi inte tala om. Det blev rödflagg,så det gick inte o bada. Då blev det pööölen. Så har vi träffat nya kompisar. Tihi! Så igår var blev det Caldera beach. A, så gooo :) Och vårat hotell kallade vi för "havsmurran" Vagia Mare, heter det :) Underbart fint och gött ;D Maten och drickan har varit apbra ;D


och om 2 veckor blir det antagligen Lahooooolm med Callllllemilllis ;D