god eftermiddag

Underbardag fram tills nu. Var i skolan på alla lektioner idag eller nej inte på matten låg ute och solade istället. Skolan är rätt slapp nu, men kom igång med svenskan iallafall, där vi ska skriva en utredande uppsats så tråkigt. Och på turismen så hade vi diskussion om ekoturism och så, rätt intressant. På idrotten nu på eftermiddagen hade vi volleyboll. Så grymt kul, alla lektioner börja lida mot sitt slut och det är otroligt skönt men även otroligt stressande..

Nu ska jag ta fram grejerna och fortsätta skriva på min uppsats. Det är rätt kul när man väl har börjat.
så blire även lite turism osv.

haha, idag var det hamburgare i skolan, så himla äcklig. Skolmaten här är verkligen pissdålig!

hos faster

Sitter hemma hos min faster nu och glor med Mathilda och fixat lite grejs ringt lite samtal.. nu ska jag klara det här!
Men känner att jag har blivit lite mer aggresiv, men så är det..

Ska snart ta bussen hem till lilla Rambodal, där ska jag plugga och sen vid en halv 8 ska jag in till stan o möta Cis´ så ska vi ner till Skafferiet :)

See you sooon..

monday

Sitter i skolan nu här med Mathilda :)) Vi har praktiskt marknadsföring and it sucks. och efter denna lektion har vi engelska. Usch så tråkig skolan är. Men men, har endast 2 år kvar. Men kunde ju ha haft 1 år kvar. Men men, jag känner ändå att det var bäst för mig och göra såhär..

Efter skolan ska jag och Mathilda ner till min faster och fixa lite grejs.. och ikväll blir det skafferiet med Cissi och kanske Mathilda :) hoppas på att S är där ;)

So looooong suckers

Fanny&me

igår kom Leo o Bruno och hämtade mig och Fanny, så åkte vi dit och började dricka direkt och så körde vi lite olika kortspel. De söp mig under bordet ordentligt vill jag lova, fyfan! Jag och Fanny somnade redan kvart i 12.. Absolut inte likt mig. Men vi hade kul för det, mycket skratt. Så Tack för en riktigt kul kväll :))

Idag kom Carina och Dicka och hämtade oss, så åkte vi till F.13 där Fanny övningskörde så otroligt duktig är du gummsan :) Sen så åkte jag hem och firade min syster som fyller 16 idag :) grattis Fisen! Så nu ikväll har jag varit hemma hos fanny och sett på 2 beck filmer, vet dock bara namnet på en, mannen utan ansikte. Den var riktigt bra :)

Så kom hem för inte så länge sen, då kokade jag ägg och så gjorde jag även en jättegod sallad, bestående av grillad kyckling, tomat, gurka och fetaost :) Muuuums..

Hihi

nu sitter jag här med Annie och Malin :) hon har en väldigt snygg tröj-klänning så att säga :)
Och ehm imorgon händer väl inte så mycket :)


hör av er :))

festat igen (!)

Nu är det lördag igen och veckorna bara springer fram, det är helt sjukt! Jag fattar inte vart alla veckorna tar vägen? Kan ni säga mig? Jag har haft en hyffsat bra vecka, dock några tråkigheter men det är sådan man får ta helt enkelt.

Igår var det i alla fall fest i Väster Tull med massa grabbar, hade sjukt kul. 8 stycken var vi i en Dubbelsäng, bråkade och skämtade med alla. och alla skulle hålla på med deras fötter på mig, JAG HATAR FÖTTER!
Vid 5.30- tiden tog vi iaf en taxi hem till farmor och farfar. Så idag sov vi ända till 14.15.. Skönt skönt :)

smedby-rundan ;D

Idag var min sista dag på Cubus, vilket är otroligt tråkigt. För har trivts så himlans bra där ;) Skön personal alltid glada och trevliga :) Så när jag gick hem fick jag en tröja, en bodylotion och lite annat, Tack så jätte mycket :)

När jag kom hem därifrån var jag så trött så jag sov i soffan i 2 timmar, as skönt. Får la se om jag kan sova nu om en stund. Har varit ute och gått en sväng med Emelie min granne :) och pratat om våra tragiska liv och om annat såklart.
När jag stiger in genom dörren, skriker Fia att det är straffar som gäller för Man United - Chelsea, vilka vann då? Skrik det i mitt öra om ni kan? MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN UNITED , YES! Höll på och dö av nervositet, men när det var klart att de vann så hoppa jag omkring av lycka ;D

Nu ska jag snart sova, ska till sjukan imorgonbitti! Sedan skola och omprov som gäller. Efter skolan blir det att dra till min faster med Mathilda skulle jag tro och kolla på hennes nya tattoo hon ska göra imorgon (:



KOM IGEN NU EMELIE, DU KLARAR DET HÄR!

Sjuk helg

Kom till farmor och farfar i fredagskväll, åt lite och så. Sen så började vi dricka lite vin och hade det trevligt :)
På morgonen där ringde en gubbe o väckte oss. Vid typ 12 någongång gick vi upp och åt lite frukost och liknande.
Så gick vi bort och handlade lite mat inför kvällen, blev minutbiff och kroketter :) mycket smarrigt vill jag lova ;)
Efter det gjorde vi oss i ordning, så vid 8 tog vi tåget mot Linköping, blev inte riktigt samma ställe som vi hade tänkt ifrån början, tur var väl det ;) För vi kom till de bästa folket i hela Linköping, wihu. Så kul vi hade bortsett ifrån lite andra grejor ;) haha, stackare gumman ;D
Vid 2 kom vi till Norrköping igen, då blev vi hämtade och hemskjutsade till Olliver i Klocket. Där hade vi också kul, drack lite till och så. Vid halv 5, kom taxin ;D

Kan bara summera allt till en väldigt lyckad helg, Thanks Girls ;D <3

Hihi

ha<haha, sitter hos Jonas nu i Lambhov, vi ska till norpan om ca. 1 timme ;D hiohi, då ska vi till JOhn ;D

Fantomen

Nu ska jag göra mig iordning alldeles strax, ska ner till stan och hem till min danslärare Anna och titta på hennes hund Fantomen som Anna och Mathilda har varit och hämtat idag :)) Fick ett mms nyss, jätte liten och söt är den :)

äggisch

Nu kokar jag mig ett par ägg, är skithungrig. Har inte ätit sen igår vid lunch. Så ska bli gött med lite ägg och majonäs :)
Så tror jag även att jag ska baka en kaka, måste ju visa min bakkunskaper ;D haha. Så får la bli en sockerkaka eller muffins :) Inte det nyttigaste, men känner att jag behöver få i mig lite sött eftersom att jag har mens nu :/

Nu är mina ägg strax klara, måste ta hand om dem :))

Becca här :)

Så nu fixade jag litegranna till, de där med kommentarsfältet ändra så
de vart små bokstäver och la till en riktigt cool klocka med vad tycks?
Tyckte du om det? Hoppas det, säg till annars! Du måste vara ärlig?


Ta hand om dig tjejen :) ♥

Huhu

Jag vill ju bjuda dig Rebecca på en fika :))

Älskade västkusten


Fyfan vad underbart västkusten är på sommaren, kanske ska ner dit i sommar :))

Paaaastasallad is the shiiiiit

Nu har det gått ett par dagar sen jag sist skrev här. Jag har inte sovit hemma, har sovit i min farmor och farfars lägenhet med Mathilda och även Cissi en natt. Vi har haft det super mysigt ute på balkongen. Det är skönt och komma bort lite ibland. Har även varit i Gistad en sväng och igår var vi i stan, drack lite vin och så.
Idag var det Moas konfirmation som gällde. Så det var bara att pallra sig upp till 11. Var ute vid kyrkan redan vid halv 11. Där mötte Mathilda och jag upp Fanny. Och gu så mycket vi skrattade. Helt sjukt kul!

Nu om ca. 30 min ska Mathilda och jag iväg lite.

Imorgon är det skolan som gäller igen, har prov i praktiskmarknadsföring men har glömt böckerna i skolan. Så kommer nog inte att gå så bra precis. Får väl försöka och ljuga ihop något om varför och blabla.

tisdag

Bra dag idag :) spelade vollyeboll på idrotten, så kul. Vi var endast 9 styckna, och bara tjejer. Så det var skönt, men det hade varit roligt med några flera :) Så när jag kom hem ringde farmor och så pratade vi lite, så frågade hon om jag hade kollat mitt konto, det hade jag ju inte gjort. Så gick in nyss, så hade hon satt över 300 spänn. Det tackar jag så hemskt mycket för :)) Går alltid åt!

Nu ska jag och Mathilda ta bussen ner till stan och träna på sats. Men innan blir det en runda på stan. Ska försöka leta skor idag också och även lite kläder till på söndag. Ska även kolla på konfirmationspresent till lilla Mois :)

Hörs, Puss!¨



ps. Jag saknar dig min vän Emelie Harrysson.

woho

Haha, nu bloggar jag ifrån publishme.se fränt värre ;) - NOT!

the afternoon

Har varit en halvbradag idag, var på flygfältet och släckte lite bränder förut imorse, var faktiskt jättekul. Men detta yrke är dock inget för mig. Så drog vi till skolan en sväng, sedan blev Mathilda så sugen på glass så vi drog till halvars en sväng och det satt fint i kaggen ;)

Så drog vi ner till stan och kikade efter skor och kläder. Jag hittar tamigfan mig inte några kläder i den här stan. Kanske att jag ska köpa en grej och sprätta upp litegranna och så köpa en body till det. Skor, de prövade jag typ 7 olika, men tror ni att de var bra? svar- NEJ! Jag har för breda fötter. Snart börjar paniken stiga i mig, ska ju på konfirmation på söndag. Och jag har inget att ta på mig, det är ju katastrofalt.

Så nu sitter jag här, min mobil laddades precis ur, så måste upp och ladda den, för vid 6 ska jag ner och möta Cissi, så ska vi dra till Folkparken typ och plugga. Måste plugga till svenskan och turismen och även lite annat skit.

Så hörs ikväll :))