Grillat!

Blev och äta första grillade maten idag, var jättegott Kyckling och pomme.. Jag vill ha sooooommar nu!

                                                      image130
 

Shopping!

Var på stan förut med mamma och shoppade litegranna bara. Jag fick en svart klänning och grå tights med ränder , allt ifrån MQ. Mamma köpte sig också lite nytt. Hon köpte de skorna jag vill ha, så nu kan jag inte köpa dem. Möjligtvis i en anna färg isånafall! Ikväll blir det att först följa med mamma och pappa och äta hos deras kompisar, jag hoppas på att vi får grillat (!) Sedan blir det hem och slappa!

Kortdag!

Var bara på Spanskan idag, hann inte gå bort till Matten.. För vi planerade vad vi ska göra när spanjorerna kommer hit om 2 ½ vecka. Jag läääängtar, så himla kul! Om ett tag tror jag att det blir stan och köpa skor kanske.
ikväll kanske det blir att vara hemma bara.. Aja, får se!

ny mobil?

Ska nog antagligen få ny mobil. Vill ha Sony Ericsson W880i :) Då kan jag ringa videosamtal till Cissi hur mycket jag vill. Lite roligt sådär! Var på hageby förut och kollade lite, var någon "shoppingkväll" där idag, så jag, Moa och Camilla gick bort dit. Jag hittade som vanligt ingenting. vid 21 gick vi hem, och när vi kommer till Smedby skolan säger Camilla - Vart är min hm-påse? - Moa och jag bara, vi har den inte iaf. Så går hon bort en bit och så hade hon tappat den när hennes mobil ringde.. Så jävla störd ;) Har iallafall fått bra med motion idag.
var på stan förut idag med Anna, vi gick nästan i 3 timmar. Jag köpte bara saltvattenspray och mat.
Men ska ner på stan imorgon igen tror jag och köpa något och ha på mig på dopet vi ska på om 3 veckor.
Tror att det blir något ifrån Ginatricot :)

torsdag.

Fan vad veckorna går fort, imorgon är det 3 veckor sedan jag kom hem ifrån Spanien, det är inte klokt.
Idag blir skolan, stan och kanske shoppa med mamma och lillasyster, får se. Åka till Farmor och Farfar en stund. tar ju bara 7 min på cykeln till dem. Aja, får se hur bra min dag blir..


Later!

Paiiiiin!

Me duele la garganta och det gööööör riktigt ont. Så jag får väl ligga hemma hela helgen och glo på tv och film! vad ska man annars göra?! Alltid sjuk till lov, men men! Godnatt!

30 minutes left!

image129

Grey´s Anatomy börjar ju om drygt om en halvtimme. Jag älskaaaar det!

Glass i stora lass!

Var på halvars förut med Mathilda och Johanna, tog en bananasplitt, hur god som helst. Var trevligt och träffa de 2 töserna igen. saknar de gamla tiderna! Pratade massa minnen, Stöten , sommaren 06, åh underbart!
Stockholm på måndag sket sig visst helt och hållet med de jag skulle åka med. Men jag och Mathilda kanske tar en sväng upp dit istället! aja, får se. Vi ska prata om det senare!

Later..

träääänat!

Medelpasset gick bra, skönt och träna faktiskt.. Men min kondition var inte den bästa. Har inte tränat något på 1 ½ månad nu. Men nu tror jag att jag ska sätta igång igen! Tror jag kanske ska börja cykla till skolan någon dag iveckan? Både skönt och bra :)

Medelpass,

ska gå köra ett sådant på friskis&svettis senare med Camilla. Ska bara byta om och sen ta cykeln upp till henne och äta lite innan :) Har inte tränat på år och dar känns det som.. Mitt kort gick ut för ett tag sen, så ska låna mammas idag ; D Busigt ;)

Annas födelsedag!

GRATTIS GUMMAN : ) Kom på det nu , att du fyller ju också år idag precis som Tessan.
Så in och säg grattis till henne :)  

Gelénaglar!

Håller på och gör gelénaglar på mig själv. alla själva naglar är dit satta, nu ska jag bara pensla på själva Gelén.
Jag kände bara för o göra det idag! Får se hur länge som sitter kvar. Jag vet att jag brukar kunna ta bort dem ;P

Engelskabajs!

Har engelska bajs nu :/ skittrist.. sitter här med Tessan, Natta, Aldin och Gabbe :) vi sitter o snackar lite snusksnusk.. Men det här iaf sista lektionen för idag! Ska inte vara med på idrotten och svenskan.
Ska gå på stan med Tessan , ska se om vi hittar något.
Tessan fyller ju år idag ,så säg grattis : )

På fredag blir det partyparty (;

sovgott!

nu blir det strax sängen för mig, ska upp vid en kvart i 9 tänkte jag :) För vi 10 har jag naturkunskap. tråktråk, men måste gå! vid 12 börjar Historian o 13.40 börjar matten, som slutar 14.30 :) Skönigt! Ska se om jag kanske ska ta mig en titt på stan då! Ska se efter ett par skor!

Saltvattenspray!

Det är något som ska inhandlas den här veckan eller nästa, jag älskar mitt hår när jag har badat i saltvatten.
och för ett par år sen så testade jag h&m´s hos Emelie och den var jättebra. Men den finns ej kvar tror jag inte iallafall? Men h&m säljer ju andra produkter och tror jag såg där att de sålde. Annars så finns det på hårvårdsbaren!

Lkpg!

Åkte dit igår med farsgubben och tittade lite på IKEA och ändrade lite i beställningen och så. Så fikade vi där , sen gick vi ut till de andra butikerna och tittade och så. När pappa och jag går in på MQ
pappa- akta dig gå inte under skylten, den kan ramla ner
      jag- Varför?
pappa- Det är jag som har satt upp skylten, så den sitter lite vingligt.
     jag- hahaha!
min pappa är lite sjuk sådär.. Så köpte jag två t-shirtar på Vero Moda. Som även invigdes igår kväll :)
så åkte vi och kollade på min syrras match i Ryd, och den vann dem med 1-2 :) När matchen är slut så kommer
LFC och ska spela , Grymt. Caroline Seger och Frida Östberg. m.fl. Men de nämnda spelar ju i Damlandslaget , haha! Frida är grymt bra, Mittback, bästa positionen :D Me looove!

kärlek!

image127 
Jag bara älskar apelsiner. Äter säkert 5 om dagen ;D Jättegött!

Fiesta!

Var hos Fanny igår med massa brudar :) var riktigt kul, fast en del av brudarna drog till annat. Jag hade det underbart roligt. " Ölspelet" och "jag har aldrig" Haha, Carolina klockren ;) Kul och träffa och gamla människor.
Senare så drog vi till Mcdonalds och träffa värsta äcklet, fyfan. Såg fan hela hans jävla ass :/ riktigt äckligt! Så pratade han med dem som satt bakom oss , så började han prata med oss också. När han började närma oss ännu mer, skrek vi till och bad personalen att ta ut honom där ifrån. Så då gjorde dom det, tack!

Idag, är jag väl seg som jag brukar vara dagen efter. när vi sitter på busshållplatsen så ser jag att en kille vinkar till oss, vem är det där? sa jag så här, sen så slår det mig att det är Robin och så ser jag Malin.. Hahaha! Pinsamt värre, ser ju ut som värsta snusket idag!

Godnattis!

Nu ska jag pallra mig till sängen och sova i många timmar hoppas jag, men om vi ska till Linköping blir det nog tidigt  skulle jag tro ;) 
                                                                   ROCK THIS PARTY !

Looooka!

image126Loka-Päron är den bästa helt klart :) sitter och dricker det just nu.. Me loooove!

memyselfandI

image125

Tack
Tessan för retucheringen :) Bilden är tagen sista dagen i  Spanien. Jag vill tillbaka och jag ska tillbaka <3

mycket man vill ha!

Tittade ytterst lite på stan idag, gick bara och tittade på Vero Moda, Stadium, Scorett och Kappahl. Vero Moda har en söt liten billig skjorta som inte skulle sitta helt fel. Stadium hittade jag en Fred Perry T-shirt. Fred Perry skorna som jag vill ha, finns bara i storlek 38, behöver 37 i sådan skor. Men som tur var hittade jag ett par andra, som jag vill ha nu. Kanske finns upp i Stockholm när vi åker dit?! och tillsist Kappahl har en söt liten scarf som skulle kunna få följa med mig hem! Allt detta går på ca. 800 kr. Men just nu har jag inga pengar. De kommer på torsdag. Men de ska jag ha med mig upp till Sthlm. Där skall jag även titta på Dop-kläder.. Ska nämligen på Dop den 14;e april!
Min lillesöte kusin ska döpas till Oskar dåe :)

Andy & Nanne!

Varit nere på stan en sväng med Camilla och tittat på Andreas Johnson och Nanne Grönwall.
Jag är inte så stort fan precis av dem, men de är ju bra på det dem gör iallafall och det är huvudsaken.
Nu har jag sett på Så ska det låta med mamma och Pappa. Ska städa mitt rum lite och lyssna på mina nya brända cd-skiva som Camilla kom ihåg och ge mig idag, tack!

har tagit sista pencillinet idag också, men har fått ett virus i halsen, men det går nog snart över förhoppningsvis.
Imorgon ska jag med pappa till Linköping tror jag :)

Fan!

sjuk igen, det här är inte sant. Fastän jag äter pencillin så vill inte halsontet försvinna ifrån min hals, och nu har det även satts sig i tungan , och feber har jag också! Så den här helgen lär ju bli väligt lyckad antar jag - NOT!
ska snart ringa till vårdcentralen och se om jag kan få en ny tid där (?) Man kan ju alltid hoppas på det, så de kan se vad felet är med min lilla hals!

Emil Hedelius!

Blir att åka till Klocket ikväll, till Camillas mamma o äta scons och fika. Jag ville ha åkt dit igår , men då var hennes mamma upptagen med sin kille lite sådära ;) Nejvars, Anne-lie, du var ju och tvättade. Så det blir idag istället, mycket trevligt må jag säga :) imorgon är det äntligen fredag, och jag har matteprov , Bajs! Men jag skiter i allt nu , satsar sen när jag börjar på handelsprogrammet istället :)

Norrmälarstrand!

image124

så här kommer tydligen norrmälarstrand i Stockholm se ut 2020, jag har lite svårt att tro det. Men kan ju alltid hoppas :) för det ser ju jättefint ut! Btw, Stockholm 2;e april :)

Uppehåll,

var det här ja! Jag och Robin har uppehåll nu.. Men jag anser att det är slut, men vågar inte säga det. Så jag började med att fråga om vi skulle ha uppehåll o så. Så nästa vecka, får jag väl göra slut typ! Jag vill vara singel ett tag nu, och leva loppan :) eller vad säger du, Tess? ;)

Outfitis!

image123

förvirrad!

Jag är en aning förvirrad. jag vet inte vad jag vill, hur ska jag säga det? Vad kommer den o säga? hjälp, jag är lite rädd! Har ju inget bra skäl till varför det är som det är? Det här blir nog en tuff utmaning.. Jag är så rädd för att säga vad jag tycker och tänker. om man bortser ifrån fyllan då!

Fruktsallad!

har precis ätit fruktsallad, det fick bli min mat idag, ska äta det ikväll också :) ska börja leva på det..
det är värsta gott och värsta nyttigt. Ska plugga lite historia nu, sen senare kommer nog Micke o co hit och sjunger lite singstar (: Ska gå o leta efter min mobil den är borta!

SOMMAREN-95

image122
Jag och mina systrar när vi var 5,3 och 2 år gamla. Fia, jag och Moa :)
min syrra lite neger sådär ;D

Dagen

idag har jag haft en historia på 40 minuter sen så slutade vi, för att alla lärare skulle ha klasskonferens. Så då blev det att gå ner på stan en stund med Tessan, åt på chicken. Vid halv 2 åkte jag ut till mamma och där så trodde hennes jobbar kompis att jag var mammas syster. Det fattar jag inte? så slutade hon 2 och så åkte vi och kollade på tapeter och golv. nu ska vi snart äta mat, det blir wok med kyckling :) När vi har ätit klart och så , blir det att åka ut till moster med familj och hälsa på lite :)

Waranbehandlingen

pågår i 1 år till. Gör det för min egen skull.kan få det tillbaka om jag inte äter det, och det vill jag verkligen inte.  Men nästa år får jag iallafall sluta. Och så frågade jag hur länge jag skulle ha min kompressionstrumpa, så svarar han " Hela livet" jag bara, men kan jag inte ha en kortare? (Min nuvarande gå upp till ljumsken.) Jag kan ha lite olika. jag hatarhatarhatarhatar denna jävla fulafulafula strumpjävel. Jävla mojje, som först säger 2 år och sen hela livet!
Jag tänker iallafall ha den på, så jag inte får amputera mitt ben när jag är 30-35 bast, nej aldrig att jag ska få göra det! Jag vill inte bara ha 1 ben o få sitta i rullstol eller kanske ha protesben. Nae!

Yrke?

Jag vet ännu inte vad jag vill bli för något? Är det bara jag som inte vet det? Hoppas att jag inte är ensam. Jag kanske jag ska bli sjuksköterska? Då är det ju undersköterskeutbildningen som gäller först isånafall.
Jag behöver ju ändå inte bestämma mig än. Har några år kvar, men ändå bra och ha något i åtanken :)

Handelsprogrammet!

Hoppas verkligen på att Tess och jag tar oss in på Handelsprogrammet och i samma klass. Annars blir jag ledsen. Jag skulle vilja börja där nu, men det går ju inte. Men det ska bli så skönt om vi nu kommer in och slippa De-geer och samhääääll!

LAAAAAAAARS!

Jag verkligen älskar han musik, haaaan är ju så bra! Eleeeeeeegi :) Så himla bra live. Får se om han ska på någon turné i sommar igen. har inte hört något. Men ska han det. Så vet jag en som ska dit iallafall :)



En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

Spel över msn!

Försöker spela "duellen" med Alex på msn, men det verka inte funka. Vi vill ju ha något att göra.. och så funkar det inte, fan! Aja, vi får hitta på något annat. Inget av spelen verkar ju funka så!

Önskeoufit!

74150-121

Tyckte den hallonröda tröjan ifrån H&M var riktigt tjusig.Funderar på o kanske beställa hem dem, med ett par vita shorts. Men får se!

19.15

har lite bråttom nu ska möta Camilla på Ica , för att hon ska ha Godis. Jag ska se ifall jag hittar någon bra tidning som jag kanske kan ha o läsa lite i ikväll.. Annars blir det att läsa "om en pojke". Den är ju lite viktigare, men jag orkar inte helt enkelt läsa den. Filmen kan jag se om o om o om igen :) Nej, nu måste jag kila!


later!

nästan frisk?

jag är nästan typ frisk nu. Har bara lite ont i halsen och snorig. Men det blir nog bättre iveckan. Har bara 10 kappslar kvar med pencillin varav en av de ska jag gå o ta strax. Så tar den sista på fredagmorgon. kan man dricka ihelgen då? Jag hoppas verkligen det, ska nog o festa i Linköping på lördag. Men det är inte helt säkert än. Annars blir det att vara hemma hos Fanny med tjejerna :)

Åh!

Irriterad till maaaaaaaaax!

Freddd P!

74150-119       Hittade den fina sko på scorett.se.. Ska se om den finns här i stan,
                                                                       för den fanns bara i utvalda butiker. Så vi får väl se. 499 riksdaler för denna!
                                                                       

Partaj!

Tog med mig Camilla igår på fest hos Robin.. Var lite folk där och så :) Kunde tyvärr inte dricka, eftersom att jag äter pencillin, men det är kul o se andra glada :) Camillas far kom och hämtade oss vid 12, var rätt trötta så vi ville hem och sova. Men inte fan sov vi, hon pratade i telefonen med Linus i hundra år och höll mig vaken.Men det gör inte mig något.

Tidigt!

Uppe väldigt tidigt idag, men det är för att jag ska in till skolan och hämta lite grejer, känner att jag måste jobba lite ifatt de andra. Ligger jättemycket efter skulle jag tro! Sen så blire att åka hem , lämna allt. och sedan dra till sjukhuset och ta Pk-prov och sedan in till min läkare.Bläää! Men så är det! Nu håller jag tummarna för att jag kanske kan få sluta med waranet om jag tjatar lite (A)

Kanske?

Jag och Tereze ska nog byta till handel. Jag vill jättemycket för jag hatar verkligen samhäll. Det var rent ut av en pisslinje. Hur mycket plugg som helst och jag hatar det. det är bara för mycket!

En länk!

http://www.home.no/sopiaka/   Klicka och lyssna på låtarna :) Sofia är kanonbra på att sjunga :)

SOVA!

nu ska jag gå och lägga mig.. Börjar bli lite trötter nu faktiskt. Ska sova länge , länge imorgon.
Ska ta lite hostismedicinis strax.. Äter massor av mediciner nu , panodil, hostmedicin, kåvepenin och waran.
 Men om ett par dagar hoppas ajg att jag är friskt. Så man kanske kan ut och partaja ihelgen (?)
vi får la se hur det blir med det! Godnatt!

^^

jag vill bara försvinna från detta jävla liv. jag är fan jämt sjuk, varför? har ett sådant fruktansvärt dåligt imunförsvar!
Jag måste börja äta mera frukt och grönsaker tror jag! så jag håller mig lite mer frisk. Det har försämrats sen jag fick lungemoblin och det :/ Gå och dö jävla skit!

Ska träffa min läkare på fredag och då ska han säga till mig , att jag ska äta Waran i ett helt jävla år till ^^
Men jag ska försöka övertala honom att jag vill sluta nu. Det räcker med råttgift nu tack! Vill inte gå och känna mig mer sjuk.. Och så är det ju inga unga människor som äter skiten heller. Bara gamla.. som får proppar och skit . Jävla p-piller och benägenheten till att få det! jag kunde lika gärna varit död nu.. och med tanke på det , så träffade jag kvinnan som räddade mitt liv idag på vårdcentralen.. men jag kände inte igen henne, förens mamma sa vem det var,. Det var synd, för annars hade jag tänkt och tacka henne för att jag leveer idag! Men nu iaf, känner jag för att bara sjunka igenom allting.. Allt är hemskt nu! Försvinnn!

önskeis!

?NSKEEES
Skor- skopunkten
väska- ellos , tror jag.
tunika- ellos
jeans- acne, zoovillage.com

Läkaren!

Nu ska jag bort till vårdcentralen med mamma , så ska de få titta i min hals och så.. så ska vi se vad det är med den, den här gången! Hoppas att det är ngt så man får ngt så man blir frisk snart. Har fan varit sjuk i 2 veckor nu.
usch , jag hatar vårförkylning och bajs!

Huvudvärk!

fan vad jag hatar att vara sjuk.. har en äcklig förkylning och jävligt ont i huvudet. Solens fel..
synd att den dök upp just idag. Och så har jag lock för högeröra också. Skit irriterande.
Fan, kan inte missa mer iskolan nu. Så får nog pallra mig till skolan imorgon igen.
Om inte så får det bli hemmapluggadag!

Glömsk!

jag är lite glömsk, skulle ju lägga in bild på det jag har köpt i Spanien. Men jag tar och gör det imorgon istället..
orkar inte leta fram allt nu. Btw. så fick jag ju ett par örhängen och en fotlänk av familjen jag bodde hos, super snällt :)

stan!

varit på stan o fikat med Anna på fräcka frökens :) Var supertrevligt. Skönt o kunna åka ner till stan o bara ta en fika :) så kollade vi lite på stan och så, mina lilaballerina finns kvar. Ska nog köpa dem i veckan tror jag :) Lilaballerina

Skor, skor och skor!

shoppade bara litegrann där nere, 3 par skor. 1 par vita loafers, 1 par röda med kilklack och 1 par röda lackpumps med öppen tå! 1 tröja, 1 skärp o solglasögon. och även Jennifer Lopez nya parfym "Love" tror jag den heter är inte säker..   Luktar jättegott! Lägger in bild imorgon på allt :)

åhhh!

?H!

Stranden i Cadiz, så himla underbart fint! I sommar igen då ;D
Fan vad nice!

Hemma!

Hemma igen efter en underbart bra resa nere i spanien. Jag har haft det så jävla underbart.
träffat massa nya människor som är hel snälla. Det finns inga vänligare människor än spanjorer.
massa kindpussar o kramar oh fan vad jag vill tillbaka nu. Igår när vi skulle åka hem blev det tjutkalas!
Jättetråkigt. 9 dagar gick så himla fort så det är inte sant. Men det är ju lite skönt o vara hemma också. 
kom hem vid halv 6 imorse. Jag vill kunna sova mera, men jag är så förkyld så det går inte tyvärr. 

idag blir det nog bara hemmakväll med Robin skulle jag tro :) Orkar inte festa mera, festa nästan varje dag därnere. Tog iaf en drink varje dag :) Un Martini con fanta limón (; Nicenice! Nästa år igen! 

18 april- jag lääääängtar!  

hahaha!

hahaha!

forsta kvallen har i Puerto Real :) VI har det toppen bra har :) Min familj ar ocksa bra..
ska upp om nàgra timmar, sa maste snart ga och lagga mig. Var ute en sváng forut pa
nagon krog.. skulle ha en cider, och sà fick vi vin, och det var sa javla ackligt. Sa vi tog och blandade
med cola. Blev inte gott precis. Sa jag stallde kvar min dar nere i hamnen.
Pa bilden: Christina, Emma, jag, Edvard och Sara :) och det sara jag bor hos :)