When I look at you


Scarf-hm, skjorta-hm, linne-ullared, och så har jag
ett par typ lacktights från lindex. Så kör jag på sandaler ;)

HAHHA

Haha vafan gör jag uppe kl 7? Ja det kan man ju fråga sig, jo jag kunde faktiskt inte somna om. Så nu sitter jag här, ska ladda ner ett avsnitt av One tree hill och se det. Sen tänkte jag dra mig uppemot mormor och hälsa på henne och lillkusinen oskis :) För vid 1 kommer farfar o hämtar mig. Så åker vi ut till landet och äter lite med farmor. Så ska jag följa med dom en sväng på marknaden :)) haha.

Igår var jag på rixfm med Fredrik och min mamma. Så satt vi även med Camilla, Jennifer och Robin en stund, trevligt :) Så åkte vi ner sen till fyrverkerierna och där mötte vi upp inga andra än Johannis och Amandis :))

försvinn

Du, du kan gå och dränka dig. Jag vill aldrig mera se dig!!!

Stan med Emeliié

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska möta upp Emeliié på stan om en timme :) Måste ta spånkan, för har ingen bil hemma. Har lämnat tillbaka mamma och pappas bil som jag har haft hela sommaren. Den lät så konstigt häromdagen, men det var nog inget speciellt.

Min dator har fått virus :( Måste lämna den till pappa så får han lämna vidare den till en granne på deras gård. Och förhoppningsvis så kan väl han reda ut detta :))

Nej, nu måste jag kila. Ha en bra onsdag!!

I wanna go to ....

Gick upp för ett tag sen, har bara typ suttit här. Men ska strax göra mig i ordning. Ska hämta Erica vid kvart i ett, så ska vi åka ner till maxi en sväng och glo. Efter det ska jag hem och städa och plocka i ordning på mina kläder!

En trött Emelie! haha.

...

Ont i huvudet, säger inget mer!  

t o r s d a g

Nu blir jag snart upphämtad av mamma, fia och Moa. Vi ska åka till mormor en sväng och fika eller tja äta frulle blir det faktiskt för min del.

Senare hade jag tänkt att träffa Johanna som äntligen är hemma nu! Vi ska nog dra ner till stan en sväng, måste in på banken och lösa ut mina skattepengar som damp ner i brevlådan igår.

Annars så rullar det på, vi har börjat att packa lite smått och spolat ner våra fiskar, som vi inte ville ha längre.
Så ska sätta ut akvariumet på blocket hade vi tänkt. För en billig billig peng! Har även lagt ut ett gammal soffbord och en dvd-hylla på blockiset!

Nya pjucks


Det blev lite shopping idag i Stockholm, dessa snygga skor slog
både jag och mamma till på (: Från Scorett 1099 spänn!
Mammi var snäll och betalade en del ;D Blev även ett linne
på Ginatricot´s rea, o även en scarf från h&m..

Estocolmo

Då kör vi strax emot Stockholm, ska shoppa, gå och äta på Vapiano och så kanske en sväng förbi Allsång på Skansen. Men vi glor nog bara på genrepet isf :)

Ha en bra tisdag!

Gårdagen


Jag och kusin Viktor igår när vi var ute och åt på Pappa Grappa, vilket
var väldigt trevligt och pizzan min var apgod :) Efter det åkte vi alla
upp till mormor och fikade på blåbär/hallon-paj :) Smarrigt värre ;)



Ps. Jag är jävligt nervös. Ds

jaha då var denna helg över för denna gången

Idag jobbade jag ju som sagt i 3 hela timmar. Och de 3 timmarna bara flög förbi. Det tackar jag för!
Efter jobbet åkte jag hem och käkade nudlisar. Efter det tog jag och min kära lilla (stora) lånade bil en tripp till farmor, där fikade vi och pratade massor (som vanligt). Men jag älskar och avgudar henne något enormt. Min bäääästa Farmor Lillan! 

Nu ska jag snart gå och krypa ner brevid min karl, vi ska väl la mysa lite innan det är dags för mig att stänga mina blå inför denna natt. För imorgon kl. 10 ska jag befinna mig på jobbet imorgon och imorgon jobbar jag dubbelt så många timmar som idag - hela 6 timmar. Wuhuuu!! Efter det ska jag ner och kika på soffa och andra grejer på Chilli :) Jag vill ha den 1:a Oktober NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!


Klippa lugg igen?

sunday bloody sunday

Ska snart åka till jobbet och jobba 3 timmar. Känns ju nödvändigt, men vafan det ger ju betalt för 6 timmar :)