GOTT NYTT ÅR!

ikväll blir det att äta här hemma med mamma och pappas kompisar med barn. Blir förrätt, varmrätt och efterrätt.
Hoppas på något gott, har inte riktigt förstått vad det ska ätas för något ännu. Sedan så blir det att åka in till stan och förfesta uppe i Emelies lägenhet i stan med Mathilda och sen Emeliies bror och hans kompisar. Så går vi vidare till Kungsgatan på fest vid 21-tiden kanske och inatt kanske det blir Linköping :)

Det här året har varit ett mycket bra år. Har lärt känna massor med trevligt människor och gjort massor med saker.
Så som varit i Spanien med skolan, verkligen jättekul och varit på Kreta med Familjen + deras kompisar.
och en sak jag inte glömmer är att jag och Camilla började umgås igen, mycket kul.

King-Kong&Bängman, det är så det ska va´!

Hoppas att alla får en jätte trevlig kväll.
För det ska jag iallfall försöka ha!
GOTT NYTT ÅR!!

Stan

Kom hem rätt sent i natt igen, därpå vaknade jag lite sent. Gick upp satte mig här och såg ett par avsnitt av Andra Avenyn, är helt in looove. Älskar serien :) Så bestämde jag mig för att ta en tur ner på stan, så där möttes jag upp av Tessan, Cissi och Anna. Blev lite köp faktiskt.

- Blå örhänge , Ur&Penn
- Lila Linne, GinaTricot

hos Anna

Sitter hos Anna nu, har varit på stan och ätit med Mathilda, Emeliie och Lina :) Åt på chicken , mycket gött.
Så träffade jag Cissi, så gick vi hit, så nu färgar hon håret på Anna, och resultatet tror jag kommer bli kanon :D

Sen ska jag träffa Mathilda och Emeliie igen :) Så får vi se vad vi ska hitta på för något. Hihi, kanske träffa Alex och dem, vet ej i nuläget ;P

Sitter även och tittar på One tree Hill, så himla bra :)

Imorgon, ska vi på fest. Wihu, nyår. Men känns dock inte som det. Men får hoppas på att det blir roligt iallafall :)

Det värker..

Sitter här och svullar med lite cola och choklad. Köpte det igår i Östra Husby innan vi skulle åka och rida. Så åkte vi hem till Emelie och började rida lite, eller vi skrittade, Matti höll i min häst. Så när vi är på väg tillbaka hem till Emelie, så släppte Matti hästen och den sätter fart i galopp , jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, eftersom att jag inte är så van. Så jag släppte tyglarna och ramlade av, och det blev världens duns. Slog i höger sidan, huvudet och ryggen. Men det som jag har mest ont idag är sidan och ryggen. + att jag är så förkyld också, så går det inte att hosta, för att det gör så ont. Men men, ut ska jag ikväll iallafall.

och nyss ringde Emelie och berättade att hon ramlat av sin häst. I lördags ramlade Mathilda av samma häst. Men men, jag ska upp på en häst igen det ska jag. Fast icke den som jag red på igår, det får bli Nuja nästa gång :)

Ikväll blir det att träffa Emelie, Tomas och Tobias :) Se vad vi ska hitta på för något då?!

Vad har ni för nyårs-planer? :)

24 December.

GOD JUL TILL ER ALLA FRÅN LILLA MIG ♥
Hoppas ni får en fin dag med många fina paket!

Fall nu ner snööööö.

Nu ikväll har jag bara städat och julpyntat mitt rum.
Men har inge Christamasfeeling över huvudtaget
och det må jag säga suger hårt. Vart fasan är snön?
Jag vill ha en vit jul, ingen tråkig GRÖN JUL.

Blev en kväll/natt i Gistad :)

Igår började dagen med julavslutning i Renströmmen.
De som uppträdde var jätte duktiga,
Så det var mysigt, synd att det inte vara lite längre bara.
Efter den blev det en tur med Mathilda och Ewe
till Media Markt och Shape. De köpte lite julklappar.
Själv är man ju redan klar med det :)
Riktigt skönt må jag säga.


Var på stan en sväng på kvällen med min syster,
var och tittade på Marie Picasso. Riktigt vacker röst har hon.
Men Amanda skulle ha vunnit, unikare röst.
Så åkte jag med Farmor och farfar hem och åt lite.
20.02 gick tåget till Linghem, där hämtade Alex och Anton
oss, så drog vi hem till Alex. Först blev det lite
skitsnack sen började kröcket. Och fyfan säger jag.
Jag har aldrig mått så dålig dagen efter!
Men kvällen blev hyffsat lyckad iallfall :)

Livet är inte alltid en dans på rosor.

Gick till skolan igår iallafall, missade bara första lektionen. Dagen flöt på bra där ett tag, så på slutet blev det lite segt. Efter skolan åkte jag och Mathilda hem hit och bakade en kladdkaka, mums :)

På kvällen blev det att åka in till stan först och träffa Emelie, så kom Alex och Tomas och hämtade oss där.
Så blev det att åka en sväng till Gistad, Linghem, Linköping och Ljungsbro :) Kom hem till Emelie vid 12. Så sov vi 3 där, som grisar vill jag lova. V i stängde bara av alarmet i sömnen typ. Så vaknade vi vid 9 och igen. Så då orkade vi inte knalla bort till skolan. Så gick ner på stan och åt på Peking, och gu så himla gott är det ;D

och nu ska jag strax gå och ta en lång dusch, så blir det stan sen igen med Mathilda :)

Fasen också, icke bra!

Nu är jag uppe alldeles för sent igen! Men ska ändå inte till skolan imorgon, har inte pluggat ett skit till engelska provet. Så hoppas på att få kunna göra det på tisdag istället. Mathilda och jag ska till stan först imorgon bitt o äta frulle på mcd kanske? Sedan dra hem hitoch sova o plugga litegranna.

aja, godnatt!

Helgen i ett.

Igår vaknade jag upp lite halv-bakis sådär, åt lite frukost och satte mig vid datorn och läste lite bloggar. Hamna inne på msn ett tag också, där bestämde jag och Lina oss för, att dra en runda nere på stan och ta en fika.
Blev en fika på Cafe.com tror jag det heter iallafall? Pratade om allt möjligt, diggar dig bruden till max. Tråkigt att vi inte ses så ofta längre. Men sådan är tiden?

vid 16-tiden drog jag mig mot Ljura och där blev det lite dricka, bål som endast smakade sprit och björnbär (brände då lite i halsen). Så kom resten av folket, de blev att äta smörgåstårta och sedan annan tårta. Mycket gott var det. Åkte in till stan och mötte Mathilda och Emelie, satte oss en stund på mcd, men det varade ej länge. Drog tillbaka till Ljura med de två. och så stannade vid där till ca. 1.30 :) Mycket lyckad kväll!

idag var det kalas hos moster med familj. Hennes sambo fyllde eller fyller 37 idag. Så vi var där och grattade honom och så. Träffade hela hans släkt and so on. Så har jag träffat Mathilda nu ikväll, var inne och käkade i stan. Åkte sedan hem hit till smedby och träffade Emelie, Alex och Tomas :)

Det var min helg i ett :)

15/12

Kvällen igår var väl inte den bästa precis, men helt okej. Mathilda och jag kom hem vid 12-tiden. Strax efter oss kommer en full pappa hem, han var så himla knäpp. Vi dog av skratt.

pappa - "det är inte alla som har outlet-jeans på Valborgsmässoafton"
E & M - "hahahahhahahahhahah"

Vid 2 ska jag ta bussen ner till stan och möta sötnosen Lina :) Har inte träffat henne på år och dar. Så det ska bli trevligt :)

Ikväll blir det att dra till faster :) det ska bli roligt och träffa hennes nya ;P

Hos Mathilda

Polisen ringde när vi skulle gå på bussen hem, så blev det ett telefonförhör med både mig och Mathilda. Han sa att det kanske  kunde gå till Rättegång. Så vi får väl se, vad de kommer fram till.

idag blir det att festa med Mathilda och Cecilia :)

Imorgon blir det 45-års fest hos Faster, det skulle komma lite folk dit och så. Så då blir det nog lite vin-drickande :) Kanske blir att jag sover över där. och på Söndag ska vi till våra kusiner och fira deras pappa, som då fyller 37.
Blir även 40-årsfest dagen innan julafton, då mamma fyller :) Blir nice tror jag. Mycket kalas nu innan jul, det tycker vi om..

Ska åka ner på stan med Mathilda vid 3-tiden.

13 December

Var på Lucian imorse, var jättefint. De sjöng jättefina låtar, åh vi bara satt där och myste :) Så gick vi tillbaka till skolan och satt där i 3 timmar typ och gjorde ingenting. Var skönt det också.

På musiken, spelade och sjöng vi jullåtar, me loooove. Men pinsamt var det, sjöng lite i microfonen med Tildut.
Jag ska nog börja ta sånglektioner i vår eller nästa höst. Får se vad som hinns med helt enkelt.

Ungefär om 20 minuter börjar OC. Har börjat se på det, hann aldrig se det när det gick på Tv:n. Så ser nu istället.
Så blir det väl att slappa framför tv:n senare också. Finns inte så mycket att göra.. Tråkiga Norrköping!

och..Grattis Faster :)

saknaden är stor efter dig vännen

Slutade 10.20 idag, åkte hem hit och lagade mat tillsammans med Mathilda, det fick bli nudlar och korv. Vi 12 gick vi o la oss och vaknade sedan med lite ångest vid 15-tiden. Sedan flöt tiden bara på och blev halv 6, då Mathilda syster Ewelina kom och skulle färga och klippa alla barnen i familjen :) Jag klippte topparna och lugg och slingade blondt :) Blev nöjd med resultatet ännu en gång. Så åkte Mathilda och jag ner till stan och solade och så.
Jag fick ett banan-solarium ;D

om 7 ½ timme börjar Lucia-firandet i Kyrkan, så ska väl ta mig dit.. Tycker faktiskt att sådant är mysigt!

Saknar dig Camilla,måste ses någon dag :)

julivårthus - not yet!

Jag mår inte alls bra, har ont i magen, huvudet och mår typ illa. Blev väl matförgiftad på Paus förut idag, nejvars men man vet aldrig. Åt där iallafall med Michelle idag (:

Ska nog gå och lägga mig om ett tag, försöka julpynta mitt rum med lite grejer. Jag bara älskar julen, finns inget mysigare än att vakna upp på morgonen och äta en god frukost betående av julvört med skinka på. Och efter den smarriga frukosten gå in till vardagsrummet och öppna klappar ifrån mor och far. För de andra får vi på kvällen hos Farmor och farfar. Det är bäst att vara där på julafton. jag vet inte, men tycker inte om att vara hemma då. Det är så omysigt på något sätt. Är så himla van att vara hos Farmor och farfar med mormor, moster kusiner och faster :)

imorgon får jag se om jag knallar till skolan,jag måste iallafall dit på förmiddagen. Har en tid hos kuratorn imorgon, så måste väl knata dit. haha. Se vad som händer?


Pusss

Linköping idag också!

Blev att gå upp vid 10 tiden imorse och åka iväg till Linköping och IKEA. Där blev det att gå runt och glo lite. På ikea hittade vi lite julklappar och så hittade vi även julklappar till mig :) Mihhi. Me like these things very muuuuch.
Så fick jag även en svart längre t-shirt ifrån Ginatricot och även en sjal/halsduk därifrån :) Tack mammi.

ska möta Mathilda i stan vid kvart i 7, då blir det väl att ta en fika någonstans. För vid 9 ska jag till Mattias, och sova där och så :) Hoppas på att få se klart Rosa The Movie,hann inte se klart den i somras. Haha.

Ha en bra kväll allihopa :)

06´

image310
Vilken snygg miiiin jag gör :O haha. Var riktigt underbart nere på västkusten förra året & Lite färg lyckadesjag få ;P

Cadiz

image309
Jag måste bara tillbaka till denna underbara fina strand :)
Saknar alla i Spanien! Hoppas du har det bra där nere Karin (:
Puerto Real, I´ll be baack!

Grattis Marie Picasso.

vaknade imorse, orkade inte åka och sola just då. Så gick upp lite senare,fixade till mig och gick iväg till bussen. Där mötte jag på en trött Michelle som skulle åka och sola, så hänkade på henne. Vi solade på Drop-in-sol, väldigt bra faktikst, funderar på om man kanske ska dit imorgonbitti igen?  Så när vi hade solat drog vi och fikade på Åby konditori, väldigt gott må jag säga och billigt. Därefter blev det att dra till skolan och skriva prov. Gick nog inte så jättebra.

Efter skolan åkte jag och Mathilda till Linköping med farfar och hämtade farmor, så åkte vi till Ljunkan. Oh herrejävlar vilken stooor skola :O Riktigt fräsch var den :) Träffade Emeliie också,som kom med tåget. Så var med inne i svetsen med massa killar och så.

Nu ikväll har vi varit hemma hos Danne, inte så där värst kul kanske? men men, lite tidsfördriv på det lixom. Åkte hem och såg idolslutet, och Marie är den värdiga vinnaren. Även om jag diggar Amandas sjukt unika sångröst mera :) Det är alltid 2:an som slår igenom bäst ;D

rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

I´m lost without you, saknar det vi hade. Vi pratade varje dag, sågs nästan varje dag. Vad har hänt? Vill inte att det ska vara så här. Jag finns här och väntar ska du veta <3

6/12

idag blir det att plugga som en dåre i 2 timmar i streck. usch och fy säger jag bara. Har prov i E-handel. Så har jag dans ikväll, sista gången på streeten. Så sätter den igång sen i Januari igen och jag längtar redan. Då ska även Tina börja dansa med oss förhoppningsvis :)

Usch och fy, vad jag mår illa idag. Jobbigt värre må jag säga. Hoppas ni mår bättre iallafall :)

Vart är snön?

image308  
Ge mig snö någongång dåååå, längtar som tusan. Visst vi har redan haft snö, men kom igen. Det är ju för tusan snart jul, och då hör det ju till med snöööö!

Försäljning & service

Sitter på lektion och tittar bara runtpå nätet, ingen gör något. Och lärarens bryr sig knappt. Vi har satt i en brändcd, som vi lyssnar på as högt :) Haha.

Söndag.

ska gå och ta en alvedon och lägga mig i soffan med våran nya filt :) Har fått ap ont i huvudet :/ så ska nog lägga mig tidigt idag. Men vi får la se hur det blir med den saken.

Bye.

__________________

image307

Parkas

74150-306   min nya parkas, eller ny och ny. Men ny för i år iaf ;)

thanks.

Var och solade igår med Mathilda och Michelle. Vi gick till Drop-in sol, så när vi gick därifrån träffade vi Tessan och hennes syssling. Så drog vi en runda ner på stan och så åkte vi även till maxi jag och Mathilda.

Så åkte vi in till Anna på kvällen och lagade mat och även efterrätt. Mycket gott :) Så drog vi på lokalfest vid F-13.. Det var helt okejs, tills slutet kom. Då blev det bråk. Herregud så Olle såg ut i nyllet  :/ Polisen kom och så.
Vi tog en taxi till norrtull med Henning, och så gick vi bort till Harrys och försökte leta efter taxi, men inte fanns det någon ledig. Så kom en trafikledningsbil,och så var det Nicko som körde, så han fick skjutsa hem oss :) TACK!

Idag, har jag bara varit med mor och far på kyrkogården. Så ska vi snart äta pizza, mycket gott.

Later..