måndag

Nu sitter jag och kollar runt på nätet på det här med glasfiber naglar och jag kan säga att jag är grymt sugen på att gå och göra det. Tror faktiskt att jag ska ringa imorgon o beställa tid till på onsdag faktiskt :)) Så blir dom fina och jag blir fint sminkad på fredag för då ska jag till Make up store.

Annars imorgon blir det att inventera på maxi, tjäna lite money. Efter det blir det att dra till Fredrik o sova där, mysigt!

och idag fick jag ett mejl angående feriearbete i sommar, där det stod att jag är antagen för att komma på intervju. Så då blevs det lite glada miner faktiskt :))

Fan jag & Camilla som för övrigt ska sova hos mig i natt, glömde bort "ballar av stål" Det är ju suveränt ;D

30/3

Min älskling har ett hjärta av snö ♥

Lovely

Jag och Mathilda tog tummen ur röven och beställde dessa snyggingar i fredags. Eftersom att det är fri frakt denna vecka på Nelly. Så varför inte?! De kostar oss 299 kr, så värt det så det inte är sant!!!

....

allt blir bara så fel i denna värld, varför? Kan inte fatta, det är bara motgångar, hela jävla tiden!!!

...

Jag blir så ledsen!

Nelly.se



Ifrån Nelly.se, de har frifrakt t.o.m på söndag. Så kanske blir att klicka hem detta :))

wallla

Hade en grymt rolig kväll igår. Började hos Erica vid kanske halv 9, sen drog vi till wasa vid 23 någongång. Var inte så jätte mycket drag i början. Men sen drog karaoken i gång och de kom bara fler och fler. Många man kände igen. Jag var full som en kastrull, så det hände en skaplig pinsam sak. Mammas jobbarkompis kom fram till mig och typ började hålla om mig och skulle dansa med mig. Han bara " jag vet vem du är" jag bara " aah, vem är jag då, haha?" Så sa han " du är Malins dotter" Ae fyfan så sjukt pinsamt. Jag kommer aldrig mer åka till mammas jobb utan en luva. Fast som Camilla sa så är det han som ska skämmas osv för att det var han som kom fram till mig. Men ae vetifan alltså.
Så sjöng jag och Fanny " Jag ljuger så bra" - Linda Bengtzing. Det var också skapligt pinsamt, men ganska så kul ändå.
Fick skjuts av Erika hem, tack så mycket :) Så när jag kom hem stod och jag pratade ganska så länge med min granne. Sen var jag så illa tvungen att gå in till mamma och berätta om hennes jobbarkompis. Så höll hon på och fulade sig i morse. "Aha, så du har dansat med honom". Åh sluta jävlas!

Nu sitter jag inne hos grannen, ska snart gå in och börja plugga till Projekt&företagande provet som är imorgon. Har även Friskvårdsprov, men har inget material så måste in till stan sen och ta en fika med Erica och skriva av. Ska även passa på att hämta min mobil som är klar också :) Sen ikväller är det dans som gäller!

onsdag

Vaknade vid halv 10 imorse. Gick upp och kikade på datorn, vid 11 blev det att åka in till stan och möta upp mamma på badet. Vi var duktiga och simmade 1000 m. Bra att röra på mitt ben lite så där, bra träning för det. Skönt var det också, och det gick fortare än vad man tror. Så bubblade vi även lite efteråt och fixade till oss. Sen åkte vi hem och käkade Tacos :)

Nu sitter jag framför datorn som jag även har gjort hela eftermiddagen. Ska börja göra mig i ordning strax, ska till Erica vid 8 och dricka lite innan vi drar oss mot wasa. Så kanske Fanny, Viktor, Natta och Erika också ska med. 

 miel, que son los mejores sé ♥

miss

  saknarsaknarsaknar, mallis - 08!

sköna underbara onsdag

Igår gjorde jag en deal med mamma. Jag fick övningsköra igår om jag lovade att städa mitt rum idag. Vilket jag lovade att jag skulle göra eftersom att jag slutade tidigt idag. Så ska ta tag i allt skit snart, men först måste jag försöka få ner lite Winnerbäck musik. Älskar alla hans låtar! 2006, var jag i Linköping och kollade på han, grymt bra live!

Förut idag var jag med Mathilda hos tandregleringen, hon tog bort tandställningen idag. Blev kanon fint :)

Sen kommer Fredrik, då ska vi mysa framför någon bra film hoppas jag, är svin trött!

Natti

Nu har jag gjort ett litet kollage lite fort, måste sooova nu. Godnatt!

 
Åh det här ska jag bära i sommar :)

Sängen är sååå mysig

Jag vill bara ha vår och sommar nununu. Kan någon fixa fram det eller? Jag är så trött på denna förbaskade snön som kommer och går hela tiden. Vid det här laget, borde väl snön ändå försvinna bort. Jag vill ha solsken, jag vill kunna gå på mysiga promenader med min älskling utan att man ska behöva frysa som en galning. Jag vill kunna gå lättkläd, med endast en cardigan eller liknade på axlarna. Vill gå i mina sommarskor, åh ge mig sommar för tusan!!!

Nu borde jag ligga och sova egentligen, ska upp vid 7. Börjar redan vid 8 imorgon, blir väl att käka frukosten i skolan antar jag. Ska till älskling imorgon och sova där. Vi ska åka och handla, laga mat och bara mysa framför tv och Andra Avenyn. Sen så måste jag gå till skolan på onsdag. Jag har en tendens till att bara ligga kvar i sängen när jag är där.
Men nu måste jag dit, så är det bara! 

 mallis - 2008 <3

måndag

Jag tog en sova-dag idag, nej men jag försov mig och då kände jag inte alls för att dra till skolan. Så nu har jag duschat och så ska jag åka ner till stan för att möta Mathilda, ska käka någon sallad hade vi tänkt :) Efter det måste jag väl hem och röjja i mitt rum, hatar det!

Och ikväll hade jag hoppas på att Frippe skulle komma, men nae han ska ju besikta bilen imorgon i Herstadberg. Så det blir ju fel håll osv. Så han får la komma o sova imorgon :)


<3

Jag saknar min Frippe, är så van att ha honom brevid mig varje natt. Men en dag måste det också ändras. Denna dag är idag. Nu har vi sovit med varandra nästan varje natt i flera flera veckor. Vi hinner inte få den där känslan av att vi saknar varandra. Så idag så intalade vi varandra att det är nog bäst att vi sover på varsin sida av stan i alla fall för i natt. Sen imorgon får vi se hur vi gör.
 
Jag hade tänkt att dra mig ner emot stan efter skolan imorgon och boka nageltid kanske? och sen köpa med mig en god sallad hem ifrån PAUS eller Fräcka Fröken, o sätta mig och skriva samhälls-inlämningsuppgiften. Eller om någon är frivillig o följa med på stan kanske? Jag slutar vid halv 4.  Slapp dag imorgon enligt mig som inte är kry än i alla fall. Tänkte skippa idrotten och så dra på svenskan och turismen i alla fall. Eller om jag kör på plugga-hemma-dag? Skulle också vara skönt faktiskt, och få något gjort för en gångs skull. Skulle även behöva städa och röjja i mitt rum så som det ser ut. Har påsar, kläder och väskor precis över hela jävla golvet.  

pussss

söndagkväll igen, veckan har gått otroligt snabbt. Jag har haft en kanon bra vecka med min älskling och mina vänner :) I fredags blev det party här, igår bakis + maxi + pizza + coca-cola + melodifestivalen + min älskling :)

Nu hade jag tänkt att koka mig ett par korvar, är ganska hungrig. Men mår illa, men kan bero på att jag har fått börja äta cerazette. Stod att man kunde få biverkningar så som illamående osv. Men hoppas det är borta imorgon, då jag vill gå till skolan. Börja halka efter allt för mycket nu känner jag.

Annars i veckan blir det väl att plugga + träna kanske om jag blir bättre. Ska även lämna in min cp-telefon. Hoppas verkligen att de kan fixa kameran och så att jag kan få in telefonbilderna i datorn och inte bara bilderna ifrån minneskortet.

Nu vid 8 börjar ju wipeout, det verkar vara rätt roligt! Annars ska jag duscha och kanske följa med grannen och hälsa på hennes polare på mcdonalds.

...

Har varit på stan ett tag idag, fast jag inte mår bra. Blev helt kallsvettig och dan. Men var tvungen att lämna tillbaka ett par skor som inte blev bra. Så köpte jag även två par spetsleggings i grå och benvita på Ginatricot, för bara 79 kr styck. Super billigt :) 

Nu hade jag tänkt att jag skulle fila och måla mina naglar. Blir fest här hemma ikväll, blir nice. Först blir det att käka med  min älskling, Mathilda och Camilla. Det blir fläskfilé med potatisklyftor och sås :)) 

I tisdags så firade mina vänner mig, det blev en trevlig kväll. Fick en sminkning på Make up store, en jättefin plånbok,
godis, dooleys + snappsglas :) TACK ALLIHOPA :) <3 

...

Jag ska gå och lägga mig strax, men berättar om gårdagen imorgon istället :) men latjade ihop ett kollage som jag laddar upp nu i alla fall!  


Come on baby light my fire

Nu har jag käkat frukost och tagit min morgoncigg, den är sååå otroligt god. Hmm hur ska jag kunna sluta röka? Måste intala mig själv att jag kommer klara det! Nu ska jag lägga mig i soffan o läsa min tidning som jag köpte häromdagen, nämligen Chic. Tycker den är suverän + billig! Sen ska jag försöka plugga lite samhäll också, har en uppgift som ska lämnas in om en vecka. Om stadskick i andra länder. Jag har valt att skriva om Tyskland!

tisdag

fyfan, jag har blivit genomförkyld och har ont i halsen. Men inte nog med det så har jag träningsvärk typ i hela kroppen efter igår då vi hade något jävla styrkepass på idrotten + att jag också har ont i benet. Känns som om det skulle kunna vara en propp som sitter i hela benet. Men det hoppas jag verkligen inte att det är. INTE IGEN TACK! Men kan nog bero också på att jag inte har använt min kompressionsstrumpa så mycket de senaste dagarna.

Så idag är jag hemma ifrån skolan. Ikväll kommer lite tjejer hit och firar mig. Ska bli trevligt. Fast tråkigt att jag har blitt sjuk, så typiskt!

....

                                                            

söndag

Vaknade ganska tidigt imorse, men låg kvar ganska länge o drog oss. Så nu sitter jag och glor på High school musical på disney channel. Ska väl börja plocka lite här nu, Fredrik är nere i tvättstugan. Så jag ska väl diska.

Sen så blir det att åka till farmor&farfar på eftermiddagen och äta middag, slipper jag laga mat idag. Resten av familjen har dragit upp till vemdalen idag, skönt att vara ensam en hel vecka nu :) Så på tisdag ska jag fira mig hade jag tänkt, var och handlade igår med mamma. Annars ska jag bara tat lugnt i veckan. Ska gå till rektorn imorgon o ta bort en kurs. Så blir det lite mindre plugg i alla fall. Men ska ta igen saker som jag ligger efter med!