..

Det här börjar gå till överdrift nu, sluta ljug för fan!

why?

Kände inte Andrea så väl, men gick ändå i samma klass. Pratade de gånger vi båda var i skolan. Har som en klump i magen av så mycket. Tänker på hennes familj + de närmsta vännerna.

Ägnar en tanke åt Josse och Ponthus.
Riktigt starkt av dig Ponthus igår på minnestunden i skolan. 


r.i.p  Andrea Cardenas Bolin  

 ♣

tröööttis.

I onsdags så träffade jag Cissi, vi gick på stan och åt med Emeliie, Alex och Cicci :) Lite roligt att Emeliie skulle sova hos Cicci och Cissi skulle sova hos mig. Vi åkte även till maxi och latjade runt lite. Så åkte vi hem och såg lite på fråga Olle. Så ringde vi Micke, så kom han och hämtade oss. Så drog vi en runda ut på landet och i Navestad.

Så igår vaknade jag upp, orkade inte gå till skolan. Men var ändå tvungen att gå upp vid 11, hade gärnat legat ett tag till, var så himla trött. Men skulle ju vara hos psykologen vid 13, så hade lixom inget val. Efter det så träffade jag Cissi igen, så gick vi på stan och glodde runt lite. Köpte jeans och ett linne på Cubus, så åkte jag till farmor så sydde hon upp dem. Blev kanonbra.. Så åkte vi ner till stan sen och så fick jag 3 par skor och 1 tröja och 1 linne :) Tack så mycket Farmor ;D haha.
Åkte hem, åt och fixa mig så blev det fest i stan hos Rasmus, blev lite guitar hero och singstar,lite roligt sådär. Så sov mattan och jag hos Emeliie. Kom hem för 2 timmar sen. Så nu harj ag fixat mig lite, så snart kommer de och hämtar upp mig igen, så ska vi ner till Jönköping och Elmia. Ska bli superkul. Kanske lägger in lite bilder senare :D

Bye for noW.

18/2

Har varit iväg och träffat lite kompisar i stan nu ikväll en snabbis med Mathilda.. träffade Emeliie och sedan Johan :) var ju inte igår om man säger så, eller jo såg han ju igår men inte prata och så :)
Så var jag även uppe hos Fanny o såg Wallander- Hemligheten. Gu jag tjuter faktiskt när "Stefan" tar livet av sig.
Synd att de inte blev flera filmer, älskar Wallander. Kommer ihåg när jag och Johanna satt och kolla på dem filmerna jämt. Och så fort hon hade en ny, rusade jag ner dit. Haha, det var tider det.. 


Jag vill bara försvinna för ett tag, en kort sekund .
Bara glömma allt som hände igår. Börja om på nytt.

Dagen med stort D.

Dagen började på sjukhuset, låg icke bra till. Hon höjde till 3 tabletter på fredagar, så snart ska det nog bli bra. Nu förstår jag varför jag inte kan sluta. För varje gång jag har slarvat, så sjunker värdet och då är blodet tjockt.
Min läkare sa när jag var där för 2 veckor sedan att om jag slutar så är det 20 % chans att jag får om det på ett år. På 2 år är det 50 % chans. Så det är nog bäst jag äter skiten. Man får ju trots allt både röka och dricka.

Klassen var på studiebesök idag på American Express, var lite roligt att få höra lite av vad de gör och hur det funkar osv. Trodde inte att det var så globalt som det var. De finns i över 150 länder. Det är ju rätt sjukt. haha.

Mathilda och jag gick och tränade och solade efter det. Blev kanon röd i ansiktet. Men kaggen och bena blev bruna iallafall. Så nu ska jag duscha och sedan åka och köpa lite godis med Mathilda. Ska och ha film-mys-kväll hos Fanny. Börjar vid 10 imorgon ändå så.

Köpte ett par gråa ballerina skor idag på h&m för 44.50 ;D Jag har redan ett par svarta, jättesköna :)

oh

image342
Om det ej blir en permanent nu, så blir det garanterat rött i höst.
Det är sååå snyggt!
Och Lindsay ska vi inte prata om..

Permanenta?



image341
Jag har under en tid funderat på om man
kanske ska ta och permanenta sig?
Jag vet dock inte om det går på mitt risiga hår?
Ska höra med Ewe, funkar det, så tvekar jag inte.
Tycker du att jag ska göra det?

svartvitt

image340

LANCOME

På Gran Canaria köpte jag Lancomes läppglans Juicy Tubes och jag bara älskart :) Använder det när jag ska på fest och liknande. Annars tycker inte jag om att ha något på läpparna överhuvudtaget, lite foundation isf.
På planet hem så köpte jag Lancomes L´ Extreme, är super nöjd. Den delar fransarna så som en mascara ska göra och den klumpar sig inte på ett visst sätt som andra gör.

  

Helgen

Ifredags så åkte jag och Michelle först hem till Sofie i Klocket, där förfestade vi med henne och Camilla. Micket trevligt. Hon bjöd på smultronvin, verkligen jättegottit :) Spelade lite spel och lyssnade på musik tills klockan blev runt tio. Då drog vi till Spårvagnen, så åkte vi ner till Otten. Jag hade hur trevligt som helst, träffade många som jag känner :)

l Lördags så blev jag skjutsad av en viss person till min moster och de. Lekte med mina kusiner och sen så kom mamma, pappa och Fia, då blev det att fika, så åkte vi hem. På kvällen träffade jag Emeliie så åkte vi och Bowla och efter det till Alexander. Haha, sjukt trevlig kväll/natt :)

Igår blev att åka till Göteborg med en del ifrån skolan, besökte Turismässan, gick runt där och så, var rätt roligt och se. Så blev det stan en sväng, orkade inte kolla efter något speciellt. Så det får bli här hemma, senare sen när det kommer in massor med fina vårkläder och skor :))

Vino de mesa

Imorgon blir det utgång med Camilla, Michelle och Sofie + hennes kompisar. Ska bli trevligt, innan Otten blir det förkrök hos Sofie i klocket tror jag? Ska bli mysigt. Har inte festat i Norrköping på hundra år känns det som.
Vilken tur att jag är ledig imorgon också, för ska:


* Sola
* Köpa pumps, eftersom att mina andra gick sönder på förra partyt.
* Fixa ögonbrynen , Mathiiiiiilda du får (A)
* Måla naglarna
* Hitta kvällens outfit, men tror nästan att jag vet vad jag ska ha.


Drickan är redan klirrad och klar, känns super skönt :) Det blir antingen Bacardi eller Vin. Det lutar nästan åt vinet, lättast att ta med sig :)


image337




LAS PALMAS 14/2-21/2 / 08

 St. Telmo, där fanns det både h&m, Zara och Mango.
 Anna panna på vårat tjusiga hotell-rum :)
 Utsikten neråt.
  Utsikten framåt ;D
 Snyggt, men obekväma stolar må jag säga.
 Mulen dag, men Las Canteras.
 Anna på den Italenska restaurangen..
 Hittade en bild på Annas bdb. Snygg or not, i Playa del Ingles iallafall. Sjuk natt!

Thanks änni för en rolig vecka :)

Vemdalen

Hemma igen efter ett par mysiga dagar i Vemdalen, blev inte så jätte mycket skidåkande för min del. Men det gör inte mig så mycket alls. Bara att komma bort härifrån har varit jätteskönt. Har ätit massa med god mat och pratat och skrattat som aldrig förr. Kan bara summera allt till en Kanon bra vecka där uppe, bör göras om nästa år, vilket det säkerligen blir (: haha.


Bilder kanske kommer upp ett par stycken senare, nu tänkte jag iaf lägga in några ifrån Gran Canaria (:

Lördag

Idag har jag hållt på och packat och fixat med det mesta inför fjällen nu inatt. Åker dit med familjen + en annan. Så är hemma på torsdag natten någongång. Så är ledig hela veckan lång. Ska bli jätteskönt att få komma iväg lite igen. Känner mig så tom på någe vis. Förstår inte alls vad det är, har som en stor fet klump i magen och den ska bort. Måste kämpa på!

Annars nu så sitter jag hos Cicci, har ätit Tacos för inte så länge sen, verkligen jättegott :) Ska vara här till 23 ikväll kanske, får se. Kanske är bra om man sover en liten stund iaf ;D

Camilla, du kan ju höra av dig om hur det blir på utgången på Fredag? :) Jag finns tillgänglig på min mobil dygnet runt skaru veta ;) haha.


Annars iveckan kommer jag att glida omkring på ett par blades i alla de gröna backarna som finns, är verkligen urdålig på att åka. Men vi får väl se, kanske blir bra någongång under veckan, så jag kanske ta den som är över, vilken färg det nu är. Är ej så insatt i det där överhuvudtaget. Haha.

och.. jag kommer att sakna Mathilda som en gris!

Puss&Pill

Sitter hemma hos min moster + familj ute i Eksund just nu, vi åt smörgåstårta för ett tag sedan och snart så blir det prinsess-tårta. Så emellan sitter jag här, orkar inte lyssna på allt babbel där nere. 

Sitter även och kollar på stugor på Gotland, vill jätte gärna åka dit i Sommar. Så ska se ifall brudarna och grabbarna ska med dit, skulle vara väldigt nice (: Toftastrand, Visby och Gutekällarn :) Underbara Gotland.
Hittade en stuga som ligger lite utanför Visby och ca.3 km ifrån Toftastrand för ett ganska så bra pris faktiskt..
Var där för tre år sedan med Emelie Harrysson, var jättekul och trevligt. Var på Fårö och gjorde massa med roligt. Finaste vädret hade ju då vi rå den sommaren. Fikade brevid Gudrun Schyman och såg Dogge, Orup och några till kändisar.. Var ju politikerveckan då och de snackade endast om terrorattacken i London, minns att vi var och tittade på Maud Olofsson när hon predika. Haha.

sen ska jag hem och lägga mig i sängen och digga musik, se lite på tv:n och läsa min VeckoRevyn. Mys helt enkelt.

Tisdag

Hänt mycket med grejs idag, först var det skolan.. Var på alla lektioner idag. Var sedan på badet och gymmade i 2 timmar med Mathilda. Så har jag även färgat och klippt håret, blev väldigt ljust, and I like it :)) När jag var klar med det åkte vi till mcd och mötte Camilla för att betala Göteborg, som sker den 16/3. Wihu i´m so happy! Ska gå på en turismässa där nere och kolla runt lite, och gå på någon föreläsning och sedan så blire stan.. Shopping för hela slanten blire nog ska ni se :)) Så köpte jag även med mig VeckorRevyn och en nypressad Brämhultsjuice hem. Jag verkligen älskar den juicen, jummiiie! Så den har jag suttit och slörplat i mig nu, eller har nästan halva kvar.

Strax blir det sängen med VeckoRevyn. Ska se vad det skriver den här gången då i tidningen. Ibland är den verkligen jättebra som att jag älskade den tidiningen när jag var sjuk för 2 år sedan. Har aldrig varit med om en så bra tidning som då. Nu är VeckoRevyn lite halvtaskig faktiskt. Vill ha tillbara Ebba Von Sydow, hon var mycket bättre :)) Vet att det inte är många alls som håller med mig men fan, det är min åsikt om VR!

Imorgon ska jag till Cubus och jobba lite, hoppas Mathilda, Johanna, Isabelle och Maria jobbar ((: Då blir dagen perfekt. Tänkte även gå till det nya matstället vid Ströget och käka en bit mat imorgon på lunchen. Så ska jag även köpa en inpackning till håret.

image328

kortgenomgångavhelgen.

För en gång skull så tänkte jag att jag skulle plocka fram lite böcker och börja plugga lite, idag blir det turism. Ska ha läst rätt många sidor tills imorgon och börjat besvara ett par frågor. Så det ska jag strax göra. Så kanske det blir en fika ikväll, om någon vill följa med? :) Men det tror jag nog att Mattan vill.

Annars ihelgen så blev Mathilda och jag kvar hos Cicci så sov över där, och drog ifrån henne rätt tidigt på morgonen. Åkte hem och duscha så drog jag till Camilla. Så vid 4-tiden blev jag och mathilda hämtade av Emeliie, så drog vi till Alex, där bjöd Emeliie på tårta eftersom att hon fyllde år. Och den var riktigt god måste jag säga. Trevlig familj det där, så gav vi varandra lite presenter, jag fick en t-shirt/kjol ifrån Ginatricot, ett par trosor med bollar på typ och så till sist en minivibrator. Jag trodde jag skulle dö, så berättade Emeliie det när vi satt och fika där med hans familj och Emeliie´s pappa. Alla brast ut i skratt iallafall. När vi hade fikat klart så fixade jag till mig det sista så drog vi ut till Bjärka Säby och festade gärnet. Blev väl inte så där jättelyckat. Blev rätt mycket bråk.. Jävla fjortisar som ska komma och förstöra allting.

NU: PLUGG!