myselimys söndag

Jag satt precis och gjorde ett teoriprov på körskolans hemsida och så när jag var på fråga 58 så bara stod det error. ÅH blir gaaalen! Så nu när jag försöker kommer jag inte in igen.

Var hemma hos mamma och pappa förut och åt middag. Entrecót, kroketter, chili-bearneasesås och en god sallad. Och till efterrätt blev Gino :) Så var jag ute och övningskörde med pappa, så åkte vi förbi farmor och farfar för att hämta en resväska. Backade runt hörn och så o det gick kanoners :) Nu äre inte lång tid kvar!!

Nu ska jag tända lite ljus och bara sitta o lyssna på regnsmattrandet :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!

 Bild från förra sommaren..

Vårfräschihåret


Nyklippt :)

tjugo dagar kvar!!!

20 dagar kvar till Thailand. Fyfan vad jag längtar tills vi sitter i bilen påväg upp till Arlanda. Men vilken jobbig flygresa det kommer att bli, hatar att flyga.. När vi kommer ner på morgonen så ska vi dra och lägga oss och sova på the beach :))

Kom med tips vart man måste åka :))

Haha

Har jobbat idag 10-17. Stog i kassan med Liv, skrattade som fan åt en tant.

Tanten: Ni har så dålig luft här inne, *hosthosthost*
vi: okej!
Tanten: Jag tar min medicin *plockar upp ett extra tuggummi*
vi: GARV!

rayban


Jag är så sugen på att beställa ett par :))

nattinatti

Idag har det varit studiedag, har varit skönt. Jag har varit på körskolan och pluggat teori som en gnu. Så har jag träffat Mikaela på en liten senare lunch. Det var mycket trevligt vi har inte setts på sjukt länge så det var roligt. Jag ska ta och röra mig neråt Kalmar snart hade jag tänkt, för att se hur de bor och festa med alla studenter på Kåren. Efter det följde hon med mig och Fredrik och tog sprutan. Gjorde fasiken ont, det gjorde den inte förra gången. Så nu har jag fullt skydd mot hepatit A. Nu har vi sett Håkans Bar och Saltön. Såg även att jag fått min lönespec, blev positivt överraskad :)

Imorgon blir det att åka till Stockholm och göra vårat projektarbete. Ska gå på lite olika på Museeum och så.
Men innan vi hämtar ut bilen klockan 8 så ska jag besöka sjukhuset för en kontroll. Hoppas för guds skull att jag för en gångs skull ligger bra till!!

Nej nu är det dax för sängen, Godnatt!


Girlsnight

Nu sitter jag här och glor runt på olika bloggar. Jag behöver inspiration!!
Om en timme ska jag befinna mig hos Camilla och Jennifer som bor snett över för en ost, kex & vinkväll. En girlsnight helt enkelt. Jag ska nog ta och hoppa in i duschen en snabbis och fräscha till mig. Kanske kan vara lite mysigt!


Bild: Google.se

flyyyyyyyytta

JAG VILL FLYTTA NUUUUUUUUUUUUUU! Sitter och tittar om jag hittar någon relativt billig 2:a eller 3:a. Har hittat en skitbra sida, så nu kan jag hålla mig uppdaterad om vad som finns och kommer att bli ledigt. Känns great!!!

Sthlm

I lördags var jag i Stockholm och gick på stan och var på Grease-musikalen. Den var riktigt bra, kan verkligen rekomendera den :) På stan fick jag med mig ett par skor ifrån Scorett till studenten. Så det känns bra att ha något klart iallafall. När musikalen var slut så gick vi in på Pizza hut och åt. Det kan ju vara världens godaste pizza. Äter jämt där när jag är uppe i Stockholm.


Denna fast i färgen champange. ( min kamera är död för tillfället, men kommer en bild!)

great


Jag bara älskar denna makapär ;D