fredag

Nu är jag hemma igen efter skolan.. Har haft Turism, Småföretagande, Engelska och Gym&Friskvård. Var riktigt kul faktiskt,men en aning slappt. Kunde gå när vi ville. Ninwe våran lärare skulle till läkaren med sina döttrar. Så frittfram :) skönt det, för har varit rätt trött idag.

Emeliié är med mig hem nu, ska duscha och så åka till stan o sen till vilbergen för att bowla med Alex, Tomas och Mattias :) haha. sen blire att åka hem till Alexander och bada o dricka lite :) nicenice.

Ha en trevlig kväll!

pepp

Dagen har varit bra, gick och la mig jätte tidigt igår så var rätt pigg imorse. Började med individuella valen idag, jag kommer att ha Gym&Friskvård hela tvåan. Det känns otroligt bra, vi kommer att få kort på badet, så kan träna och bada där när jag vill nu under ett helt år :) Fast har gymkort på ett annat ställe också och så får jag ju träna på Sats. Det känns otroligt bra, att kunna variera lite emellan. Jag tycker inte att det blir kul att vara på ett och samma ställe i ett helt år. Känns ju så tråkigt. Måste hitta ett nytt träningsätt nya grejer. Nu ska jag nog fokusera på att träna på gym, springa på löpbanden och även köra några aerobics pass i veckan. De har bästa aerobic passen på Sats. Där är dom grymt duktiga och har jätte roligt pass. På Sats känner man sig alltid välkommen. Lämna en lapp till mig som du hittar på stan, så kan jag ringa upp och ge dig en gratis provträning på någon av sats-gruppträningarna. Kan ju även hända att du vill bli kvar där ;) Jag ska nog själv kanske binda mig där i ett år sen. Jag kommer att trivas som fisken i vattnet där. Otroligt trevlig personal. Hanna som är platschef är jätte snäll. Kanske ska få följa med på Kick-off i Stockholm. Det skulle vara väldigt roligt och vara med på. Se vad de gör där osv. Vi tog även arkivfoto idag i skolan, jag ser dock inte klok ut på mitt.. men skitsamma det är ändå bara lärarna som ska se det.

bjuder på en outfit, ifrån i somras någongång :)



Skjorta - Dobber ( pappas gamla)
Linne - Cubus
skor - skooboo

en gammal outfit

Har hittat ett par outfit bilder nu i datan, ska lägga upp lite nu om jag orkar. Jag tar i alla fall och puttar in en nu. Så får jag se om jag hinner med de andra senare. Har fullt upp nu ikväll och så är jag så jävla trött så att jag dööööööör. Usch och fyfan! Nu ska jag duscha, plugga och äta o seeeen sooooooova.




Linne - vet ej riktigt men typ H&M
Cardigan -  Cubus
Leggings - Ginatricot
väska - Wedins

The winner takes it all

Var på Mamma Mia nu ikväll med Moa och Mathilda. Den var verkligen kanon bra. Har även varit på musikalen på Cirkus i Stockholm för ett par år sedan riktigt kul, även den var bra! Så jag är helnöjd, jag rekommenderar verkligen alla andra som inte har sett den, att gå och se den. Jag satt med tårar i ögonen typ hela tiden.De har verkligen gjort DET.

Fick reda på idag i skolan att jag ska ha min praktik på SATS här i stan. Ska stå i deras reception och så.
Ska dit imorgon och prata med en tjej som jobbar där om tider och lite vett och etikett. Vad som gäller där hos dem helt enkelt. Får hoppas på att det går bra och att jag får bra tider. Orkar inte börja jätte tidigt på morgonen. För jag är verkligen en morgon-trött-människa som fasan.


I believe I can fly

Nu ska jag gå och lägga mig och bläddra lite i veckorevyn och glo lite på Sex and the city :) Imorgon börjar vi 8, och slutar 15. Har ingen större koll på mitt schema än, men det ska nog funka. Har iaf en cp-lärare vid namn Ulla. Hon är helt jävla dum i huvudet. Tycker inte om henne, så himla otrevlig emot alla. Usch, lite mer trevlig och vänlig Taaaaaaaaaaaack!

Godnatt!

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Har varit i skolan idag, den längsta utav dom alla. Går till 16.40 på måndagar, åt helvete för länge. Men så äre när det måste pressa schemat. Men idag fick vi sluta vid 15.45 så lite tidigare ändå. Åkte till stan med mamma och Moa då. Gick in på Monki och började prova lite olika kläder. Men tillslut blev det ett par svarta chinos, jag bara älskar dom. Köpte även en t-shirt med ett snyggt tryck på. Funtar på om man kanske skulle ta och köpa ett par ljusblå/grå chinos också. Och så ett jätte snyggt mönstrat linne. Ur snyggt! Nu ikväll har jag bara umgåtts med Mathilda och Emelie.



De svarta köpte jag och linnet funtar jag på än så länge :))


 

skolan på ingång

Nu känner jag mig väldigt motiverad till skolan. Ska gå in och verkligen kämpa för skolan nu, har bra betyg i alla kurser :)
Börjar turismlinjen imorgon, ska bli riktigt kul. Får se vad jag hamnar med för folk. Jag vet ju en del men inte så jätte många.

hemma ifrån mallis

Hemma igen nu efter en veckas festande nere på Mallorca. Har haft en super vecka med världens bästa Mikaela :)
Hamnade på en bar på söndagen och lärde känna bartendern, så gratis drinkar hejhej :) Låg på stranden 3 dagar kanske, brände sönder mina axlar. Så flagnar litegranna på vänstra nu. Men smörjer man blir det nog lite bättre :)
Men annars har jag inte fått så mycket färg. Men skitsamma hade en underbar vecka. Lärde känna massa folk.
1 tysk familj, med världens sötaste unge Julian. Han tog kort med våran kamera. Tjatade på mig att jag skulle hjälpa honom och komma upp på en stolpe, så när jag inte orkade mer så sa han " bitte, bitte, bitte" i evigheter. Så jag kände mig tvungen, åh så söt han var. Så träffade vi även på en söt mulatt unge på bussen ifrån Palma. Åhhh, sötare unge får man nog leta efter tror jag. Träffade även Joanna och Florencia ifrån Argentina, Eddu ifrån Uruguay och så lite annat folk. Men roligast var när Mikaela var dö full och började prata med ett par fransmän. Herregud, de sög totalt på engelska. Kunde inte säga ett ord. Så det var ju bara att börja lära dom genom att dra upp allt i väskan och säga vad det heter på engelska. Summerar veckan till den bästa veckan i mitt liv <3

Taggggggad

nu har jag packat färdigt, har massa kläder och skor med mig. Men vet i tusan om allt kommer att användas alltså?
Men det är bättre o ha för mycket än för lite. Var även på stan förut och köpte solskyddsfaktor och smink. Mitt var visst slut och en del borta tyvärr. Men det är alltid fräscht med nytt.. Köpte hm´s egna solpuder så ska se om det är bra eller dåligt.
nu ska jag strax gå och duscha och fixa naglarna. Köpte ett jättefint nytt röttlack igår. "fruity" ifrån Mavala.

Men ni får hare så bra här hemma i trista Sverige :) Så hörs vi igen om en vecka..
Planet lyfter 19.15 ikväll härifrån Norrpan ;D

vart är du min vän?

Du har förändrats, känner inte igen dig längre. Vart är den person som du var när jag kände dig?

KING-KONG & BÄNGMAN KVÄLL!

Hittade ingenting på IKEA, kollade på chinosen men var för trött att jag skulle orka pröva dom. Ska åka ner till stan imorgon och kolla om dom finns här. Så blire väl att köpa dom, ska även kolla på en jättefin väska :) Den fanns inte på Ikano tyvärr. Emelie shoppade däremot lite fina grejer :)

om ett tag kommer Camilla och hennes pappa och hämtar mig, ska upp till henne och ha myskväll :) Ska även sova där, myspys har inte varit med King-Kong på jättelänge. Alltså bara vi 2. Så ska bli sjukt kul :)) Snacka lite skit, dra en rulle kanske..

imorgon måste jag fixa lite andra grejer med mamma också. Forex måste jag också till någon dag nu (: Har inte bestämt hur mycket jag ska växla än. Men det blir någonstans mellan 3000-4000. Ska inte shoppa något direkt där nere. Ska bara sola, bada och dricka massa goda drinkar :))

Ikea

 ska till IKEA om ett tag med min granne :) så ska se om jag hittar väskan där istället :)

shoppingrunda

imorgon ska jag gå på stan en stund om jag orkar. Ska köpa en ny väska och lite nya kläder till Mallis :)
Funderar på och köpa svarta eller marinblå chinos. Är så himla snyggigt. Gillar mina beiga. Får gå och kolla om de har några kvar. Så ska jag även köpa en väska på Ginatricot, får se vilken jag tar, har sett några stycken nu.
Måste börja tänka på vad jag ska ha med mig för kläder, ska inte ha så jätte mycket kläder och skor med mig. Jag får alltid övervikt, hatart! Jag älskar mina nya skor från Indiska :))

me and mikaela

sjuuuuuuk

i torsdags åkte jag hem hit o skulle sova, men inte kunde jag sova. Sov ingenting under hela natten, hostade som jag vet inte vad. Så följde med familjen till sanden och badade, det var riktigt nice även om jag var trött. Somnade inte förän i bilen hem, usch så trött jag var då. Men det var bara och byta kläder och gå bort och fira Fanny. Där bjöds det på olika sorters pajer och sallad till det. MUMS! så bjöd hon även på marängswisch :) Jag tackade för mig rätt tidigt, eftersom att jag inte mådde så bra. Så sov hela natten, riktigt skönt.. Så idag har jag bara varit hemma och degat i soffan, riktigt skönt det också :) imorgon måste jag upp tidigt och städa hos farmor&farfar, eftersom att de flyttar hem imorgon. bläää, säger jag bara när man inte mår så bra. Hostan är lika förjävlig nu som igår natt, usch och fy! Så blire väl kanske att åka till Linköping en sväng med grannen :)

6 dagar kvar nu, wihu!