091231

Gott slut och gott nytt år :)

Snart kommer Cissi och Fredrik, då ska vi tillaga oxfilé, klyftpotatis osv :) Kommer bli trevligt!

tisdag..

Imorse åkte Fredrik och jag till systemet och inhandlade drickat till på torsdag. Det blir vin och cider för min del.
Efter åkte vi till sjukan o sen bar det av till Linköping och Ikea. Vi fick med oss strykbräda, tidningsgrej, och sängben till Fredriks säng. Så nu har vi satt upp sängarna på benen, äntligen!

Mor och far var nyss här på en liten fika, trevligt! Hon lämnade även banankartonger ;D haha.

underbara julafton

Julaftonen var kanon, började med en mysig lunch hemma hos Fredriks pappa och co. När vi hade käkat öppnade vi julklappar vi fick en blender och spelet "Fia med hutt". Efter de åkte vi hem och hämtade resten av julklapparna och drog till mormor o hämtade henne. Så var jag och hon uppe på kyrkogården och tände ljus hos morfar och hos hennes föräldrar. När vi var klara där åkte vi ut till smedby och firade mamma lite, såg kalle banka + kan du vissla. Vi öppnade även julklappar. Där fick jag böcker, ögonskuggepalett, primer, väska, strykjärn, parfym + pengar. Vid 5 åkte vi till farmor & farfar. Åt mat och myste. När kusinerna kom öppnade vi julklapparna. Där fick jag bakgrejer, choklad, kläder, spagrejer, biokortx2, läslampa + pengar. Vid 20 var vi ute i Åby, där öppnade vi julklappar direkt när vi kom. Fick handvärmare, eltandborste, spagrejer + en biljett till musikalen Grease :D Hur underbart är inte det då?! Jag, Matilda och Helen ska gå på det i Stockholm den 6;e mars. Det blev en kanondag med massa mys och jag älskar att umgås med familj och släkt :)

...

God jul :)

...

Godmorgon!

Nu är jag uppe, har sovit länge :) Ska städa, äta frukost och åka till jobbet. Börjar kl 12 idag och slutar 19.
Känner mig lite bättre idag faktiskt :) Igår jobbade jag till 21. Var typ inget folk inne hos oss. Pratade med Björn Hellberg som var och signerade sin bok. Han tackade för ett bra samarbete. Verkligen en trevlig snubbe :) 

Fryser!

Är hemma och är sjuk idag. Mycket tråkigt, jag som skulle ha jobbat. Fick sms av Sandra nyss att hon ville att jag skulle bli frisk så att det blir kul att jobba :) Jag hoppas att jag är frisk tills på torsdag. Då är det sista praktikdagen för denna termin. Så ska jag även fortsätta att jobba från torsdagskvällen till onsdagen nästa vecka.

I helgen har jag jobbat både lördag och söndag. I lördags var vi även hos Fredriks morbror på lilljul. Vi bytte julklappar, jag fick presentkort på Ginatricot. Jag vet precis vad ska jag köpa - en mysig morgonrock :))
När jag slutade jobba igår så åkte jag hem till farmor och farfar o fick mat, så efter det åkte vi ut till Vånga och lyssnade på när Sophia sjöng, micket fint!

091208

Var på sjukhuset på förmiddagen. Låg bra till för en gång skull. Men lika förbannat ska jag tillbaka nästa vecka igen, så att de ser så att jag inte svajar igen. Sen skjutsade pappa mig till skolan, där blev det en snabbis projketarbete. Var tvugna att åka skapligt till Au-pairen. Bakade pepparkakor, knäck och pysslade lite. Var mysigt! Nu på sena eftermiddagen har jag haft körlektion, gick bra! Nu ska jag duscha och fixa till mig!

första december

Har precis testat nya Dj hero. Fredrik har fått det av mig i tidig julklapp :) Det var ganska så svårt, fattar inte riktigt vad man ska ha alla knappar till, haha.

Annars så har jag fått hem ett prov jag ska göra, som jag missade igår för att jag hade körlektion. Men det är inte så svårt. Det ska lämnas in på måndag. Så ska börja om ett tag. Ska bara käka lite ciabatta med mimosasallad först :)

Var och solade efter skolan med Erica på Active, blev himla varmt ;)