Halloween

Igår åkte Fredrik, Matilda och jag till Ikea, där köpte vi en ny tv-bänk och annat smått och gott. Shoppade lite på stan innan med Matilda. Hittade ett par skor, en tröja och en tunika :) Och idag köpte jag en skjorta åt mig och en åt Fredrik. Blev likadana ifrån Cubus, bara att han tog en röd och jag en blå :)

 Denna blev det, och nu är den ihopbyggd :)

Nu ska vi snart börja göra oss i ordning, för ikväll vankas det födelsedagsfirande hos farmor&farfar.

shoppa

Blir stan med Matilda idag :) Måste hitta presenter åt farmor och farfar, då vi ska fira dem imorgon :)

Jobb

Blev tillfrågad om jag kunde jobba imorgon också, vilket jag kan :) Så känns superduper..
Pengar till Ullared behövs som fan, då jag ska köpa massa grejer hem till Fredrik och mig ;)

Snart ska jag ta min kvarta rast tänkte jag, det behövs har skit ont i fötterna. Har varit både en lung och stressig dag. Sen hem och laga matlåda till imorgon också då ;)

Jobb

Nu står jag inne på Anderssons bokhandel i kassan, ska jobba mellan 10-18 idag :) kom in och köp lite böcker av mig ;) Ikväll blir det mys med min älskling :)

Gårdagen var bra i Stockholm, köpte ett par velourtights, blommor och en adventsljusstake. Mer fanns inte till mig. Dock ångrar jag mig som fan att jag inte köpte ett par boots :/ Men får leta här hemma :)

STOCKHOLM

Imorgon bär det av till Stockholm med mamma, Fia, Moa och Vickan :) Ska bli kul, ska träffa Alle och Sandra som också ska upp imorgon :) Ska försöka att hitta lite fina kläder, behövs lite nytt i garderoben :)

Några outfits!


Tröja - Ginatricot
Leggings- Lindex

T-shirt - Fredriks
Leggings - Vila

Linne - Ginatricot
Cardigan - Ginatricot
Jeans - Salt

Kofta - Ginatricot
Jeans - Salt
Skor - Dinsko, men har ej kvar dem då de pajja :(

Tröja - Ginatricot
Leggings - Ginatricot

26/10-09

Nu har jag duschat och ska göra mig i ordning. För när jag är klar ska jag åka till Anna, så ska vi hitta på något :)
Mitt lov började inte så bra, i lördags när Fredrik och jag skulle åka och hämta Cissi så hände det en olycka. Jag går och skriver ett sms och rätts vad det var så ligger jag på golvet med världens smärta. Då hade jag missat 2 trappsteg. Så blev att åka till jouren och sedan upp till röntgen. Men det visade ingenting, som tur var. Fick bara en rejält stukad fot. Jag är så klumpig så det inte finns!

slutar nu!

För nu slutar jag, det har varit en rolig dag ;D Nu ska jag hem och göra mig i ordning för att sedan bege till Erica på förfest och efter det blir det Otten :))

friday, Im in love

jag måste kunna gå ut ikväll, måste bli friiiisk. Jag hatar att må skit, men ska åka till praktiken strax :) Så hoppas hoppas hoppas, ska knarka tabletter hela dagen.

Kolmården

 




Fredrik och jag var på tropicariet i lördags :)

monday

Har varit hemma idag pga migrän. Jag hatar att ha ont i skallen, tur att det går över med tabletter och sömn.
Har laddat ner lite film och annat som Fredrik o jag kan titta på ikväll. Måste gå och köpa cigaretter.
Om en halvtimme är det dax för oss att ha tvättstugan. Jag hoppas att Fredrik kommer hem innan dess, så jag slipper att gå ner själv i källaren.

Tycker att ni ska gå in hos min 
lillasyster och checka in när hon sjunger, det är riktigt bra!

 fina Moa!

1 år

Igår var det min och Fredriks 1 års-dag :) 

onsdag

Kom typ nyss hem ifrån skolan. Drog med min syster hit, vi ska åka till maxi och glo lite :) Ni kan hitta henne här :) Sen ska tydligen jag och Fredrik hem till hans pappa, han ville se Fredriks nya Car ;)

missulikecrazy

Strax börjar strax Andra Avenyn, se vad som händer denna veckan. Det har börjat att bli så segt!
Annars idag har Fredrik och jag varit och köpt en skobyrå. Han är så trött på alla mina skor, så nu fick det bli en sådan. Vi var även hos Fredriks mamma och blev bjudna på korvstroganoff som hon hade tagit med sig hem ifrån jobbet. Jävlars så gottit det är! Jag älskar verkligen skolans korvstroganoff. Nu fick vi med oss ca. 2 liter som jag har frysit in :) Sen vi kom hem har jag legat i badet o haft ansiktsmask, rakat mig o gjort sådant välbehövligt. Nu ska jag bara platta håret och smörja in mig med min älskade Body Butter, passion med olive olja i. Den köpte jag första gången på Kreta för 2 år sedan. Nu köpte jag en när Fanny o jag var. Så fick jag en annan på Kreta när vi var för ca. 1 månad sedan!

wihu!

Som jag väntat och längtat att de ska börja sända Förkväll igen, och vips så har de äntligen börjat gjort det. Idag, första gången. Får se hur dessa programledare är. Jag älskade när Gynning & Berg hade det :) När det är slut, ska jag gå och handla lite.

lala

Söndag och vi har haft tvättstugan o städat och varit och handlat lite :) Nu ser vi Ensam mamma söker. Vi har precis laddat ner nya Wallander, så hoppas att vi ska se den.

Ny vecka, endast 2 veckor kvar till lovet :)

god natt

 
Fredrik & jag hade lite tråkigt igår. Då fann vi hans cam ;D

Varit en slapp dag både i skolan och hemma. Var med Cissi och Angelica efter skolan, de kom o hämtade mig så åkte vi till mig.. Efter så åkte vi runt och åkte litegranna. Kom hem vid 2 och slocknade på soffan. Sen åkte vi till mor och far o åt mat, kollade även på bil till Fredrik.

Imorgon börjar jag tidigt så måste strax lägga mig. På onsdag åker klassen till Öland o blir borta till Torsdag.

Natti natti.

Gomorron

Nu sitter jag här och väntar på att få gå till Hagaskolan och ha Au-pair. Den börjar om 20 min. Tar väl ca. 5 min att gå. SKÖNT de! Idag slutar jag vid 12. Vid 15 skulle Johanna höra av sig, så vi får väl se om vi ses :)




trött..

outfit

Förra veckans party outfit :D

I´m a soulman

Söndag igen. Veckorna bara rusar förbi. Idag är det tvättstugan igen som gäller. Mellan 16-20. Ikväll blir det myskväll här hemma. Vi ska käka tacos o se på Ensam mamma söker + söndagsfilmen på 4:an :)

saturday

Jag älskar när det smattrar på rutan :) Nu ska vi snart käka smörgåstårta som min älskling har gjort, han är bäst!
Annars har jag äntligen plockat ordning på mina jävla kläder och det är fullsmockat. Var på vinden med "sommarkläderna". Måste hem till Smedby och hämta de sista kläderna ;D Se vad som är kvar för någe, kanske kan kasta lite till ;)

..

Släpper en utgång med Erica o company ;)

091001

Har så himla ont i axlar och rygg! Så ska nog lägga mig strax. Dax för praktik imorgon, kan ju bli kul :)

Ledig

Studiedag idag, skönt som tusan! Ligger i sängen o ser på Riverside, verkar lite konstigt. Men ska snart gå upp o äta frukost o städa. Senare ska jag på teorilektion på körskolan.