Gott nytt år

Är klar med hår och smink nu. Ska klä på mig strax, därefter äre dax att ta spånkan ner till saltängsbron o kika på fyrverkerierna :) sen går vi upp till Johan och Angelica för 3-rätters :) Gott nytt år till er alla!

Stockholm

Hej hopp!
Nu sitter jag hemma hos mamma&pappa. Vi ska snart käka en bit mat, det blir lövbiff och klyftpotatis.
Annars idag har jag, Fredrik, pappa och Moa varit i Stockholm. Vi var och kikade på ett par nya sportbutiker, de var väl helt okej. Efter det åkte vi till Kistagallerian och kollade i lite affärer, hittade ingenting. Men så valde vi därefter att åka ut till Nacka Forum. Där blev jag ett par klädesplagg rikare; en svart blus till imorgon ifrån Cubus och en tröja från Mango. Kanske kommer bilder vartefter ;)

Elsas hemlighet!

Ligger och läser Elsas hemlighet, men har inte kommit så längt än. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att sluka den. Vilket jag gjort med de tidigare böckerna i denna "serie". Annars idag har jag jobbat o varit hos mina päron och tvättat. PUSS!

Juldagen!

Nu är jag och Fredrik hemma hos farmor&farfar. Har precis käkat lite julmat, göttit men nu äre bra. Blir snart lite efterrätt! Sen går vi väl på julklappisarna ;) haha