S t o c k h o l m i m i t t h j ä r t a

Imorgon äre äntligen dax för Stockholm :) mammi o jag ska dit o shoppa, titta på julskyltningen, äta och fika o bara mysa :) Tåget går härifrån vid halv 10.. och hem vid typ 7 :) Ska bli riktigt nice.. ska bort till Urban outfitters och sauk-gallerian o så vill jag även till weekday på söder. Men vi får se vad som hinns med ;P


nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon. Godnatt ♥

skorskor&klänning - me like

Kill me

Vaknade vid halv 10 idag :O försov mig rätt rejält. Men mår inte så bra, har gått och blivit smittad av alla som är förkyld just nu. Jag hatar och vara förkyld men älskar och vara hes. Inte för att jag är det, men kul om jag blir.

igår fyllde vår granne 50 år så vi var inne där med blommor och present :) så blev mamma, pappa och jag kvar där inne. Dock stannade jag längre än dem. Satt i soffan och såg på s.o.s Gute och kollade tradera med Emelie. Gu så fina grejer det finns. Emelie vann en sjukt snygg klänning häromdagen.

nu ska jag strax gå och duscha och fixa mig och sen dra ner till tågstation och köpa tågbiljetter till Stockholm på måndag. Mammi och jag ska dra dit och shoppa o mysa lite :)

imorgon är det öppet hus på vår skola, jag ska guida :/ sjukt tråkigt! Ska vara där mellan ca.8.30-13.00. Jag som hade velat gått ut ikväll. Men känner inte så mycket för att vara bakis där imorgon. Efter öppet hus ska jag åka ut till Fredrik :))

Its amazing how you can speak right to my heart

Nu sitter jag på Campus, väntar på att Emelie ska kopiera klart :) Vaknade upp imorse hos Fredrik, riktigt jävla tidigt vill jag lova. Jag är så ovan och gå upp så tidigt. Jag måste bli bättre med att gå på morgonlektionerna. Men i vilket fall så drog jag hem och bytte om till Sats-uniformen. Så åkte jag dit, men stannade bara kvar till lunch, mådde riktigt dåligt. Frös och mådde illa. Drog till stan och åt med Erica :) Sen åkte jag till Fredrik igen och myste o så sov jag i hela jävla 2 timmar. Helt jävla sjukt. Men gu så skönt det var kan jag lova :)) 

Sen ska jag hem och försöka skriva klart min uppsats om miljögrejamoj. Har bara diskussion kvar, cpskönt för fan.
Ska även kolla igenom Samhällskunskapsuppgiften som ska vara inlämnad v.51.
Vi har ganska så mycket nu fram till jul. Usch och fy säger jag bara!

6 grejer tror jag + att jag har 3 omprov skulle jag tro.

Nu ska vi förflytta oss neråt i byggnaden :))

PUSSS!

if I were a boy

Nu ska jag gå och plugga på Naturkunskapen som jag har omprov i imorgon. Lyckades inte så jätte bra på det förra gången. Fick veta provet dagen innan, så det är därför. När jag har pluggat ett tag så ska jag ta och lägga mig i ett bad och göra ansiktsmask och hårinpackning, sen även måla naglarna. Måste även åka och köpa cigaretter sen, eller kanske ska försöka och klara mig utan(?).. Får se om jag gör så eller inte.

hittade även ett par snygga pumps på h&m.. De skulle jag vilja ha, men kan ej gå i pumps. Då jag har 2 olika storlekar på fötterna..





Ha till jeans eller till typ någon snygg klänning :)

måndag

Nu sitter jag och mathilda i Bibloteket och glor runt lite. Har varit på sjukhuset nu imorse med mamma. Nu har jag visst glömt ett par dagar med medicinen, så ligger sjukt dåligt till. Jag hatar verkligen den där jävla medicinen, mår så jävla dåligt av att behöva ta den. Bara tanken mår jag dåligt av. Deppdeppdepp. Så ska tillbaka till sjukhuset på torsdag. Åh då måste jag åka själv. Mammi jobbar då. Fuckfuckfuck.

Helgen har varit bra i alla fall. I fredags åkte jag till Fredrik, såg på idol och bara myste :) I lördags blev det att dricka lite vin med Erica. Sen drog vi till mcdonalds. Igår övningskörde jag typ till Fredrik, såg drog upp till honom och var där i ett par timmar. Han låg i sängen typ hela tiden, haha så dåligt.. så jävla bakis. Så myste typ bara..

Nu har vi snart svenska, sen ska jag dra hem. Pallar absolut inte mer idag!

Fred Perry


Jag var nyss inne på Bellme.se och såg att dessa skor finns för endast 299 kr. Jag är jätte sugen på ett par vita tygskor. Så funderar på att klicka hem de faktiskt. Eller så väntar jag till våren och köper Lacoste tygskorna, för de är superfina :)
Får fundera över natten ;D

AA

Har varit på Sats hela dagen idag. Det har gått bra, fått gjort lite roligare grejer idag. Har fått lägga in lite på MySats och så plockat lite och så klippt och pysslat lite inför Julen typ.

När jag slutade kom Fredrik och hämtade såg drog vi hem till honom så att han fick duscha och så åkte vi till honom igen och myste och såg på tv :) Efter det så åkte jag till stan och mötte upp Cissi så gick vi till Skafferiet och fikade och pratade, var riktigt trevligt :)

Sitter och ser på Andra Avenyn nu, ska snart gå och lägga mig. Ska upp och Boxas imorgon, wihu. På kvällen kanske det blir Utgång med Cissi, skulle vara riktigt treeevligt!

onsdag

Spinningen gick väl hyffsat bra. Jag gjorde så gott jag kunde i alla fall med mitt cp-ben. Men det höll på i ca. 50 min. Fick skit ont i röööven. haha. Men det var skönt o komma igång, så nu ska jag fortsätta. Var även ute en runda med mor, men kunde inte gå så långt. För när vi kom bort till Ånestad så vare svin halt, så höll på och drutta på arslet.

Nu ska jag ta min nattcigg och sen gå o lägga mig i sängen och ringa Fredrik :)

goottit


               men först blir det att äta mammas goda ceasarsallad, den är verkligen sviiiingod!                                      

spinningpass


nu ska jag snart med Camilla och träna på
hennes pappas spinning pass på medley.
Ska bli roligt, har inte kört spinning på jätte-
länge. Se vad det är för någon musik, men
tror faktiskt att det är superduper musik
det är ju ändå Gary som håller i det :))

mysig helg

vi vaknade tidigt idag, var uppe redan vid typ halv 10. Men gick o la mig en stund och vaknade nu igen.. Fredrik har dragit ner till sin mor för att lämna sin tvätt ;P haha. Annars har vi inte gjort så mycket i helgen. Myst och sätt lite på tv och film. Så åkte vi o köpte pizza igår, satt ju inte helt fel om jag säger så.

Idag måste jag nog hem ganska tidigt eftersom att en jävla uppsats ska vara inlämnad imorgon :( Hatar att skriva uppsats. Fattar inte varför vi ska skriva inom turismen?! Men om jag lyckas med den, så kommer jag antagligen att få ett VG i den kursen :) Så vi får la hoppas på det bästa.

Annars i veckan så händer väl inte så jätte mycket. Tandläkaren imorgon, efter det blir det att träffa Fredrik skulle jag tro. Vi har varit tillsammans i 1 månad imorgon. Haha. På tisdag hade jag och Erica tänkt och träna igen.

Moa 15 år

    Grattis lillasyster 15 idag :) Fan vad åren går fort :O helt sjukt!

en dagens

Outfit- leggings, linne, stickad cardigan
Låt - whatever you like - T.I
planer- ha svenska strax, matte och sedan åka till mormor en sväng o träffa Kusinerna.
dricka- Cola, äpplejuice
mat - vegetarisk lasange
parfym- Ralph Lauren

sniggigt

nu ska jag strax hoppa in i duschen,har precis målat naglarna. Blev genomskinligt med guldglittriga toppar :) blev faktiskt förvånandsvärt bra för en gång skull. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Men tror det blir leggings och grå top och så skepparkavaj eller svart jacka, stövlar och någon snygg halsduk :)

hörs senare..

snart första advent

 
snart är det jul igen, så underbart mysigt. Det här året har gått så himla fort så det inte är sant. Jag har hunnit med så mycket, fyllt 18, varit utomlands med kompisar och även med familjen och grannarna. Varit iväg på annat kul med kompisar. Lärt känna nya kompisar, träffat Fredrik. Firat kompisar som fyllt år. Haft otroligt kul helt enkelt.

ta tillbaka förkväll



Jag saknar att komma hem efter skolan och sitta o glutta på Förkväll. Det var faktiskt jävligt bra. Så kan de inte hitta på något typ som är likadant ungefär. De kan skippa matlagningen i alla fall. Men de kom ju lite olika gäster och så som sjöng en del pratade. De gjorde olika projekt inne i stan och nere på centralen. Gynning och Berg är ju grymt bra tillsammans!

12/11

Tyvärr blev det att vara hemma idag också, då jag fick jordens mensvärk igår :/ Så nu har jag sett veckans andra avenyn avsnitten och sitter o väntar på att farfar ska komma med en sallad och cigaretter.

Senare blir det att åka till Ikea med Fredrik och hans pappa :) Så får väl se om jag hittar något till mitt rum som jag vill ha.
Rummet är snart klart i alla fall, så lägger upp bild sen när det är helt klart. Det är typ bara klädskåpet som ska in, men det håller pappa på och måla om lite. Det var först röda dörrar, men helt plötsligt fick mamma för sig att dom skulle måla om dom svarta =)  men det blir nog bra :)

Puss!

helgen + lite till.

Jag hade en jättemysig helg, skulle gått ut i fredags men blev för full på spårvagnen ner till Otten/hugo. Så Fredrik fick komma och hämta mig tidigt som tusan. Men det gjorde faktiskt ingenting, åkte hem till honom och myste rejält.

På lördagen såg vi på tusenbröder, vilket inte är så ovanligt. Låg typ i sängen resterande av dagen. På kvällen åkte vi hit och åt, köpte med oss mcd.. Vilket var väldigt gott :)) Så åkte vi hem till honom igen och myste och såg en sällskapresan och sen sov vi jätte länge i söndags.

Igår vare sjukhuset som gällde, låg riktigt bra till faktiskt efter förra veckans prov. Sen drog vi till skolan och så. Efter skolan pluggade mathilda och jag här litegranna. Camilla kom senare så åt vi sallad med avokado och lite sånt, svin gottit :) sen kom Fredrik med godis och cola till mig. Snällt av diiiiiig :))

nu kom ifrån tandläkaren har varit där och lagat. Usch det äre värsta jag vet. Bedövad i hela käften är jag :((
men det blir nog bra om ett tag. Kanske ska träna sen med Erica och Mathilda om jag inte mår lika dåligt som nu.

Puss så länge!

TJOSAN!

Har varit på vårdcentralen idag för att kolla upp min hals. Men det är virus som håller på och ge med sig äntligen. Tog blodprov och halsprov. Gu så äcklig den där sk glasspinnen är. Tog även blodprov och kolla mitt värde. Låg på 1.1, fyfan nu äre gräns att jag kan få om det. Så hon där ringde till ak-mottagningen så ringde Gittan som jobbar där och sa att jag måste äta flera tabletter nu i dagarna så ska jag dit på måndag igen och kolla. FÅR INTE GLÖMMA TA TABLETTJÄVLARNA NU!!

nu kommer snart Fredrik och hämtar mig så ska vi åka hem till honom :)) 

Imorgon ska Sara komma hit och fixa mig inför utgågen ska bli kul och se vad hon kan göra med mig ;P Haha, jätte snällt  av dig att du vill :) 

tji

MATHILDA ÄR EN ÅSNA, LÄGGER UPP VÄRLDENS SNIGGASTE BILDER PÅ MIG ;D

alla helgonas dag?

Vart en ganska så bra kväll igår med Camilla och Pauline :) vi förfestade hemma hos Camilla. Började dricka lite försent så fick klunka ett par glas med vin ;P Men det gick la bra. Vid elva tog vi bussen till stan och missar spårvagnen så det var bara att börja gå neråt mot otten. Många trevliga människor + mindre trevliga människor. Inte den roligaste utgången, men skaplig. 

Nu kommer snart mamma och hämtar mig, så ska hon skjutsa mig till farmor och farfar. De andra kommer dit senare. Men jag ska inte stanna där så jätte länge ikväller. Så ska dit innan och hjälpa farmor lite. Hoppas på god mat, tror att det blir fläskfilé och potatisgratäng, MUMS =)) 

Senare sen ska jag till Fredrik, så ska vi spela spel och mysa :))