Friday, I´m in love!

igår efter begravningen som förresten var jätte fin med blommor och fina låtar som spelades så drog vi neråt mot stan och åt på Maestro. Tog en kycklingtallrik, sen gick vi på stan i någon timme. Gick o la undan ett par stentvättade-jeansleggings sjukt snygga.. Moa och jag ska dela på dom tror jag. Ska upp till Fanny vid halv 2 på en fika, trevligt :)

ägnar en tanke åt ...

Grattis till min morfar som skulle fyllt 70 år! Hann aldrig träffa honom, han dog i en trafikolycka för ca.22 år sedan. Krockade med en spårvagn i vägträffen i kneippen!  

onsdag-kväll

Min snälla vän Camilla kom hit för inte så länge sen och nu sitter vi med en varsin dator och diskuterar allt mellan himmel och jord. Ska nog gå ner och hämta lite vindruvor strax :) Varit och hämtat mina grejer som hade kommit.. Allt blev kanon bra! På måndag ska en rapport vara inne och jag är jätte dålig på att skriva sådant! Så Camilla har erbjudit sig att hjälpa mig med den, tack du :)

onsdag

Gick upp för ett tag sedan, har legat i sängen och haft ont. Har ju som sagt urinvägsinfektion. Vilket inte är så skönt. Men jag är hos Älsklingen nu och här har jag ingen tranbärsdricka eller citron, så får la kurera mig när jag kommer hem :)

Ikväll måste vi åka och köpa ros eftersom att inget är öppet imorgon på morgonen. Begravningen är vid halv 10. Så måste åka hemifrån vid halv 9. Sen vid 14 imorgon har jag massage o vid 18 är det yoga o sen 19.45 börjar dansen :)

nej nu ska jag äta ett par mackor!

PUSS!

monday 26/1-09

Fick en rast nu ifrån vår otroligt långa turismlektion. Så sitter nere i bibban med Erica :) Läser lite bloggar och kollar lite annat. Efter skolan idag, så kommer Fredrik till mig så ska vi väl hitta på något, får se vad :) men något får man väl hoppas på att det blir. Jag skulle kunna tänka mig att ta en runda på kanske stan och hitta någon födelsedagspresent till mig ifrån mamma och pappa. Men jag tycker det är sjukt svårt. Kanske att man bara ska önska sig pengar? Det är inte heller så kul att bara få pengar jämt. Alla i min släkt har så dålig fantasi! Kunde väl i alla fall hitta på något litet roligt paket + pengar :) Jag har i alla fall önskat mig Guitar Hero, Legends of Rock, undra om det är bra låtar. Jag har redan klarat av alla låtarna på World Tour hemma hos Fredrik, och jag hatar att typ få köra samma låtar om och om igen..

Nej nu börjar vi strax igen, slutar om 1 timme. SKÖÖÖÖNT!

söndag

fyfan det är inte sant, jag har fått urinvägsinfektion.. gör ju sjukt jävla ont. Men Fredrik och jag har varit nere på Konsum o köpt citron och tranbärsjuice som ska hjälpa bakterierna att dö ut. Jag måste verkligen gå till skolan imorgon eftersom att jag inte var hela förra veckan. Men mamma ska ringa till vårdcentralen imorgonbitti om jag inte har blivit bättre.

Fredrik och jag ska snart sätta på Fucking Åmål, var länge sen jag såg den. Så vi har köpt lite choklad att ha till den. Nej nu ska jag gå till våran säng och sätta på den :) Vi har dubbelsäng nu, sjukt skönt.


PUSSSS!

i wanna dance with you

Sitter hemma hos Fredrik med världens huvudvärk. Den vill fan aldrig försvinna, blir tokig! Jag knarkar tabletter som aldrig förr. Så sitter och glor runt på olika bloggar och checkar lite. Ska snart börja städa. Var visst lite dammigt här.. haha, så ska ta fram dammsugaren en sväng.

Om jag mår bättre ikväll och inte har så ont i huvudet så ska vi gå på bio och se den nya filmen som har premiär idag, nämligen Mammut :) den verkar vara super bra!

Har fått ett mejl om att mitt ellos-paket är packat och på väg hitåt :) Ap-nice.. kan jag gå runt i mina nya ugg´s nästa vecka och slippa frysa. Om typ 12 dagar så fyller jag 19!

vill bort härifrån..

Jag vill bara härifrån nununu. En resa till Kanariöarna skulle ju inte sitta helt fel, någon som vill haka på dit på Sportlovet? :) Jag är grymt sugen på att bara få komma till solen och värmen. Kunna ligga och bara slappa och ta det lugnt, kanske festa lite också ;)

 ett hotell på Teneriffa :)

is it you and me in the darkness?

första lektionen var 9.50 imorse, gu så skönt! sen så slutar vi 12 på onsdagar så det är super-duper-skönt. Så när vi hade slutat så åkte jag till Älsklingen och så köpte vi med oss revbensspjäll och potatissallad till honom, gu så gott det var när man var ap-hungrig :) Så spelade vi lite Guitarhero och så sov vi ett par timmar också, gu så skönt..

sen nu ikväll har jag träffat Mathilda och Zandra, tog en fika på mcd. Sen träffade vi Maroun o åkte lite med honom. Så har jag även varit med grannen hos Marre och kikat in nya färgen i köket, blev kanon snyggt. Så åkte vi till universitetet och fixade lite.

Nu ska jag snart sova, hoppas att jag kan sova i natt. För förgående natt sov jag inte så mycket. Låg och hade ångest över allt möjligt o bara tänkte och tänkte. Somnade kanske inte förän vid typ halv 4. Så har haft svinont i huvudet hela dagen + nu också. Så måste verkligen försöka att gå och lägga mig tidigare än vad jag nu gör för tiden. Kommer inte i sängs förän vid typ 1-tiden. Enligt mig så är det inte tidigt, för jag måste nog ha minst 7 timmars sömn innan jag går till skolan. För annars så fattar jag nada. Haha, nu känns det som att det där var lite dubbelmoral.

20090121 - natt

Idag beställde jag lite kläder ifrån h&m och skor o påslakan ifrån Ellos. Så det tittar väl snart fram i våran affär här borta :)

Blev i alla fall ett par shorts, 2 t-shirtar och en cardigan och ett par Uggs och 1 par tygskor o ett par vanliga canvas. och ett jättejättefint påslakan med blad på :) Det ska vi ha hemma hos Älsklingen då jag flyttar min så kallade gamla säng till honom. Min nya kommer nämligen på fredag. Det kommer bli kanon bra!  

snabb uppdatering

Har inte orkat uppdatera på ett par dagar nu.. då jag och älsklingen har varit sjuka så har vi bara legat o myst eller sett på film o spelat lite Guitar Hero. Helgen har varit bra, har varit ute hos älsklingen i ett par dagar o så. och idag träffade jag Mathilda, så åkte vi och sola på Sol&motion o sedan tog vi oss en fika nere på Skafferiet :) När vi kom hemåt igen var vi och snackade lite med Fanny, nu vet vi vilka låtar som kommer på begravningen, jättefina låtar! Tagit ledigt nästa torsdag då begravningen äger rum.


Saknat dig!

 idag tror jag nog att min King-Kong kommer hem :) <3

How can you be so immature?

Idag så slutade vi 12, fyfan så skönt. Jag åkte hem och sjöng lite singstar haha. Sen fick jag för mig att åka till Linköping och hälsa på Farmor på hennes jobb, så tog tåget o så dit. Var där i typ 2 timmar sen tog vi bussen hem, o jag mötte Lina på stan för en fika. Eller snarare för att äta, jag tog en ciabatta med skagenröra, sjukt gott. Sen kom även Fanny så drog vi hem till henne o lite så. Kom hem någongång vid halv 10 så då tog jag ett bad, fyfan så skönt..Så nu ska jag strax krypa ner i min säng och läsa boken. Har kommit en bra bit i den, så jävla skönt. Ska försöka att läsa ut den i helgen.. På lördag lär jag vara lite bakis, så då kan jag ligga hemma och läsa den. På lördagskvällen blir det nog att träffa Cissi och Frigge :) Trevligtrevligt!

Imorgon är en ganska så skön dag, inte så lång. Går till 14, men måste åka ifrån skolan tidigare ska nämligen till Psykologen sen blir det att gå på Rättegång med tjejerna! Innan kanske det blir en fika om vi hinner med det, men det lär vi ju hinna, för den börjar inte förän vid 16.

Jag måste bara skriva att vår klass suger så jävla hårt just nu.. De borde dela den i 2 grupper. De som vill något med skolan eller dom som inte vill. Men skulle de säga så så skulle väl alla säga att de vill. Men de i grupp 2 eller vad man ska säga kan ju bara ta sig någonstans.. För så himla jobbiga och skriker o håller på och stör och kommenterar i hela jävla tiden. M & jag heter tydligen mcdonalds 1&2.. Där ser ni bara det mogna med den tjejen som sa det.. Hon fyller 18 år, det kan man fan inte tro. Jag trodde att man hade växt till sig och skärpt sig när man redan börjar på gymnasiet till och med, men inte fan den och den och den i vår klass, så himla omogna, väx upp för i helvete.     - FÖRLÅT att  ni behövde läsa något så ointressant! men är bara så förbannad just nu!


GODNATT!

myspys

Kom hem typ nyss har varit iväg med Emelie och köpt cigg o varit på Universitet och kollat något. Cruisade även runt litegranna i stan, men det var ju inget folk ute. Inte så konstigt kanske, en tisdagkväll? Var i alla fall hos Fredrik förut, blev att läsa ett par sidor och så spelade vi även Guitar Hero :) Har blivit frälst i detta. Så på torsdag när jag ska sova där, ska jag fan nörda hela kvällen eller nej, måste plugga till Småföretagande-provet som är på fredag. Jag hatar verkligen våran lärare i det. Han är ju bra dum i huvudet, han är ifrån Österike och jag fattar inte vad han säger knappt! 

Nu måste jag läsa lite i boken " Hur kär får man bli? " Den är skriven av Katarina Von Bredow. Den verkar ju vara bra, blev lite fast förut i den. Så ska ta mig igenom ett par sidor i alla fall. Ska läsa mer imorgon när jag kommer hem, tror att vi slutar 12 imorgon. Vi har en jävla håltimme imorgon mellan 9-9.50 så himla tråkigt. Men då får man väl plugga lite till..


Ni är bara för bääääst!   

13;e januari

Pratade nyss med mamma om sängar, jag har nämligen bara en 90 säng just nu.. och så blire så trångt när man sover 2 i den. Så nu ska jag köpa en säng som jag hittat på Jysk o en bäddmadrass. Det kommer bara att kosta 1800 kr :) Så det blir perfekt. Och Fredrik har också bara en 90 säng så lika trångt där. Så min gamla säng ska vi frakta till honom, så då blire typ som dubbelsäng hos honom, PERFEKT!

Snart kommer Fredrik och hämtar mig så ska vi hem dit, så ska jag även plugga där. Har prov på fredag, en turism-uppgift som lämnas in på måndag tror jag? och så ska även en bok vara utläst. Har 260 sidor kvar :/ men den verar ändå vara bra :) 

Grattis Moster, 34 år idag :)

Puss!  

Hämnden

Igår vid 4 så kom älskling till mig så satt vi på Twilight.. Så efter ett tag kom jag på att vi kunde ju faktiskt ta och gå på bio ikväll, vilket vi beslutade oss att göra. Vi gick på den tidiga visningen av Wallander :) Den var sjukt bra, skrek till ett par gånger när det exploderade. Sen så åt vi på mcd, var rätt hungriga. Sen åkte vi hem till mig och kollade på Alla älskar Alice, sen så sov vi :) Mysigt!

söndag igen..

Nu har ännu en helg gått, känns helt sjukt tiden går så otroligt snabbt. Jag har varit hos Fredrik hela helgen o bara tagit det lugnt. Igår var vi hemma hela dagen och softade o såg på film på våra datorer. Jag såg Dirty Dancing 2, jag verkligen älskar denna film. Så idag så spelade vi lite Guitar Hero sen kom mamma o hämtade mig, så fick jag köra en lite bit :) gick superbra.. Kom hem för ett tag sedan, har varit och fikat med Mathilda och Zandra på Café Soda som öppnat igen. Var hur stilrent som helst där, men inget större utbud av fikabröd tyvärr.. Så jag håller mig nog till mitt fikande på Skafferiet trots allt. Nu sitter jag inne hos grannen och glor på datorn. och hon sitter vid sin och pluggar. Innan jag somnar så ska jag läsa min engelskabok, Diving in, tror jag den heter?! Den är i alla fall ganska bra än så länge, har dock inte kommit så jätte långt.

imorgon är det back to school again usch & fy! Men det är bara att kämpa på, tiden går så otroligt fort ändå så det går nog bra. Måste prata med Erica, Jossan och Mathilda imorgon om hur vi ska göra med vårat arbete i samhällen. Vi har tänkt att vi ska gå på en rättegång. Ska kanske på rättegång på torsdag?!

 

dagarna passera förbi som jag vet inte vad..

Idag har jag varit hemma ifrån skolan, har varit hos Fredrik och myst o tänkt på annat nu. Eftersom att han är sjuk så skjutsade mamma ut mig hit vid 11-tiden. Så tittade vi på film och så. Har även varit på Maxi o handlat även varit på Mediamarkt och framkallat en bild på mig och Fredrik, som jag ska rama in och ha på sängbordet typ. Älskar verkligen den bilden, den finns i ett tidigare inlägg men kan publicerat igen :) Nu ikväll har vi lagat mat, det blev kycklingfilé, klyftpotatis och grönpepparsås, muuuums! Vi har även sett på Let´s Dance och Tsunamins barn som jag har laddat ner och spelat Guitar Hero.

Ska gå o rengöra ansiktet o borsta tänderna nu.. Godnatt!

 ♥

r.i.p

Somnade inte förän vid halv 5 imorse och gick upp vid 7 igen. Gick till skolan, första lektionen hade vi Gym&Friskvård. Satt bara och tänkte o tänkte o tänkte typ. Sen hade vi Småföretagande, där orkade vi inte vara kvar. Så vi drog hem till Johanna, så satt där och pratade massa goda minnen :) Så åkte vi till stan och åt, så köpte vi även en liten present + kort till Fanny. Så åkte vi och överlämnade det, vi köpte en jättesöt Miranda-nalle. Var jobbigt från en första början, men sen så pratade vi bara massa goda minnen igen :) Vi kommer aldrig att glömma honom, han var verkligen en underbar människa. Så himla rolig, pratade och skrattade massa, lika snuskig humor som vi ungdomar hade då på den tiden. Och så lagade han jättegod mat, den var verkligen underbar! 

Nu sitter jag hos Mathilda, ska sova här och imorgon på förmiddagen så skjutsar mammi ut mig till Fredrik, så blir väl kvar där hela helgen. För båda är sjuka och då är det inte så nice att kanske vara med andra och smittas o ha sig. Så för oss blir det en lugn&mys-helg :) 

Må du vila i frid (f)

people always leave

usch varför måste underbara människor lämna denna jord :( Kan inte fatta varför? Men finns alltid för dig gumman, älskar dig <3 


                                              vila i frid (f)

Massage hos Tessan

Det var jätteskönt att få massage eftersom att jag haft sådan smärta i helgen som var. Jag är stel som satan ända nerifrån vaderna. Knepigt värre tycker jag. Men ska tillbaka den 29;e igen, ska bli kanon skönt :)

Var på stan efteråt med Moa och Rebecka, vi tog en fika på Lindahls.. Satt och snackade lite skit :)

Vid halv 9 ska Emelie och jag åka o kolla på när Martin, hennes systers sambo spelar Hockey i stallet. Har inte varit i stallet på hundra år, så ska bli kul o dra dit en sväng och kolla.

7;e

Nu har jag sett klart step up 2. Jag tyckte nästan att den var bättre, mycket mer fart i denna film :) Så nu är det dax att gå upp och fixa till sig, äta frukost och sen åka inåt stan för att få massage, ska bli oerhört skönt. Ska även gå på stan en sväng och se om jag ska köpa en t-shirt på Ginatricot som jag såg häromdagen. Tänkte om man kanske kunde sätta på en knapp på den på de-uppvikta-ärmarna. Får tänka på saken. Men det skulle vara jättefint :) Ska även se om man kanske kan hitta någon snygg väska, skulle vilja ha en ny :) Ska messa Anna och fråga om hon vill följa med?! :)


Puss!

viva la vida

Nu har jag sätt klart den :) Var ju riktigt bra film det där, ska se tvåan strax tänkte jag. Camilla sa att hon tyckte att ettan var bäst, så nu får vi se vad jag tycker :) burkar ju vara så att ettan alltid är bäst, i alla fall i många fall.

Skulle även behöva måla mina naglar, måste börja sköta dem. Ser mycket fräschare ut med målade tycker jag. Blir nog ett mörkrosa lack denna gång!

annars blir detta sista inlägget, så Godnatt med er!

Step up

Kom nyss hem, har varit ute o åkt med grannen och även varit där inne och snackat lite o glott lite på Drömkåken. Rätt rolig film faktiskt. Var länge sen jag såg den. Började se Step up förut, men orkade inte se hela så fick pausa den. Så ska fortsätta se den nu. Kanske även blir att kolla 2 efteråt om jag inte är allt för trötter.

Imorgon är det dax för massage igen, ska bli riktigt skönt faktiskt. Har haft lite problem med ryggen nu på sistonde.
Så klockan 13 imorgon befinner jag mig hos Therese på Citykliniken :) Hon är jävligt duktig och drar på som attans. Så gör jäkligt ont, men efteråt är det super skönt. Så ska även boka in en till tid imorgon.

På torsdag börjar plugget igen - usch så tråkigt!

Första tisdagen år 2009

Anna och jag möttes igår på stan och gick runt lite. Så gick vi ín på Åhlens där hittade jag en parfym till mig och Fredrik :) Luktar jättegott båda två tycker jag :) Jag tror han uppskattade den lilla presenten ;D haha.

Idag vaknade jag upp med jordens ryggont, tyckte att det var konstigt. Så efter ett tag fick jag ont i magen också, då förstod jag vad som skedde. Så vi var tvugna att åka hit till mig, så jag fick ta tabletter.. Har nog aldrig tagit så lång tid för tabletterna att värka som idag. 2 och en halv jävla timme tog det. Helt sjukt. Ändå tog jag en jätte starkt tablett. Men skönt att ha fått den i alla fall.. Så nu har Fredrik i alla fall fixat nedladdningsprogram och hela det köret på datorn. Så nu har han laddat ner Step up 1 och 2 o Coldplays nya skiva.   

stan-dag

Så nu har jag varit på sjukhuset, låg på 2.7 så det är jättebra :) så nu behöver jag inte dra tillbaka dit förän 19;e igen. Nu får jag inte glömma att ta medicinen bara. Men jag har ju lite dåligt minne, ingen metod funkar riktigt.

Har även precis hunnit duscha och så. Ska blåsa + platta håret, sminka mig sen så blire stan med Anna :) Ska köpa lite hudprodukter, blir så otroligt torr i ansiktet nu på vintern, helt sjukt! Ska även kolla på något nytt nagellack, jag älskar allt som har med naglar att göra.. har rätt mycket lack i alla möjliga olika färger. Kul och fixa dom, även om jag inte gör det så himla ofta.

Nej, nu måste jag skynda på lite.. ska ta bussen vid 12.50 =)

4/1-09

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera, men när jag har varit hos Fredrik har jag inte direkt känt för att blogga. Det är mer när jag är i min lilla ensamhet som jag vill blogga och skriva av mig.

Nyårsafton blev att jag och Emelie åkte till Ljungsbro o var på fest i ett par timmar, sen drog vi oss in till stan och träffade Tomas, Alex, Rothman och Madde även Larsson :) Vi skulle kissa vid ett hus med massa buskar mitt i Linköpings city, men då vare så att någon hade dragit bort en grej för ett hål, och vips så var jag nere där med mitt ben. Tur att jag inte var helt nykter i alla fall. Vid halv 2 tog vi tåget hemåt och där möttes vi upp av en fuller Fredrik, som följde med hit och sov.

Dagen efter var jag inte sådär jättepigg precis, sov ganska länge. Skulle jobbat på mammas jobb, men struntade i det pga att jag var alldeles för bakis + att jag hade svin ont i benet. Så drog hem till Fredrik o bada, lagade mat o såg på film istället.

I fredags var vi på maxi och glodde runt lite, köpte mat som vi sedan lagade, blev kyckling, kroketter och grönpepparsås. Det är hur gott som helst, min favorit sås. Tur att jag väljer sås, då jag inte är så stort fan av andra såser.. Jag gillar inte att prova nya grejer heller, lite feg sådär. Så drack vi även lite cider o hade det ganska så kul i vår lilla ensamhet!

Igår vaknade vi sent, jag gick upp och satte på en film men somnade lika fort i soffan. Efter ett tag gick jag o badade. Sen blev det att jag gick o la mig och sov i ett par timmar typ. Men hade sjukt ont i ryggen o mådde svin illa. Så vid halv 5 så drog vi till Fredriks pappa och fikade, var trevligt. Sen skjutsade vi honom till Ektorp.Så fick vi pengar till mat, Tack för det.. kan säga att det blev faktiskt mcdonalds, vi var så grymt trötta. Hem o åt o sov typ.

Idag har vi tvättat eller tja, inte jag. Min karl har gjort det. Han är inte lika morgontrött som jag. Så han for ner till tvättstugan och sen åkte han o handlade lite grejer. Vi var nere ett x-antal gånger innan allt var klart. Men det gick faktiskt bra. vid halv 4 kom vi hit, då fick vi Lasange. Det var riktigt gott, var länge sen jag åt det. Så vid typ 6 skjutsade Fredrik mig till Farmor&farfar så var jag där i ett par timmar, sen kom Emelie och hämtade mig så åkte vi o åt med Marre o köpte cigg och bara cruisa runt lite. Så har nyss kommit in ifrån henne har sett på världens bästa film typ Save The Last Dance. Så jävla sjukt bra film.. Jag vet, jag är lite seg med o se filmer. Men är ingen filmfanatiker precis.

Det blev väldigt mycket skrivit.. måste sova nu, ska vara på sjukhuset om ett par timmar sedan vankas stan med Anna :)