130126

Har precis käkat frulle. Ska strax sminka mig, vi ska åka till xxl i Linköping med pappa och Moa. Se om man kan hitta några fina träningskläder?! Och på tal om träning, så trampade jag snett igår på ett pass, så min fot gör jävligt ont o är svullen :( FAN!! Jag som ville träna idag, men får bli imorgon, skiter i hur ont det än må göra då! Bilden är tagen någon morgon i veckan ;p

Dans Fushion

Idag så testade jag och Moa på ett danspass på Friskis o det var väl sisådär. Men känns bra att ha testat det i alla fall :) När jag kom hem hade Fredrik gjort fisk i ugn och sallad, gottigottgott! Nu har jag duschat, ska smörja in mig med min underbara body butter och måla tånaglarna.

Träningsdags!

Sitter nere på Friskis o väntar på att ett medelpass ska börja. Jag hoppas att det är ett bra ;) annars idag så åkte jag och Moa ner till Söderköping o Dollarstore, hitta lite nödvändiga prylar. Bilderna är tagna på vägen dit :)

Pannacotta

Igår bjöd jag Linn på en nyttigare variant av pannacotta! Den blev ganska så god, om jag gör den fler gånger så ska jag ta mindre honung i.

Sleepover

Fredrik är borta över natten, så nu har jag sleepovermys med min fina syster Sophia :) Vi har ätit god mat och efterrätt, så nu äre filmtajm!

Örhängen

Köpte mig två par nya örhängen häromdagen, från bikbok :)

Från h&m

Hämtade ut ett paket ifrån h&m igår innehållande dessa grejer ;)

Lördag

Igår började jag dagen med 11-passet på Friskis med Moa. Därefter åkte jag o Fredrik en snabbis till Linköping, köpte två nya träningslinnen på Åhléns. Så köpte vi även lite grejer på biltema. Vi hoppade att gå in på Ikea :/ När vi kom till Norrpan igen, åkte vi till Mirum Galleria och käkade på Stars and Stripes. Käkade jättegod entrecote med potatisgratäng. Blev ett besök i Smedby innan vi drog på bio o såg Mammas pojkar, den var helt okej!

Räkfrossa

Befinner mig hos mina föräldrar i Smedby förtillfället, har ätit massor med räkor, avokado och limeaioli. Var svingott!
Annars så har jag kommit igång med träningen och det känns verkligen superbra, har ett mål jag ska nå. Är så jävla pepp!!!! Har aldrig kännt mig så motiverad som jag gör nu. 
Skulle faktiskt vilja gå på stan eller något imorgon och shoppa nya träningslinnen och sportbh:ar. Men först väntar ett medelpass kl 11. Så snart är det dax för mig att åka hemåt och sova. 
 
Haha hittade en gammal bild från 2006.