torsdag

Igår när min älskling kom hem ifrån jobbet hade han köpt med sig bakelser och sen så fick jag 5 jättefina rosor av honom :)  Så lagade vi mat, badade och såg på andra avenyn och semestersvenskar :)

Idag när jag gick till bussen ute i ättetorp, så i en ganska så brant backe så satt det en skata där och tuggade på något.. Jag tänkte "vem fan slänger ut ett köttstycke mitt i backen" men fan det var ju en äcklig jävla råtta, jag blev livrädd och började skaka. Jag är verkligen jätte rädd för råttor. Usch o fy! Så var jag hos en gynekolog och kollade på psykologen, sen till skolan på möte. Sen åkte jag till maxi o var där med Mathilda, hon klippte sig på hårvårdsbaren. Blev verkligen jättefint. Det var även jätte fin utbyggnad maxi har gjort, kanon fräcsh ett + är att Delicious kebab har öppnat där :)

Nej, nu har jag jätte bråttom ska åka om en kvart till dansen, men har inte bytt om så dax att göra det. Fredrik ska hämta mig efter ;D

EMELIIE OM DU LÄSER, SKICKA ETT SMS TILL MIG OM HUR  DET BLIR IMORGON :D

pizzabulle på fettisdagen

Var på sjukhuset imorse, låg på 2.1 så nu behöver jag inte komma tillbaka dit igen förän 31;e mars. Det är ett bra tag kvar, då ska jag även jobba på mammas jobb fick jag reda på förut. Sen åkte jag till skolan, gjorde prov i naturen. Gick väl inte så där jätte bra. Men vi får la se helt enkelt.

När jag kom hem fikade mamma och jag på en varsin semla, var mycket göttit. Var ju inte igår precis jag åt en sist, var ganska länge sen. Sen nu tröck jag i mig en pizzabulle, mums så gött.. tur att mamma lämnar några hemma till mig när de drar till fjällen på söndag :) ENSAM HEMMA, i en hel vecka. kan det bli mycket skönare? ;D nej, tror inte det va?!

ABC du är mina tankar

Nu har jag suttit och skrivit alla glosor, usch så många de är.. och inte kan jag någon än så det blir att plugga, plugga plugga och återigen plugga. Så tråkigt att plugga, framför allt Naturkunskap. Fattar inte varför den kursen är valbar eller på individuella-valet. Mamma berättade att när hon gick i skolan så var naturen i alla fall valbar. Att man inte var född på den tiden alltså, hade varit mycket skönare verkar det som.

våran otroligt tråkiga bok, man fattar ingenting vad står i den ;D

smaaaart girl - not

Nu sitter jag och Mathilda hemma hos mig och väntar på att Fanny ska komma. Vi ska sitta här i vårat kök och plugga. Har 3 naturprov imorgon, vi får la se hur det går. Men jag kanske väljer att bara göra 2, äsch får se hur jag löser det.

Vi har köpt med oss chips, dip och choklad hit, för att vi ska hålla oss pigga hela kvällen, för lär ju få sitta ett tag.
Sen kanske min älskling kommer hit o sover med mig, får lite annat att tänka på i alla fall. Nej, men det går bra med brudarna också. Vi kommer att ta våra rökpauser titt som tätt.

Lördag

Sov länge idag, sen en tripp in till stan och glo på mobil åt Fredrik. Så åkte vi hem till mig också o hämtade mitt nya solpuder som jag glömde hemma i torsdags. Måste sminka mig imorgon, ser ut som ett lik i ansiktet mot kroppen, för vi ska till farmor&farfar på middag.

Nu står älsklingen och lagar mat, det blir kött, pomme, grönpepparsås och en god sallad som vi gjorde igår!
Sen blir det väl att se på melodifestivalen som alla andra i detta land gör. Efter det såg jag på tv.nu att Wallander-fotografen är ikväll, har för mig att den är rätt bra?!

btw, så blev håret!

ett par dagar i huvudstaden

Kom hem ifrån Stockholm igår. Hade det supermysigt där uppe med Mathilda :) Vi var stamgäster på Pizza hut kan jag säga, åt där båda kvällarna.. Första kvällen en god pizza och andra kvällen en ceasarsallad, mums. Så åt vi även efterätt den dagen, då var Anna med också. Så när vi ätit klart och så, gick vi och tittade på varandras rum. Vårat var mer modernt än deras. Men deras var också fin, lite gammalmodigt :) Första kvällen färgade Mathilda mitt hår, så nu är jag inte pissgul i botten i alla fall. Tog en färg med lite rött i, men det syns inte så mycket.  

Blev att shoppa lite också, köpte en väska i någon liten butik i Souk-gallerian, en body på Ginatricot, en tröj/jacka från märket only, tygskor på h&m, solpuder på Make up store och gardiner haha, men de kostade bara 45 kr. Så köpte jag lite annat skit också.. Kanske lägger upp bilder någon dag.

första dagen på sportlovet..

Nu sitter jag, Mathilda och Moa i köket o snackar massa skit, vi ska snart gå och sola. Herregud det är inte bra att sola typ 5 gånger på en vecka. Men vafan, jag ska inte sola så mycket sen.. Mathilda sitter och rensar min plånbok - som är full av skit. Men det tackar jag bara för! Vi var nere vid resecentrum och köpte tåg&bussbiljetter förut.

Det blev inte att åka till Stockholm idag, då vi tyvärr inte kunde låna lägenheten. Men vi åker imorgon och stannar till på torsdag eftermiddag, ska bli sjukt skönt att komma bort nu :) Vi ska bo på ett hotell som heter Rica som ligger på Hötorget. Ser jättefint ut på bilderna.

Så imorgon bitti ska vi gå upp skapligt och så ska vi fixa oss.. Blir faktiskt att ta min nya skinnjacka upp, kommer bli sjukt kallt, men det blir ju att gå ut&in i affärerna hela tiden, så då blir man ju lite varm i alla fall. Vi har även tänkt på att vi ska gå på bio där uppe, se vad det är för filmer och se.

Kommer inte att ta med mig datorn då det kommer bli väldigt surt om den försvinner!

Så vi hörs på torsdagkväll ;D

15/2

JAG ÄR SÅ LYCKLIG ♥

fredag den 13;e februari

Kom hem för ett tag sen, har varit och tränat och solat med Erica. Så ska dra mig emot duschen och sen sminka mig och lite så :) Ikväll blir det nog ganska så kul.

Måste välja kläder, funtar på att ta mina nya kläder om de är tvättade? Fast iofs måste spara lite eftersom att vi drar till Stockholm på måndag tror jag? Kommer bli sjukt kul. Om vi är där på måndagkväll så kommer vi att gå på Stand up - istället för bio. Skönt att bara komma ifrån stan ett tag, känner att det behövs. Efter lite motgångar som har varit nu.

Drack nyss en smoothie med vaniljyougurt + mjölk + hallon + banan = sviiiingottit!

Grattis mormor på födelsedagen!

myskväll med Julia

Nu ska jag dra ihop mina grejer och byta jacka, för min skepparkavaj är verkligen svinkall att gå med.. Så ska ta på mig min everest, sååå skön är den! Vi ska se på film, tv och laga mat. Blir väl att snacka en hel del med skit också! Så det ska bli trevligt :)

bloggar senare när jag kommer hem!

Tidig dag..

I lördags var jag och Fredrik i Linköping, gick på Ikea och i ikanohuset, blev att jag köpte en fin blommig tröja, en mintgrön tröja och så ett par ljusa jeansleggings på Ginatricot (: På ikea så blev det lite ljus, glas, handdukar, vas, bambugrej o lite annat :) senare på kvällen så kom Mathilda o färgade min utväxt, köpte fel färg så fick göra så. Blev dock pissgult och vitt, helt jävla fult. Så i söndags så fick hon komma hem igen och lägga röd/bruna slingor, så ser ju bättre ut i huvudet nu iaf. Men funderar på att antingen lägga i en mörkfärg i botten eller en hel röd färg.

Nu sitter jag i skolan har turism, ska göra någon SWOT-analys på Sj. Så vi har mejlat dit nu och nu ska vi analyser själva. Förut gjorde vi prov i Naturkunskap, vet inte alls hur det gick, skrev på allt. Men det blev säkert fel! Fast jag får väl försöka att tänka positivt :)

Slutar 12 idag skönt, då ska jag hem och röjja lite i rummet. Har kläder över hela jävla rummet! Sen emot kvällen blir det att träffa Julia, ska ha myspys-kväll med henne :) vi har inte umgåtts på år och dar. Men nu så kanske det tar fart :))



min 19;e födelsedag

Igår fyllde lilla jag 19 år, eller man kanske inte är så liten då längre?! Men jag känner mig i alla fall inte en dag äldre än 15! Jag vill inte bli äldre, vill inte bli åldras, vill inte bli gammal och tjaskig. Men så är livet, och det är bara att acceptera det. Släkten var här redan i tisdags och firade mig, av älsklingen fick jag en plattång som jag sagt att jag vill ha :) av hans mamma+sambo fick jag presentkort på Cubus, av mamma och pappa fick jag pengar, Guitar Hero, tröja, 3 par skor, påslakan, av mormor fick jag pengar, av farmor o farfar pengar o skinnjacka o faster + farbror, ljuslykta + pengar . Kusinerna var sjuka så de kommer och firar mig i efterhand någongång :)) igår på min självaste dag kom Mattan och King-kong hit och åt mat+tårta. Fick jättefina blommor och jätte roligt kort av Mattan och av Camilla fick jag en parfym som luktar svin gottit! Så jag var nöjd med min 19 årsdag :) Tack allihopa!  

jag hos Camilla någongång ;D

Kroatien vinner på hemmaplan!

Var och köpte de snygga jeans-leggingsen i fredags, köpte även en lite längre tröja på ginatricot. Så de hade jag på mig igår när vi var hos Fredriks morbror som fyllde 40. Var trevligt men jag är rätt blyg av mig så ssa väl inte så mycket. Men han har ju världens sötaste kusin Viggo. Jätte grym på teckenspråk och han är bara 2 år typ. Gammal gubbe är typ en överaskadglad-gubbe-på-msn. Och hans mammas morfar var där, 84.. så pekade han på han och gjorde den där minen. haha, fy vad vi skrattade :) Var även och åt hos min farmor och farfar igår och såg även lite på körslaget, sen drog vi oss ut mot Åby igen..

Idag vaknade vi ganska tidigt och låg o myste lite, sen drog vi ner till tvättstugan. Vid 3 kom mamma och pappa o hämtade mig, så åkte vi till Team Sportia och Maxi, de skulle kolla på skidor och sådant. Jag gick in på Cubus och skulle köpa en skinnjacka, men min storlek var slut, så hon i kassan ringde ner till stan och hörde sig för om de hade den, och visst hade dom det :) så imorgon efter skolan ska jag ner dit och hämta den.. Får den av farmor och farfar i födelsedags-present :) kanon bra!  Så fick jag övningsköra en bit efter det också, så åkte vi och tvättade bilen på "tvättgatan".

och nu har jag precis ätit stektpotatis och ägg, kollar även på handbollsfinalen som är mellan Kroatien-Frankrike. Väntar på att kusinerna ska komma, så kommer även Camilla ner sen och så ska vi kolla på rapporten som ska in imorgon :)