nya grejs!

image321
var på stan idag med min kära moder, köpte dessa två prylar då. Nu sitter jag hemma hos Anna och nördar här i soffan :) Imorgon är det praktik på cubus igen :)

Lafstorp?

Helgen har varit bra, drack hemma hos Emeliie i fredags och så åkte vi en sväng till Ljungsbro och checkade läget där och så. Träffade Alex´s klasskompisar, var i något garage. Så en rätt lyckad kväll.

Igår vare sovning som gällde för mig typ hela dagen, Emeliie och Mathilda red ut. Så gick väl upp vid 3. På kvällen åkte vi in till stan och åt lite och så. Åkte tillbaka till Emeliie och somnade rätt tidigt inatt. Var väldigt skönt.

Idag vaknade vi vid en 7-tiden, gick upp och så när vi skulle åka så fick jag en chock ju, det var ju snööööö ute :O Så Emme hoppade ganska bra idag, fick priser för att hon vann serien i 3 klasser :) Förfrös nog mina små fossingar, så fick ta ett bad förut när jag kom hem :)

tack för en rolig helg (: <3

till helgen..

Nu ska jag snart gå och lägga mig, rätt så stressad dag imorgon. Skolan 9.50, sedan smita ifrån vid halv 11 för att åka ner till stan och möta Anna. Så ska vi gå in på resebyråerna och se om vi kan hitta någon bra resa nästa vecka. Isf blir det antagligen Afrika eller Kanarieörna :) Vi får se vad som lockar mest. Måste titta runt lite och se vad de kan erbjuda till vilket pris och sånt där.. och imorgonkväll blir det att vara med de vanliga Mathilda och Emeliie och våra "helgskompisar".. Vi ska dricka lite hemma hos Emeliie, ska bli lite mysigt sådär! Ska kanske försöka hinna träna efter skolan. Men det är inte säkert. Är nog rätt trött imorgon, för här lär jag ju sitta minst en halv timme till iallfall. Fast jag säger att jag ska gå och lägga mig, så blir det ej så. Fattar dock inte varför det ska behöva vara så?!

Igår var vi med våra helgkompisar, vi mulade varandra, riktigt kul må jag säga. Så sov vi  i lägenheten, var lite svårt att vakna upp imorse med tanke på att de åkte hem vid 1 tiden. Var ju tvungen att gå upp, skulle och möta mamma på sjukhuset vid 8 tiden. Där låg jag dock inte så bra till, de höjer bara dosen ännu mera. Nej, nu måste jag sluta röka och snusa. Inte så himla bra!!

Godnatt!

Yeeeeeeet!

Sitter hemma nu efter en lång dag. Har varit på Cubus idag igen, gick bra som fan :) Fick galga och larma och packa upp nya varor, och gu så mycket snyggt det har kommit idag.. Så ta en sväng in där och se om ni hittar något fint, tror dock att ni gör det med största sannolik :) Snyggt linnet och en jätte fin lång marinblå tröja ska jag nog köpa på fredag. WIHU!

camillafleming ;D

Pratar med Camilla i telefonen nu och vi har bestämt att vi ska ha 18-års fest tillsammans hemma hos henne. Det tror jag kan bli väldigt kul och så. Så blir det utgång på fredagen :) Eftersom att hon fyller på lördagen (;
Nu längtar jag som fan ;D

image320

great!

Varit och tränat idag igen, mycket skönt :) innan var det skolan ifrån halv 9 imorse, lite segt men det har gått bra. Linda var tillbaka ifrån Thailand så hon berättade bara om den resan och bröllopet på den lektionen, så det var skönt :) Slapp göra något där. Så var det idrott, inte den roligaste, var någon styrkebana av något slag. Men vi kämpade på in i det sista.

Ska gå och duscha om ett tag och så plugga lite administration som jag har prov i på torsdag. Man kan ju alltid hoppas på ett VG den här gången också. Och imorgon är det praktik igen :)

STOCKHOLM

image319

me and my cousin

image318
Haha, snyggingar ;D

Lördag

Varit på bio idag med Emeliie och Tomas, såg Försoning. En del grejer fattade jag noll av. Så den var inte så jättebra. Så var vi nere på Max och så. Suttit o glott på någon film på tv:n. Kanske ska till P sen får se om jag orkar. Är rätt seg. Har fått min jävla mens också :/

På måndag är det sjukhuset igen och måndag veckan därpå blir det första besöket hos en psykolog. Vi får väl se vad han kan göra åt saken, inte säkert att det funkar. Ska gå dit 8 gånger nu under våren.

Imorgon ska jag dra ner och träna med Mathilda kanske :)

Äntligen Fredag (:

Sitter i skolan nu, har inte gjort så himla mycket idag överhuvudtaget. Har bara haft 2 lektioner. Ska snart hem, packa ner träningskläder och så dra ner på stan till Cubus och skriva på något papper. och så vidare o träna.
Ska även till farmor en sväng tänkte jag ifall det blir Linköping el något i helgen. Så måste jag ha hennes busskort.
och ikväll ska vi bowla igen tror jag :) Det är våran Fredagsaktivitet, och den som vinner får bjuda på MAX. Haha, hoppas jag inte vinner, för då blir det jag igen.. och det har jag inte råd med.

PUSS!

trött

Precis varit och handlat med mor och far. Åkte ut till maxi och handlade litegranna. Eller rätt mycket blev det ändå.
Åkte ifrån skolan orkade inte vara kvar, när jag ska och inventera om ett tag på Cubus. Ska åka 3 bussen tänkte jag. Så hoppas att det blir några kronor iallafall :)

Efter 22 när det är slut ska jag träffa Emeliie, Mathilda och grabbarna grus :) Så sover vi nog i lägenheten i natt. Möösigt ;)


Pusss

CUBUS

Var och tränade igår eftermiddag med Mathilda, gick rätt bra var ganska så seg efter 1½ timmes innebandy på idrotten. Men det gick bra på idrotten iallafall. Var jätte kul. Har inte varit med på jätte länge pga vissa skäl.
Så kom Cissi hit, vi satt och prata om allt och alla, treeevligt :) så kom Emeliie till mig på kvällen, så bestämdes det att Alexander och Tobias skulle komma hit. Så vi drog till stan o träffade dem :) Drog runt lite vid industriområdet..
var väl hemma vid 1 tiden inatt. Lite väl sent kanske.. Eftersom att vi har haft praktik idag, min är som sagt på Cubus. Jag fick först vika lite kläder och sedan gå rakt in på inventeringen som har gjorts hela dagen. Hon frågade även om jag ville komma dit imorgon och inventera o få betalt? Jomenvisst ;D så ska dit och tjäna lite cash. Så bäst att jag går och lägger mig nu :)

Lång dag blir det imorgon då:
Skolan 8-15
Cubus 15.30-22, greeejt!

träningsnarkoman skall jag bli 2008 ;D

imorgon ska jag och träna vid halv 4 o så :) Senare ska jag träffa Cecilia, det var ett tag sen sist. Får se vad vi gör. Måste plugga på kvällen också, har prov på torsdag i engelska. Usch o fy för det. Men uppsatsen gick iaf hyffsat bra, för att vara mig G+..

Nu - ut en sväng o ta ett par bloss
Om ett tag- sängen, det ska bli riktigt skönt. Har sovmorgon ända till halv 8, haha en halv timme. Men vafan alltid något. Jag har ju lite svårt att komma upp på morgonen. Så jag sätter alltid klockan på typ 2 timmar innan jag ska gå upp. Det är rätt skönigt faktiskt :) Det tycker jag att ni ska prova. Eller att ställa fram klockan typ i 30-40 min, som Alexander hade gjort (: Riktigt smart drag det!

Nej, ut vare!

Sko



Denna sko ska bli min när lönen kommer denna månad :)
Underbart fin, och jättebra att det är en rem över.
Eftersom att jag har en lite mindre fot.
Så kommer den ju sitta perfekt.

hahah.

JAG OCH CAMILLA SKA BLI MEDIAHOROR SÅ ÄRE BARA ;D sitter o lyssnar sönder den låten!

Sommar´ 07

image316

Söndag.

Idag har varit en riktig slappar dag. Var o solade med Anna vid 12-tiden. Så har jag typ bara varit hos Farmor o sen hemma. Läst lite i nya veckorevyn. Som jag ska fortsätta läsa nu : )

Ceciliiiiia :) <3

Jag är meeeeeeeeed (:





"Bloggerskan
Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

11/1-12/1-08

Bowlade igår med folket, vann över Emeliie och Mathilda/Larsson igen :) fast det skiljde bara 6 poäng igen (?)
Så blev det så att den som vann fick bjuda på något på max, något litet alltså. Förra veckan åkte jag på det, den här gången Tomas :) Så åkte vi ut till Emeliie och sov där, mysmys :) Vaknade rätt tidigt imorse åt frukost och gick ut i stallet, red lite igen.. Är livrädd. Fixade även i stallet litegranna.

När Tomas red och Mathilda gick brevid, så hade en annan häst rymt under staketet, blev ju livrädd. Och hunden sprang omkring där.. Gick in o la oss o sov tills Emeliie o co kom och väckte oss, var sjukt trött. Åkte in till stan och käkade på mcd. Drog sedan lite i stan o maxi. Så åkte vi ut till Emeliie igen o drack litegranna. O så när boysen skulle hem, åkte jag med dem :)

imorgon blir det slappt vill jag lova, kanske åka till stan o träna? Får la se helt enkelt..

Mediahora

Haha, satt och sökte lite på youtube, och fann en låt som deltagarna i Big Brother år 2000 hade spelat in, nämligen Mediahora. Kommer ihåg den så väl, när jag och Jossan satt och lyssnade på den jämt. Vi tyckte att den var så bra. Hallå, jag var bara 10 år då? Det är ju sjukt. Tror icke att 10-åringarna idag sitter och tittar på Big Brother, eller vad tror ni? Tror jag kommer ihåg vem som vann också, Angelica? Haha. Vilket minne.. Paula och Christoffer, gifta och har skaffat barn idag. Lite kul faktiskt.

Alltifrån H&M

image315
Det här skulle jag mycket väl kunna ha på stranden ;D

Administrations lektion.

Igår var jag och Michelle på Slim&tone och träna, ska fortsätta där. De kör en 30 min cirkel, verkar riktigt givande om man verkligen går in för det. Ska dit igen idag och träna lite med Mathilda. Ibland kommer jag nog att köra lite mer än 30 minuter. Beror på vad jag kommer att orka med osv.

Igår var jag även på Cubus en sväng och presenterade mig , ska nämligen ha praktik där varje onsdag nu under våren. Ser jag fram emot. Butikschefen verkade jättebra, så ska hon sluta i slutet av februari. Då skulle det komma en ny, men hon visste ej vem hon var. Verkar ju rätt konstigt faktiskt. men men, ska dit klockan 10 nästa vecka :)

Sitter och pratar om vad vi ska välja för inriktning nu o så. För min del blir Turism :) Så nu ska vi skolka lite och åka till mcdonalds ;D orkar inte datalektionen..

söndag (?)

Jag förstår inte varför jag inte går och lägger mig när det är skoldag imorgon? och en annan grej jag inte förstår är varför vi har vanlig skoldag imorgon? Alla de andra skolorna här börjar senare på eftermiddagen och har endast en liten kort information. Kungsgård suger helt enkelt. Måste bädda rent min säng också innan jag går och lägger mig.

ihelgen har jag varit i Linköping o sovit över där hos Tomas, var jätte trevligt och mysigt (: Har även firat Johanna stumpan som fyllde 18 i torsdags. Gav henne en jätte tjusig Adidasjacka ( eller vad tyckte du Johannis? ).
och fikat och snackat massor med Michelle idag har jag gjort,mycket trevligt :)

strömmen här i Norrköping

image313

Vet inte riktigt vad just denna plats kallas?

Grisen

image312

GRATTIS JOHANNA 18 ÅR IDAG :D

74150-311

tredje.

Jag har suttit uppe i hela natten här vid datorn och tittat på ett par avsnitt av Andra Avenyn :) Helt otroligt hur man kan fastna för en serie.. Ska iallafall på MQ-rean nu klockan 8 med Johanna och Alexandra :) Se om man kanske hittar något till på Lördag. Då blir det att fira Johanna som fyller 18 idag :D Hihi.

2008!

Har inte skrivit på ett par dagar nu!

Nyårsafton: Började hemma hos mig med familjen och Emeliie o Mathilda. Drack 2 razz-drinkar. Så vidare till stan och Emeliie´s brors kompisar. Kulkul, haha. En där såg ut som han "Pierre" i filmen ondskan. Så vid elva tog vi tåget till Linköping och Ekholmen, där vi virrade omkring ett tag tills vi hittade Larsson och de andra. Vi varade dock inte där så länge, åkte vid 1-tiden in till stan där. Där stog vi i 1½ halv timme och väntade på Alexander och Tomas, som var på krogen. De 2 nötterna skulle naturligtvis stanna till 3. Men vi träffade lite folks,så det gjorde inget förutom att  det var för jävla kallt. Frös fötterna av mig. Så vid halv 4 var vi i Gistad, kunde inte sova. Öppnade en cider, pratade lite med de andra,spelade kort med Alexander :) och så det roligaste av allt, han slog ut en cider. Jag dog av skratt. och jag var faktiskt inte ensam. Haha! vi 2 somnade väl vid en halv 7 typ.

Nyårdagen: vaknade vid halv 2, låg och drog oss till kvart över. Åkte till tågstationen i Linghem och tog tåget hem till Norrpan. Drog till maxi och åt och inventerade. Sedan hem och såg på Grease och sov.

idag: Låg i sägen till typ 16. Åkte till stan och åt/fikade. Träffade Emeliie+ alla andra. Gick på bio med Mathilda och Michelle, såg Förtrollad, så himla bra. Den är verkligen en se-värdig-film enligt mig, som typ hatar att se på film/bio. Men idag fick de andra välja film och den var super-duper-härlig!