solen kom tillbaka!

Satt ute i solen för ett tag sedan, sen skulle jag bara in och fixa en grej. Men nu när jag skulle ut igen, då är det ingen sol som tittar fram längre. Men det skulle ju inte bli fint väder idag tydligen. 7 grader, lite kallt. Men nu hoppas jag på att det kanske kan bli lite sol iallafall. Och att blåseriet försvinner!

med solen i ögonen!

med solen i ?gonen

Jag o mina systrar på semestern nere i Halmstad i somras :)

ica maxi , here I come!

Varit och åkt karuseller idag också :) Det bästa jag vet, och nu när det är här i stan måste man väl se till och passa på. Ska nog dit imorgon också en sväng. På tisdag blir det att jobba på mammas jobb i 5 timmar. Blir lite extra för det är ju röddag, så det är för min del kanonbra ;D får se om jag kanske tar med någon polare för att få det lite roligare ;D så blir ju den med lite rik ;D Kanonbra att få lite extra till sommarlovet ;D

29;onde april!

Var en sväng hos mormor med mamma, blev aldrig någon trisslott köpt idag. Får fixas imorgon (:
Imorgon blir det att åka lite karusell vid 4, sen dra hem till Lina och laga lite käk och så. Senare blir det fiesta ;D
Och så ska min syrra sjunga på badhuset , men tror faktiskt att jag får missa det den här gången, så himla dåligt att det var imorogn och så. Så mamma el pappa får spela in det :) Jag hoppas på en seger för hennes del :)
My immortal med Sophia Bergman, Drömnatten, Talang - 07!

Lott!

när jag ska åka iväg med mamma snart så ska jag nog ta och köpa mig en trisslott eller en tialott, se om jag kanske har lite tur med mig :)


image152

Myskväll!

Nu om typ en kvart kommer Mikaela och hämtar mig , vi ska åka bort till Fannys pappa i Hageby och mysa med de andra tjejorna :) Så kommer Alexander dit också sen tror jag! Aja, vi får se! blir iallafall att ta det lugnt :)

Money

Studiebidraget tittade in igår :) så trevligt, nu till Valborg och allt. Ska se om jag kanske kan hitta något och ha på mig då. Om jag inte hittar något, får de bli den blåa iallafall!  ikväll kanske jag ska bort till Fanny, men det är inte säkert ännu. Ska iallafall käka hemma först Fläskfilé och hemgjord potatissallad :)

Taha!

taha

jag vill bli brun!

Jag tänker inte sola solarium och jag tänker inte heller smörja in mig med brun-utan-sol. Ska försöka sola så mycket som möjligt ute och sen om ca. 50 dagar är det Kreta som gäller. Så då hoppas jag på att kunna bli lite brunig. Jag har faktiskt inte solat solarium sen i februari (: Nej, nu blir det att ringa mamma o se om hon kan hämta mig. Ciao!

!

Igår var jag och Lina uppe vid folketspark, åkte lite karuseller. Träffade Cissi och Sara , så vi gick lite med dem och så där. Blir att åka mera på måndag skulle jag tro! Idag ska jag kanske åka till Linköping och titta på en spelning.. Men det är inte säkert ännu. Innan nu på dagen funderar jag på att åka hem om ett tag. Sätta mig och sola eller kanske åka en stund ner på stan. Får se!

!

image166
Shorts- H&M
Tubtopp- Topshop, det var den jag köpte i sthlm
skor- Skopunkten

27/4

Idag är det någon himla vårhälsning iskolan fattar noll. Vi ska ha drama och samtal med våra mentorer. Vi får väl se hur det är. Först och främst ska iaf några sjunga och spela eller vad det var!

Idag har jag på mig beige shorts, vita leggings, marinblå piké och röda kilklackskor. Taha!

3-0

Ifk vann idag också :) var där med Lina och Mikaela. trevligttrevligt ^^ imorgon blir det antagligen att fika med Fanny och Lina.. Men det är inte säkert än. Helgen är planerad rätt bra :) på förmiddagen idag drog spanjorerna, haha tjutkalas. Min spanjorska sa att både hon och hennes familj vill att jag kommer ner igen i sommar. Så vi får väl se? Nu ska jag gå och lägga mig. har förlorat massa med sömn nu under de dagarna de har varit här.

Så Godnattis!

Sardininen

Fyfan jag vill åka tillbaka dit , var där för 7 år sen . Men satt just och tittade på lite bilder därifrån. Min morbror hade kollat lite vad det kostar o flyga dit och så. Det kostar 199 kr , riktigt billigt. För hela deras familj skulle det gå på med flygskatter och grejer 2700. Och det är verkligen billigt. Så det kanske blir att åka dit i slutet av sommar. Men får se..

26/4

fyfan vad jag är bakiiiiiis. Mår apdåligt. Men ska snart åka bort till Kungsgård och säga hejdå till alla spanjorer :)
Skönt att det åker hem , men kommer ändå sakna alla. Igår var vi nere vid Rambodalsfältet och drack och skulle egentligen ha spelat Brännboll men de fattade inte spannarna.

Vad ska man göra mer idag efter skolan? något/några förslag?

Hötorget!

Hade det jätte trevligt i Stockholm med folket. var på Vasa vilket inte var så där jätte kul lixom. och så gick vi på stan i ett par timmar. Köpte mig ett par shorts ifrån H&M, tubtop typ ifrån Topshop och en t-shirt ifrån JC! Så köpte jag vindruvor och jordgubbar på Hötorget. De är så himla roliga , fast jobbiga där. Men man överlever. "kom och smaka här" och visst så föll jag i den fällan. Han frågade tom om jag ville ha hans fula jacka. IDIOTO! Linn höll på och dö av garv, skit kul ;D När vi kom hem åkte de flesta till Eneby och Elin och var där och tog det lugnt och så. Fast spanjorerna är fan aldrig lugna. Tror inte de kan vara tysta i 10 sekunder ens. och nu har jag precis ätit upp min mat och ska gå upp och lägga mig brevid mami!


Tackochgodnatt :)

Estocolmo

Idag blir det Stockholm med spanjorerna. Det blir Vasamuseét och stan. Så ska se om jag hittar en t-shirt jag såg igår i Linköping.

Nya skor!

image165 idag blev dem mina. Var o köpte de förut med mamma. jättesköna faktiskt!

Temprano

Idag  är det ju nationelltprov i engelska, men jag orkar inte skriva något. Så ska bara sitta där och vänta ut tiden.. För att få närvaro typ. Jag kanske skriver litegranna.. För jag har en sånn fantastisk bra fantasi-NOT!
När jag slutar vid halv 11 , tror jag att jag ska med mamma på stan. Ska köpa ett par Lacoste skor. Fast kanske bara tittar på de först, och sen åker mamma in igen o köper dem och så. Och så måste jag ha en foundation. På måndag bär det ju av till Stockholm, ska gå på tråkiga vasa-museet. Usch det värsta jag vet. Men tack och lov så slipper vi livrustkammaren. Och sen har vi 5 timmars fritt. Så ska jag bort till NK och köpa en svea tröja tror jag. Jag älskar den jag har nu. Så blir nog att köpa en till sådan, en Marinblå tror jag.


Tackochhejdå ha en bra dag!

Den blev min idag!

                           Jag var på Hageby idag och köpte denna scarfen! Endast 59.50 på H&M.                

image163

fifan

vad skönigt och vara hemma nu ett tag. Men det blir faktiskt inte länge till, ska ut till Mammas jobb och handla och så. Sen vid 15 ska jag träffa spanjorerna vid bibban så ska vi dra oss ner till badet. Usch vad tråkigt säger jag bara . Men vafan jag är ju aldrig där, så får väl bada ändå.. efter det blir det hem och duscha och så. Sen ikväll tror jag att jag ska ha Laura här också ;P För Klara skulle träna..

Spanjorskan har anlänt!

Haha, igår kom alla spanjorer. herregud säger jag bara ;P de såg helt bortkomna ut. jhaha, vi var iaf på Biljardcafét på kvällen ;P Nu ska vi åka om en stund , ska lämna henne vid kungsgård och sen ska jag hem igen och ta halv 9 bussen. Orkar inte sitta på skolan i hundra år. Jag har bara 2 lektioner idag , Matte och Musik. Så slutar vid en 11.15 :) så slipper jag henne ett tag iaf.

Tjingelflingflongstång ;:D

städning!

blä jag hatar att städa, det finns inget tråkigare. Så ska snart ta och titta till lite i mitt rum, Där jag inte kommer att sova på en vecka. För där ska min spanjorska sova. I min sköna säng :) jag tog lite längre sovmorgon, skit på svenska , bläää. Så ska mejla syon nu snart. Sen blire samhäll följt av engelska som jag måste gå tidigare ifrån. Ska gå vid 14-tiden :D så ska jag gå bort till Kungsgååååård och möta upp alla ;D kuuuul!

14.25

imorgon blir det att gå upp tidigt, ska inte gå på Svenskan , ska tabort den. Ska ändå börja om 1:an i höst. så struntar i den. så börjar 11.45 med samhäll. Men innan blir det att städa och fixa här. för sen vid en halv 3 kommer Sara :D Ska bli riktigt kul och träffa alla igen :) Fiesta i helgen då , Naaaaajs!

G´natt!

Hej ihop tryckta människa!

image164

Tack snälla Ewe :) blev för en gångs skull nöjd. Det kommer blekas mer i sommar!
för på vissa ställen är det ju fortfarande orangest!

Klippa och färga

Idag blir det att klippa och färga håret hos Ewe ;) Sa att hon fick göra som hon vill med både brunt och blondt, och klippa hur hon vill, förutom att klippa det kort. För det är ett misstag jag redan har gjort. Så ikväll blir det att traska bort till henne. Måste se till att Mathilda min vän är hemma då. Hon och jag ska köpa löshår tillsammans tror jag (;

Scarf

               Jag fann den här Scarfen idag på H&M, så det blir nog att åka och köpa den imorgon skulle jag tro!
image163


IFK

Idag på bussen när jag åkte hem träffade jag Linn och Fia, var ju inte igår precis. Så Linn och jag gick till Mcdonald´s och käkade lite och så :) så gick vi in lite på centrumet och glodde lite. Mina stackars fötter, gu så ont jag hade. Jävla cpskor. Aldrig mer dem. vid en 5 kom Linn´s mor och hämtade oss. så fick jag skjuts hem , tack Eva :) Så nu på kvällen har jag varit och kollat på Ifk mot Åtvidaberg. Deeeeeeerby! Ifk vann med 1-0, men naturligtvis så kom målet precis när vi kommit ut ifrån parken precis. För att vi skulle hinna med våran buss. Men vi fick ändå stå och vänta. Tack Mathilda och Fanny :) <3

Aventura - obsesión

No, no es amor, lo que tu sientes, se llama obsesion,
una ilusion en tu pensamiento, que te hace hacer cosas, asi
funciona el corazon.

Jag gick och sjöng på den här låten hela tiden nere i Spanien :) och Spanjorerna sjöng glatt med :)

Oskar Viggo Hellbrand

döptes då min kusin till igår :) Verkligen jättesöt bebis det där. Jag och min syster sjöng "älska mig". Det gick väl bra, hur det lät det vet jag faktiskt inte. Men de som var där , tyckte väl att det lät bra tydligen! Så då tackade man och tog emot :) Efter var det smörgåstårta och vanlig tårta :) Var göttit! Var lite folk där som man inte riktigt kände igen, men det var kul :)


se mig för här är jag, låt mig få komma nära, till era hjärtan så som den jag är.
Den jag försöker vara, ge mig min morgondag, min ända önskan nu och här,
älska mig för den jag är!

3 days left!

om 3 dagar kommer dem, om endast 3 dagar. Det är inte klokt vad tiden har gått fort. Känns ju som att vi var där nyss ju. Men det är 1 månad sen vi var där. helt sjukt. Men nu kommer de hit :) Det ska bli kul. Ska ju åka till Stockholm nästa måndag och kolmårdens Djurpark, så det blir nog finfint! Sara, Bea, Christian, Pablo, Daniel, Gonzalo mfl :)

önskeoutfit

image162
t-shirt - H&M 49,50 ;-
Skor- Dinsko 280 ;-
Jeans- Diesel 1000 ;-

15/4

Sitter hos Mikaela nu, vi kom precis hem ifrån stan och halvars. Var med henne o köpte lite kläder,mycket fint :)
Nu håller hon på o rensar i sin walk-in-closet. och när hon är klar med det , ska vi gå ner och sjunga kareoke.
Ikväll kanske det blir och träffa Anna. Var ett tag sedan nu..

fredagen den trettonde april

Idag vaknade jag upp vid sjutiden , tog bussen till kungsgård för att ha spanskalektion i åttio minuter. Blir svårare och svårare för varje gång. Men vi tjejer har det alltid lika trevligt :) Efter det tog mig , jag, emma och Johanna till De-geer för att ha en mattelektion på femtio minuter. Så det är en väldigt bra dag. Sen åkte jag hem och sov!

vid halv 2 tiden , vaknade jag upp såg lite på "Nya Tider", och vi 2 tog jag bussen till stan och mötte upp Sophia och Filippa :) Åt på chicken då även Tobbe kom med Daniel :) Länge sen jag såg honom, eller båda två så att säga.
Så drog vi till Vasaparken och satt där och pratade och solade lite.

Nu ikväll har jag bara varit i klocket och träffat massa folk. Alltid lika trevligt där. Du är inte värdelös Robert, kom ihåg det! Träffade även DP , haha var länge sen jag såg honom :) Söt bror iallafall, har inte heller sett på länge! Träffade även Alexander och han syster, gu så lika!
så nu kom jag hem för någon timme sen, ska snart gå och lägga mig o träna på texten.

G´night!

Psykiskt mående.

Förstår inte vad som hänt med mig? har aldrig varit såhär förut, känner mig helt nere. Folk säger att jag har blivit tråkig och konstig o att jag är sur. Jag fattar inte vad det är. Måste kanske prata med någon.. 
har varit hemma i 2 dagar nu, men imorgon blir det att gå. Har ändå bara Spanska och Matte.  



Allt är piss, skit, helvete!

Powerwalk!

varit ute o gått med mamma , blev inte så jättelångt. Men gick ner i bjärbytorpet vidare till kungsängsleden o bort till Ica och sen till ånestad och sen hem igen ;P 30 min tog det. Var faktiskt jätteskönt. Blir kanske att gå imorgon också?! Ska nog träffa Sophia efterskolan och gå på stan och ta en fika. Men om det inte blir något av det med henne, får jag väl la gå själv. ska kika in på Gina o se om jag kan hitta något.

Liseberg

Kanske det blir den artonde Maj med gårn. Så jävla kul är det, jag älskar karuseller :) och så hade det en ny åkattraktion, Uppswinget :) Den ser faktiskt lite läskig ut. Det är så himla kul och åka med gårn, roligt folk. Har åkt med gårn tidigare till , Liseberg, Grönalund, Skara och Stöten! Det är oförglömliga minnen det! Så nu hoppas jag på att de tar det den 18; onde maj. Då är det klämdag, för de som inte visste det :) ledigt både 17 och 18 då :D Lite skönigt sådär.. Tydligen enligt en nedräknar grejs i min kalender man har fått ifrån skolan, så är det bara 25 skoldagar kvar till lovet? Kan det verkligen stämma? När jag räknade fick jag med flera.. Hoppas att jag räknade fel! 
       


                                          



  image161 Uppswinget ;)

onsdagkvällar

är då den enda dagen jag har något att kolla på, på tv;n. Idag har det varit Tack gode gud, Grey´s Anatomy och tillsist Fråga Olle. Jag älskar alla 3 programmen :) Första gången jag inte tjöt till Grey´s idag.

P.T  du är gullig ;D

Träningsverk!

jag trodde absolut inte att man fick träningsverk av Yoga. Men det fick man visst. Fan, vad ont jag har i min mage ;)
Men det är ju bra, kanske ska börja med yoga trots allt? Det är ju bra för både kropp och själ. man får energi.
image160

Gyllene Tider!

Bästa sommar musiken, finns ingen bättre :) sooooooooommar kom till oss.. 72 dagar kvar till Kreta. Ska bli riktigt skönt och komma bort ifrån den här skiten. Bara ta det lugnt , sola, bada, gå på barerna med syrran, shoppa :)

Juni juli Augusti, bästa låten!

vila,

nu ska jag faktiskt ta o vila en stund. Så kanske jag ska på promenad senare med min kära barndomskompis Sophia. Får se.. Måste vila lite först, för är hur trött som helst. Blev jättetrött efter idrotten , och höll faktiskt på och somna under den, inte så konstigt kanske, det var ju trots allt Yoga med Rita.

i brist på annat!

image159 Jättegullig colafotbollsflaska ^^ som jag hitta hos Lina!

04.14

A, du är en fin kille. Tack för pratstunden på msn. Du är så himla rolig och så himla gullig!

Utmaning gjord!

 


Jag antog Ickas utmaning där man skulle visa vilka parfymer man använder här är iallafall mina.
1, ralph lauren blue
2, ralph laruen
3, mexx, woman.

GLAD PÅSK!

image155

Vill bara önska alla en riktigt glad påsk!

Vinst på trisslott!

image152Fick en trisslott och en film i morse av min mor och far, som jag dessutom vann på hela 75 kronor. Men jag blev glad iallafall! Filmen var Wallander- Hemligheten. Den kan jag rekommendera starkt. Jag är så himla blödig, så visst tjöt jag till den här filmen också! Så har jag fått lite pengar av mormor och farmor&farfar också. Känner mig snart lite smårik. ska få 200 kr av min syrra för JenniferLopez parfymen, för den tycker jag lukta apa. Så ska jag försöka sälja mina Gul&blå jeans till mamma el Moa och tillsist mina senaste nyköpta skor till mamma. Men det är inte säkert det går! Vi får se!

Långfredan´

Idag har jag träffat camilla och så drog vi till min kära farmor och farfar. dock var de inte hemma. Skönt det!
så vi satt ute på deras balkong och prata. och ringde massa ; D taha, det bästa jag vet är lixom att prata i telefon!
så var vi en sväng på Mcd också. Nu ikväll blir det mat hemma hos ett par kompisar för att vi kan inte laga mat hemma nu. Sen kanske det blir fest eller något, har inte en aning. Beror la på litegranna och så!

Nya inköp

Har köpt ett par svarta skor idag på dinsko för endast 100 kr, det var ju jättebilligt! Så jag slog faktiskt till direkt.
och ett par Marinblå shorts ifrån HM för 98 kr.. Super billigt det också. Har ett par nästan likadana fast gula.
Visar senare om jag hittar någon camera i huset!

Köket!

 

Nu ser det inte ens ut sådär i vårat kök. Allt är till och med borta. Helt sjukt.. Men jag tror att det kommer att bli fint sen när det är klart. Imorgon kommer iallafall köket någongång på kvällen. Visar bilder sen när det är helt klart och så!

Halsen min..

.. vill aldrig bli bra. Jag fattar inte vad det är? Det är väl bara ett långdraget virus eller något liknande. Ska snart ta och lägga mig och försöka sova. När jag sitter här blir jag jättetrött, men när jag väl ligger i sängen går det inte att sova i första taget iallafall!

LHC är som bäst NU!

Ingen grey´s idag, pga Hockeyn. Men hockeyn var jävligt bra idag, LHC-MODO, den blev ju 5-1.
Så himlans bra! Kom igen nu LInköping ni tar det :)  Sett på Lustgården och Fråga Olle också , såå bra!

Sovning!

Det är nog snart dags att sova för min del , innan jag får mensvärk. För jag orkar inte vara vaken hela natten. Så nu ska jag springa och ta alvedon och sova , då blir allt jättebra förhoppningsvis. TJA!

Mina senaste inköp!

 

1.Scarf, Indiska
2. Tights, MQ
3. T-shirt, Vero Moda
4. Klänning, Clara/MQ
5. Solglasögon, 1, H&M, 2, Spanien, 3, Farmors gamla.
6. Cardigan, H&M i Spanien
7. Kilklacks, Spanien
8. Rött äpple ifrån Guldfynd ( syrran posar)

Träffa Susanna..

Ska ta 3 bussen ner till stan och möta Susanna, så ska vi gå och titta lite. Får se om jag hittar något idag då?! Hoppas, för jag vill verkligen ha något nytt. Får se vad som händer ikväll?

solögon!

Hittade ett par tuffa solglasögon hos min farmor förut idag, tyckte att de var lite fräcka så tog med mig dem hem.
och så tog jag lite småpengar som jag kanske ska förstöra imorgon på stan (?!) vill ha någon fin tunika, de finns ju på Ginatricot så ska dit och titta lite!

Imorgon tänkte jag ta och fota de grejerna jag köpte i Spanien och de grejer jag har köpt efteråt!

Vindruvor

älskar jag så det finns inte. Det är ju så gott. Så snart ska jag gå och hämta Druvorna som just nu befinner sig i kylskåpet. Jag hoppas att det är kärnfria och goda :) 




image135

Sjunga på dop!

Det är vad jag ska göra på min kusins dop nästa vecka med min lillasyster. Men vet inte vad vi ska sjunga än?

Tar mer än gärna emot tips på fina låtar/visor att sjunga!        

LOOV!

påsklovet har äntligen börjat. Har faktiskt inte planerat att göra så mycket för en gång skulle. Annars brukar jag vara fullbokad på loven och andra lediga dagar. Ska sova längelänge! Kanske åka till Linköping någondag, om jag får med mig någon, nu kom jag på ett rätt så säkert kort iallafall, Emelie! Taha.  Vill kolla runt lite där och så. Hälsa på min farmor på sitt jobb. Var så himla länge sen jag var där, helt otroligt. Annars var jag med minst 1 dag varje lov, när jag var liten! Så vi får väl se vad det blir. Vill åka till mina kusiner imorgon. Ska se om mamma kan skjutsa mig, eller om jag kanske kan ta och cykla dit, det är ju minst 1 mil dit ut. Men det kanske man klarar av? Hej Benmuskler?

Maxi!

Blir och ta en sväng ut till Maxi snart med Fanny , ska se om jag kanske kan hitta något fint?! Så kanske vi tar oss en fika eller något. Ska bli kul och träffa dig Fanny, vi ses ju aldrig längre, så himla tråkigt. Saknar the old times!

Orken finns inte

jag orkar inte göra någonting är så trött. och min hals gör fortfarande ont. Om smärtan är kvar imorgon så ska vi söka om på nytt för 3; e gången. Så vi får väl se vad som är felet. Själv skulle jag ju kunna chansa på att det bara är ett virus. Men får se om jag orkar göra något , senare. Ska äta nu och sedan göra mig i ordning. Får se om jag kanske kan åka ut en sväng till maxi och glo litegrann!

Vilken röra!

Det är så himla rörigt här hemma nu, mamma och pappa har börjat packa ner alla saker. på torsdag kommer köket. Så då ska allt vara bort. Vi lär ju inte kunna laga någon mat, så vi får äta massa Skräpmat istället.
Men det kommer nog bli fint sen när allt är klart!


Taha, ska nog sätta mig ute i solen igen, rätt skönt faktiskt!

Inget körkort till äldre män & kvinnor!

Blev påkörd igår av en bil när jag cyklade. Hon körde in i min pakethållare, så den blev nött. Så Pappa och hans kompis tyckte att jag skulle anmäla henne. Hon kunde verkligen inte köra. Hon körde upp på trottoaren. Äldre människor ska inte ha körkort, tycker inte jag iallafall. De är en stor fara i trafiken. Jag bad Camilla cykla tillbaka och ta regnumret, så nu har jag iallafall det. Så vi får väl se om det blir en anmälan eller ej?!

Btw!

Så var det rätt par i Let´s dance som vann. Martin och Cecilia, åh det är så söta tillsammans. Fick nästan glädjetårar när de sa " och dem som vinner är            Martin och Cecilia!" Gu så kul! jag tycker faktiskt att Martin är lite het sådär, vad tycker ni?

image133 inte den bästa bilden precis, men vafan det är ju Martin!

Vagabond!

                                                                                      image132                                                                
När denna sko kommer in då ska den bli min!    
549 kr hos Vagabond.

VeckoRevyn!

Ska sätta mig och soffan och läsa lite i VeckoRevyn som mor och jag handlade idag! och sen ska jag väl nörda lite till och sen sova.. en chansning på att jag går och lägger mig runt ca. 3.30 (?)

imorgon, ska jag nog ner på stan igen. Ska köpa ett halsband skulle jag tro!

Martini!

Min stora kärlek är martini. har tagit 3 drinkar ikväll , blandade med Fanta- ananas och grape tror jag.
Jag drack det nere i Spanien, och det är ju så underbart! Fast då vare Martini con Fanta limón.

image131