Onsdag

Är varken hemma eller hos Fredrik i veckan. Bor hos Fredriks mamma och co. Så orkar inte sitta vid datorn och så. Berättar om helgen på lördag :) Nu får vi snart trevligt besök här, nämligen Cissi och Fredrik. Vi ska grilla och ha det mys! 


Puss! 

..

 

Roadtrip

imorgon slutar jag 12 och då blir det hem och packa klart det sista. Sen vid tjugo i 2 kommer Emeliié och hämtar mig och Fredrik. Så åker vi till hennes jobb o lämnar henns bil där. Så kommer Tomas och hämtar oss där, sen drar vi ner till Lysekil och 20.00 börjar Takida. Ska bli så himla nice att vara borta hela helgen :) Hoppas på shopping på söndag, haha. För lördagen blir det att gå på Liseberg hela dagen, I guess :)


måndag

Jobbat idag, gick bra. Men var skapligt trött hela dagen. Mellan 14-16 är det segast. Alla går typ och lägger sig då. Men idag löste jag lite korsord med ett par stycken iallafall. Imorgon är jag på´t igen vid 8.30 till 16. Jobbar till 16 på onsdag också sen på torsdag till 15 som vanligt. Och på fredag har jag jobbat in 3 timmar, så då slutar jag 12. Så då bär det av ner mot Lysekil, så ska vi på Takida på kvällen. Efter konserten ska vi till Göteborg och ta in på Gothia Towers. Blir att sova där i 2 nätter. Ska på Liseberg på lördag.

Nu har jag mysat ner mig i soffan med datorn och tv. Snart kommer även min älskling och myser ner sig, så blir det att kika lite på Lotta på Liseberg. Efter det blir det Beck och sen somna som en stock!

.

Kärlek&vänskap är bland de finaste som finns - jag älskar er, Fredrik, min familj och alla mina vänner ♥

I love to travel


Bokat resa till Kreta den 27;e augusti med Cecilia :)

jaghatarattmanmåsteharubrik

Haft en trevlig kväll ute hos min moster, morbror och kusiner. De andra avnjöt en god middag som bestod av grillat kött, potatis, sallad och sås. Men jag är duktig jag. Jag har börjat äta naturdiet och har gjort det sen i måndags. Äter 5 påsar om dagen, lite sallad ibland och även frukt. Så dricker jag massor med vatten också.

Nu myser vi i soffan, har på någon film på tv4+. Sitter även och bläddrar i min glamour tidning. Jag älskar tidningar, har massor med nya. Men tyvärr hinner jag inte läsa dem så noga. Men nu ska jag läsa lite intervjuer och sedan ska vi gå och lägga oss :) För imorgon väntar tvättstugan och städning. Kanske börja packa lite?!

new camera

I måndags beställde jag och Fredrik en kamera från cdon, och den har anlänt idag. Väldig snabb leverans må jag säga och det gillar vi. Fredrik var och hämtade ut den. Så kom han och hämtade mig när jag slutade vid 15. Åkte hem till mig en snabbis och hämtade ett par grejer. Senare drog vi till Himmelstalund och spelade minigolf och vet ni? Jag förlorade med ett jävla poäng, fyfan. Nej, jag är inte alls någon dålig förlorare. Det har jag aldrig varit och kommer aldrig bli.

Sedan drog vi till Fredriks brors nya lägenhet och bar upp grejer. Hjälpte till lite. Vi har också varit på maxi, införskaffade mig en stickad tröja ifrån Ginatricot. Blev att dra en sväng till Media markt och Elgiganten för att mannen skulle kolla efter en dator. När han väl hade hittat en så var den slut.


utanför my job!

Ingelsta shopping

Media Markt ;)

ny tröja!

ny väska ifrån Gekås, lovelovelove..

haha snygg bild va?

Helgen

Kom hem sen igår kväll. Har haft en kanon kul helg med roligt folk.

I fredags när vi kom ner vid halv 6 så gick vi in en sväng på Ge-kås och shoppade litegranna. Efter det gick vi upp till stugan, låg precis vid net-on-net. Så åt vi grillad kyckling, klyftpotatis, fetaostsås och sallad. Var verkligen jätte gott :)
Annars gjorde vi inte så mycket.. gick och la oss tidigt, men jag kunde ändå inte sova. Somnade inte förrän runt vid 4 tiden.

På lördagen vaknade vi vid tjugo över 8, då var bara Janne och Mats kvar uppe i stugan. De andra hade gått till Ge-kås när de öppnade. Haha, vi kom dock lite senare. Shoppade lite till grejer. Hittade mycket denna gången mot vad jag har gjort de senaste gångerna :) Så det var kul! Senare åkte vi till ett gammalt par i Göteborg. Där skulle vi tälta på deras tomt en natt. När vi kom dit åt fick vi lite fika och på kvällen fick vi lite potatissallad, pomme, kycklingklubbor och revbensspjäll. Vid 22 knoppade vi i vårat tält, var lite kallt om fötterna men somnade i alla fall denna natten. Var jätte skönt. Ös-regnade gjorde det också. Var jätte mysigt när det smattrade :) 

Igår gick vi upp skapligt, åt frukost och gjorde i ordning oss. Sen drog vi oss in emot Liseberg. Där åkte jag allt i från barnkaruseller till de läskigaste :) Åkte med Robin, Fredriks kusin. Han är 8 år och är inte mer än 1.29 tyvärr. Hade han varit 1.30 hade han kunnat åka lite mer läskiga men nu fick han ju tyvärr inte det. Men det var roligt att åka lite med han också ;) Vi åt en jättegod tacotallrik på ett mysigt ställe. Vid 7 var vi nöjda och drog oss hemåt. 

Så det var min helg i en liten sammanfattning.  

DRAR NERÅT I LANDET!


Oskyldigt dömd

Åkte hem förut, tog ett skönt bad och somnade till. Så kan det gå när man är jätte trött. Inte så smart!!! När jag kom ut ur duschen kom mamma, pappa och Moa hem efter 3 dagar ute med deras kompisars båt. Så hade de med sig cheeseburgare till mig :) Happyface! Packade och så, sen åkte mamma och jag till Fredriks mamma och dimpade av nästan allt inför imorgon. Första gången mamma och Helen träffades, haha.

Nu sitter jag här i soffan och ser på Oskyldigt dömd och dricker Loka Päron, mumma. Har bränt en skiva till imorgon och kanske även till andra tillfällen? Blev lite av varje om man säger så. Jag är en ganska så allätare av musik, förutom dansbands musik, ingen hit direkt. Tänkte att jag skulle måla mina naglar, får se om jag orkar det eller så tar jag det imorgon förmiddag innan vi drar ner till Ullared. 

Nu: en cigg på ballisen.. om man nu kan kalla det de? Den är skapligt liten ;)



 

9 juuuuuli

I natt kunde varken jag eller Fredrik sova. Vet inte vad det var.. Runt 3 somnade vi. Så har jag vaknat upp till spöregn, how nice? Jag ska åka hem till mitt kära Smedby om 1 timme. Får se om någon är hemma. Ska i alla fall ta reda på mina kläder och tvätta. Inte så jätte kul kanske, men sådant som måste göras också ibland. Inte allt för ofta jag tvättar mina egna kläder. Det fixar min snälla mamiii :) 

Nu ska jag göra mig i ordning! 

I know you want me

Jag fick som jag ville :) Vi åkte till Rusta och glodde lite. Hittade en ganska fin tapet till köket. Vardagsrummet så att säga är redan valt. Det blir en grå. Ganska enkel, men jag hoppas på att vi hittar en snygg tapet som kan bli en fondvägg dit också!  Sen åkte vi till Willys och handlade lite inför fredagens bilåkning. När vi kom hem gjorde min älskling varm smörgåstårta som blev lika god som vanligt. Vi har sett på Stora Byggslaget eller vad det heter?! och sen Lyxfällan, fyfan för att vara i denna sitts som de var. Nu sitter jag och se på So you think you can dance.

 Det blev en Tv-kväll med andra ord ;)

Pitbull - I know you want me är grymt bra

rest in peace

Har sett minnesstunden nyss på Nyhetskanalen. Jag tycker att det berörde väldigt mycket när de sjöng och vissa pratade. Men framför allt när hans dotter sa ett par ord. Tycker det var en fin minnesstund! Jag hann bara se litegrann igår, älsklingen och jag var ute hos farmor och farfar och hämtade sovsäckar som vi ska ha med oss i helgen när vi ska till Ullared och Liseberg :)) Så fick vi även 6 stycken svarta colaglas. Vi hade innan två svarta, två blå och ett grönt. Så fick jag även pengar, tack snälla! 


Snart kommer väl min älskling hem. Får se vad vi hittar på, skulle vilja åka och glo lite på tapeter till hans nya lägenhet. Men jag får väl se vad han vill hitta på?!
 

                          ♥ 

update

Hej! Jag är med Camilla, vi har ätit Avokado och japp. Nu läser vi bloggar. Hejdå!

Måndag

Vaknade för typ 45 minuter sen och skickade sms till mamma och pappa o frågade om de skulle göra något idag?! Så ringde mamma upp mig och sa att de ska åka till IKEA & Ikanohuset. Så jag blir väl hämtad om någon timme skulle jag tro. Måste rappa på lite, har inte gjort något bara suttit här och degat. Ska kolla om jag hittar något på rean där :) Annars tycker jag att det är dåligt med kläder överallt i den här stan. Finns ju ingenting!! 

Nu ska jag äta frukost och läsa lite Chic. 

Pussss

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Igår på eftermiddagen var vi jätte trötta så vi köpte med oss mcd hem och efter det la vi oss och kollade på "I taket lyser stjärnorna" Jag är så himla känslosam, tur att jag inte såg den på bio. Men den var riktigt bra o berörande. Jag rekommenderar filmen starkt. För att man kan tänka sig in i hur det är att vara dotter till en cancer sjuk mamma. Förstå olika situationer och så. Man kan även tänka  sig in i mammans roll om hur det är att vara sjuk. När hon dör på slutet, då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. De forssade hur länge som helst. Jag tänkte på hur det själv var när jag var sjuk och mamma låg brevid och grät osv. Väldigt jobbigt! Så därför jag hade telefonen avstängd igår..


40-års fest!

Igår var vi hos Fredrik och Caroline i Krokek o firade dem på deras 40 årsdag :) Var väl la trevligt! Släkten träffar man ju inte allt för ofta. Fredrik är mammas kusin och Caroline hans sambo. Åt någon afrikansk rätt, var supergott :) och sen åt vi även en god glasstårta, min syster tog receptet så hon ska väl la göra den någon gång :) Efter vi hade varit där åkte jag till min älskling, så såg vi på film o myste lite o så :)

Idag måste vi städa hela lägenheten för den ska besiktigas på tisdag. Så har vi även tvättstugan nu fram till 15. Efter det blir det att åka kanske åka till returpunkten och slänga kartonger o annat skit. Så ska vi även åka till Maxi och panta och handla litegranna.

  Tårtan igår :) Mumsigt var den!
(Bild lånad av min syster!)