onsdag

Har träffat Emelie nu ikväll och hon har fixat ett hål som jag hade i mina gul&blå jeans. och så klippte vi av dem och så. Så nu går det till knäna ;D Tack Pluttan :) Och så har vi också packat litegranna. Varit och köpt en bok som jag ska läsa på planet. och så har jag en tidning men måste köpa en till :) och imorgon ska vi även beställa parfymer och grejer ifrån taxfree´n som vi får när vi åker hem ;D Jag ska ha antingen Escadas - Sunset Heat eller vad den heter , eller Armani :)

Btw, min syrra har som tur var inte Borellia :)

tisdag.

idag var jag och mamma och klippte oss. Jag klippte av en bra bit kan jag lova ;P typ 8 cm ;P så var vi även i Söderköping o köpte korta stödstrumpor. kan vara bra o ha nu när vi ska ner dit. Men vackra är de verkligen inte.
så var vi även hos mormor på eftermiddagen åt fikade lite och åt jordgubbar :) nu ska jag sova, ska ut och cykla med Emelie imorgon och träffa min faster och packa. fullspäckad dag kan jag lova. och kommer säkert glömma hälften av alla sakerna hemma.

Livetsuger.se

Livet är ta mig fan = Motgångar hela tiden!
är det inte det ena så är det de andra.
Det gäller min familj, min syrra har drabbats av Borellia.
och vi ska till  Kreta som sagt på torsdag (imorgon).
Den medicinen hon har fått får hon inte vara i solen.
Då kan hon få massor med blåsor över hela kroppen.
så mamma ska försöka ordna med någon annan medicin.
KUUUUUUUUL- NOT!

skööönigt!

image195
T-shirt Lindex, Byxa h&m och skorna Lacoste genom Zoovillage.

Måndag

nu blir det frukost och läsa NT ;P Sen så blir det att göra sig i ordning, för att sedan vid 4 åka till stan och träffa Cissi :) Hih, vi ska inhandla lite grejer till våra resor och så ;P nej , nu är jag jätte hungrig. Ciao!

mihiih

Helgen har varit underbart bra :) Var på landet ifredags och drack med några stycken :) Hahaa, fyfan vad de hade planerat något då Cissi ;P Så gick vi hem vid en halv 4 och somnade typ vid kvart tio i. Så gick vi upp vid en tjugo över 9. Då kom pappa och så åt vi frukost och sen åkte vi upp till Örebro och såg min syrras matcher och så. Den första vann de. Och den andra spelade de lika. Riktigt bra är dem :) så emellan matcherna var vi upp i svampen ett vattentorn i Örebro. Och så var vi även på stan och åt lite. Sen så åkte vi runt lite ;D Besökte mcd 2 gånger under dagen ; D hahah ^^ Och så var vi i Klocket på kvällen och träffade lite folk (: så nu har vi gjort i ordning och så. Och så ska vi på bio och se hata Göteborg.

fieeest.

Solade förut en lite stund och så spelade jag o min syrra lite kort. Och jag vann dock bara 1 gång ;D
och så nu sitter jag här och väntar på att Cecilia ska komma :) Vi ska ut till landet och fiesta lite där och så. Ska bli lite trevligt faktiskt (: Och imorgon ska vi till Örebro och så :) ska bli riktigt nice, hoppas bara på att det är fint väder :) så vi kan åka och bada mellan matcherna :) Tjolahopp!

..

image194

Jag kom in på Rambodalsskolans hemsida och fann denna bild. Den sitter uppe på en sten vid skolan.
så himla hemskt. Den 26;e februari sänktes ett mörker över Rambodal/Smedby. Var ute i kyrkan i söndags och tittade på när min syrra sjöng och så gick jag även förbi de fina gravarna.

,,,

Nu blir det att krypa ner i sängen och titta på City Akuten och sen Förhäxad (: Så mig hittar ni inte här förrens imorgon vid en 12 kanske. Iallafall tidigast ;D
 

så godnatt på er :)

Puerto Real?

Någon som vet vart man kan hitta billiga flygresor ner till Spanien? Vill åka tillbaka dit typ i början av augusti och åka hem någongång vid den 20;onde eller något :) Får se om jag får med mig några andra. Men det är inte helt säkert.

Imorgon blir det och åka till farmor o farfars land med Cecilia och fiesta :) Får hoppas på att det blir kul ; D

...

Tiden förändras inte; vi förändras.

2.2

Var på Sjukhuset imorse och tog pk-prov. Och äntligen ligger jag bra :) Fast hon ville att jag skulle komma tillbaka redan dagen efter vi kommer hem ifrån Kreta. Men men , det är sådant man får ta. om några timmar är det dax för mina systrars avslutning. En av mina systrar ska sjunga, fast med 2 andra. För kärlekens skull med Ted Gärdestad :)

Pusss!

taha!

varit med Camilla idag. Och så när vi var på hageby så träffade jag min farfar så följde med honom in o handlade och så. Så åkte vi in till stan o hämta farmor. Och så åkte vi ut till landet. Väl där så träffade jag Patric så följde med honom och hans kompisar ner till badet. Och fyfan vad det var mygg. Så nu har jag yttligare ett par bett.


..och nu finns inte du mer , stackare :(  r.i.p charlie!

typisktmigdårå!

Har blivit förkyld och fått ont i halsen. så jävla typiskt mig så det inte är sant. Kommer säkert få samma jävla skit jag hade när jag var och kom hem ifrån Spanien. Minns inte vad det heter för tillfället. och myggbett har jag så det heter duga. Så det kliar som fan. Så ska gå o lägga mig nu. För morgondagen kommer inte att bli den bästa :( 

så nattis :)  

image193

nuvetjaginteriktigthurjagskagöra?

Har funderat på det där om väskan, om jag ska behålla den eller inte?! Jag vet inte än, får se! Har 30 dagars öppet köp iallafall. Så det är bra. Nu sitter jag bara här och tittar runt lite. Ska snart måla naglarna och fixa dem lite. Så ska jag också komma ihåg o sätta min mobil på laddning, om en viss person kanske ringer :)

ontihalsfan!

image134 
Nu ska jag ta mig lite kräm och sen sätta mig o titta på en Carola Dvd jag lånade av min vännina :)

Tjolahoppsansa!

Sitter hos Mickis nu med Johanna. Har precis badat i poolen :) 26,5 grader, perfekt :D älskar o vara här o bada och bada och så. Även om det var första gången i den här poolen. Men har badat i deras andra massor med gånger :) Saknar faktiskt deras gamla hus ute på landet litegranna ;P Så ska snart hem till Johanna och sova där :) Var verkligen jätte länge sen :) HIhi ^^

Tralala, fan!

Fan fick precis reda på att pappa ska åka till Öland imorgon, visst det är bara 1 natt. Men åh jag vill också dit. Jag kan bo hos våra kompisar, det gör inte mig något ;P Bara jag får vara på Öland :D Älskar Öland, Gotland och Västkusten :) Underbart på sommaren jue! 


Nu blir det tunnbrödsrulle :)

Valdesilvervaldejagrätt?

image189
Blev denna idag :) Är helt kär i den. Men det tog dock lite tid innan jag hade bestämt mig för vilken jag skulle ha :)
Moa köpte en jättefin bikini och klänning :) Så blev det ett besök på Mcd. och ett besök hos Faster!

huhuhu!

Har tittat i taxfree katalogen precis, ska beställa lite grejer. bla en parfym men vet inte vilken? Det finns så många och välja emellan. Det lutar lite åt någon Boss prafym :) Ska åka ner på stan imorgon med min syrra och lukta lite :) och så ska vi köpa bikini till henne :) Ska nog köpa mig en väska också imorgon. Men vet dock inte vilken.

och ... tack för ett trevligt år med er Sp1a ;D

myyyspyys

image192
en skön och mysig outfit ifrån H&M.

Trevlig helg har jag haft ;D

Var hur kul som helst i folkparken häromdagen :) Träffade jättemycket folk både nya och gamla :)
Så tvingade jag och F att P och C o följa med oss till Smedby. Vilket de gjorde. Så stannade vi även på Mcd i stan.
Kom hem vid en 3. Så igår var jag och F på någon fest i Norr Tull hos någon kille. Mycket trevligt :) Så åkte vi även till mcd ;D Kan lova att det har blivit många besök där under denna helg :) har varit en jättebra helg :D

Snart ska jag äta och därefter blir det att åka till Kyrkan och titta på när syster sjunger :)

Sommmmarlov!

Sitter hemma hos Lina med en massa brudar och dricker lite :) ska upp till folkparken sen, trevligt trevligt!
Var på avslutningen förut, den tråkigaste i hela mitt liv. Så fick vi betygen, mina var verkligen jättebra NOT!
Men men, ska ju ändå gå om. Så var vi även och åt på St.George, mycket trevligt!


Imorgon blir det och åka till Wallis som har kommit hem ifrån USA efter 10 månader. Vi var tillsammans för 2 år sen så ska bli kul och träffa honom (:



FIESTA!

hejochhååååå!

Var i Vasaparken igår med lite folk. Trevligt trevligt :) så kom hem halv 4 inatt typ. Då gick jag och A och la oss och sov till klockan 8. Då vare bara att gå upp och fixa och så. Sen så mötte vi C och L o så cyklade vi till skolan.
Så hade vi mattelektion, jävligt slapp. Fast förstår inte riktigt varför man bara har 1 lektion. Så hittade jag även en mobiltelefon igår och en idag ;D Så ska och lämna tillbaka en av dem sen :)  Men först blir det och titta på utspring vid 2 tiden. Sen hem och fixa sig, och sedan gå upp till dem vid en 17 :)

SVERIGESVERIGE!

NU JÄVLAR, KOM IGEN SVERIGE. DET HÄR TAR VI NU! ;D nu blir det att se matchen och kanske träffa några senare ;D

dansuppvisning ;D

Så himla skönt att vara ledig idag :) Har solat ett litet tag nu, men det är ju bara soldis. Så får ju aldrig någon färg. Blekfis det är jag det. Ska in till stan sen och titta på mina girls när de dansar, hoppas det går bra och Lycka till :)
Ikväll kanske det blir mys i parken med några :)

Jag har ett problem, imorgon ska jag ju som sagt på Student. Men vet dock inte vad jag ska ha på mig?!
Antingen, en randig tubtoppklänning ifrån JC och leggings och vita pumps/sandaler.
eller så blir det de Vita stuprörsjeansen och en blå el Grön tubtopp och de vita pumpsen el vita sandalerna.   
Vad tycker du?

cykelturen blir ut till Eksund idag!

ska ut och cykla om ett tag med min kära vän Emelie :) Vi ska cykla upp till Halvars och köpa glassis. Efter det ska vi cykla ut till Eksund. Skulle vara skönt och bada lite. Köpa med sig lite godis och grejer ut o mysa pysa nere vid badet ;D Men det värsta är, att det är så himla mycket mygg där. Usch!

solning på G!

Kom nyss hem, har varit iskolan och på stan en sväng. Hittade ett par skor, som jag kanske ska köpa. Köpte även med mig jordgubbar hem :) De var mycket goda. Så nu ska jag ut en sväng och sola lite.

God natt!

Nu blir det att sova. Ska upp om ett par timmar. Men det lär bli svårt för sov ett par timmar förut på dagen. Så natti natti :)

hejochhå!

Varit ute och gått med mamma o pappa nu ikväll, rätt skönt faktiskt. Blev ju kanon väder här på eftermiddagen idag. och så tittade jag vädret i tidningen. Så ska bli mellan 20-25 grader varje dag. Så himla härligt. Men går ändå i skolan imorgon till 3 tror jag. Ska lämna in alla böcker imorgon! Så blir jag av med dem :) Får se vad som händer imornkväll.

titta in
Rebeccas nya look :) Riktigt jävla fint gumman :)

0-3 Sverige :D

Haha, tittade på fotbollen förut med mor och far. haha, vilken match ;D och så när vi kommer ut så säger grannarna gu vad ni hoppar inne hos er :D Min pappa gör alltid det om jag säger det ;P Det var just då när Sverige fick sin straff. Som de i övrigt aldrig fick slå.. Rätt bra det också. För annars kanske den som hade tagit straffen , misssat! ;D Så har Danmark en väldigt dålig säkerhet på deras arena där. Kom ju in en människa. Och vakterna gjorde inte ett piss. Här i Sverige är det annat iallafall! På torsdag spelar Peking igen, men kan tyvärr inte gå då. ska på student istället  (:  

"12 sm guld har peking. Hur många guld har ni? så bra som gamla peking det kan ni aldrig bli! Tjalalalala...! "

Nej, nu blir det sängen :) G´natt!

Vilken färg?

image190
Har tittat på den här väskan sen den kom in. Men jag kan inte bestämma vilken färg jag ska ha den i. Jag tycker ju att alla 3 är fina. Vilken tycker ni är finast? blå, vit, silver? Behöver hjääälp ;P

Kulkul :)

Igår var jag på GrönaLund dårå med Mathilda. Vi kom till sthlm vid en 2 tiden, så då gick vi och käkade på Pizza Hut , som är ett måste i Sthlm :) Så strax innan 3 så tog vid Djurgårdsfärjan över till Grönalund. Så köpte vi åkband och så. Sen åkte vi alla karuseller förutom Fritt Fall! Jag är lite feg, jag tog Katapulten efter lite om och men. Så himla äcklig ;P Så träffade vi även Irma och Johanna :) kulkul , så åkte vi lite med dem :) Sen tog vi tåget hem vid elva och träffade värsta trevliga människorna.

Idag har jag varit på bloggträff. Var jättetrevligt och träffa alla andra. Fick lite saker, tack så mycket :)
Vi var i Stågebro och satt där och pratade. Sen så kom en kille som hette Magnus dit och pratade lite om Färglinser. Jättetrevlig och kul. Så fick vi även välja ut ett par linser :) Verkligen jättesnällt, TACK SÅ MYCKET :)
Så på tisdag eller torsdag kommer de hem i min brevlåda :)

nu, sitta här och dega. Har jätteont i huvudet. Så får väl la ta mig en huvudvärkstablett eller något. och så måste jag gå och ta min medicin. Ciao!

alltifrånlindex

image186

Big girls don´t cry!

Vilken jävla mensvärk jag har. Tog två panodil vid en halv7. så får ta om 1 timme igen! Men de hjälpte knappast ingenting. Men jag fegar lite, vågar inte ta dexofen. För då får man inte dricka alkohol 2 dagar.  :/ . Men får se hur jag gör. Kanske är tvungen att ta mig 1. Jag vet att det hjälper iaf : ) Så jag orkade inte ta mig till spanskan. Ska ta halv 11 bussen ner till resecentrum. Så går tåget vid halv 12!