Trevlig midsommar

vi har trevlig här i åby med cissi och fredrik som är våra kära gäster denna vackra sommarkväll ;D
Hoppas att ni alla har haft en trevlig midsommar, för det har jag (:
Pussssssssssssss!

uppe med tuppen

Nu har jag varit vaken i exakt 2 timmar. Gick upp och skjutsade Fredrik. Sen har jag inte haft lust att gå och lägga mig igen. Ska åka och hämta min syster sen så ska vi fixa ett par saker :) När det är klart ska jag åka ut till Jursla och hämta Regard, så ska vi åka till hennes mamma i Krokek och sola o bada jacuzzi. Det ska bli så jävla sköööönt (:


Halkidiki - 09

<3

MOVIETIME

Sitter i soffan nu och glor på Hairspray, great. Tror dock inte att min karl uppskattar denna film.. ;)

loveu

JAG FINNS FÖR DIG LILLASYSTER <3

Vila i soffan

Idag har jag vilodag, har ont i huvudet och även ont i visdomstanden som envisas med att försöka att komma upp. åh jag orkar inte ha ont, hata tänder! och jag kommer att vägra att dra ut dem. Finns det någon som har värre tandläkarskräck än mig? Jag tror inte det vavavava!

igår var vi ute, var dock inte så roligt. Därför tänkte jag att det är bäst att jag stannar hemma så att det blir roligare imorgon. Då är jag nog betydligt piggare. Petter kommer till Otten imorgon, mucho nice (:

Nej, nu ska jag forsätta att ligga i soffan o glutta på tv:n och klaga på tandvärken!

LYCKA

Så då var Studentveckan igång, och vi har det för underbart kul tillsammans :) De två senaste kvällarna har vi suttit hos Erica och druckit o så sen har vi dragit vidare till Otten. I onsdags mådde jag inget bra, så drog hem vid tolv redan, not fun. Igår var vi även då på Otten, men hade desto roligare igår (: Tack tjejer ni är bara för bra, LOVE!

Ikväll vid sex-tiden kör vi en grillning hos Erica, kommer att bli mucho nice!


När vi hängde i vasap häromdagen!

TAGGAD TILL TUSEN!

Fan så underbart, imorgon äre mösspåtagning och ingen är lyckligare än jag ;D