...

Här kommer lite bilder jag tog i lördags när vi var och grillade :)

 
 Du ♥

Helgen i ord.

I fredags när jag kom hem ifrån skolan, så satte Emelie och jag på altanen och solade i 2 timmar. Så otroligt skönt var det. Så åkte vi och hämtade Anneli på jobbet. När jag kom hem och skulle packa så ringde Camillis och berättade att det brann i Bjärbytorpet, och nyfiken som jag är utav mig var jag tvungen att åka och titta. Och visst det, stog ett hus i eld och lågor, stackars dom som bodde där. Läste i tidningen att försäkringsbolaget var skeptiska till att bygga upp huset igen eftersom att takbalkarna var nere o så. Helt sjukt tycker jag. Va fan bara och bygga upp det igen, man tuttar ju inte på sitt egna hus med flit precis. Det var ju en olyckshändelse. Så jag hoppas på att de tar tummen ur röven o beslutar att de ska bygga upp det igen :)) Senare vid 5-tiden åkte jag och älsklingen o handlade på Willys, fick med oss en hel del mat hem.

Igår på dagen åkte vi till Mediamarkt och skulle kolla på något. Så var det artister där, så vi såg Lili&sussi, Shirley Clamp och Erik Segerstedt. Var väl helt okej. Sen på kvällen åkte vi och grillade på en jättemysig plats nästan vid Sörsjön, mysigt som tusan, Och köttet blev skit gott!!

Idag har vi inte gjort så mycket alls, bara slappat och så.

090422

Sov i ett par timmar förut, skönt som fan. Sen vid 8-tiden drog jag och grannen till Johanna, Saman och lilla minoo :) Gu så söt bebis, har aldrig någon sötare än henne. Vill ha en bebis nuuuuu. Nejvars det får vänta några år till.

I skolan idag, så skulle vi guida finnarna. Vår grupp bestod av 5 svenskar och 2 finnar. Vi valde att inte guida dem för att de redan hade sett de platser vi skulle berätta om osv. Så vi kom inte på något annat att visa dem. De ville gå till myrorna, sagt och gjort. Finns verkligen ingen bra Second hand i Norrköping. Eller säg något som är bra i/ med den här staden??

Nej, nu ska jag väl lägga mig och försöka sova. Har nämligen lovat mina kära klasskamrater att jag ska gå på första lektionen imorgon. Vilket är Gym&Friskvård, vilket imorgon bjuder på Salsa ;D

Grattis till Fredriks bror Tommy som fyller 24 idag :)

onsdag

Jag är så himla trött och så fryser jag som en galning. Har täcket på mig men det hjälper inte så mycket. Gluttar lite på Top model också.. ska nog sova en liten stund. Sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda?!

måndag

Idag blev det att stanna hemma ifrån skolan. Har inte sovit så bra de senaste nätterna. Vet inte varför? Vaknar 100 gånger per natt känns det som. Så hade jag feber i morse, så valde att stanna hemma. Trots att vi hade prov idag, men det ska jag göra på torsdag istället!

Nu har Fredrik kommit hem och vi har tagit ett riktigt skönt bad och nu har han lagat mat, så ska gå och käka nu. Det blir kött, pomme och tzatsiki. Mumma på det!


och Camillis ringde förut, blir så glad över att höra hennes röst :)) DU ÄR BÄST MIN VÄN <3


Grattis till Malin Fleming som fyller 17 år idag :)

!!!

Vissa människor förstår jag mig inte alls på..

19/4

Igår var Fredrik och jag på IKEA och ikano-huset en sväng. Fick med oss lite smått och gott hem hit till älsklingen :)
Åt även mina älskade köttbullar där, sååå mumsigt! Så var vi på Freestyle motocross i Cloetta Center, fyfan så jävla bra. De snurrade runt med crossarna, helt sjuukt. Så åkte vi en sväng till Helene och Lasse efter det, skjutsade hem dem och åkte och handla lite på Coop innan vi åkte hem och såg filmen på 3:an tror den hette, A guy thing. Men är inte helt säker. Den var bra och rolig i alla fall.

Nu har vi tvättstugan och jag måste springa ner strax igen, Fredrik är och byter däck på hans brors bil. Senare blir det att plugga, laga mat och se på tv I guess.

puss på den 17 april

Glömde bort en sak, idag har jag och Fredrik varit tillsammans i ett halvår :) <3

 massa puss på honom <3

solsolsolsol

jag ska sätta mig ute i solen ett tag nu och sola mitt face. Såg nämligen en bild på mig ifrån i somras nyss, ganska så fint fräkning :)) Jag vill ha sommar nuuuuuuu. Någon mer?

 Jag älskar min tröja, puss på den!

Gelenaglar

Jag tänkte lägga upp en bild på hur mina naglar blev, hade helt glömt bort det!

 Kunde inte vrida och vänta, hel konstigt!

Annandagpåsk

Fredrik fick hämta ut en ny soffdel, då jag råkade hoppa lite lätt i den förra. Så att den gick sönder. Så nu håller han på och försöker sätta ihop den men det går inte så jätte bra tror jag inte?! Så när vi hade lämnat hans jobbarbil så skulle vi åka till halvars, när vi väl kommer dit så är är det för jävla lång kö. Så vi skippade det och åkte till maxi istället och käkade glass. Så skulle Fredrik lösa in hans trisslottsvinst på 25 kr sa han, så jag gick ut och rökte. Sen när han kommer ut såg han så jävla glad ut, inte fan blir man väl så glad över 25 kr, tänkte jag. Så jag sa du har inte alls vunnit 25 kr, du måste vunnit mer. Så vare så att de var x10 på lotten. Han var snäll o gav mig 100 kr ;D TACK ÄLSKLING!

Om 30 minuter ska vi åka hem till mig och grilla med min familj, myyyys!

ihop släng önskeoutfit


Jag kan starkt rekommendera skorna, grymt sköna :))

Långfredag

Igår åkte jag och Fredrik till Öb och gick o kikade runt lite. Så hittade vi en hårtrimmer, så när vi kom hem till hans mor, så blev det att raka skallen på honom, dock inte allt hår. Tog 12 mm. Det blev jätte fint :) Så efter det så tog vi o grillade kyckling, mumma på det då ;] Så tittade vi på Grannfejden, så ringer min mamma och pratar skånska och både jag o hon garvar som jag vet inte vad. Jag tjöt nästan av skratt, haha.

Idag har vi varit inne på maxi och så. Köpte en t-shirt till min älskade som han fick i påskpresent :) och av honom fick jag 4 trisslotter ( 2 var det vinst på a´ 25 kr) och en näspiercing :)) Gullepluttisen min är såååååååååå bra!! 
Nu ska han snart åka o hämta hans mammi o co så ska vi börja laga tacos när han kommer hem :] 


GLAD PÅSK [;  

sooool

Sitter hos Fredrik o väntar på att han ska komma hem. Finns ingenting att se på tv, så antar att jag får sätta på ett program på tv 3´s play. Ikväll ska vi vara hundvakt åt Charlie, Fredriks mamma o co ska på kryssning. Så då ska vi sova över där. Så tänkte vi grilla om det är bra väder, eller min älskling säger att han ska grilla oavsett väder. haha!
Solen lyser faktiskt nu, så ska gå ut en sväng på balkisen.

8/4-09

Igår morse åkte jag till sjukhuset och tog pk-prov, vilket inte alls resulterade i något bra värde. Men det är för att jag har glömt att ta skiten! Efter sjukan mötte jag upp mamma och mina systrar på Halvars, så åt vi en varsin glass, så åkte vi ner till stan. Men där fanns ej så mycket. Mamma köpte en tröja åt mig, som jag ska få i Påskpresent :)

På eftermiddagen så kom Fredrik o hämtade mig, så åkte vi hem hit o jag somnade ett tag. Senare gjorde vi en varm smörgåstårta, den blev kanon god. Min älskling är bäst på att göra själva "fyllningen".

Nu har jag ätit frukost och tagit morgonciggen, vilken är den allra bästa! Så om en halv timme har jag tvättstugan. Men vad gör man inte när man är ledig?! Jag har ändå ingenting att göra, så ska vara snäll o tvätta åt min plutt :)

Senare sen kanske jag ska träffa Camilla, återstår att se :))

måndag

Sitter hemma hos Anna nu, vi har varit nere i tvättstugan ett par gånger o så. Förut var jag i skolan o gjorde provet, gick bra tror jag i alla fall! Nu ska vi snart ner på stan och möta Lisa. Kanske blir att käka något. Sen måste jag åka förbi farmor & farfar en sväng. Sedan hem och hämta lite grejer, efter det ska jag möta upp Fredrik på Maxi tror jag det blir. Så ska vi handla :)

Älskar dig min plutt <3

söndag

Hur kul är det att plugga på en söndag och ett påsklov? - sviiiin kul, NOT! Jag misslyckades på ett prov för någon vecka sen, 1 poäng ifrån G. Men jag får faktiskt skylla mig själv, då jag inte hade orkat plugga. Så den skiten åker jag på nu istället. Men hade känts bättre om jag hade fått sova länge imorgon, men nu ska jag upp vid 9. Å på tisdag får jag inte heller sova länge, för då ska jag till sjukan klockan 9. Åh vad jag hatar detta. Men sen ska jag sova i Åby hela veckan, så det blir nice.

Kanske blir att dra en kryssning den 27 april? :)

...

 <3

...

I morse tog jag 10 bussen in till stan, gjorde naglar på Sunshine, blev väl la sådär. Men kul med lite förändring :) Så på eftermiddagen så gick jag och mathilda bort till ica och hämtade våra skor från Nelly, så sjukt snygga o sjukt höga :O Sen vid 17 var det dax för sminkning på Make up Store. Tjejen som sminkade mig, var kanon duktig och det blev jätte fint :)) I bruna toner..

Nej, nu kom Cissi och Ankan :) Utgång ikvälll ;D

april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill ;)

Onsdag igen då, gu vad snabbt veckorna går. Det är helt sjukt, om lite mer än 2 månader så är det sommarlov. Ett efterlängtat sådant :) Jätte fint väder ute idag också, kan man bli mer glad? Jag kan börja använda min skinnjacka, fan så skönt. Ska slänga in min vinterjacka i tvättmaskinen strax, mamma tyckte att den var ganska så skitig. Så får se till att göra det. För om ett par timmar ska jag ner och möta älskling vid resecentrum, så ska vi åka hem till han och laga mat, och bara ta vara på varandra. Kanske gå en kvällspromenad? 

Igår var jag och Camilla o tjänade pengar på maxi. Så himla skönt när de kommer in ett par hundra extra nästa månaden. Men jag har typ lite mer än ett extra studiebidrag i månaden i alla fall, min farmor är så gullig. Så varje vecka sätter hon in pengar :)) Jag känner mig såååå otroooligt rik - NOT! nej, men kan ju säga att de pengarna kommer väl till pass hela tiden! 

Nej, tvätta var det ja!