Hihu

Ska iväg till Maxi med min granne strax så ska vi gå lite där och så. Men först ska vi bara förbi Patricia och lämna ett par skärp som hon ska låna :) och ikväll blir det att vara med Cissi tror jag (:

1 dag kvar, imorgon drar vi ner till Gbg :)

söta Tessiluu ;D

sitter hemma hos Tess nu :) vi väntar på Mahlin så ska vi 4 gå ner och fika. Eller ta något och dricka bara :) Gött ^^
Så Mahlin kom hit nu :) myyyspyys.. image228

skuuuuli

Sitter här i skolan nu med Mathilda och Emelie :) vi har precis haft musik. Den äger mest av allt. En  i gruppen är döskön ;D Vi hade tävling , där våran lärare spelade upp ett par låtar ifrån någon tv-serie eller film eller program. Så kom låten "havet är djupt" och vi visste direkt var den kom ifrån för film., och så vänder sig den här killen om och säger " jajaja jag vet , det är ju hon med svansen" Och vi lägger av värsta asgarvet. Sjukt kul kan jag lova.
och nu snart ska vi ha tråkig engelska.


Och 2 dagar kvar nu till Liseberg, ska bli riktigt kul ; D

nutti.

slapp dag idag, skönt :) Ska bara duscha nu och sen soooova. ska bli riktigt skönt (: så godnatt med er (:


4 dagar kvar till Göteborg
1 dag kvar till Studiebidrag ;D

Niiiike

74150-227Denna sko är det ; D

tjugosjundeiåttonde

skolan idag gick bra, hade info&layout, svenska, praktiskt marknadsföring A och Engelska. Hyffsade lärare den här gången. Men saknar alla på de-geer. Men det ska nog gå bra det här på Kungsgård. Måste tänka positivt.
Så efter skolan drog Mathilda och jag ner till stan och mötte Johanna , så drog vi och käkade kebabtallrik på Maestro (stavning?). Det var mycket gott. sola gjorde vi också. Nya rör, så fick faktiskt mer färg än vanligt. Och så har inte jag legat i ett solarium sen i Februari innan Spaninen :) Men nu blir det att köpa sig ett kort faktisk. Ska hålla mig brun hela vintern hade jag tänkt. Kretafärgen har försvunnit ganska så mycket. Ytterst lite kvar på ryggen, benen och magen. Så drog jag till maxi, trodde mamma slutade 18. Men icke det, klockan 19. Så då hjälpte jag till lite och plockade upp korv och lite annat. På stan hade jag hittat ett par nike-dansskor. Ska faktiskt börja dansa tror det eller ej. Med Mathilda och Fanny (: Ska bli riktigt kul. Så visade jag de skorna för henne.  Och hon tyckte att de var snygga så jag fick dem. Hihi, tack :)


På lördag blir det Göteborg med Johanna, Fanny och Weine (:

och Ewe klarade uppkörningen, Grattis :)

promenix

Ska ta bussen som går klockan 6 och möta Cissi nere på stan. Vi ska ta något o käka på donken och så ska vi gå en promenad. och bara snacka snacka och snacka :) Det vi är bäst på. CECILIA DOUHAN <3

helgen.

Var i Linköping en sväng i fredags. Var dock bara där i en timme, inte alls lika roligt som förra året. Så vi åkte till Michelle med ett par stycken. Och satt där och snackade litegranna. M, sötnos :) Så kom hem vid en halv 4-4.

Vaknade klockan 15 igår, helt sjukt sent. Jag brukar sova länge, men inte så länge. Blev helt överraskad när den var så mycket. Men så åt jag lite och gjorde mig i ordning. Så på kvällen drog jag, Cissi och Fanny till Alexander och så satt vi och drack lite där och så. Så gick vi ut och träffade Robin :)

Camilla, saknar dig.. Måste ses snart (: och, btw det blev såååååå sjukt snyggt på Robin ;)

fredag.

Ska strax dra till bussen. börjar om en halv timme. Rätt skönt faktiskt. Har turism, Matte och Engelska? idag skulle jag tro. Jag tycker det ska bli jättekul med Turism :) efter skolan ska jag hem och sola om det är någon sol. Det är ju 20.4 grader redan ute nu. Så jag hoppas på o kunna få lite färg på benen :) 

ciao bella ;D  

Fräcka Frökens

image225
Det är sjukt mysigt uppe på Kungsgatan :) satt där i ca. 1 ½ timme idag och bara snackade med Cissi och Micha.
lägger in nya kläderna imorgon om jag orkar osv. Nu är det sängen som gäller. Börjar 9.50 imorgon, riktigt skönt! 

Dagens oufit.

image224  

Linne- h&m
Shorts- Ginatricot
Skärp- Farmors gamla
Halsband- Ginatricot

och till det har jag haft en svart hoodtröja ifrån h&m.


Fick mina nya grejer ifrån h&m idag. visar de senare. nu Mat!

nättti

Nej nu är det sovtajm börjar faktiskt klockan 8 imorgon. Så måste gå upp vid en 7 tiden. Så godnatt på er (:

om tiden vill ifatt

Det känns som om någonting är fel, har en stor klump i magen. Känns jätte konstigt. Känns som om jag vill börja tjuta när som. Förstår fan inte varför? Det känns även som om det är någon som jag typ saknar eller något.

Jag orkar inte med allt just nu. vill bara dra härifrån. Vill ni med till Köpenhamn 29-30 september girls? (:

en svår och jobbig grej

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon,som en svår och jobbig grej.

                                                                       





                                                                     74150-223         

Dagens önskeoutfit

image222 
Enligt mig är det här en riktigt snygg outfit. Jacka, Jeans ,
och Väska kommer ifrån Cheap Monday och Skor ifrån Dinsko.

paket till mig.

Fick förresten ett sms om att mina kläder ifrån h&m har kommit. Så ligger på Ica och väntar på mig :) Ska åka bort och hämta det med mamma imorgon. Enligt schema imorgon i skolan. Ska ha musik vid 13 tiden. Men eftersom att jag redan har haft den kursen, så ska jag antingen ta hål timme där eller lägga till typ Drama. Och så ska jag läsa spanska steg 2 nu i höst själv på egen hand och sedan hoppa in i steg 3 i vår :) Ska faktiskt bli lite roligt. Jag tycker faktiskt det är kul och läsa spanska. Men om det blir för svårt struntar jag i det.

mopedist javisst

Varit ute och åkt moppe nu ikväll med Mathilda och Emelie. Jag blev skjutsad av Emelie, hon har en crossmoppe. Och så var vi ute i Lindö och satt där och käkade lite godis. När vi åkte hem åkte vi i roligaste guppen, haha höll på och dö ;) Så tittade vi på min systers match. Såg också en gammal barndomskompis ifrån landet, kul och se dig Hanna (:

och jag måste fan klippa och färga mitt hår. Ser ta mig fan helt förskräcklig ut i huvudet.

Och igår ja började skolan. Började på Kungsgård, det är väl sådär. Hoppas att jag har valt rätt program nu och så :)

Haha, snyggve själv.

image221  Jag på bron vid strömmen/fängelset. Läskigt värre.
                                                                                                      Fotograf: Cecilia Douhan ; D

Derby på parken ikväll

Var på sjukan imorse ligger jättehögt nu, sjukt konstigt. Jag har inte tagit fler än vad jag ska ha eller någonting.
Så träffade jag Michelle på stan och så gick vi en sväng till myrorna , där det blev en scarf. Och så åt vi thaimat på Peking House :) Där har de verkligen sjukt god mat.

ikväll blir det kanske IFK-Sylvia får se om jag hittar någon att tralla dit med (;

Fikning på Fräcka

Det blev att vi strosade lite först nere på stan och tittade lite i skyltfönstrerna och så tittade vi lite på sistaminuten-resor. De är så himla billiga nu, så man nästan vill ta sig en tripp. Men har inga pengar och så börjar skolan nu på tisdag. Jag ska börja på ny skola och ny linje. Ser fram emot det och se vilka man hamnar med. Jag hoppas naturligtvis på att jag hamnar i samma klass som Mathilda och Patricia :) Men bara för att jag hoppas så gör jag väl inte det. Men tycker iaf att det är konstigt om vi inte gör det, för vi har ju iallafall lämnat in lapp om att vi vill gå i samma klass. Och Tessan du kommer att vara saknad <3 sen blev det iallfall att vi satte oss på Kungsgatan och fikade lite :) och vid tio tiden var vi hos Michelle och läste lite tidningar och så. Modette- så himla bra tidning. Måste börja prenumera på någon tidning snart. Det var allt för länge sen. Köper bara lösnummer hela tiden. 

imorgon blir det först sjukhuset och sedan stan en sväng med Michelle :) Vi ska besöka Myrorna en sväng har vi bestämt :)

söndag kväll

Var på maxi med mamma och syster. Köpte ny bh på Lindex :) och så köpte jag lite grejer till skolan och så.
Så ska snart in till stan o fika tror jag med Michelle :) vi ska iallafall ta halv 8 bussen :)

Saknar dig något enormt mycket!

söndagsöndag, försvinn!

Sov till halv 2 idag. Var ute i gargaget igår och partajade litegranna. Så åt pannkakor till frukost. Och nu mår jag inte så där jättebra. Så ska sätta mig i soffan och titta på rånarna tror jag :)

Sedan blir det en liten promenad, med massa musik i öronen :)

we are family

Kräftskiva på gårn eller i Gargaget rättare sagt. var bara ute och åt och nu sitter jag här och har börjat på min första drink , bacardi melón och sprite. Mycket gott faktiskt ^^ Se om jag får hit folk eller inte. Cissi är iallafall här. Och just nu står hon och min syrra och sjunger Singstar :) Låter mycket bra ska ni veta ; P Nej nu måste jag platta håret och sätta på mig smink och kläder. Var på stan förrut idag och köpte 1 svart hood tröja ifrån h&m :)

Fick 500 spänn av mamma bara sådär, tack :) <3

tunika+skor

image219

Tunisien nästa ; D

Har suttit och tittat lite på resor tidigare ikväll med Camilla. Vi har sagt att vi ska åka iväg nu längelänge. Så nu äntligen så ska vi antagligen åka till Tunisien den 7 november. Och vara borta i 1 vecka. Vilket ska bli mycket skönt :) Camillas låtasmamma är ju chef på ticket så det ska nog gå och fixa en bra resa till hyffsat pris.

image218

Nya grejs som behövs.

  • Jeans, ett par nya Tiger skulle jag vilja ha. Ska nog åka till Vingåker snart igen.  
  • Kofta, en enkel svart eller grå kofta vill jag ha nu till hösten.
  • bastoppar, i svart, vitt och gärna några andra snygga höstfärger.
  • skor, ett par höstballerina är beställda ifrån H&M. Och så ska jag få ett par svarta stövlar av farmor tror jag. 
  • Halsduk, en mysig sådan typ i grått. Beroende på vad jag ska ha för jacka. 
  • vantar o mössa, de ska matcha med halsduken iallafall.
  • smink, nya ögonskuggor och nytt rouge är ett måste.
  • väska, en snygg stor en skulle inte sitta fel. och en brun typ gammal liten en :)

minmobil :)

Min kära mobil funkar exakt som den ska. Men jag har inga bilder, ingen musik, eller jo nu har jag några som jag fick av Cissi :) och inga kontakter. faaaan :/  De är de jag saknar mest. Ska nog gå på bio med min syster o henne kompis och syster :) Vi ska nog se Ciao Bella. Hoppas den är bra isånnafall. Och senare kanske det blir att träffa Anna :)

ihopeuknow

Känner mig faktiskt lite bättre idag. Sovit bort febern iallafall så det känns skönt :) Så mina kusiner är med moster och fikar. Eller nu gick de ut och gick en sväng. Men jag känner jag att hellre vill stanna inne. Ska ut och ner på stan om ett tag och hämta min mobil som har varit på inlämning. Hoppas den funkar som den ska och så :)
Cissi och Camilla ska joina mig :)

...

Jag vill bara tala om att saknaden efter dig är stor!
saknad, saknad, saknad.
Känn dig saknad lille vän.
du måste komma tillbaka.
Livet är inte detsamma utan dig.

Akuten

Vaknade vid 8 imorse och ropade på mamma och sa att jag kanske har en propp i benet igen. Så ringde vi sjukupplysningen och så pratade jag med henne och då sa hon att hon tyckte det vore bäst om vi åkte upp till Akuten, vilket vi gjorde. Så tog de ett blodprov i min handled typ som en spruta, de gjorde svinont. Jag är jätte pipplig för sådant. och sedan tog hon blodprov i armen. Vid halv 1 tog de ultraljud på benet. Och när jag kom tillbaka till Akuten var det fett mycket folk där, och då kom snyggläkarn in och berättade o sa att det inte var någon/några proppar. Typ bara rester ifrån de gamla. Och nu har jag ont i halsen och feber. Mår rent ut sagt ganska dåligt. FAAAAAAN, nu när det är sista dagarna på lovet. Aja, ska bli bra idag, så jag kan dra ut imorgon och hämta min mobil som varit inlämnad (:

12;e augusti

Tror jag börjar att bli sjuk.. har fått ont i halsen. Ont i huvudet har jag nog bara för att det är så kvallmigt. Kom hem ifrån min moster nyss har varit där o fikat lite. Myst lite med barnen. o fan nu kom jag på att jag glömde ett spel , som jag ville spela jue, melodifestivalen ;P kul med spel ju. Men ska ut med Fanny och Johanna. Så ska se om vi kanske ska sätta oss hos någon och spela lite spel eller kort :)

Augustifesten har varit klockren, har haft så jävla kul :) Tack alla ni som gjorde det roligt :)

Och jag saknar dig faktiskt!

Tjolahoppsansa

Sitter hos Kalle, med Cissi :) Ska snart gå ner till stan en sväng och äta lite. Är aphungriga ;/
Ikväll blir det IFK ;D

ingen rubrik

image217

Onsdaaaaaaaag

Idag kommer Rixfm festivalen hit och jag ska ner dit med Cissi och Lina. Kanske ska ha min kusin också en liten stund där. Han är 3 år och diggar Markoolio stenhårt ;D Annars är det väl inte så där jättebra Artister som kommer.Ska åka den 30;e augusti till Linköping o se. Lite bättre artister (:

såäre.

vad är det du går och snackar om?
Falskhet är ju något som faktiskt stämmer in på dig.

skapligt väder.

image216
så blir vädret  (: Åh, sol imorgon igen, det gillar vi!

hahah.

image215
haha, hittade en gammal bild på mig, syster, mamma o pappa. min andra syster är fotograf.
Vi ska iaf på min kusin dop här. Som faktiskt var i April ;P min pappa gör ju så het min ; D

Go´natt

nae om man kanske skulle ta och tänka på refrängen. måste verkligen sova. Är skit trött. Sov bara 5 timmar inatt. ska sova till max 11 imorgon. vi får väl se hur det går. Ciao!

Ramsdal

var hos Emelie igår med Lina och Adam. Satt bara och hängde typ. Kom hem vid en kvart över 3. Så imorse var jag på sjukhuset och låg bättre till den här gången. Så ska tillbaka den 20;e augusti. Så åkte vi ut till Skärgården och har varit där hela dagen, kom hem nyss. Fick lite färg för en gång skull.

Imorgon blir det nog att åka på Rix Fm festivalen med Cis och Lina. och så är Augustifesten igång imorgon.

utibii

var en sväng på Utebion. Men dock hann vi aldrig dit i tid. Så satt bara där och snackade med Mathilda och Fanny. Och nu sitter jag här hos Lina :) ska nog gå o köpa oss lite godis ;D

alltifrånh&m

image214
Detta skall beställas inom en snar framtid :)

Freddie

image213
Fredrik Ljungberg är ju så snygg på denna bild , eller vad säger ni? :) När jag spelade fotboll var han en av mina favoritspelare det är han dock ännu idag. Men han är mycket skadad. Och har inte alls spelat många matcher i Arsenal.

Mcd-bööörgare

image212
min syster ringde nyss och frågade om jag skulle ha något ifrån Mcd. så då tog jag en mcfeast. och det passar mig alldeles utmärkt nu. Är Skithungrig!

Smått&gott

Imorgon börjar GI-metoden i detta hus. Min mamma har blivit helt galen och köpt kok-böcker och varit och handlat massor med mat enligt de recepten. Hoppas för gudskull att det är gott. Måste vara positivt till det annars blir mor galen.



och så hittade jag lite om frukt, vad det är bra till :)

IngrediensHudtyp
AprikosTorr och åldrad hy.
AvokadoTorr och åldrad hy.
BananTorr och åldrad hy.
PersikaTorr och åldrad hy.
PapayaTorr och åldrad hy.
ÄppleTorr och åldrad hy.
AnanasFet hy.
CitronFet hy.
JordgubbarFet hy.
PäronFet hy.

och vindruvor och Gurka är bra till alla hudtyper, även om de båda kan kännas bleka något.
Jordgubbar ska ALDRIG användas på torr hy. Då saften torkar ut något enormt. Så tänk på det (:

otur.

faaan tappade glasfatet som står inne i micron. massa glas över hela jävla köket. Kan man ha mer otur?- NEJ.
Så fick ta fram dammsugarn,och det gick förväntasvärt bra :) Nej nu ska läsa min bok- på det fjärde ska det ske. om ni inte läst den. Börja läsa den. Är en fantastisk bra bok. Kommer nog läsa ut den nu ;D

Ciao!

solsolsolsol

Hade det trevligt igår hos Zandra, rätt mycket folk :) skulle ha sovit där. Men tog en taxi med Elin och Oscar hem hit till Smedby. Så var hemma vid en halv 3-3. och så har jag ju vaknat tidigt, som alltid när jag dricker. så nu ska jag ta min jordgubbssmoothie mamma hade gjort till mig imorse, men jag orkade inte gå upp så tidigt.

As long as you love me

17 ½ idag :)

Har sovit hos Emelie inatt. Vi satt och drack lite på hennes altan igår medans vi väntade på att hennes föräldrar skulle ringa och säga att det landat på Mallis (: Och så blev det lite för mycket av det goda :O Så gick och la oss vid en 4. och sov till en halv 12. Då kilade jag ut och satte mig i solstolen ett litet tag. Sen så har vi bara sett på So you think you can dance (: en del är grymt bra.

Ikväll blir det ner till sörping o festa och fira Zandra :) Grattttttis ;D

----------------

Du ska bara vara tyst när du inte vet något!  Så håll käften istället, tack!

~~~~

Linas kvällsbok- Utebion
klinga mcd, - stäng och vi som giiiiiick dit.
Susannas mamma - hämtade oss
Stockholm srondellen- Maaaaaaat!
Alexander - "sovning" med han + Cissi.
sjukan- Dåååligt värde. har bara mig själv och skylla.
Skänninge marken- med Farmor o farfar+ Moa. Köpte "foppatofflor" och ett marin randigt linne. Och åkte karusell :)
Somna tidigt igår!