Yoga

För en kvart sen hade jag genomfört ett yogapass på 30 min. Och nyss gjorde jag en förjävla god blåbär smoothie. Så nu känns det bra i min lilla (läs: stora) kropp. Ska börja träna på Friskis och svettis på måndag skulle jag tro. Känns också förjävla bra :)

 (:

Viva la diva


Jag fick denna underbara palett i julklapp,
och de är riktigt bra. Bara man har en primer under,
så kan jag lova att de sitter hela kvällen :)
Den kostar endast 189 kr.

Vääääärme

Jag är hemma och har fucking ont i magen idag. Usch fy och blä på det. Så jag får väl sitta här o plugga hela dagen lång. Och fy så det yr utanför. Jävla snö försvinn. Jag vill att det ska bli vår. Så att man kan ha lite mindre kläder på sig än vad som nu behövs.

och jag längtar ap mycket till min 20 årsdag som är next week. Thailand, studentkryssningen, champangefrukosten och själva fucking utspringet! Låt det gå snabbt!!!!

Kreta 09
Ge mig värme och massor med vågor nu!!!!

Shopping!

Var i skolan idag från typ 10-13, sen drog Erica och jag ner på stan och kikade lite. På Ginatricot träffade vi Jossan, Alle och Tessan, så då gick vi till Fräcka och fikade, mysigt!

När Fredrik kom hem åkte vi till MediaMarkt och köpte en ny kamera. Blev en Nikon coolpix :)) Ska fota som aldrig förr nu ;) Åkte därefter till maxi och handlade. Där gick jag in på Gina och fick med mig ett par godbitar hem ;)


Älskar båda!

och denna fick det bli, den mintgröna var slut och man fick ta demoexet om vi skulle ha den. Och den vill man ju inte direkt ha!

Dax för Au-pair


Nu ska jag dra mig till Haga för att ha dagens lektion.
Vid 16.15 har jag körlektion :)

hottie


Dax att köpa sig ett par nya converse. Mina andra fick jag visst inte ha ifred? ;)
Känn dig träffad Sophia ;D

Amor vincit omnia


Fick hem denna igår och nu sitter den över våran säng :)
Är verkligen jättenöjd, kanske tar en bild sen ;D

emelutta&moisan


Systeryster och jag igår :)

happy birthday

Grattis moster Jenny på din 35 års dag :)

THAILAND


Jag, Fredrik, Erica och Martin drar till Thailand den 13;e April.
Kommer bli så sjukt jävla nice!!  

Födelsedagsfirande!

Nu har jag vaknat, somnade så sent inatt så kände att det inte var någon idé att dra till plugget.
Festade nämligen i lördags, var först hos Johanna o fick jättegod mat och efterrätt :) Så körde vi lite spel o drack. Vid halv 12 eller något så drog vi oss neråt Hugo. Jag hade det trevligt hemma hos Johanna. Men hugo, njae ganska tråkigt där!! Låg i sängen till kvart i 4 igår o sen åkte vi till mamma och pappa o käkade mat. POTATISMOS och köttbullar. För de som inte vet, så älskar jag potatismos :)

Nu har jag precis tagit en shake, gu så smarrigt - not! Men nu jävlar ska det ske något, precis som förra gången. Har faktiskt knappt gått upp någonting sen sist jag åt det, så det är ju bra. Men måste ner mer. Ska även börja och träna.

Jag är en icke-rökare nu också! Jag slutade nyårsdagen, men i lördags feströkte jag och det funkade kanon. Behöver inte ha skiten!!!!! HEJAHEJAHEJA (Y)

 bild ifrån Halkidiki!

workiworki

Gick upp vid 10 ungefär, satt på datorn o slog på Paradise Hotel. Tittat på 2 avsnitt nu. Ringde även vårdcentralen o de ringde upp och sa att mina prover såg helt normala ut. Konstigt :S 

Nu ska jag snart börja röra mig neråt spånkan o åka till jobbet. Börjar 12 och slutar 18.  

---

Lycka!

Biomys

Blev hämtad vid halv 8 imorse av farmor och farfar. vi åkte till sjukhuset, båda skulle dit så varför inte ta sälla ;) När vi var klara åkte vi hem dit och fikade och pratade. Vi halv 1 kom Fredrik då käkade vi chili con carne.
Fick sedan skjuts av farfar till stan, mötte upp Matilda och Moa. Så ringde vårdcentralen upp, så åkte dit och tog prover. Får svar på torsdag!!!

Nu ska vi strax käka lite gottis mat, sen vid halv 10 intar vi salong 1 och ser Luftslottet som sprängdes :)

monday

Nu ska jag åka in och jobba. Blev inringd, så typ från halv 12 till 18.. Mucho bra (y)

trötttt

SVIIIIIIINTRÖTTÄRVADJAGÄR!!!

Fredrik lagar god mat åt mig nu. snäll pojke.

sova tidigt idag. Jobba 3 timmar imorgon (Y)

H&M


Beställde lite ifrån h&m igår, kommer i mitten på februari :))