Godmorgon!

Är hur trött som helst , men jätte glad :) Börjar 9 idag, med musik, jag älskaaaaaaar musiiiik :D
sjunga sjunga, fan så kul!

Och ikväll blire ju att ha lite party hos Jessica , hur kul som helst ska det bli :D

Måste lämna tillbaka mina skor jag köpte häromdagen :/ de, var förstora :/
Men men, ska spara de pengarna jag får tillbaka, för om en vecka är det ju Stockholm som gäller :)
Hur kul som helst :D men inte att gå till riksdagen och på museeum. men men, sen är ju dagens höjdpunkt efter det, nämligen staaaaaaaaaaaaan :D gå i alla roliga affärer, fast så mycket kommer vi inte att hinna, eftersom att vi bara får gå på stan i 3 timmar :(
aja, man får åka dit någon helg i maj sen, eller på sommarlovet. eller jag och några tjejer i klassen ska gå på allsång på skansen, lääääääängtar!

Aja, ha det så bra!

Tack för mig...

Hejsan!

Idag har jag varit i skolan, gjorde prov på 1:a världskriget och mellankrigstiden. Gick faktiskt oförväntat bra :) Han sa att det såg väldigt bra ut, så nu hoppas jag att jag får bra på 2:a värlskriget med :D

så har jag också varit och solat med Jessica : ) fan, blir aldrig bruuuun :/
kanske går och solar imorgon också innan jag ska upp till Jessica :)

Imorgon ska vi ha skit kul hos Jessica, bruuuuuudar ;D

/ emelie,

idag..

Hejsan!
Något nytt och spännande :) En blogg har jag velat ha i flere månader, men har lixom inte tagit mig tid att fixa någon. Men idag då tänkte jag "idag ska jag fixa mig en blogg" och nu har jag en :D helt suveränt verkar det vara :)

Idag har jag varit hemma från skolan, hade en fruktansvärd mensvärk inatt och imorse :/
sen ringde Linn och frågade om jag skulle komma till henne, så då åkte jag bort till henne :D
så åkte vi och köpte glass och pratade om den kommande fredagen : ) Den ska vi spendera hos Jessica, med lite folk kanske :)  jag, Julia och Linn ska iallafall sova över hos henne :) Ska bli så himla roligt!
så ringde vi runt och pratade på msn med lite folk!  Linn försökte klättra upp till hennes fönster, men hon nådde inte :/ Så vi fick vänta på hennes föräldrar ett tag. haha, Linn den smarta flickan hade glömt nycklarna ;P Aja, sen åkte jag hem , eller träffade Victor och folket ute vid bitbocken ;P var där ett tag och snackade lite grann :D sen frös jag så dant så jag åkte hem och åt tacos. För en gångskull vare gott hihi.

Aja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite, booooring.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!