Nyår snart!

Pratade med Emeliié förut om nyår o lite så. Jag hade visst glömt bort att jag skulle få en platta cider och en bag-in-box :O hur kan man missa något sådan? haha, nejvars men det är bra att ha hemma om man känner för att gå ut, typ då systemet har stängt. Det händer ju dock inte allt för ofta, men någongång ibland. Mamma och pappa har bara rödvin hemma och det är ju inte speciellt gott, visst det går om man har sprite eller fruktsoda till, då blir det typ som rosévin och det är rätt nice :) Fast Castillo de gredos rosévin är inget gott, Camilla hade nämligen det häromdagen. Då måste jag säga att det vita vinet är tusen gånger godare :)

nu ska vi snart bege oss mot Linköping!

mys

Nu ikväll har jag varit inne hos min granne. Vi har varit och köpt mcdonald´s o sett på Ensam hemma 2 med hennes mamma. Jag har nog aldrig sett någon garva så mycket åt en film. Skrattade konstant :) haha. Så nu har jag varit inne hos mig i ett par timmar och väntar på att Emelie ska bli klar så att vi kan åka iväg lite :) Köpa cigaretter o lite annat.

Imorgon ska jag leverera lite dricka till Malin o sen åka hem till Fredrik o spela bingogrejsen o kanske laga lite mat :) tror även att hans pappa skulle komma dit en sväng och fika (: trevligt, har bara träffat honom en gång förut.

Beyonce till Sverige i Maj.

Jag sitter o kollar runt på olika bloggar. Jag älskar att läsa andras bloggar men fram för allt älskar jag och blogga om allt och ingenting egentligen.. Jag måste bli bättre på att få med lite bilder. Men det är inte så lätt när jag inte tycker om att fota. Men får försöka att förbättra mig på den fronten som sagt.

Var på sjukhuset förut med pappa, jag låg inte så jätte bra till. Så ska dit på måndag igen, alltså bara 1 vecka kvar. Usch hatar att springa där jämt o ständigt.

Nu sitter jag på msn och pratar med min granne, kanske ska på stan eller till Linköping ikväll. Lyssnar även på Nrj :) Sveriges bästa radiokanal tror jag. Hörde nyss att Beyonce kommer till Göteborg och Stockholm i maj. Så ska fasiken ta och kolla upp vad biljetterna kostar osv.  Älskar hennes nya plåga If I were a boy.

<3

Min farmor är så himla otroligt jävla snäll.. Nu har hon satt in 600 kr.. vi fick inga speciella pengar i år av dom, de var med på datorn. Så säger hon på julafton "jag sätter in lite pengar på ditt konto nu någon dag". Fattar inte varför hon gör så. Hon sätter nästan alltid in pengar, hon tycker väl att jag är fattig eller någe, vilket jag också är, haha. Men det är ju snällt av henne :) TACK BÄSTA FARMOR!

Bra julkalender 2001

Nu har jag precis sett ett par avsnitt av Kaspar i Nudådalen, den kalendern var verkligen super mysig :) Den i år verkade ju vara helt värdelös?! Så nu ska jag läsa lite bloggar sen blire o göra i ordning sig för sängen. Ska upp tidigt imorgon, ska nämligen till sjukhuset o ta prov, hatart.. speciellt nu när jag inte har varit så bra på att ta medicinen. Men får väl se att bättra mig. Men min psykolog sa att det berodde på något men minns ej vad det var?! Ska tillbaka till henne den 15;e januari och då ska jag ha fyllt i en jävla massa papper, usch o fy. Så jobbigt med alla dessa frågeformulär jämt och ständigt. Måste även börja skriva på min Apu-rapport snart. Den ska vara inlämnad någongång i början av februari.. Jag är dock sämst på att lämna in den dagen, kommer alltid sent. Men den här gången ska jag se till att ha den fixad tills dess. Jag måste försöka och se till att prioritera skolan högre än vad jag gör just nu!!!

ost&kex

nu sitter jag i köket, tänkte äta lite ost och kex. Det var jättelänge sen jag gjorde det. Orkade aldrg äta det i fredags då vi firade mamma. Var så himla bakis, orkade inte vara social alls mot folket som var här.. Men de förstod varför :) haha. Så tänkte att jag skulle få i mig ett par nu. Sen ska nog jag och grannen hitta på något, men vad det vet i tusan. För i den här staden finns det ju ingenting att göra på kvällarna. Iofs så äre clubaqua idag på otten. Hade kanske varit lite roligt att gå på men inte fan betalar jag 220 kr för att komma in där. Big no! Så får la se vad vi får för oss att göra?!

Men först blir det ett bloss ute på altanen!


 Visst ser det gott ut?

filmtajm?

Jag funderar på att sätta på mamma mia, kan se den hur många gånger som helst. Så himla bra film, bättre film får man nästan leta efter. Idag såg jag och Fredrik lite på Ps. I love you. Men orkade inte se så jätte mycket, var så himla trötta.

Måste gå ner o hämta kablarna till mobilen och till kameran så jag kan lägga in alla bilder på datorn. Har bilder från Mallis som jag ej lagt upp ännu, var ju lixom nästan 5 månader snart sen vi var där. Men jag har inte orkat lägga in dom. Men ska nog ta och göra det vart efter. Kanske lägger upp ett par här?! Är annars grymt dålig på och både ta och lägga upp bilder här och på bilddagboken, men nu har det väl kommit upp lite på bdb. Där heter jag
Emelutta.

inte bra inte bra

Nu har jag kollat mitt saldo på mitt kort, oh herregud där fanns det inte mycket pengar inte. Förstår faktiskt inte vad jag gör med alla mina pengar jag får. Fick fasiken 700 precis innan jul av farmor :O Jag är en riktig slösare, ska ta och försöka bättra mig på den fronten. För det går ju inte att alla pengar tar slut direkt. Jag kan ju inte springa till mamma så fort alla pengar är slut. Så kan jag ju ändå inte göra sen när jag slutar skolan. Jag ska fan i mig börja söka extra jobb, men dock så tror jag dock inte att det är många som tar in mer personal nu när det är lågkonjuktur osv. Men får väl ändå försöka och hitta någon som vill ha mig ;)

28;e

Är precis typ hem kommer ifrån Fredrik. Mamma kom och hämtade mig så fick jag köra litegrann :) Ska nog ta och börja på körskolan nu efter nyår och allt :) Ihelgen har jag bara varit ute i Åby o myst o sett på tv o ätit god mat med min pojke!

Om jag orkar ska jag ta tag i tvätten som jag har med mig hem därifrån och även allt som ligger i mtt stökiga rum. usch o fy hatar o tvätta o städa.

Ska även sätta på Kaspar i nudådalen tror jag :) Fick den i julklapp den är så himla mysigt :)

lovelovelove

 <3

Förfest

Nu har jag sminkat mig klart, blev väl inte så jättejätte bra. Men det får faktiskt duga :) Har druckit en så kallad drink nu också. Ska dricka ett par till tänkte jag. Men hoppas bara på att få det kul nu ikväll :) Hoppas på att träffa mycket folk man känner, för då äre som roligast :)

imorgon mår väl inte jag så himla bra, och så ska vi fira mamma då också, fyfan!

popexpressen

Nu sitter jag nere i soffan med mor,far och syster och glor på popexpressen, rätt söt film faktiskt :) ska snart gå ut o ta en röka sen upp o duscha o plocka iordning lite i rummet. Byta lakan osv. Sen ska jag börja dricka, får vaniljvodka av pappi :) Rätt gott faktiskt. Så kommer Camilla o Fredrik o dricker lite här innan vi drar ut sen. Ska redan åka vid halv 10. Så åker vi taxi hem hit sen jag och Fredrik :)) myspys! 

...

   KÄRLEK <3

God morgon

Vaknade för ett tag sen av Fredrik som-inte-kan-sova-länge ringde. Men jag sa faktiskt att han fick ringa när han vaknade. Själv somnade jag inte förän vid typ halv 5, så är skapligt trött nu.. Kanske kan sova litegranna på eftermiddagen. Fredrik kommer nog hit om ett tag innan han ska till sin mor :) så då kan vi slänga oss o glo på film eller någe.

och du Camilla.. ring hem till mig när du ser detta :)

godnatt

nu ska jag sova, men först måste jag höra Iris :)



And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

Utgång

Imorgon är det ju juldagen, den dagen då alla går ut. Jag ska definitivt inte vara sämre än alla andra, det kan jag lova. Jag kommer att befinna mig inne på Hugo inatt med vänner + pojkvännen :) Jag hoppas att det blir en riktigt trevlig kväll/natt där :) jag är inget stort fan av Hugo precis, men man får väl se till det goda att alla i min ålder är där imorgon. För på otten har de ju satt 20 år-åldersgräns vilket är jävligt dåligt då dom vet att alla ungdomar går ut juldagen.
Man måste dra ganska så tidigt imorgon för att komma in. Jag antar att de inte tar in hur mycket folk som helst. Så vi tänkte att vi skulle vara där till 22-22.30 någongång :) Då lär vi ju komma in förhoppningsvis i alla fall.

tudilidu

Nu sitter jag vid min nya läckra laptop i min säng. Haha fick den i julklapp, men hade inte önskat mig det. Men det var en riktigt bra julklapp faktiskt. Pappa har inte fixat med raoutern än så jag sitter på grannarnas så länge. Superskönt att Emelie gav mig deras lösenord till deras så länge :)) Har fått massa annat skit också. Har varit en jättebra Julafton och kvällen och natten till julafton var hur mysig som helst. Jag och Fredrik bytte klappar, av honom fick jag ett jättejätte fint silver halsband med ett jätte fint hjärta :) Av mig fick han BjörnBorg kallingar, t-shirt och en skjorta :) hihi..

Har typ nyss kommit hem, Emelie och jag har varit iväg och åkt lite typ o så skjutsade vi ett par killar till Statoil. Varav en var ifrån Malmö så vi knappt hörde vad han sa. haha, fast riktigt skön dialekt. Han måste ha tyckt att vi har världens bredaste östgötska. Haha.

....

GOOOOOOOOOOOOOOOOD JUL ;D

ingen speciell rubrik här inte

Nu har jag badat, diskat, bäddat och plockat i ordning litegranna här så min älskling blir lite glad :) Har även fixat mig själv o klätt på mig. Ska snart ta bussen hem. Sen åka tillbaka hit och mysa o kanske byta julklappar? om vi inte tar det imorgonbitt? ;D Undra vad det finns i mitt paket? :) hihi, är så grymt nyfiken..

Lyssnar även på typ världens bästa låt Iris med Goo Goo Dolls :)

redan den 23;e

Jaha då är det redan dan före doppardagen som man brukar säga. Den här första terminen i skolan har gått rent ut sagt äckligt snabbt. Det är sjukt, men visst det är väl skönt så att man får lov ganska så fort. Det här lovet ska bara avnjutas med familjen, vännerna och pojkvännen :) Jag tycker faktiskt att julen är mysig. Man får vara med sin familj + släkt och äta god mat och få ge varandra lite saker och bara mysa :)

nu sitter jag hos Fredrik och har precis ätit lite frukost. Jag skulle egentligen ha varit på sjukhuset nu imorse, men glömde ställa om klockan imorse när Fredrik drog till jobbet. Så Moa fick ringa dit åt mig, hahahah! Så tänkte kanske att jag skulle tappa upp ett bad och tända lite ljus o bara koppla av en stund. För vid 13 blir det att ta bussen hem och hämta julklapparna till Fredrik!


GRATTIS MOR PÅ 41 ÅRS-DAGEN

monday

Så nu har en helg till gått så otroligt skönt. Var på lilljul med Fredrik i fredags hos hans mamma, var jätte trevligt :) Fick badgrejer, Tack! I lördags var vi och bowlade med Emeliié, Tomas och Morén :) Gick väl inte så jättejätte bra precis, haha. Inatt sov jag hos Camilla, vi sov till typ 12 sen tog vi bussen till stan, så har varit på massage nu :)) Verkligen jätte skönt. Ska tillbaka den 7;e januari. Nu ska jag byta om o dra in till stan och fixa present åt mor min som fyller 41 imorgon :)



Pusss!

tråkdag

Sitter i skolan och har konferens&reception. Jossan och jag sitter typ bara och glor runt och snackar lite skit.. Ska egentligen skriva apu-rapport men det är så tråkigt, så jag fixar det hemma.

Satt uppe till 1 inatt och pluggade till samhällsprovet som vi hade nu i morse. Jag fick G+ på det provet, hon rättade direkt. Jag började på vg-uppgiften men orkade aldrig göra denna klart. Så struntade i det. Men lyckades i alla fall och det känns bra.. :)

en helg till har gått

Har sovit hos Fredrik sen i torsdags, myspys :) Var hos min faster igår och firade henne och lite så. Fick god mat + god tårta som farmor hade gjort. Så drack jag även lite för mycket vin som vanligt. Hade fasiken velat gått ut i fredags men ingen var ju på ;P haha. Men får bli den 25;e istället. Annars har jag och Fredrik inte gjort så mycket, åt här i fredags sen drog vi till maxi och handlade lite onyttigheter + melon och så åkte vi hem till honom o såg slutet av Idol-finalen. Bra att Kevin vann. Han är superduper bra faktiskt. Kommer säkerligen gå bra för Alice också skulle jag tro, eftersom att det alltid är 2;an som det går bäst för och får den mesta uppmärksamheten. Det verkade som att Alice blev lite putt där i Globen när hon inte vann. Men det ska hon absolut inte hänga läpp för :)

Nu ikväll har jag varit på skafferiet och käkat o pluggat lite med Camilla, Mathilda och Zandra. Såg åkte jag och Camilla även till hennes mamma och fikade på lite lussebullar och pepparkakor, var mysigt :)) Så nu har jag även pluggat lite till, känns som att jag kan rätt mycket. Men ska ändå plugga lite till, för får jag vg på provet så får jag vg i kursen :)

snart är det julafton, redan tredje advent herregud så fort det går :O

Puss!

fredag

sitter hos faster nu, skulle egentligen ha haft gym&friskvård.. men är alldeles för trött för det. Sov nämligen hos Fredrik i natt :) mysigt värre! Faster och jag ska snart åka till maxi och handla och glo lite i affärerna :)

Mathilda och jag var och åt på Peking förut, svingod mat :)

ingen rubrik

För mig är du så jävla död, du gör mig så förbannad!
Förstår mig inte på dig och ditt sätt att vara.

9/12-08

Kom precis hem ifrån skolan, gjorde naturkunskapsprov nu sista lektionen. Vet inte hur det gick, men skrev på allt. Var lite konstiga frågor osv. Ska åka till IKEA med mor och far om en timme typ. Ska köpa lite grejer till rummet, så att det någongång kan bli färdigt. Måste även gå in i de andra affärerna och glo. Måste hitta julklapp till Fredrik, vad fan ska man köpa? svinsvårt ju. Men hittar väl något vartefter, men skulle vara skönt om det blev klart :))

<3

gooodie

Har varit hos Fredrik hela helgen. Vi har sett på idol och massa annat. Kunde inte sova natten ifrån i fredags till lördags, han kom hem igen vid 3 och kröp ner brevid mig och gu så varmt det blev direkt. Fyfan.. Så det blev att vi sov ett par timmar igår på dagen. Sen åkte vi och köpte pizza och lite annat göttit :) Idag har han haft tvättstugan så har sprungit ett par gånger. Men det har gått bra! Strax efter halv 3 kom mamma o pappa o hämtade mig. Så körde därifrån o hem, gick sådär, vinterdäcken är så vingliga ;S

Nu ska jag snart ta fram Natur-boken och börja läsa lite. Har prov på tisdag!

I K E A

Jag hittade lite saker på hemsidan till mitt rum. Det går nu i vitt, svart och silver. Jag vill ha något av de sk borden. Med förvaring vore ju rätt bra. Men ändå ett nett bord. Påsklakan är riktigt fint, så kanske blir att åka dit i helgen? Ska prata med mina kära föräldrar. Måste ju bli klart i rummet någon gång snart.. Ska även kolla på en dator med pappi snart.

new

 det blidde att köpa dessa snygga skor :)

plugga

Sitter hemma nu, blev hemskickad ifrån pratiken så drog och åt på chicken ;D  så nu sitter jag här och glor runt lite. Kanske blir att dra på idol-finalen. Vi är grymt sugna på det faktiskt :)

Var ju som sagt i Stockholm i måndags. Köpte en halsduk, mössa och ett par as läckra skor. Så nu vill jag bara ut på krogen och inviga dom..


Nu måste jag plugga samhäll har äckel-prov imorgon.