Fredag

I förrgår var vi i Gusum på Fredriks fasters och farbrors landställe. Det var mycket trevligt att träffa dem :) Vi fikade och blev runt visade. Var även nere vid vattnet och kände, det var verkligen iskallt. Men det var ju bara 13.5 grad. Så jag skippade att doppa mig, även fast jag hade velat. Men Yxningen är en djupsjö, man har kommit ner 40 meter men ändå inte lyckats nå botten. Så man undrar ju egentligen hur djup den är?! Men stället var helt underbart, man såg ner till vattnet och så där lantligt ett landställe bara ska vara. Så dit hoppas jag att vi åker fler gånger och framför allt när det blivit lite varmare i vattnet :) Efter det åkte vi hem till mig och pappa grillade vårat kött vi hade med oss. Så käka vi och satt o prata med mamma och pappa o även grannarna var ute. Så plockade jag ihop lite kläder o sen åkte vi hit igen :) Satt och glodde lite på tv, sen gick vi o la oss.

Fyndat!

Nu är vi hemma igen efter en tripp till Vingåkers factory outlet :) Jag köpte mig ett par Lee-jeans och 2 par Frank Dandy trosor för endast 597 kr. Väldans bra pris tycker jag allt! Fick mycket för mina slantar,haha. Fredrik köpte sig ett par sjukt snygga Levi´s jeans och ett par Frank Dandy Kallingar, micket snigga :)

Nu är det bestämt att Camilla kommer på middag här klockan 18.30 ikväll. Men vad fasiken ska vi bjuda på? Jag vet i alla fall att hon och jag ska käka avokado till förrätt, mycket mumsigt. Kanske blir varm smörgåstårta eller Tacos?! Jag är lika sugen på både och faktiskt. Får se vad mannen säger :) 

090627

Nu drar jag och älsklingen till Vingåker och ser om vi hittar något. Jag hoppas på att hitta trosor i alla fall. För de har snygga Frank Dandy där :) Ikväll kanske Camilla kommer på middag hos oss, jag hoppas det =)
 

Torsdag

Vaknade upp till en solig dag igen :) Men dessvärre ska jag inte sola idag. Ska städa lägenheten hade jag tänkt, har städat badrummet nyss. Ska väl börja plocka i ordning här i vardagsrummet och få bort alla mina grejer. Har så mycket påsar som bara står här. Ska titta och se vad det är för något i dem.. Ska även diska, dammsuga, tvätta golven och duscha innan Fredrik kommer hem. För då blir det att åka och handla. Ja just ja, måste även skriva en matlista. Så jag har lite att stå i fram till klockan 16.

På med bra musik och på´t igen!

oh vilken underbar dag

Nu blir det viken med Grannen. Hon ska plåtas och jag ska ligga brevid och sola och kanske bada lite?! Skönt ska det bli iallafall att komma härifrån litegranna. Sen ikväll blir det att åka till Fredrik, se film o mysa :) Skriva matlista, för det vankas nämligen mathandling imorgon. Jag tycker det är mysigt att åka och handla.. Man känner sig vuxen på något sätt när man går där med en vagn och plockar ner massor med grejs. Men vart vi handlar beror på, blir lite impulsivt där.

Nej, nu har jag lite bråttom. Måste packa lite grejer!

home again

Hemma igen efter en helt underbar vecka i Grekland med Fanny :) vi har solat, badat och druckit goda drinkar och även ätit ganska så god mat. Vi har träffat nytt folk och haft kul med dem. Förfestat, festat och efterfestat på våran balkong.
Vi firade midsommar där nere med de andra svenskarna vi har träffat. De bodde brevid oss.

Havet, var precis turkost. Så himla underbaaaart. Fanny och jag köpte oss en varsin luftmadrass som vi låg o guppade på i vågorna. Jag Emelie Bergman, har tagit över 300 kort. Det är helt sinnessjukt, jag tar aldrig kort annars. Men nu lovar jag att de kommer dyka upp lite bilder här i bloggen och även på bilddagboken.

Jag måste tacka Kingis för att jag fick låna kameran :))

Pussss

Grekland here we cooooome!

Nu lämnar jag och Fanny Sverige för 1 underbart skön vecka i Halkidiki (halka i diket, vilket jag nog kommer att göra).
Planet går om ca. 5 ½ h, ska åka om 1 h härifrån :))

Kommer sakna Fredrik, vännerna och familjen. Men 1 vecka går nog relativt snabbt iallafall. Så det blir nog göttans moset!

Jag har packat allt nu, var klar med allt vid 19. Till och med allt ligger i handbagaget ;D Jag har koll idag koll ;D

Ha det så bra nu här hemma i Sverige!

8/6-09

Nu är jag färdig, klätt på mig, sminkat mig och målat naglarna :) Blev endast genomskinligt. Så ska snart ta bussen in till resecentrum, där farfar kommer och hämtar så skjutsar han mig ut till Lindö.

Är sugen på att åka och sola sen, så kanske gör det. Köpte ett solkort i fredags måste verkligen grunda till Grekland på söndag. Annars så kanske grannen och jag skulle åka ut till maxi eller stan och lukta på parfymer. Jag ska beställa på taxfreen men vet inte vad jag vill ha för parfym riktigt? Är sugen på Lacoste men samtidigt på DKNY :) Så får se vad det blir, kanske hittar någon annan förtjusande doft ;D

Baby we can do it, we can do it all night

You make me feel goood

Måndag igen då.. Gick upp för inte så länge sen, måste käka fruktost och fixa i ordning mig. Mitt hår ser väl ut som jag vet inte vad?! Jag gick nämligen och la mig med blött hår igår. Ska på ett möte på Tegelgården angående Sommarjobb kanske. Jag vet inte alls hur det kommer att gå när jag har en inbokad resa på söndag?! Kvinnan som ringde ville i alla fall att jag skulle komma ut och prata med henne och så. Ska bli spännande ;)

Helgen
Blev utgång i fredags med Emeliié och typ Fanny :) Var super kul och vi dansade hela natten lång dock var det en kö som tog 1 timme. Men det var det värt, helt klart :) Träffade älsklingen senare, han hade varit på Bomull med jobbet. Så blev att vi tog en taxi hem med Fanny. Somnade inte förrän 5 pga vissa andledningar.

I lördags vankades det Hawaii-fest hos Susanna. Var roligt och trevligt. Vi spelade något nytt pyramid spel typ, helt sjukt var det! På natten sen kom Fannys farmor och hämtade oss, verkligen jätte snällt :) Så sov vi hos henne!

Igår mådde jag inte som bäst precis, men åt pastasallad när jag kom hem. Sen cyklade jag ner till Bjärbyskolan och röstade. Varför inte vara med och påverka? Man kan ju inte säga något sen vad man tycker om man inte ens har varit med och påverkat och tyckt till!  Sen kom Fredrik och hämtade mig så åkte vi hit. Då var det tvättstugan som gällde. Det orkade dock inte jag, så Fredrik fick springa i mellan. På kvällen blev det mat och bad, myspys!

måndag

Nu har jag suttit ute i ca. 45 minuter här nedanför. oh jäklar vad solen tar kan jag ju säga. Blev hungrig så ska koka nudlar, sen blir det nog att jag går ner igen. Måste grunda lite till Grekland. Vill inte bränna mig där nere, men med min tur som jag alltid har, så bränner jag alltid mina axlar.

När Fredrik kommer hem sen, ska vi laga lite mat o sen åka till hem till mig. För imorgon ska jag hänga med Camilla till läkaren och sen ska vi vidare upp till Stadium Arena för att kolla in Gymnasie slaget, vad det nu är?