(:

  Arkösund i lördagskväll, underbart :)

tuduludu

Helgen har gått riktigt fort, har haft en rätt kul helg :) Var i Linköping i fredags och festade, blev sent. Gick och la mig halv 2 på lördagen och sov till halv 6, inte många timmar det inte. Så åkte vi ut till Arkösund vid halv 9 med Leo, Bruno och Tubbe :) Var inte så kul, dåligt väder och jag var helt cpseg+ att jag hade ryggont. Igår sov jag typ hela dagen, cpont i ryggen + ont i halsen som jag fortfarande har. Mamma tittade i min hals förut och hon tror att jag har halsfluss. Usch och fyfan. Hatar det. Hade ju det för inte så länge sen. Exakt 2 månader sen. Så hoppas på att få pencillin imorgon hos läkaren.. Så att jag kan följa med till Halmstad och Göteborg på torsdag och fredag :) Ligga på Tylösand hela torsdagen och freeport-outlet på fredag förmiddag+ lite chill i stan i Göteborg och eftermiddagen och kvällen blire Liseberg ;D riktigt nice!

You´re the best for me..

Har varit och träffat Cissi nu ikväll, var och åt kycklingkebab först med Z, Adde och Rasse.. Så satt vi ute i stan och snackade lite skit (: Sen bestämde sig Cissi och jag för att dra till biljardcaféet och träffa Jerker och Frigge. Var uppe hos deras kompis Henke, så drog vi lite senare till max. Usch vad dåligt att turkarna förlorade sista där, hade velat se förlängning och straffar, det hade varit otroligt kul och se deras skott på mål. Så åkte vi ut till Lindö och kikade lite, så fick jag skjuts hem av Frigge, thanks! 

och nu sitter jag här och väntar på Emelie, min granne. Så vi kan snacka lite och så.. Sen ska jag måla naglarna det behövs vill jag lova. Men vilken färg? satsa på fransk manikyr igen? eller någon färgglad?



goodbye

Det blåser fan storm ute, blir ju livrädd. Jag som ville ta en cigg strax, men nu vetitusan alltså. Det ciggpaketet jag har nu, ska vara det sista.. se hur länge jag klarar mig. Farmor sa idag till mig, att jag inte skulle få några pengar av henne annars.. Hon vill inte hålla på och betala en massa skit till mig. Nu när hon lyckats och sluta efter alla dessa år hon har rökt. Jag fattar inte ens varför jag började? Kan någon förklara för mig varför man ens gör det? Det är bara så dumt. Nu tycker väl ni att jag är störd i huvudet.. Men jag vill lova er, det är lättare än ni tror att falla för grupptryck. Det var nog den mesta delen till att jag började.. Så nu får det vara slut!!!!

sammanfattning av ett par dagar bakåt i tiden

Sitter här och ugglar, ska snart skära till mig lite sallad med avokado :) jag älskart, så himla göttit!
Har varit i Linköping idag igen hos Coffe och Colleen :) Har fan varit i Linköping varje dag i en vecka nu, helt sjukt fan.. Men äre trevligt folk så äre. Midsommar var helt underbar, sjukt kul med många trevliga människor, god mat o dricka + bästa musiken. Så kunde inte bli mer lyckat. Tack så mycket Henrik :) Var även vaken i 27 timmar då, helt slut var jag.. Tur att jag bor ensam på helgerna. Hur skulle jag annars överleva ;) haha.

Partyparty

Nu medan jag är hemma :) vill jag passa på och önska er Glad Midsommar! För det ska jag ha iallafall, ska åka till Bjärka Säby sen med lite folk, trevligt :) tältet får följa med.. Det har nyligen regnat här, men i Linköping är det fint :))

blondinskalle.

Har precis kommit hem ifrån Ewe, håret blev kanon bra tror jag. Det är inte riktigt torrt ännu.. Ska strax blåsat och plattat. Så ska jag städa här hemma sen, jag är så snäll mot min mamma. Hon jobbar nu i 7 dagar i rad. Och så har jag fått massa av henne nu på sistonde, så jag känner att det är bäst att hjälpa till. För visst får man väl ändå något mer i slutändan?

Ska fota lite grejs sen om jag hinner. Har en välplanerad dag, må jag säga. Ska till Linköping senare om det blir finare väder..

wanna start with me?

vill bara gå och lägga mig under täcket och sova är svin trött, men när jag väl ligger där så kommer jag inte att kunna sova.. Så blir att ta en promenix med min granne om hon kommer hem snart. När jag kommer hem ska jag fixa fransk manikyr, det är så himla fresht :)

Imorgon ska jag bort till Ewe så ska hon klippa och färga mitt hår, efter det blir det och festa i Linköping och sedan sova i hageby om f&f ska till landet :) Så skönt och sova borta på helgerna. Ha en egen lägenhet, så nice!

A.C.A.B

Nu har jag äntligen sommarlov vilket känns väldigt skönigt (: var hemma den kvällen och såg Sverige- Grekland matchen, som alla redan vet så vann du ju.. otroligt bra spelat av Sverige speciellt Zlatan.

Igår kväll befann jag mig först hos Lina med lite folk, drack lite och rökte vattenpipa. Var väldigt trevligt. Senare drog vi vidare till Folkparken, polisen var där och rensa folkets dricka, de kom även fram till oss. Goodbye Cissi´s och Lina´s dricka.. rest in peace! nejvars.. Sen cyklade vi hem, eller vi gick mest. Så såg vi en man som var helt blodig, usch och fyfan vad äckligt det var, helt sjukt..

Idag har vi endast slappat skiten ur oss.

dagen i ord och bild

Varit på stan med mamma idag.. Jag hittade för en gångs skull lite kläder + skor. Blidde 1 par jeans shorts, 1 linne + espadrillos ifrån h&m. 1 linne som ska tillbaka + ett par leggings ifrån Ginatricot, 1 skor ifrån Skopunkten och 1 linne på MQ :) Nöjd faktiskt. Men skulle behöva hitta lite nya underkläder :) Kan fota allt imorgon om det finns tid för det :)

Vid 5-tiden åkte jag och grannen ner till hennes polare i Söderköping och tittade på dom när de meckade ;D
Så nu ikväll har jag bara varit med Mathilda :)


yes i´ll be there.

sitter hemma hos Mikaela nu och glor lite. vi kollar på vad vi ska tatuera in för något, jag står nog kvar vid Carpe Diem mellan skuldrorna.. Men det kanske gör skit ont, jag är så nojjig. På torsdag kanske vi ska åka till Kreta, vi vet inte riktigt ännu, eller så blir det någon gång i början av juli. Det är sjukt billigt att åka.

Ihelgen har jag inte gjort så mycket, var hemma i fredags. Igår var vi på farmor och farfars land och grllade. Så när vi kom hem, så åkte jag och grannen till stockholms rondellen och köpte cigg och cola :)) så åkte vi hem så kom Marsha och Marcus, så spelade vi kubb. Så efter det drog vi en runda i stan och så hämtade vi Kycsha (stavning?) så skjutsade vi hem honom till Sörping :) Så blev vi kvar där i 2 timmar, haha. Kulkul :))

...

Det finns en utsida och det finns en insida, tänk på det!



maaajne brudar

 haha, hittade en bild häromdagen på apberget.se ifrån Rix i fredags ;D

wiiiie

imorgon ska jag tamefan mig ut och gå på morgonen en liten sväng, typ runt hästrundan bara.. och så ska jag sitta en stund på baksidan.. Har så svårt och bli bruuuun. Hatart. Så ska jag fixa till mig efter det någongång. Vi får väl se om det här nu sker, kommer säkert att sova as länge. Ska inte gå till skolan imorgon, har redan tömt skåpet och lämnat in alla böcker.. Så tralalala.

Nu ska jag bara gå ut och ta mig en liten rackare och sen gå o lägga mig (: så att jag orkar imorgon ;) bahaha..

new shoes

  Fick nya skor av mamma igår, blev dessa snyggingar ifrån Vagabond :) thanks!

king-kong & Bängman

tralalala ibland är livet sååå himla underbart, and we love it (:

tralala

Sitter hemma hos Camilla nu och gluttar lite på Greys.. Har käkat pastabake, sjukt jävla gott äre :)
Var på stan innan med Lina och Cissi.. Försökte hitta något nytt till imorgon då jag ska på studentfirande, men lyckades dock inte hitta ett skit. Nu har Camilla och jag bestämt oss för att gå ut imorgon, wihu med alla studenter :)) Kommer bli skit kul, är as taggade nunununu. Skulle lätt kunna gå ut nu ikväll och partaja.. Var på Trädgår´n med Michelle igår, jätte mysigt.

Nu ska vi kika på resor, kanske ska åka en sväng med någon ;)

tisdag

Nu ska jag strax ner på stan med mamma och Fia. Ska köpa studentpresenter :) Men undra vad de vill ha :O Inte lite svårt så att säga. Aja, vi 3 får slå våra kloka huvuden ihop och se vad det kan bli för något. Haha.
Så ska jag även se till att få mig ett par skor och shorts :) Det är alltid välbehövligt.

Ikväll ska jag Michelle till Trädgårn och ta en cider :) Myyys, hon ska åka till Spanien på lördag och vara borta hela lovet. Så får inte ha kul med henne denna sommarn :/ Så måste passa på och umgås med henne ikväll :) Så får jag gå bort till henne på fredag innan hon drar ;D Kommer sakna dig pluttan ;D

Helgen

Helgen har för än gångs skull inte gått så fort :) Har haft en super kul helg, var på rixfm i Linköping i fredags med massa folk, så var vi hos Madde sen och drack lite.. vid halv 2 åkte vi hem till norrköping väl där tog vi taxi ifrån Resecentrum. Väl hemma fick vi reda på att det brann borta på Lidaleden, så jag, min syster och granne åkte bort och tittade. oh fyfan vad hemskt, det brann som tusan när vi kom dit. Tog nog ett par timmar för de att släcka den. De sägs att det var ett par ungdomar som kastade in en bomb in igenom brevlådan som gick in i förrådet. och han som bor där är utomlands, fyfan.. Det har redan brunnit i det radhuset förut, tror det var för 5 år sedan. Så kom vi hem vid 3 igen, och så vid halv 4 gick jag och pappa in.

Igår vaknade jag vid en halv 1 och då frågade Mathilda om jag skulle med ut till Arkösund, så blev att åka dit. Åkte ut på sjön och pimplade lite strömming. Fick några stycken, livrädda var vi. haha, tur att det var fler i båten som kunde ta bort fiskarna ifrån krokarna ;D haha. Så på kvällen var vi i stan bara lite med Cissi :)


Idag och vaknade jag och Mathilda vi en 12 tiden, gick upp och åt frukost. Så drog vi senare till Vasaparken och träffade cissi, så låg vi där i typ 2 ½ h :) Får aldrig någon färg. Det är något fel på moi. Så har vi bara varit ute nu på kvällen, tog en sväng med deras moppar. haha, lite nostalgiskt sådär ;) haha.

Nu äre nog dax för mig att gå och lägga mig. Ska upp till vp tidigt imorgon bitti. Fyfan vad tråkigt! slutar inte föräns vid 4 ofta, vi har aldrig slutat så sent förut :S Aja, GODNATT!