två flygor i en smäll

Var på sjukhuset imorse och tog blodprov, låg bra till :) Efter sjukan drog jag ner till stan och träffade Alle och Jossan o så gick vi och käkade på Paus :) Det blev även en runda på stan, men fann ingenting. Har typ legat i sängen nu i 2 timmar framför datorn och glott runt lite på allt möjligt. Fredrik och jag var och köpte en bäddmadrass till vår säng igår. Jävlar man sover som en gud kan jag lova :) haha.

Häromdagen när vi var hos mina päron och käkade så fick vi 2 canvas tavlor och nu är de uppsatta. Blev grymt fint :) Nu ska bara våran hylla upp, så ska det nog se fint ut här hemma :)

Vid 15.30 ska jag laga ett förbannat hål :( Tur att jag har världens bästa som följer med, nämligen Camilla :) Jag kan verkligen inte gå till tandläkaren själv. Har sånn jävla skräck så det inte är sant. Jag fyller 20 om ett par måndader och går inte själv, de tror nog att det är något fel på mig ;) haha. Så ska ta spårvagnen vid typ tjugo i 3.

 King-kong :)

i´m not going to be a pinne ;)

Försovit mig idag, fyfan till 10.20 :s då var det ingen idé att pallra sig till skolan. Eftersom att vi slutar så pass tidigt idag. Men måste göra mig i ordning strax. Ska på riskettan på körskolan mellan 14-17. Usch, så länge. Men skönt att få det överstökat sen. Efter det kanske det blir en promenix med Erica :)

boriiiing

Nu har jag och älsklingen min tvättstugan. Gud så trist det är. Våran 5;e och 6;e maskin körs nu. Senare sen ska vi hem till Smedby och käka lite mat :)

Har klippt och slingat håret ;D

jies

Blev en utgång igår, var först hos Ronny och träffade lite nya människor :) Vi spelade kort och så körde vi tjejer "jag har aldrig" oh jösses vad det spåra ut tillslut alla satt och asgarva. Vid 23 blev det att gå ner till Otten. Var sjukt kul, men så jag skämde ut mig. Går fram till människor vars bloggar jag läser och säger det ;p Ja-aa ni, jag säger då det! Tack alla för en rolig kväll!

Thursday

Varit på Anderssons Bokhandel idag, har stått i kassan. Nollat lite böcker o plastat in dem. När jag kom hem, så åkte Fredrik och jag till Rusta och köpte tapeter o lite allt möjligt :] Nu har vi sett idol och ser på Kändisdjungeln nu, vilket jälva skit program. Ser inte äkta ut!

Teori

Bokat körlektioner nu! Var på körskolan förut ikväll och hade teorilektion. Efter den fick jag övningsköra ut till Vånga och hämta Fia och Frippe. Det gick bra, men usch så äckligt det är när det smala vägar.

Nu ska jag och min älskling gå o lägga oss och lyssna på hur vinden piskar vårat fönster :)

Cp-lång dag i skolan imorgon, slutar 16. Efter det måste jag till farmor & farfar och vattna. Så ska jag vara gullig och köpa blommor och ett kort där det ska stå "välkommen hem".


Kärlek till min familj, som jag faktiskt saknar <3

m o n d a y

Sitter och tittar runt lite på olika frisörer här i stan, vill fixa min hår. Det ser för närvarande inte klokt ut. Kanske kan ringa och fråga Fredriks mamma om hon vill slinga håret på mig någon dag snart ;D

if I were a boy

vi kom inte ens in på Hugo igår, sjukt mycket folk. Jag trodde inte att det var så mycket folk som gick ut helgen innan löning ;P Men det var det ju, så vi gav upp efter typ 1 timme i kön. Vi började traska hemåt o så när vi är vid norr tull så ropar Micke på mig, så fick vi skjuts hem, thanks :)

Idag mår man som man förtjänar.

Min älskling fyller 21 idag, grattis :) <3

woooow

släppper en utgång med Erica ;D

lördag

Har bakat tårta och diskat. Nu ska jag städa och plocka in lite i vår byrå vi köpt :) Ikväll ska jag hem till mamma & pappa o äta mat, mums på det!

Ekfanér

Då var första dagen på bokhandeln avklarad. Det var roligt att få möta massor med människor och att få hjälpa dem. De flesta är ju trevliga. Har stått i kassan hela dagen, lärde mig den direkt så var inga problem. Har även fått slå in paket. Jag är verkligen urusel på det, men får säkert göra fler imorgon. Ska komma innan 10 imorgon för att stå beredd när alla kunder hänger på låset och vill in och köpa biljett till "Bokens Dag". Det kommer att vara kul, det finns runt 600 biljetter. Slutade vid 17 :) Då åkte jag hem och så åkte vi ut till Åby och lånade en bil, så att vi kunde åka till Ikea och köpa våran byrå.


Det blev en "Malm".

I´m home again

Kom hem ifrån Stockholm för en timme sen. Har varit underbart nice där uppe. Har fått med mig lite hem iallafall :) Om jag har tid imorgon så laddar jag upp bild på´t.

Imorgon ska pappa beställa ny mobil till mig & Fia. Det blir en Sony Ericson C903 :)

Stockholm

Jag och Erica släpper en shoppingdag uppe i Stockholm, hoppas vi :) Jag ska ner till resecentrum efter att jag varit på Anderssons Bokhandel och köpa biljetter :) Så typ om 2 timmar går de tåget vi vill med.

 Love it!

A n d r a A v e n y n

Nu är det Andra Avenyn, hade helt glömt bort det! Har precis käkat lite firrepinnar+mos till. Inget av det blev så bra idag. Var på teorilektion förut på körskolan. Tiden gick fort, kommer inte bli några problem de andra 3 gångerna.

till Riga

Sitter i skolan och har Projektarbete, vi ska åka till Riga någongång framöver ;)

b r o w n i e

Måndag igen då. Hade 2 lektioner idag, snacka om onödigt. Var hemma i Rambodal och hämtade ett par grejer, åt mat och pratade mobilköp med pappa. Övningskörde även med Mammi :) Gick kanon, var ute på Vikbolandet o körde runt så att jag kom till Söderköping.
När jag skulle åka in till stan nu ikväll så satt jag mig på 119, som var rejält försenad. Fick höra att den var tvungen att kyla motorn. Kom en ny som vi 3 passagerare gick på, men fick återigen byta. Jag hatar bussarna här, det är ju alltid fel på dem. Irriterande till max. Hann gå på stan i 15 minuter. Köpte en stickad cardigan på Ginatricot + 2 kuddar på Chilli :)

Nu börjar strax Kändisdjungeln. Inte så där himla jätte bra. Men det duger!

sunday bloody sunday

Skön slapp helg!

Thanks Camilla för hjälpen ;D

shopping

Ska snart åka till maxi och köpa jackan :) Ska möta mamma vid 13-tiden, för då har hon lunch. Sen ska jag åka till stan och köpa lite på chilli!

Ringde nyss till min praktikplats och ska dit på onsdag morgon och prata med dem :)

ska ta och kolla på denna på Chilli :)

090911

Blev väckt av Camillis som ringde mig för ca. 1 timme sen ;) Men det gör inte så mycket, jag måste ändå plugga :( Så kanske jag måste åka till maxi, träffa mammsen o kolla in jackan jag hängde undan igår på JC. En svart parkas ifrån märket Rut m.fl ;D

Vill även åka till stan och köpa kuddar och lite annat smått&gott! Så vi får se vad jag hinner. Nu dricka en äckel päckel och sen ta en cigg!

090910

Har nyligen gått upp, ska dricka mig en drink strax. Efter det kanske det blir en liten promenix, kanske får förbi mormor. Jag måste även plugga sen, skriva en rapport om Barns utveckling. Har en svenska redovisning på onsdag så måste skriva manuset klart tills på måndag iallafall.

Igår var jag hos farmor och farfar hela kvällen. Fick plocka ur kylskåp och frysen för att de är på väg till Turkiet nu :) Jag ska vattna och plocka in posten där när de är borta nu i hela 2 veckor.

Min Putte fyller år nästa söndag och jag har inte en aning om vad jag ska köpa till honom? Snälla ge mig förslag :)


Jag vet att du är bra på att hitta på presenter King-kong ;)

Ledig

Ledig imorgon också, ska ringa till Anderssons bokhandel på fredag. Hoppas att det är en bra plats :)

boxer

Kom precis hem till Fredrik igen, vi har varit och köpt en boxer så att vi får lite fler kanaler än bara 1,2 & 3 ;P
Har även varit hemma hos mig och hämtat kläder och skor. Ska ut och gå med Erica vid 18 :) Ska även gå och handla grejer till Tacos. Ikväll börjar äntligen Andra Avenyn och även Idol börjar.

Imorgon kommer jag att få veta vart jag ska ha min praktikplats, hoppas att jag får en bra en denna gång!

554932619

Ska snart ta och dra mig till vrinnevi park. Ska ha någon värdelös lektion + projekt arbete. Efter det ska vi ha Au-pair på Haga. Annars så ska jag fortsätta att plugga svenska sen ikväll, usch jag hatar svenska!

monday and back to the reality

Trött.. ska plugga lite svenska nu tänkte jag. Har världens tråkigaste dag imorgon.
Skrivit in mig på Norrköpings Trafikskola idag, känns kanon!

home again

Nu är jag hemma ifrån Kreta, har haft det hur underbart som helst med Cissi + alla andra ;) Har solat och badat, ätit och druckit gottit! Vi har även shoppat lite skit. Bilder kommer väl så smånigom när min syster har lagt in alla hennes 1600 kort på datorn ;D

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är Mathuldas födelsedag hurra hurra hurra :D Ikväll blir det att åka till F-13 och fira henne :))