who´s that?

  

fredag i Gistad

Var hos Alexander igår och hade det trevligt med han, Emeliié och Morén :) vi lagade först lite mat. Wok blev det med ris, kanon gott :) Lyckades dock bränna riset så var tvugna att koka nytt lite kul sådär ;P Sen bubblade vi och bastade o drack lite vin. Eller lite och lite, beror på vem man är. Jag blev lite väl dragen och däckade ihop redan vid 12-tiden typ. Sjukt.
Men hade jätte kul :) Taack mina vänner!

17/9 - 08

Har precis duschat nu, ska ta något o käka är svin hungrig. Så måste jag även fixa i ordning mig, Fanny och jag ska gå och se Patrik 1.5 år :) Den har ju fått bra kritik, så den ska vi dra och checka in nu ikväll vid en 8 -tiden. Måste även läsa ett par sidor i Sprängaren innan jag drar. Ska åka om ca. 1 ½ timme. Har varit på sats idag, nya trevliga tjejer träffade jag idag! 

Igår var en mycket konstig dag, först dont drink and drive i Olai Kyrkan. Där vare 2 förläsare som berättade lite. En av de 2 männen, berättade om när hans son dog i en trafikolycka. Jag tyckte det var otroligt strakt av honom. Så Mathilda och jag gick fram efteråt och talade om det för honom. Han blev lite rörd och sa "tack". Kunde verkligen inte sluta gråta. Det är nog den starkaste personen jag mött.. Jag skulle aldrig klara av detta. Så Tack Björn för att vi fick lyssna på det du berättade. Hemskt som tusan! Efter det var vi vid Andrea´s grav, hon fyllde 17 igår. Grattis Grattis, vi alla tänker på dig!

mys-kväll.

Jag hade en mycket trevlig kväll igår här hemma hos mig med Emeliié, Cicci och Tomas :) Vi sjöng singstar och hade det roligt hela kvällen. Till och med min mor sjöng lite med oss. Sen åkte jag och sov i hageby i natt. Pluggade lite turism när jag kom dit och så läste jag även Sprängaren av Liza Marklund :) Den är riktigt bra, jag är helt fast!

vaknade rätt sent idag, gick upp och åt frukost o läste tidningen och så satte jag mig o tittade på sjukhuset det är rikigt bra faktiskt.

Nu ska jag upp och fixa mitt rum med Moisa..

Please don´t take him just because you can

Haha, Mathilda o jag åkte ner till stan förut idag och piercade näsorna. Sjukt snyggt, fast dock inte nu. Läkpiercingen är ju inte den snyggaste precis. Ska köpa mig en snygg liten diamant-grejs, och en snygg ring som man kan ha någon gång ibland. Har haft i näsan förut men har varit tvungen att ta ut den pga vissa saker.


Du är ju föööör söt mannen!


och så bjuder jag på en sommaroutfit nu när den äckliga, fast lite mysiga hösten är på ingång på riktigt.


Linne - farmors
Shorts - h&m mina favoooriter.

halvdag

Har varit på Sats idag, men var bara halva dagen typ. Har världens mensvärk och så känner jag mig jätte konsigt :S
Får hoppas på att jag blir bättre :))

Dax för första dagen på Sats!

Imorgon börjar jag min praktik på Sats, ska stå där i receptionen. Det ser jag fram emot. Ska bli roligt, så kan det ju även hända att jag får följa med till stockholm på Kick-off sen i början av Oktober. Det skulle verkligen vara jätte spännande. Så nu äre bäst att jag går och lägger mig, så att jag är pigg imorgon. Har även fått tillbaka min älskade telefon igen :))

Pusss

Pumisar!

de blev mina i söndags, jag bara älskar dom :)

..

 just nu i skrivande stund med 1000 tårar rinnande ner för mina kinder. Jag förstår inte vart det här håller på och ta vägen? jag orkar varken det ena eller det andra. Är så jädrans trött på allt skit. Snälla ta mig bara härifrån för ett par veckor.. Så jag kan vila upp mig. Orkar inte med mera just nu. Allt bara tar emot, jag bara skriker äre någon som förstår?

shopping med Moa och Mamma

                                                                       
Linnet blev mitt idag, har velat flera gånger fram o tillbaka. Men nu är det i mina händer. så det där får bli morgondagens outfit hade jag tänkte. Älskar verkligen dom där chinosarna, de har blivit uttöjda som fasen. Så riktigt sköna! Köpte även ett par pumadojjor på Stadium.

...

Gårdagen blev väl inte så jätterolig, började i lägenheten och för festa lite med Mathilda, Emelie och Erica :) Körde lite våghals o fixade oss. Sen åkte vi till en fest i Haga. Var väl ingen höjdare precis, så drog till Pryssgården till ett par andra. Så satt vi där ca. 1 timme. Fick skjuts till stan av Martin, så tog vi bussen hem.

Idag blev det att åka ut till kusinerna där vi blev bjudna på grillad kyckling och klyftpotatis. MUMS! Så var vi där ett par timmar, sen åkte vi hem. Så då drog jag och Mathilda till stan en sväng, åkte lite buss och så. och nu så sitter jag här, borde gå och lägga mig. Ska förhoppningsvis och träna imorgon med Erica :) Vi får la se, hur trött jag är. Ska övningsköra senare på kvällen med pappa :) Han lär ut bättre än mor min iaf ;P haha.


I´m always by your side, Emeliié Ruukel <3

ILY

Jag är så sugen på att åka till Stockholm, någon mer? fast jag kommer ändå inte ha råd att åka dit och shoppa och massa. Eftersom att jag ändå bara kommer att ha 500 kr kvar i månaden. Vad äre för mode nu i höst egentligen? Jag tycker inte att något framgår så tydligt.

Mallorca

 vill tillbaka, åhh! Bästabästa resan..

den bjuder jag på ;D



tröja - h&m
Kjol - Ginatricot

onsdag

Har varit på sjukhuste nu på morgonen, låg dock inte så jätte bra till. Men det är väl bara att försöka att komma ihåg den där nedrans-jävla-medicinen. Nu har jag bara suttit här och kollat lite på resor. Mathilda, Emelie och jag ska åka till Grekland nästa år i 3 veckor. Ska bli nice faktiskt :) har suttit och räknat på hur mycket pengar jag kommer att ha nästa sommar om jag sparar så mycket som möjligt. Och det är en hel del kan jag lova. Kanske man kan åka på 2 resor den sommaren? ;)

Nu måste jag börja göra mig i ordning ska ner till stan och käka med Emeliié :) Är ledig idag, för min praktik börjar inte för ens nästa onsdag. Mycket skönt :)

Pusss!