New nails

Idag har det varit en liten skönhetsdag ;) hade massage på jobbet idag, var skönt som tusan. När jag slutat åkte jag o gjorde naglar hos Nicolina. Blev skitnöjd :)

Måndag

Imorse gick jag upp i ottan, jobbar förmiddagspass denna vecka. Glömde frukosten hemma, men som tur är så finns det en automat på jobbet med lite allt möjligt i. Så tryckte ut en knäcke ;) haha. När vi slutat jobba så åkte jag o Moa o tränade på gymmet. Gick faktiskt ganska bra! Nu har vi tvättstugan o jag ska hoppa in o ta en skön dusch. Tänkte se förra veckans Top model Sverige på playen innan kvällens avsnitt börjar. Dax att snabba på!!!

130217

 
Vaknade vid 12 idag, hoppsan måste varit trött. Åt lite frukost och kollade igenom lite grejer, innan det var dax att åka till mormor för att fira henne i efterskott. Hon fyllde 73 i onsdags. Där fick vi goda bakverk och god prinsesstårta. Nu ikväll har vi bara käkat lite och glott på tv;n.
 
Imorgon är det back to work igen!
 
 en jättegammal bild på mig o mammi.
 
 

Lördag

Började lördagen med ett pass på Friskis med lillasyster. När jag kom hem fick jag ett ryck o började dammsuga o moppa golven, så nu äre fint här hemma. Nu ikväll så har Linn o jag ätit på bamboo sushi. Sen åkte vi o bowla med några stycken nere i sörping, jag vann förstås ;) haha.

130212

Har precis käkat frukost. Blev en hallonsmoothie och två knäckisar med skinka och paprika. Åkte och tränade imorse vid 9, så skönt att träna relativt tidigt! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Ska åka till Moa och käka lunch med henne innan vi åker och jobbar ett kvällspass.

Åh vad jag vill till värmen!

Snart kanske?!