....

har precis käkat frulle med min kära vännina Camilla. Vi sooov ut idag väldigt länge ;) vi var i klocket igår och hämtade lite grejer hos Camillas mor, och sen så träffade vi även Robin m.fl. Så kom min kära far och hämtade oss vid halv 12.

i torsdags var jag på IKEA med mina vänninor Susanna och Cecilia :) Vi gick och gick men inget hittade jag :/ blir galen hittar aldrig något.


Så om ett tag får jag väl åka till stan igen :O och försöka hitta något till nyår, imorgon!
och efter det ska jag till min farmor och Farfar o träffa min syssling Johan och hans barn Adrian :)
en liten mulattunge ;)

....

74150-62            snyggingar i Stockholm den 5/5 :) miiiiiiiiiiss !

...

Igår blev det Mellandagsrean för hela slanten med Susanna, Anna och Fanny :) Köpte mig ett par jeans på ginatricot , 200 spänn bara. En grå klänning ifrån Vero Moda för typ 170 spänn och ett par skor ifrån vagabond, de kostade 274, skit bra ;D  Rätt nöjd faktiskt. brukar inte hitta något när det är Rea. Varit på stan idag med, men hittade inget speciellt då. Var på Sats , för de ringde ju imorse och undrade ifall jag hade glömt bort att jag skulle dit idag, men det hade jag ju inte. Men men, fick en gratisgång där. Så ska väl köra nu iveckan kanske. Så var jag med Linda och Cissi och solade. På stan därefter träffade jag Susanna och så gick vi och fikade på Fräcka Fröken. och nu sitter vi här och undrar om nåååååågon vill hitta på något med oss? (A)

.....

.....       imorgon klockan 9 öppnar H&M , så Anna och jag ska åka dit då skulle jag tro. Alla andra affärer öppnar vid 10 . Men om man har H&M-kort så är det 9 som gäller där iallafall. det lär ju vara massa folk då. Men det är bara kul. Se om man hittar något. Men något lär jag ju köpa iallafall. När jag har varit på stan hela dagen så blir det hem och mysa med Robin :) åh, längtar!

...

Har sovit ut ganska länge idag, vaknade vid en halv 2. Då ringde Anna ungefär. Så vid 2 gick jag upp och åt frukost o sjöng singstar med min pappa. Jag är helt klart bäst! Ikväll blir det att traska bort till Fanny med Mathilda och Anna o äta Julmat, ska bli smarrigt!

...

Kom typ hem nyss ifrån Farmor och Farfar. Vi åt massa god mat och så öppnade vi juliklappar. Jag fick parfym, pengar och annat. Jag är nöjd med allt. Så nu väntar jag bara på att det ska bli tisdag , så jag får gå på mellandagsrean och träffa Robin. och på Fredag kommer ju studiebidraget. Men det är tydligen bara hälften, fast det vet inte min mamma. Så det går över 1000 kr automatisk till mitt konto. Men ska spara massor av pengar också. För när jag har fyllt år i februari så ska jag och Johanna åka till Stockholm och shoppa loss. Ska blir roligt! Aja, nu ser jag mest ifram mot tisdagen dårå :)


vad har ni fått i Julklapp då? :)

Mihihih!

Öppnade julklapparna för ett tag sen , de ifrån mamma och pappa. Fick en svartväska , ett guld/svart skärp , en plommonfärgad polo, en mascara och sen pengar :) Ska duscha snart och göra mig i ordning och sen iväg med mamma och hämta mormor. Så ska vi hit och se Kalle Anka och fika. Sen efter det blir det farmor &farfar och käka öppna julklappar och sådant myyys.

ha en bra julafton allesammans :)

!!!

---                 GOD JUL!

....

....      Gulliga trosor ifrån Svea. Även dem finns på Zoovillage.com! För etthundrafyrtitvå kronor är dem dina!

Fina!

 snygga jeans ifrån Ance, finns på zoovillage.com för 950 riksdaler.

Kul med Jul

åh, vad gullig Låt med Frans och den heter faktiskt kul med jul :) Lilla gulliga Frans han ni vet, som sjöng Zlatan-sången?!

GOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUL!

blev inte att köpa någon brun-utan-sol. Vi orkade inte gå dit. och så ville inte min pappa skjutsa mig dit.
Men kan nog åka och fixa det imorgon! har iallafall varit hemma hela kvällen och firat min mamma.
Hon fick Ralph Lauren parfymen, åhhhhh! vill ha vill ha. den luktar ju underbart.
jag får nog en parfym imorgon, jag känner på mig det. Men undra vilken? Jag har sagt massa olika.
Men tror mest på Mexx! Nu sitter jag här och tittar lite på granen och lyssnar på
http://www.julradio.se/
massa bra musik. Nuuuuu äre Julafton. Jag har äntligen fått lite mera christmasfeeling.
ska nog snart gå och lägga mig, så blir det ju snabbare morgon, och då får jag öppna alla (6) paket.
Inte så många. Men det blir fler på kvällen hos Farmor&Farfar. Feliz Navidad!

....

ska strax sätta på mig kläderna och sedan ska vi gå till Hageby. ikväll blir det att fira mamma som fyller 39 idag, Grattis Grattis! Ska spela Bingolott också, se om jag har någon tur (A) att kanske vinna lite pengar. Skulle inte var helt fel. Fast får pengar imorgon, så då har jag ju lite till Mellandagsrean. Ska försöka hitta nyårskläder då. Men måste veta vad jag vill ha innan jag åker ner på stan, för annars köper jag bara skit som jag ändå kommer att ångra sedan. Tänk först-köp sen! JUUUUUUUUULMUUUUUUUUUUSIK på högnivå ;D
GOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUL Allihopa!

.........

Är hos Mikaela och har sovit här inatt. Var på stan igår och köpte alla julklappar och present till mamma.
Sen åkte vi hit och så åt vi och bakade pepparkakor (inte jag) men de andra. så satt vi och lyssnade på Julmusik nere i deras vardagsrum. vid 22 tiden kom mina föräldarar med min medicin, så blev de kvar här till halv 1-1. Sen sjöng vi kareoke till halv 2 eller något. Alltid lika kul! synd att vi inte träffas så ofta längre.
Snart ska vi pallra oss bort till Hageby Centrum, ska köpa brun-utan-sol!


....

Brun-utan-sol är vad jag behöver. Vill bli jättebrun. om det hjälper vet jag dock inte, men man kan ju alltid hoppas iallafall! Jag önskar att jag vore brun året om. Men vem önskar inte det? så imorgon ska jag ta och köpa Dove´s. och så ska jag testa den! Vet någon om man kan sola solarium samtidigt som man har det där på kroppen? vore tacksam för svar :)


   

...

  • Gå upp och äta frukost.
  • gymma med Michelle.
  • Hem o duscha
  • städa rummet och julpynta, som jag ej har gjort (!)
  • Till farmor
  • köpa Julklappar.
  • Träffa Mikaela?

sådär ser min dag ut imorgon skulle jag tro. Om inget annat kommer i vägen så att säga!

...

Kom hem för inte så länge sen, var och solade med Michelle. Var ett väldigt bra solarium, solade i 30 min för 30 kronor. Väldigt bra pris också! Men det bästa solariumet finns ändå på Sol&Motion! efter det gick vi ner till Michelle och satt där och pratade, och så spelade vi "vem vill bli miljonär". Jag fick frågan " vad är en ollonborre?" Vi brast ut i garv båda två, och hade ut alla korten, då garvade vi ännu mer. Såg en liten stund på tv:n och målade naglarna innan jag satte mig här. Köpte 2 nya idag ifrån IsaDora, i färgerna Midnight red och Supreme Red. Målade dock naglarna med Midnight red. Var jättebilliga, 19.50 st! Kanon, på mammas jobb.

.....

kom nyss hem, har varit på maxi och ätit med michelle :) jag åt en bakad potatis med smögenröra, MUMS! ska snart gå och sola, HIHI! vi måste bli lite bruna till nyår! Skriver väl mera sen!

Jullov!

vad skönt med jullov nu då, i ca, 2 ½ vecka. På söndag är det äntligen julafton. vet att jag kommer få en svart skinnväska, en lila tröja, och ett svart skärp. Sen är det dax för den årliga mellandagsrean, så himla kul. Men gu så himla mycket folk det lär vara. Men egentligen vill jag åka till Stockholm och gå där och shoppa. Men det får bli i februari, när jag har fyllt år! och så är det ju bara 10 dagar kvar till nyår. Men vet fortfarande inte vad som händer då? Får se helt enkelt.

...

Sitter och kollar på en sida för de som omkom i "Rambodalsolyckan" för snart 8 år sen. Det är så himla sorgligt. Vet mer eller mindre vem de var. Kan inte sluta tänka. Jag kommer aldrig glömma när min familj satt hos en kompis till mamma rakt över oss. Vi satt där och fikade som vanligt, så hör vi på nyheterna, klockan var inte mycket då. Så säger de " en minibuss ifrån rambodalsskolan med 9 personer har kolliderat med en lastbil och alla de 9 är omkomna". Vi visste inte vilka det var eller någonting. Så jag tror inte jag tänkte på så mycket mer då. Men senare när jag hade varit hos någon kompis, och kom hem och skulle äta. Så sitter mamma och gråter, och berättar att det var, Malins bror , Jossans bror, Petters bror, Jespers bror och Angelies bror som hade omkommit och de andra, men de namnen kände jag inte igen så väl då. Men det är så ofattbart. Jag var bästa kompis med Jossan då och det var väldigt jobbigt. Men på lördagskvällen åkte mamma, pappa och jag till St.Johanneskyrkan, på minnesgudtjänst. Den kommer jag nog aldrig att glömma. Var så himla mycket folk och så sorgligt.

http://medlem.spray.se/fixen/sorg/index.htm där är iallafall länken.

....

Är fortfarande sjuk, åh blir galen på det. Vill inte vara sjuk nu när det är jul. Men hoppas att jag blir bättre lite senare iveckan iaf. Robin har iallafall varit här idag, underbart! Men nästa vecka är det väl han som är sjuk. nejvars, det vet jag ju inte! Men med tanke på hur förkyld jag är så.

SNART

Jo, snart är det ju Julafton, fan vad underbart. Fast jag har ännu inga starka Christmasfeelings.
Men det kommer väl, får man hoppas. Jag önskar att det blir snö nu inatt. Vill inte ha en jul utan snö.
Det känns så himla tråkigt. På onsdag ska jag pallra mig ner till hörsalen och titta på Navestadsskolansavslutning, min syrra ska sjunga. Så får inte missas. Efter det tror jag att jag ska med Sus på hennes brors avslutning, men vet inte riktigt. Vi klädde granen förut, den blev kanonfin!

....

....         Skulle kunna tänka mig denna. När jag blir frisk så ska jag ner och titta om den finns här.

....

....     Pappa kom hem för ett tag sen med en gran, som vi strax ska klä :) Få lite mer julstämning. För att få lite mer i mitt rum så ska jag upp och städa och sen pynta lite där. 

......

Den här parfymen skulle jag vilja ha. Tror jag ska be Tessan köpa den åt mig, när hon ska på kryssning nästa vecka! amoramor, den luktar så underbart gott!





......

....

Mamma kom nyss hem och sa att hon varit med några kompisar och beställt resan till Kreta nu :) viåker den 21 juni och kommer hem den 5 juli :) ska bli jätteroligt! Men innan det ska jag ju till Spanien. Det ska också bli väldigt kul!

....

Är hemma och är genomförskyld och har jätte ont i halsen. käkar lite glass och äter halstabletter.
så det är vad jag får göra idag. Får se om jag orkar gå imorgon, men tror ej så. Men på avslutningen ska jag gå, absolut.

-----

sitter o dricker té och lyssnar på Micke när han snackar med mig ;D men måste snart lägga mig, ska bara dricka upp det äckliga té´t! så godnattis!

...

...                hit ska jag i Mars, faaaaaan vad kul. Emma och jag ska festa gärnet!

..

..   ska och sola innan jag börjar imorgon. Så himla skönt!

.....

.....       .....De här replayjeansen skulle gärna få ta en plats i min garderob, om du vill ha dem, så är det Zoovillage.se och de kostar 1045 riksdaler.

....

jävla skit , har ont i halsen. Vaknade med det imorse, gör verkligen skit ont. Jag vill verkligen inte vara sjuk i veckan nu när det händer så mycket. Orkar inte vara sjuk och ligga hemma i sängen/soffan och bara glo på tv! så jobbigt. Så försöker äta så många halstabletter som möjligt för att få bort all smärta!

.....

Festen igår var ganska kul :) Massa folk som man kände igen. Kricka bland annat, var länge sen jag såg honom, så det var kul! Men så var det ju vissa som förstörde, åh blir galen. Varför ska man förstöra för? Moget och sparka ner ett staket då. Fyfan. Synd om Gurra!

.....

Ska på fest idag hos Gurra :) ska bli väldigt kul, är väldigt festsugen ;) ska ha förkrök innan hos mig med massa brudar. så får väl se när jag kommer hem inatt , lär väl kanske inte bli så jättesent.
Ha en bra kväll allesammans , för det ska nämligen jag ha : D

.....

Har haft en supermysig Kväll med min underbara pojkvän. Vi såg på tv:n, spelade Barn Geni, och bara myste :) Så åkte han nyss hem, så ska väl sitta här ett tag till och sen gå upp och lägga mig och lukta på min kudde! haha.

------

Nae, nu ska jag gå o läsa min tidning och sooova. Byeee for noW.

....

....          Fin blus ifrån HM :) Ska nog beställas!

--

--    Åh, nu finns den i grått och svart, så himla läcker är den (;

-----

Har precis läst lite i Plaza kvinna, som jag köpte idag. Men orkade inte läsa så mycket, är så himla trött idag. Förstår inte varför? eller kanske beror på att jag gick och la mig halv 3 igår natt? aja, inte vet jag.

.....

sitter bara här är så himla uttråkad. jag vill ju träffa Robin, men inte fan svarar han! Så får väl gå sova eller läsa eller plugga. Något annat än att bara sitta här. Har lånat "Mias hemlighet" av Tereze. Så ska läsa den nu, Punktslut!

------

------ De här skorna skulle jag kunna tänka mig att beställa till Spanien, och bara ha några skor och gå i där nere!

-----

Måste snart plugga naturkunskap , så jag inte får ett IG i den kursen, för det vore ju inte så kul!
när jag är klar med den , ska jag duscha och sen sova!

------

------      kreta blir det i Juni-Juli någongång :)

------

1-9 mars 07     ska till Spanien 1 mars och vara där i 9 dagar, som utbytesstudent!

----

varit på stan med min syrra, köpte en svarttröjgrejs och en skarf. Var tvungen och köpa lite nytt!

-----

-----       Kanske ska beställa denna tröja :)

-----

----- Åh, den här  parfymen har jag haft en gång tidigare, men det var för 2 år sen. Men vill jätte gärna ha den igen!  Den luktar så otroligt gott.

-----

-----        Köpte den andra ifrån vänster idag :)

vill ha!

vill ha!jag vill verkligen ha denna parfym. Luktar så himla gott!

--------

sitter iskolan har samhäll :/  måste göra klart ett jävla häfte idag :/
så måste väl göra det snart. ska återsamlas om ett tag, så måste rappa på.
ska nog och sola med honeydew sen :) och ikväll måste det pluggas.
BYEEEEEEEEE

-----

fan måste plugga snart,  usch! Jag hataaaar Historia. Jag orkar verkligen inte plugga. Men måste ju!
vill hellre åka ner o träna och sola :) much better!  Eller åka o träffa R :)

----

vi har precis vaknat , lite pömisga skulle jag vilja säga att vi är. mihihhih!  om 50 minuter börjar jag med samhäll, sen engelska. efter lunch idrott,svenska och Naturkunskap. Usch slutar 15.45 idag,rätt segt. Men sen ska jag och Tessan och sola (: och ikväll blir det plugg plugg plugg :/ aja,bye for now måste äta frukost.

TAAAAAAACK!

tack så jättemycket Tessan för designen :) Jättesnällt av dig. Nu ska nog snart Anna och jag sova skulle jag tro. Jag börjar  iallafall bli trött. så bye for now!

-------

sitter hemma hos Anna nu,vi har typ nyss ätit mackor och ägg,var jätte gott:)
sen har vi käkat kladdiskaka, smarrigt värre (: så hon hoppadeprecis in i duschen, så när hon är klar,då ska jag hoppa in däroch fixamig.

---

nu har jag pluggat och packat, ska nämligen träna på gymmet med Anna och sedan sova hos henne :) Riktigt mysigt. For se om jag bloggar något hos henne ;D

faaaan

herregud vad jag måste plugga de här sista veckorna :/ Har Historia prov på torsdag, spanska prov på fredag. Nästa vecka har jag engelska prov 3 dagar, fast de är oberedda, på torsdagen är det matteprov. Veckan efter det är Samhällsprov på tisdagen. jag ska klara av alla de proven. Det är mina mål.
idag fick Tessan besked om att våra mjukisbyxor har kommit :) åh ;D det står Emelutta med guldtext på röva. Lite tufft sådär :) ska plugga ett tag nu och sen dra ner till gymmet och träna med Anna, och sen kanske sova hos henne :) lite trevligt skulle det ju vara :)

---

Nu är det äntligen 1:a advent, så himla mysigt :) åh, ska äta gott sen med familjen,sen ska jag mammi och Mois åka o träna på Friskis :) Var så himla länge sen jag träna. Men jag hinner tyvärr inte med det nu, har så mycket i skolan. Min helg har varit bra, ifredags var Helena och Lina här och färgade håret på mig, eller Helena färgade både mitt och Linas huvud :) Linas blev kanon, mitt blev skit ;/ haha. Men men, måste helt enkelt avfärgat innan jag färgar det blondt. Sen åkte Lina och jag o mötte Linda, så gick vi till Sol&motion och solade. Har inte solat på länge, så det var skönt. När jag var klar där mötte jag SUsanna så kom mammi och pappi och hämtade oss, så åkte vi hem till mig och käkade lite. Sedan vid 21 var det då dags för att dra till Klocket och möta lite folk, och så blev det fest hemma hos Sara :) Var kul , träffade lite folk jag kände igen :) CAMILLA <3 så himla länge sen. Nu måste vi verkligen ta och ses :) Igår vaknade jag upp hos Min faster och tog mig därifrån hem och fixade till mig lite och så, sen vid 6 ungefär så mötte jag Robin vid ica :) Roligt och vara med dig , trivs verkligen :) sen kom Susanna, Micke och Lule hit :) då såg vi på tv:n litegrann och snackade. Jag diggar dig till max Lule, du är så rolig :)

Det var min lilla helg, idag återstår bara plugga och träna!
Pusssis!