Gonatt

Nu blir det till att sova, ska till Cubus imorgon. Tänkte vara där till 14, för känner mig inte helt kry ännu. Men vill inte gå miste om en dag till där. Kan iaf gå dit och visa mig o hjälpa till en liten stund..
Så måste gå o lägga mig nu för att orka :)) Natti på er!

så mycket lurerier.

När jag gick o la mig inatt vid en 2 halv 3 tiden så satt jag på tv:n och skulle se om det var något intressant. Slår på 4;an och glor ett tag, "nattliv" var det. Ni vet sånt där ring-in-program, jag hatar sådana. De luras ju på så mycket pengar så det finns inte. De skulle vara ett ord över.... jag tittade i ca. 30 min. Men ingen av de in-ringande i programmet kunde svaret. Jag svär på att det lika gärna kunde ha varit det första. Det gör bara så där för att det ska tjäna så jävla mycket pengar.
"hej, vem är det jag pratar med? 
" blabla"!
" vad har du för ord till mig?"
" blabla"
" nej, det är tyvärr fel, tack för att du ringde in, hejdå"
Så himla otrevliga är dom. usch! Jag skulle iallafall aldrig få för mig att ringa in, så är det bara!

tuesday

Har varit och handlat nu ikväll med mamma och Mathilda, köpte massa mat och dricka tills imorgon :)
Måste o köpa mig ett par cider 2.25 imorgon ;D haha. Kommer känna mig utstött imorgon om jag inte har något alkoholaltig dryck.

Vi ska grilla fläskfilé till det klyftpotatis, sallad och världens godaste Tzatziki som Mathilda har gjort nu ikväll ;)
Så vi kommer nog hare fint imorgon (: Ska vara på Cubus halva dagen, kommer vara så trött sen.. blir alltid så hängig av pencillin..

varmt

Sitter ute i solen och steker med Mathilda o min halsfluss. Det är inte så bra egentligen att sitta ute i solen eftersom att jag kan få blåsor på hela kroppen av pencillinet.

Skulle bara in och checka mitt konto, eftersom att det har gått in lite cash idag :))

peace&love

Nu ska jag strax stänga av datorn för att sedan ta min sista cigg och tillsist sova som en lite prinsessa och hoppas att jag är bra tills imorgon.. Så att jag kanske kan gå en liten stund till Cubus på onsdag iallafall, trivs verkligen där :) Alla är så himla snälla!

you like it or not?

VAD TYCKER JUST DU OM MIN NYA DESIGN?
vill du ha en liknande?
För mer information, ta kontakt med Beccis 
hon är verkligen super duktig, fixar till det du vill ;)
Jag kan inte säga något annat, än att jag älskar min ;D

måndagkväll

Har haft en mysig kväll med tjejerna ute på altan :) åt lite avokado, ägg och frallor. och så även lite godis på det. Jag älskar sådana kvällar, måste göras om helt klart. Pratar om allt och inget i princip ;D haha. Brukar bli så typ.

Imorgon blir det att börja med svenskan iallafall. Se om det är fint väder kan jag sitta ute och sola lite. Fyfan vad solen har tagit på mig. Helt jävla sjukt. Har otroligt snyggigt märke efter klockan. Satt ute 2 dagar i solen förra veckan, dock inte så länge. så jag hoppas att det är fint imorgon o på onsdag också..

TACK BECCA ;D

Jag blev supernöjd med designen, blev jättefin :) Tack tack tack tack Rebecca 

monday

Halsfluss var det ja, Yeeeeees nu till valborg. Fasen också, men nu har jag börjat käka pencillin, är det inte bättre på onsdag så måste jag ringa och få ännu starkare. Och jag kan inte dricka en droppe alkohol eftersom att det är i början av kuren. Hade det varit i slutet hade det nog gått.

Jag vill att några kompisar kommer hit ikväll, får inte gå en meter eftersom att jag smittar min omgivning. Men sitter man på baksidan med filtar så kan det väl inte vara något problem lixom. Huhu :))

sjuk

Usch jag har nog fått halsfluss eller halsböld säger mor min. Bläää vill inte vara sjuk nu till valborg. Få äta pencillin i 10 dagar, ingen alkohol på valborg- NEEEEEEEEEEEJ! Men det är sådant man får ta ibland.

Haha, skönaste helgen på länge..

nu ska jag sova..

26/4

Jag har så jävla ont i halsen, så det finns inte. Måste ta panodil känner jag, men vetitusan om det hjälper egentligen? Vaknade för ett tag sen, har typ bara suttit här. Trodde att det var fint väder ute med en stekande sol, men det vare ju icke tyvärr. Så sola kunde man ju inte.

Till frukost kokade jag 2 ägg och så åt jag avokado.
och nu ska jag snart pressa min egna apelsinjuice

Jag ska försöka börja äta nyttig frukost, så man står sig länge på dagen. Men det kanske inte är möjligt?
kanske om man äter en frukt emellan frukost o lunch och ett litet mål emellan där till Middagen.
Jag är så himla dålig på och äta. Antingen äter jag bara lunch eller bara middag. Men nu genom loppet av det gånga året så ser jag att det inte funkar och göra så. Äter man på fasta tider och sunt så borde det väl vara bra.
Jag har alltid ont i magen, magen blir svullen. Så det vill jag ha bort. Det är så jobbigt. Så nu är det skärpning som gäller för min del. Både med det ena och det andra.

Nu ska jag gå och plugga lite. Har massa  och göra i svenskan till v.19 Annars får jag ig, och det vill jag tamigtusan inte ha!

dagen

Dagen hade en jobbig början, men det var så fint.. alla blommor och de fina korten på Andrea. Så fin, så vacker så himla underbart söt. varför?? Den frågan ställer sig många, men får inga svar och dock inte jag heller.
Var mycket fint, forever young spelades likaså No one och så sjöng Gonazales The rose. Så himla fint.
sov gott, vi glömmer dig aldrig!

Sen blev det stan och shopping för min del, blev ett par ljusrosa jeansshorts, ett marinvitt-linne, ett blått och ett vitt.. allt ifrån Cubus. Är nog nöjd med allt, kanske att jag lämnar tillbaka dem. Får se.. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpa dom fina chinos som finns på herr-avdelningen. Skit också ;D

Nu ikväll har jag varit med Mathilda sen så kom även Andre ifrån Linköping.. var här och sjöng lite singstar. så gick de hem till Mathilda, olala ;)) Får la se vad som händer där ;D baha. Så nu har jag bara suttit ute med mina päron o grannarna.. Sjuka är dom ;D

VÄNNERDAG PÅ CUBUS IDAG!

nu ska vi snart iväg på Andrea´s begravning :/ så vi får väl se hur det går, kommer nog inte gå så bra.

Efter det ska jag upp till morfars grav o tända ett ljus för att jag är i närheten.

Och i eftermiddag ska jag till Cubus och shoppa, kom in dit och shoppa idag.

30 % på alla kläder
15 % på Kosmetik

Kom igen nu, åk dit och shoppa som tusan, allt kommer att vara as billigt, eftersom att det inte är så dyrt där innan :D

HH

image353

21/4





I will try to fix you again


Hej Egolina

74150-351

försvinn

Min sovmorgon försvann idag, var tvungen att gå upp tidigt för att vara hos tandläkaren vid tjugo i åtta. Lagade en tand. och nu 8 timmar senare så har inte bedövningen försvunnit, helt jävla sjukt. Jag kan ju inte äta :O jag vågar inte riktigt göra det. Ifall jag typ skulle bita mig i kinden.

Undra vad som händer ikväll? antingen fest eller lugnt med några? får se vad som väger tyngst senare :))
Men egentligen vill jag bara...

Oh herrejesus..

Jag ska åka som Au-pair till Spanien i 5 veckor i sommar :O ska till llores de mar, ska bli sjukt kul :)
Mamman i familjen är svensk och pappan spanjor.. Kan inte riktigt förstå att lilla jag ska åka dit.
Michelle ska också dit, och nu undrar Malin, mamman i familjen om jag har en kompis som är intresserad av att åka till hennes kompis familj? :) Säg till om någon vill? (:


image350

v.15

Helgen har varit bra, var och firade Helena i fredags. Var mycket trevligt, så vid 12 skulle de ut så jag drog till Fanny. Där var det massa folk, så körde vi sanning&konsekvens med kortleken, sjukt kul men pinsamma grejer. Vid 2-tiden tog Eklöf och jag taxi hem :)

Igår låg jag i sängen till 6 på kvällen, jag orkade inte gå upp. Så då blev det att käka o duscha. Åkte ner till stan sen och mötte Emeliie, satte oss på mcd så kom även Tomas och Alexander. Träffade även Cissi sen, så var vi vid sjukhuset.. När vi kom ner till stan igen träffade vi Maroun, så då åkte vi till max med han, shabbe och Thomas, haha tack snälla för maten Shabbe (:

Nu äre tid för att göra iordning mig och så vid 14 dra till stan och käka lite med brudarna :)

k770i

Fan nu gjorde jag det som jag kanske itne skulle ha gjort egentligen, haha men jag är nöjd och jag vet att den är bra och så är den fin :) wihu, 138 kr i månaden är inte mycket för en skön mobil lixom..

  Den blev det, rätt lik min annan i mobilen, men en helt annan design och det är den jag tycker om :))

Vagabond

Igår var jag på stan en snabbis på eftermiddagen och gick in på Vagabond och där stod mina fina små skosingar, jag verkligen älskar dem, så himla sköna. Jag kommer att bo i dom under en lång tid framöver.

 Bästa köpet på länge faktiskt!

Efter stan blev detatt åka till farmor och farfar o skriva CV och så pluggade jag lite svenska också. Blev även en fika igår på stan med Mathilda, Cissi, Emelie och Zäta :)
Måste börja ta skolan mer på allvar, var aldrig där idag och gjorde provet. Jag sjukanmälde mig, mådde inte bra för att jag inte hade sovit så mycket inatt och så. Mathilda var hos mig så såg vi på Dirty Dancing, sjukt bra film.. Hoppas ni inte att har missat den som jag hade fram tills förra veckan ;D På eftermiddagen var vi även och åt på Maestro, sjukt god kycklingtallrik där.

GRATTIS CECILIA!

Cicci blir stor flicka idag fan, hela 17 år blir hon :)) Hoppas du får en bra dag gumman :) <3

Babylhouse

Dit ska jag och käka med min faster sen ikväll, ska snart hem till henne och dricka ett glas vin innan :) ska bli mycket trevligt iallafall. Även Lasse och kanske hans dotter ska med och käka där :)

Gårkvällen blev lite halvmisslyckad, festen vare endast knarkare på usch och fy för det säger jag bara!
Så drog till några andra o var med dem :))

Senare kanske det blir att dra till J och fira honom :) Grattis!

fredag

Nu sitter jag i skolan, har äntligen pallrat mig hit. Mår mycket bättre så det känns skönt. Har E-handel nu och det är väl inte det roligaste ämnet precis, men det är rätt slappt. Ska börja skriva om Lindex snart tror jag..
Glömde mina nycklar hemma idag.. Så nu kommer jag varken in hemma eller i skåpet och det suger. Haha.
Tur att mina systrar är hemma när jag kommer hem senare. Ska på stan med Cissi först och sola lite. Hoppas att man kanske kan få lite färg. Har lite dåligt med det just nu..

Ikväll blir det att festa med Mathilda, Cissi och Camilla kanske :)) Ska bli roligt, Jimmy visste någon fest.
Ska ha på mig en grejamoj ifrån Ginatricot och leggings o till det pumps ;D Så läckert, eller inte ;)

Nej, nu äre väl bäst att jag sätter lite fart här :)

Dirty Dancing

image347   Hur kan jag ha missat denna underbara film? Iofs är jag ingen filmnörd men ändå :O Den var ju svin bra.. ska se den imorgon igen, eftersom att jag blir hemma imorgon också. Jobbigt värre att vara förkyld och att ögonen rinner hela tiden suger verkligen. Vill bara vara frisk och kunna gå till skolan och framför allt bli frisk till helgen så att jag kan festa :))

Bladet

Mathilda, du är min bästa väääään <3 Jag uppskattar allt du gör för mig, jag är så tacksam för att du finns hos mig hela tiden. Och att du ställer upp till 110 %, för det gör jag för dig ska du veta min lilla rulta :))

74150-346

hiho

Nu blir det att se OC som är på tv:n med nysköljda vindruvor och pepsimax. Jag älskar gröna vindruvor..
Sen tror jag att det blir att se Dirty Dancing ((:

wowwww

sitter här o chillar med Mathilda, glor runt lite på olika sajter ;D Varit och käkat på mcd, var tvungen att få i mig lite käk. Så det fick bli en mcfeast meny. Mycket smarrigt :))

Nu ska vi ta och lyssna på lite musik ;D

2/4

Jag sitter här och bara nyser och nyser, och det suger balle vill jag tala om. Orkar inte vara sjuk just nu.. Vill inte vara sjuk någongång, men just nu. Blää.. Var och handlade lite cola, vindruvor och en tidning förut med mamma.

Takida - Reason to cry
så himla bra låt.

Nej nu äre väl bäst att jag går och knoppar för här får jag ju inte ut någonting av bara sitta och glo? Ska läsa lite i Cosmo, verkar rätt bra för en gångs skull. Kanske blir att köpa VR imorgon och glo lite i den. Blir så himla rastlös av att må så här. usch och fy..  Godnatt.. ♥

Dagens outfit

image345
Linne - Lindex
T-shirt- Ginatricot
Leggings- h&m
Till det hade jag även,
Cardigan- Cubus
Satinjacka- Gran Canaria
Tygskor- Gran Canaria
Väska- Vila
   

All this time

ska nog snart ta och gå o lägga mig, känner mig inte alls bra. Ringde till Cubus förut och sa att jag inte kommer imorgon. Så det var ju lite tråkigt, hade varit kul och snacka lite skit med tjejerna där :))

Måste börja läsa " Ett öga rött " som skulle varit inlämnat någongång innan påsklovet. Är nog bäst jag sätter fart med det, för nu ska vi läsa en annan bok. Jag valde en riktigt konstig bok faktiskt. Men dock bara på 100 sidor, så det ska väl gå an och fixa?

kvällstid

nu har jag nyss pillat i mig lite mat, det blev potatis, palsternacka, morötter och korv i ugnen, riktigt smarrigt faktiskt. Och nyttigt ska vi inte tala om :) Hihihi, skit bra. Ska jag äta oftare. Jag måste ta tag i mina matvanor, mår så himla dåligt just nu av dem. Måste börja äta regelbundet.

Nu ska jag och mamma bort till Hageby och köpa lite gött, är man sjuk så är man :))

Tack Farmor <3

image343

tisdag

jobbig första dag efter lovet, präst, kurator, sjuksyster och mentorer var med idag och startade upp. De pratade lite igen och så fikade vi. Så gick vi ner till kuratorns rum, och utanför där var det ett bord med ett foto på Andrea, så vacker. Skrev ett par ord på en lapp nedanför, att "du alltid kommer att finnas med oss" . Jag vill inte förstå att det har hänt, det är svårt jävligt svårt att förstå hur en sånn fin och underbar människa kan göra något så tragiskt?

På lunchen så vändes min mage upp och ner typ, så mamma fick komma och hämta mig förut idag. När jag kom hem, så sov jag som en gris. Men har fortfarande ont i magen, så börjar jag må illa också. Usch och fy, jag tycker inte om att vara sjuk. Så är det säkert maginfluensa, som jag inte haft på 5 år typ. Har ju varit så skönt och slippa det, men någon gång ska väl vara nästa gången?

Annars så tänkte jag börja skriva ett CV till Cubus, de ville att jag skulle lämna in ett, de trodde typ att jag kunde få sommarjobb där. Så det ska in med detsamma så fort jag är klar lixom. Ska även lämna ett till mammas jobb och se vad de säger. De har sagt att de slutat ta in familj&släkt, så vi får la se hure blir med jobb.