All out of love!

I´m lying alone with my head on the phone. Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong


Behöver inte säga något!

daaaagen!

Idag var jag i skolan på 2 lektioner, Matte och musik. På matten var det bara snacka på som vanligt. Musik blev det lite sjungande eftersom att det var sista gången. Och betygsnack. Jag får Mvg , så det är väl bara och göra tummen upp (Y) :) efter skolan var det stan med mamma, hem och äta och sova lite. och sen blev det stan igen :) Tittade på Måns, Sonja, Crazy Frog, Benjamin Wahlgren och Markoolio ;D Har varit marknadsafton här i regninga norrköping idag. Så kom nyss hem! Nu står det som spön i backen utanför!

Estocolmoooo ; D

Det blir stockholm och Grönan på fredag med Mathilda. Vi var och fixade tågbiljetterna förut. Så 11.33 går tåget dit och 23.05 går tåger hem. Så var vi även och fikade och lite :)

Imorgon blir det sjukan. mamma och jag tänkte ta oss en cykeltur dit imorgon bitti. Herregud så segt ;P

aja, nu blir det duschen och sen sova. Godnattis!

Stockholm fredag?

Kanske blir att åka till Stockholm och Grönan med Mathilda på fredag. Vi ska kolla upp tågbiljetter imorgon. 
Jag vill verkligen upp dit, vet inte hur många år sen det var , jag var där? Visst jag har varit uppe i Stockholm en hel del. Men dock inte på Grönan. Men nu hoppas vi på det bästa att vi kan åka :}

( )( )( )( )( )( )

Det är inte mitt fel att det är som det är. Det är ta mig fan ditt!
och jag säger bara en sak, sluta vara dryg.

Randigt är fint!

image184
Klänning och Cardigan- H&M
Skor och solglasögon- Lindex

dåligdåligdålig dag!

Fyfan vilken dålig dag fyfan. Åkte till skolan imorse, då var den första lektionen i en kvart , så då hade vi håltimme i hundra år. och andra lektionen var ju också bajs, den varade i typ 20 minuter. Så vi gick en snabbrunda inne på stan och tog bussen hem. Då mötte jag mamma i dörren och så åkte vi till Linköping.Väl framme på Ikanohuset så ringde den där jävla sjuksystern ifrån Navestadsskolan. ( mamma och jag hatar henne och hennes röst). För min syrra hade fått yrsel. SÅ då var det ju bara och vända och åka hemåt då! Så jag har då inte varit sådär jätteglad idag!

roooosis!

nu ska jag bara tabort mitt nagellack och måla nytt med mitt nya rosa ;} Blev o hoppa med Micha i typ 5 minuter och innan det var jag och solade. Haha, det stängdes av efter 10 min. Men det gjorde inget, hade ju ändå bara betalat 10 kr ;D Imorgon skolan, 8.20 till 10.55 lite skönigt sådär! Så då kanske jag och mamma ska åka till IKEA, men det är inte riktigt säkert!

Btw, Lj- 26 februari. Så himla fin låt Jesper :´}

Våra grabbar de vilar i himlen. våran gud ja, han öppnade grinden.
9 själar de vandrar till den andra sidan,( just som gud) som håller barnen kär.

Cafe.com

Det blev lite Shopping på stan. Köpte ett rosa nagellack ifrån Isadora. Och ett Läppstift, h&m´s egna :)
så tog jag mig en varm macka och en Isté på Cafe,com. Och killen som jobbar där är verkligen urläcker!
blev aldrig Ifk, kände inte alls för det i det hära vädret. Jag och Michelle ska ut och hoppa studsmatta när hon har ätit sen tror jag.
Det är jätte bra träning. Om man hoppar i 15 minuter är det som om man har joggat i 30 min :) så det är kanon bra ;D

fiktajm!

Ska snart till stan och fika med Michelle :} Var på banken och fick 600 kr översatta på mitt kort. Och imorgon kommer 1000 spänn in, så himla skönt! Men ska spara lite . Kanske ska till Grönalund om 2 veckor med Tilda.       image183

helgen

Helgen har varit grymtbra. I fredags fikade jag med Michelle och Fanny på stan. och på kvällen fira vi syster med släkten här och så. Senare så sov jag hos Camilla. I lördags så vaknade vi hos Camilla for upp till balkongen och satt där i ca. 2 timmar. så var vi nere på Hageby Centrum ett tag och åt glass . På kvällen blev det att vara hos Michelle och dricka och så med lite folk. jag hade jättetrevligt och din pojkvän Michelle, så trevlig :] och studsmattan , såååå kul! Igår fotboll.

Idag blir det skolan i 50 minuter, sen hem. och senare sen kanske IFK! Får se!

många på samma dag!

ska cykla till skolan snart med Camilla och Mikkis ;D Eller till Kungsgård rättare sagt. Ska ha Spanska. Hoppas att man får reda på provresultatet. jag tror inte att det gick sådär jättebra för mig. Men vafan! Jag kan knappt ingenting. Har bara blivit svårare och svårare med tiden. Och i Spanien, pratade dem en enorm jävla spanska. Uttalade inte s- och så. Jätte svårt att förstå! Men som tur är finns engelskan :)

på eftermiddagen ska jag träffa Michelle och så ska vi gå på stan och så!



... Grattis Sophia, Micke och Johanna :)

Mihih!

varit på ifk med massa girls :) Fyfan braaaaaaaaa IFK. Det går så bra för IFK just nu. Leder superettan. I år ska de bara gå upp! Så man kan få hit bajen :D Älska hammarby! annars idag har jag varit och handlat med mamma på Maxi och köpt en el-gitarr till min syster som fyller år imorgon :) Så imorgonkväll blir det kalajs här!

godmorgon!

har precis ätít min yougurt, ska strax börja klä på mig skorna och jackan. Och sen cykla och möta Mikkis. lär ta lång tid idag och cykla, jag är så seg ;D Men vi börjar 9, så det är lugnt! Ikväll blir det IFK- AIK i svenskacupen. Så det blir att åka upp till parken och se :)

bakverk lite misslyckat sådär!

Emelie och jag bakade en kladdkaka förut idag. Men den blev mer som en segkaka. Den stod inne förlänge. Men vafan. Då vet vi det tills nästa gång. Vid 4 träffade jag Camilla och så åkte vi till icis en sväng och köpte lite frallor och glass :) så satt vi ute på hennes balkong och solade lite. Var hur skönt som helst.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är uppe alldeles för sent om nätterna. Måste försöka sova tidigare. Så det tänkte jag göra idag. Och imorgon blir det skolan :) Har inte varit där sen 1 vecka tillbaka. Det är dax och pallra sig dit :)

"När allting bara rasar och faller isär"

Laaaaars!

Nu är biljetterna till Lasse släppta. Äntligen! den 10 november befinner jag mig i Himmelstalundshallen :}
Kanske blir o gå i Linköping också den 7 december :) längtaaar!

                                                                                                                     image182

sovmorgon.

vaknade precis. Emelie har sovit här inatt. Vi har egenligen friluftsdag, men jag har glömt och sätta upp mig på något och Emelie också. Så vi har sovit länge ;D fast jag är jättetrött så skulle kunna sova lite till. Men tror jag ska gå ut och sätta mig i solen nu faktiskt med yougurt och hallon ;D

för bra för att vara sant!

Fick  lönebesked igår ifrån mammas jobb. Var ju där och inventerade den första maj. Fick 188 kronor i timmen :) och jag var där i 3 timmar o tjugo minuter. Så jag är nöjd. och nu till sommaren är det ju perfekt med lite extra cash. jag ska ju inte jobba något. Så jag och Lina ska ut och tälta lite ;D

Timbuktu

har sjukanmält mig nyss har jätte ont i huvudet och magen. Jobbigt värre! Men har bara 2 lektioner idag egentligen. så spela roll ;D var hos Emil med Zandra igår och så gick vi till donken en sväng och fikade. senare på kvällen var Emelie här och vi såg polarprisgalan eller vad det var? Timbuktu, är bäst.. Eller hur Emelie? ; D

tjugoförstamaj

fy vad jag är trött idag :O helt sanslöst, gick o la mig 1 inatt.. Så borde ju inte vara så här trött. Men får väl gå ut och ta lite luft. Så kanske man blir pigg. Inte vet jag?! ;P Ska träffa Zandra senare :)

btw, Tessan  vad kul för dig att du fick göra omval :)

skoing!

image181 så himla fin, vill ha :)

nattnatti

Ska gå o lägga mig i soffan. Jag sov på soffan hos Johanna, så gudomligt skönt. Så nu ska jag ta o slänga mig i våran sköna soffa :) Ska inte dra ner persiennerna, för då lyser solen in, om det dyker upp någon. Så då ska jag ut tidigt som fasiken och sätta mig :) g´night!

tjugondemaj

Konfirmationen iförmiddags, så himla fint o bra var det :) Min syrra sjöng "Gabriellas sång" Helt sanslöst bra, är stolt över dig och din sångröst syster :) Sen så var det mat och fika här. Sen drog jag iväg med Zandra till ett par kompisar och så. Sen var vi nere hos Zandra i sörping ett tag och så :)

!!!

Jag måste städa mitt rum, men jag mår inte bra.. Har spytt och blää. Så nu har ingen lust till någonting. Men ska strax gå o städa mitt rum och sen äta litegranna o ringa Emelie. Så ska vi ut och cykla. Men idag blir det inte lika länge som igårnatt. För eftersom att jag ska på konfirmation klockan 11 imorgon bitti. Nej , hejsvejs!

kvällen igår..

..Club heat var helt okej faktiskt ;D Var inte så jättemycket folk, men det dög ;D Tack för en rolig kväll brudar :)
Kom hem för 1 timme sen typ, sov hos Jojo. Så skulle jag o syster cyklat bort och tittat på våran andra syster som sjunger just nu borta i Hageby. Men det regnar ju. Blä jag hatar de här vädret. Så jag ska snart börja städa mitt rum. För imorgon är det Konfirmation och så ska jag träffa Zandra tösen på kvällen o åka bil med Erik ;D

Redo!

nu är jag klar, väntar bara på att pappa ska bli klar, så vi kan åka o hämta upp mamma först , och så ska jag springa in där o köpa läsk till min martini. Och sedan ska vi förbi Lina o hämta henne o Helena ;D För att sedan åka upp till klocket och Johanna. Vi ska äta lite där och så. Sen senare blir det som sagt Club Heat! Vi får väl se vad de har att bjuda på :) Ser iallafall fram emot en lyckad kväll :)

Ha en trevlig kväll ni också :)

skoooooo

image180 Fick de här skorna av farmor i onsdags, tack :) <3

18/5

Var ute o cyklade igår igen med Emelie , var på mcd i Hageby 2 gånger. Åt mat och sen glass. Vid 23 tiden cyklade vi bort till Navestad och hämtade Cissi ;D så åkte vi till klocket och var där och så. Sen cyklade vi hem med Robin.
Jag kom inte hem förräns 3 inatt.. Så är lite trötter nu. Men tänkte att jag o min lillasyster kanske skulle cykla bort till Ingelsta. Och titta litegranna. För pappa lagar äntligen mina däck ;D Och han i affären sa att de nästan var punkteringsfria. HAHA. Jag är så bra på och cykla. jämt får jag punka, så vi får väl se nu?! ikväll så ska jag åka till klocket på förfest och sedan blir det Club Heat!

outfitis!

image179
Allt är ifrån h&m ;D

17/5

Har sovit hos Emelie inatt och är fortfarande kvar här. Ska väl la hem till mig om en stund och så ska jag fixa mig och så. Vi ska åka till Citygross och se vad de har att erbjuda. Taha! Igår var vi ute o cyklade igen, till klocket kom vi den här gången också ;P Så imorse när jag vaknade hade jag sovit med kläderna på.

Häromdagen när jag sov brevid mamma, så vaknade vi av en duns. Men vi vet fortfarande inte vad det är. Vi började misstänka att en hylla i köket hade åkt ner. Men det var det ju inte. Så jag tror faktiskt att det var ett spöke- Morfar!

saknaaaade!

imorgon efter sjukan , ska jag till navestadskolan o Lyssna på Vårrocken ;D Fan, var ju med förra året och sjöng , taha klockrent 9D, when I Come around ;D Saknar denna klass något enormt, men vafan ;D

proppppppar!

Fan kom på förut att jag ska till sjukan imorgon. Jag verkligen hatar det!  Jag är inte sjuk, men så fort jag kommer dit känner jag mig sjuk. Eller på sätt och vis så känner jag mig sjuk, eftersom att jag får äta medicin och ha en jävla kompressionstrumpa på vänstra benet. Ända ner ifrån Foten upp till Ljumsken. Bläää! Ät inte p-piller framför allt inte Neovletta. Det dööööödar långsamt! Jag kommer aldrig att kunna äta p-piller eller någonting nu! Jävla häxa på Ungdomsmottagningen. Egentligen borde man anmäla henne. För jag berättade faktiskt för henne att både mamma och mormor har haft proppar. Men hon tillåt mig att äta det ändå. Men efter 1 år så började de hända grejer. Fick andnöd och ont i rygg, mage och ben! Så jag bara varnar er ät inte NEOVLETTA!

15/5

Varit hos Farmor, hon sydde upp 2 par jeans och sydde in ett par ut av dem :) Blev mycket bra! Så tittade jag lite i hennes garderbo och hittade massa fina tröjor, skärp och scarfar :) Tog 5 tröjor, 10 skärp och 3 scarfar. Imorgon ska vi gå på stan o så ska jag få 1 el 2 par skor på skopunkten :) Ska titta lite på deras hemsida o se vad jag kan hitta för några. 


BTW , så har Lina och jag namnsdag idag ;D

trillingtångahåretvardethärja!

Nu ska jag ta o trillingtånga mitt hår litegranna.. För om ett tag kommer nog farfar och hämtar mig. Så ska jag dit o fixa byxorna och sen kanske hem ett tag, och då ska jag faktiskt ringa Emelie och se om vi ska cykla lite ;D Älskar att cykla ;D

humhumihumlegården

Har precis ätit frukost, blev bara lite yougurt ;D Så nu ska jag fixa med det sista och sen dra till bussen. Så ska vi samlas 8.50 vid tingsrätten ;D Kanske ska gå på idrotten idag ändå vafan ;P

CyklaCykla!

Som sagt så var jag på IFK matchen, den slutade 2-2. Riktigt bra match faktiskt :) När jag kom hem åt jag lite laxlöra och ringde Emelie, så kom hon vid 21.40 och så har vi varit ute o cyklat tills nu. Kom precis hem, åh jag älskar o cykla :D Var hos Alex i klocket o pratade lite med honon , taha xD imorgon blire Tingsrätten på morgonen med skolan.. Hoppas de handlar om något intressant (:

12 sm guld har peking, hur många guld har ni?

Ska på ifk ikväll med Mathilda, Mikkis, Lina, Helena och Malin tror jag. Jag har faktiskt varit på varenda hemmamatch hittills, det brukar jag inte vara. idag möter de Häcken. Och om typ 2 veckor är det dax för AIK och komma hit ;D taha, I´ll be there ;D

Stockholms bruden ; D

Lovisa , du kan väl la ta o skriva ditt lösenord till din blogg till mig ; D Så jag kan checka :)

hemma igen då

Varit i stockholm i 2 dagar. I fredags gick vi på stan och tittade, köpte mig en lite längre tee ifrån Ginatricot. Sen så var Fanny och åt på Pizza Hut. bästa man kan äta om man är i Stockholm, eftersom att vi inte har det här ;P
Sen gick vi till båten där vi skulle sova och så. Men inte kunde vi sova inte, iaf inte jag och Sanna ;D När klockan var 1.15 hade inte vi somnat än. Vid 3 gick vi upp och så gick vi upp till Idolgrejsen. och köade i ca. 7 timmar. Men det var kul ändå. Kom in runt en halv 1 och sjöng och så då. Men gick inte vidare, haha ;P Men det var en kul upplevelse ;P Vi kommer vara med på tv, vi fick gå runt Carolina och Carina o sen ligga på det äckliga golvet och vila. Haha xD halv 5 gick vi därifrån och så gick vi ner till Mcdonalds och satt där i hundra år ;D
Haha, tack för en jätterolig tripp upp dit tjejer ;D

Nästa!

Nu ska jag snart gå upp till bussen ,så ska vi ta oss ner till Rese, och sen ta bussen till Stockholm som går vid en 10.45. Så jag kanske skriver i från mobilen sen om det går ;P annars skirver jag på söndag om hur det har gått i IDOL fan ;P Pussss

Stockholm nästa!

har precis duschat och så. Måste leta lite låtar till IDOL på lördag. Fan, jag vet inte ens vad jag ska sjunga, det är ju inte långt kvar nu precis. Får gå i Stockholm och sjunga imorgon ;P Vi ska upp jätte tidigt sen imorgon natt , och börja köa. Det lär ju vara en jävligt lång kö redan då ju. Men nu måste jag söka, för annars kommer inte alla vi som åker upp in. Man får max ha med sig 2 kompisar så att säga. Så nu ska jag snart gå och packa litegrann.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig ännu, kanske gröntubtopp och Mörka Gul&blå jeans och vita skor?
Aja, får se helt enkelt!

Ny telefon

Blev inte någon av de telefonerna jag bloggat om, det blev denna.. K800i!

image178  this cute one, tahaha!

Morning!

Godmorgon, här sitter jag och äter min lilla frukost, som består av två mackor och ett glas mineralvatten!
Ska snart gå till bussen, och åka till skolan. Går till 15 idag, usch! Sen blir det stan med Fanny och köpa biljetter och så.


Pussssss!

trääääääna

Tränar faktiskt litegrann nu, här nedanför på golvet. Men känner att jeans och Piké är inte rätt kläder att träna i. Så ska gå o byta om lite ;P tahah! Sätta på mig pyjamas istället ;D

9/5

Hade spanskaprov idag , det gick väl sådär.. Max G iallafall ;D  Jag tycker faktiskt att det är rätt kul med Spanska. fast jag suger apa på det. Pratade bara lite spanska nere i Spanien.

Imorgon blir det att träffa Fanny på stan och sen gå ner till den röda stugan och köpa biljetter till Sthlm. Åker vid en 10.45 på fredag och kommer hem vid 1.00 på lördagen sen ;D Ska bli jätte kul :) upp och köa jätte tidigt till Idol ;D
Yeeeeeeah!

.. Grattis Jessica 17 år :)

Genomskinligt..

Det blev genomskinligt ;D Det var jätte länge sen jag var utan färg på naglarna och nu var det då dax igen, men bara i ett par dagar. För till helgen blir dem i någon färg. Lila, svart, rött eller fransk manikyr blir det.
Nu ska jag nog platta håret ;P

färg eller icke färg, det är frågan!

Tänkte måla naglarna nu , men vilken färg? eller ingen alls? bara genomskinligt kanske?
det blir Stockholm på fredag och Lördag tror jag , fan vad nice :) Ska bli riktigt kul.
Blir nog att jag sjunger för den där himla juryn ; D taha! Vilken låt är frågan?!

tips på låt?

Sony ericsson vs samsung

image177                                            image174

Vilken av de här mobilerna ska jag införskaffa mig?

...

Sitter hemma nu, ska gå och duscha om ett tag och sen plugga lite Spanskan. Har slutprov imorgon, taha. Som kommer att gå åt helvete. Men vafan det gör inget! Kanske ska sova hos farmor inatt igen, men det är inte säkert.
får se helt enkelt.

Stockholm?

nu har jag precis ätit en tallrik med yogurt ;D ska väl ta och fixa till mig lite och sen kanske åka ner och möta mamma och mormor på stan. men får se. Johanna hade skickat ett sms imorse och frågade om jag ville hänga med upp till Stockholm ihelgen med 9 andra brudar´?! Men jag vet inte, jag har ju inte så värst mycket pengar just nu! Men får tänka på saken. Isf blir det Idol ¨på lördag ;D HAHAH!

farmor Lillan ;D

Mötte upp farmor vid en kvart över 6 på centrumet. Så gick vi och handlade lite. När vi kom hem så fixade vi lite sallad. Som vi åt nyligen framför Anna Pihl, mycket gött! Ska sova här inatt. Imorgon är det ju nationelltprov i matte, men tror inte att jag ska dit. Jag orkar inte, jag ska ändå göra om matten sen i höst på handelsprogrammet.
Så jag tror jag ska gå på stan med mamma o mormor på förmiddagen och sen kanske gå på idrotten, tänkte att jag kanske skulle upp till syonoch prata med henne om den förbaskande svenskan!!

måndag 7/5

Orkade inte gå upp halv 10, det var ju ändå ingen sol. Så jag låg kvar till 10.40 ;D Riktigt skönt. Men kunde inte sova inatt tog hundra år innan jag somnade. Fick till och med byta håll. Och det var faktiskt mycket skönt och så somnade jag då. Nu äre skolan som gäller till halv 3. Sen hem och plugga lite o sen åka till Farmor kanske ;D

och... Grattis Michelle 16 år ;D

Godnatt!

Nej nu blir det sängen, är inte så jättetrött för sov ett par timmar förut idag. Men får försöka iallafall :)
Ska försöka gå upp halv 10, men det är inte säkert jag kommer upp! Men den som lever får se helt enkelt ^^

skoskosko

image173      Den här ska bli min i veckan :) Dinsko 180 Kr.

Sommarlåt

juni, juli, augusti med Gyllene Tider är min sommarfavorit. Men så finns det ju många andra bra låtar också, men den är nog den bästa hitills :) Årets sommarplåga tror jag blir "Det var en gång en fågel" med Dj Ante.

vilken är eran sommarfavorit?

Cykling-var-det-här-ja!

Varit ute på äventyr idag med Emelie, vi har cyklat i stan och överallt. Cyklade till henne vid en 9 och så åkte vi runt lite och så kom jag hem vid en 22.40 :) Jättetrevligt ^^ måste göras om!  Så nu har jag ätit lite yogurt med russin :)
Börjar 12 imorgon, så ska nog sola ett tag på morgonen. Måste åka vid en 11.30. Så blir att gå upp halv 10.

Så kanske jag ska bo hos min farmor och farfar nu iveckan för farfar ska följa med pappa och jobba lite överallt i sverige. Kommer nog sova där imorgon, så det blir inget bloggande kanske ^^ Men jag får se helt enkelt.

5 maj

Var med Zandra igår, vi tog oss en glass och gick och satte oss i solen :) Efter tag så blev det skugga där, så vi gick och letade efter ett nytt ställe med massa sol. Vi kom till Gamla Torget och satte oss där och bara pratade. Vid en 7 åkte vi hem till mig , åt och så. så åkte vi iväg och träffade lite folk :) Trääävligt ^^

Nu har jag precis suttit ute i solen ett tag. Kanske ska sitta lite till (: Det är ju inte helt fel att kunna gå omkring barbent och strosa :)

Jag vill helst få lite mer färg på armar, axlar och benen, för det är de man visar mest anser jag.

Vart vill ni helst få lite mer färg?

4 maj

ikväll har jag varit med Marie, har varit väldigt trevligt (: Vi har pratat en hel del med skit..
Hennes bror skjutsade hem mig förut , tack :) Så nu ska jag gå och lägga mig. Se om det kanske är lite fint väder och sol imorgon, så man kanske kan sola? :D Go´natt ^^

Pratpratprat och ännu mera prat

Kom precis hem, har haft spanskan och matte ;P Gjorde inte ett skit på någon av lektionerna. Pratkvarn nr 1.
Så tänkte att jag ska ta och pallra mig ut på baksidan och sola lite. Nu när det är sol måste man ju passa på och njuta. Och så säger de att de ska bli 24 grader på onsdag. Fan den längsta dagen iskolan. Går till 16. Lite för länge tycker då jag ;D Ikväll blir det att träffa Marie, får se vad vi hittar på :)

Härliga dag!

kom hem precis ifrån skolan hade bara historia och mentorstid. Slutade vid en tio över ett så det var skönt :)
Satt utanför skolan en stund med Natta, Lina och Helena. så nu tänkte jag äta lite sallad och sen sova en liten stund. För vid 6 ska jag ta bussen in till stan och möta Marie :) vi ska gå på Sylvia-IFK, deeeeerby. Fan vad nice och Armin i min klass sitter på bänken i sylvia. Hoppas på att han kan få komma in i de sista minutrarna, för vill se honom lira lite..

hace sol y calor

Ska till skolan om en stund, så det är bäst jag slänger i mig lite sallad. Jag tror jag faktiskt har en håltimme klockan 13 ;D Sitta ute i solen, jaaaao :)

Nya pjucks!

Låg inte så bra till på sjukhuset, men har bara mig själv att skylla. Blodet var lite för tjockt, men det löser sig.
Så var mamma och jag ute på maxi o handlade, och åkte över till skopunkten och där köpte jag skorna nedanför.

                                                                                                  image172 endast 249 kr.

Gessle!

Jag funderar på om man kanske borde ta och köpa sig en biljett och gå och titta på Per Gessle i sommar. 13 juli i Stångebro :) Det står att han både ska köra nya och gamla låtar. Och det är de gamla som jag mest vill höra. Riktig sommar musik där alltså. Och förra året var jag på Lars Winnerbäck. Men han kommer tyvärr inte i år. Han håller på och gör en ny platta :) Säg till om någon vill följa med?

texten är underbart fin!

öppna din dörr och säg att du vill ha mig här. säg att du inom dig bär , bara kärlekens röst.
och jag ska öppna din dörr och ge dig varje dag igen, leva här för sannigen.
Låt mig bli den som först, öppnar din dörr!  -
Tommy Nilsson

blodprov spökar

imorgon blir det först sjukan och ta pk-prov. Hoppas på att jag ligger bra till, men tror inte dock på det. För har missat massa gånger nu. blää jag hatar waranet. Efter det ska jag och mamma åka och handla på maxi och så ska jag även köpa mig ett par skor. För mamma slängde mina vita ifrån Spanien. och mina svarta är så himla stora.

greeeeeeeeys´s

Är det bästa som finnns ;D jag har missat 2 gånger nu ,. fan jävla spanjorerna ;P
Men nu är jag tillbaka som en trogen tittare :)

hej stan!

Efter skolan idag gick jag, Tessan och Natta ner på stan. Käkade lite först och sen gick vi o tittade lite. Köpte ett diadem, ett vanligt smalt bara och ett linne ifrån H&M med döskallar typ! Kanske visar senare!
Funderar på att åka ner på stan eller maxi, vill så gärna ha nya skor :)

Mavala!

Måla naglarna med Mavalas mexico är vad jag ska göra nu , det sista jag gör idag! För sen måste jag sova. Tar och börjar 11.45 :) Skönigt värre! 

                                                                                                                                         image171

                                                                                             

Eva&Adam

Jag har lust att sätta på den filmen faktiskt, alltså den sista :) Adam är ju så söt i den! Sitter och lyssnar på dancin´ in the moonlight med Toploader. Jag verkligen älskar den låten och dessutom så lyssnade vi på den nere i Spanien, så får lite spanien känsla också. Men nu är ju försent ändå för att se en film på 1,30 h. Får bli imorgon efter skolan isånnafall. 



image170

                                                                

!

Jaha, då är det dax för skola imorgon igen då. Kanske går på svenskan som är vid 9.35 eller så börjar jag med Samhällen vid 11.45, får se! Tänkte iallafall gå till skolan imorgon. Men om jag gört är en annan sak däremot. Men ska försöka gå upp skapligt så jag orkar! Gå hem vet i fasen, och så beror det helt på vädret. men vafan jag äger väl ett paraflax som jag kan gå med ;D

Smoothie

Ska ta och göra mig en sådan strax , den kommer att innehålla följande.

1 mango
2 dl hallon
2 dl lättyoghurt
                                                                                                                                             
Hoppas på att den är riktigt god iallafall :)        image169


                                                                                                                      






                                                                                                                                     

( =

Var iväg en stund med mamma, pappa och min systra . vi var på Jula och köpte lite skit saker. så åkte vi även och tittade på Bilarna och motorcyklarna. Hann inte se alla bilarna för vi är tvugna att laga mat nu innan vi ska dra oss emot Maxi, ska jobba och tjäna lite stålar. 16-21 :) och eftersom att det är röddag idag så är det 100 % ob, fy så bra! välbehövliga pengar till sommaren!  

30 april

jag och Linda var på stan och fikade innan vi tog spånkan upp till folkan och träffade de andra. Så åkte vi lite karuseller :) Space Jam me love! sen åkte vi hem till Lina och åt tacos och strax därpå började vi dricka lite smått. Vid 22 tog vi spånkan upp till Skarphagen, men drog därifrån direkt. Så då drog vi tillbaka till spånkan och åkte till stan. I stan skulle vi gå till Niclas , men då var ingne där. så Erica kom och hämtade oss!  Men jag är nöjd med kvällen iallafall! Hoppas alla andra också hade det :)