myyys

Hade en jätte mysig kväll igår med Fredrik :) Underbart, låg o höll om varandra hela kvällen och gluttade på tv:n. Kan inte ha blivit mycket bättre. Hoppas att det har gått bra och flyttat idag :) haha. 

Idag har jag varit på stan med Emelie, köpte 2 ögonskuggor på Make up store, 2 trosor på Cubus (skönaste i hela världen) och så blev det ett linne från Monki. Har även varit nere på MediaMarkt med Pappa och kollat litegranna på dator och tv. Men hittade inte något som föll mig i smaken. 

Nu ska jag snart börja sminka mig och platta håret och även byta om :) 
Blir och ha på sig nya linnet + en blå tröjgrejs och nya chinosen. 
Ska ut på krogen för tredje veckan i rad. Kanon kul ;D 

Kärlek?

Är det här början på någonting nytt och någonting underbart? 

hjääälp!

Läste karinolofssons blogg nyss där hon skriver om influensan att den kommer drabba 4000 i år och att den är farlig. Fan jag har ju världens hosta och ont i halsen. Blir ju fasiken rädd när man läser det där. Får hoppas att jag klarar mig då ;P Det är ju sjukt jobbigt o vara sjuk. Kändes som att jag nyligen var sjuk med samma grejs men det var 3 månader sedan. Fast då var jag nog ännu mer sjuk.

Höstloooov

Fan, vad skönt det är med lov. Bara slappa ta det lugnt. Men måste ändå plugga litegrann. Måste göra klart svenskan. Så ska fixa det imorgon eller på onsdag. I helgen har jag gått och blivit ännu mer sjuk, vilket är jävligt jobbigt. Jag hostar som en jag vet inte vad. Hoppas att jag blir bra under veckan iallafall.

I fredags vare i alla fall utgång med Camilla, Fanny, Robin och Rigan :) Vi förfestade här och så drog vi neråt Otten vartefter. Hade riktigt trevligt :) och i lördags blev det Gistad, var också riktigt trevligt.

Imorgon blire vingåker med mamma, moa och Fia :) ska köpa nya jeans om jag hittar några.

Pusss!

23/10-08

Idag har jag varit i skolan heeeela dagen. Jag är faktiskt duktig! Min hals värker och gör ont, fan vi som ska ut imorgon. Jag är as-taggad. Jag ska ju ha förfest här hemma. Jag måste städa. Jag måste fixa lite andra saker, tur att jag slutar vid lunch imorgon. Underbart! Förresten har jag gjort 2 prov idag i skolan.. De gick kanon bra på båda. Nej, nu tror jag nog att jag ljög lite. Det kändes som att det gick bra. Men sen återstår det och e hur många rätt jag fick och om jag blev godkänd överhuvudtaget? Men hoppas kan man ju allid göra :) Nu ska jag möta Camilla i parken, så ska vi hit och prova kläder inför imorgon!

Utkast: Försov mig ...

Försov mig i morse, jävla skit! Hade turism-prov då. men, får la prata med Malin på måndag. Se om jag kan få göra det snarast. Gick ner på stan och åt en hamburgare o drog en sväng på stan. Nu är jag uppe hos Anna. Kollat runt på olika bloggar. Att Kenza vann igår förvånar mig inte alls. Jag tycker för det mesta om hennes blogg :)

ingen rubrik

Nu har jag sett alla veckans avsnitt av Andra Avenyn. Känns skönt det, slippa ha det med sig hela veckan. Farmor ringde för ett tag sen och frågade om jag ville hänga med till Ikea imorgon. Klart jag vill det, då kan jag köpa mig ett till påsklakan. Så kanske jag kan köpa lite andra grejer. Hoppas att vi typ äter Köttbullar. Jag skulle åka till dom direkt imorgon efter skolan, då skulle jag få en räkmacka :)) Smarrigt värre!

Måste även börja plugga imorgonkväll har 2 prov på fredag morgon. Turism & småföretagande.
Så är så illa tvungen att sätta igång imorgon, så att jag kan lite i alla fall.




Nya brillz

Kom typ nyss hem, har varit hos optikern och beställt 2 nya par glasögon. Blev ett par svarta Tommy Hilfiger och ett par bruna Hilfiger. Tycker att dom är helt okej faktiskt. Jag tycker att det är extremt svårt att välja och framför allt 2 par. Men det blir nog bra. Jag har ju linser som jag kan använda också. Det är mycket glasögon som ska vara nördiga nu, lite den trenden men jag passar absolut inte i sådana. Man måste ha stil för det tycker jag. De kommer i alla fall inom 7-10 dagar. Så antar att jag har dom nästa vecka typ. Underbart med nya, så jag kan se. Mina som jag har nu ser jag inte ett piss i ;D

Nu ska jag börja titta på alla AA avsnitt för denna vecka. Så ska vi snart äta lax här hemma, är inte alls förtjust i fisk men det luktar jättegott :)

Fia är tv-kändis

Haha, min syrra är med på tv nu i typ 10 veckor framåt hon är nämligen med i Toppform. Blossom Tainton ska träna upp en klass så att de blir bättre och får bättre resultat. Min syrra går i den sk Fotbollsklassen. Nu såg jag något annat program som handlar om unga stressade tjejer. Min syrra är ju inte bang om jag säger så. Haha, gå in och kolla på det. Det är hon som pratar mest typ, Sophia. Hon säger i slutet typ att hon tycker om att sjunga och att hon är bra på det. Haha, så jävla självsäker ;D

http://www.ur.se/MediaPlayer/Templates/MediaPlayerPopup.aspx?id=88376&SeriesProductID=147331&ProgramProductID=147322&Media=tv&Subtitles=swe

Snällt.

Gick in nu på internetbanken och såg att någon fört över pengar, vem kan det vara? Min oerhört snälla farmor kanske, ja jag gissar faktiskt på det :) Taaaack. Nu ska jag gå o lägga mig. ska läsa litegranna. Imorgon äre skola eller om några timmar redan, usch. Har Ulla på morgonen, det blir inte den lättaste matchen. Efter skolan ska jag till optikern och sen till Åby :)

helgen typ

I torsdags hade vi studiedag, vilket inte ledde till att jag pluggade i alla fall. Det kändes inte som att det behövdes. Haha, så drog ut till Emeliié och övningskörde, vilket dock ledde till att jag hamnade i diket :O Skulle bromsa men tröck på gasen istället. Men det kan även hända den bästa ;) nejnej, jag är sämst. Vi åkte in till stan och gick o strosade runt med våra sköna lirare Alexander och Fredrik.

I fredags blev det att gå på 2 lektioner och endast ta närvaro på sista lektionen, rusade därifrån. Vi hade sjukt bråttom skulle med bussen till Linköping vid 3. Vilket vi också hann, jag fick sminka mig på bussen vilket inte resulterade i så jättefint precis. Var på Ljunkan ett tag och väntade på Fredrik. När han kom åkte vi i till stan och åt på mcd och så gick vi runt lite och kollade. Köpte mig en body på Ginatricot :) sälllan. Jag älskar faktiskt bodysar, det är grymt snyggt med en högkjol till. Funkar även hyffsat till chinos. Måste köpa nya svarta chinos mina ifrån Monki är super urtvättade. Vi åkte hit till Norrköping i alla fall. Grabbarna skulle på bio o vi åkte hem till mig och drack litegrann. Så åkte vi ner och mötte upp dom igen. Så blev det att hänga utanför Hugo och Otten, Emeliié är tyvärr inte 18 år än så. Men vi stötte på lite folk som stannade ute hela natta tills vi åkte hem.

Igår så blev det att jag drog till mormor på en fika. Så kom Emeliié igen på kvällen så åkte vi ner och träffade lite folk :)) Erica, sååå söt-full. Gapade så att hela mcd hörde. Så åkte vi hem hit och glodde lite på någon film på tv, läste även i min engelskabok. Verkar superbra. 

idag så sov jag rätt länge. Åkte med grannen ner till Söderköping och träffade Kyrsa. Så har jag övningskört och inte kört ner i ett dike denna gång. Körde ifrån Braviken hem, gick hyffsat bra :) Så imorgon måste jag ringa runt lite till olika körskolor och höra efter lite. Följde med Emelie igen ner till Söderköping, då var även Micke och Helane med ner. Så stod vi där och snackade och så. 

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och läsa någon av mina böcker. Diving in eller Sprängaren

Piiiiink is the best

Sitter inne hos grannar nu. Emelie letar efter en text och jag sitter här och läser bloggar. Annelie kom precis upp och fråga om jag inte hade någon dator inne hos oss? haha, jag bara jodå ;D

imorgon bär det iväg till Linköpings stad för att shoppa med pluttan lilla. Vill inte ha du ska må som du gör, allt tragiskt drabbar fan dig.. varför ska det behöva vara så för? :( men finns för dig dag som natt min lilla älskling <3

so what med Pink är riktigt jävla bra alltså :)

dagen

Var och åt på Fräcka Frökens förut med Lina :) Åt en jättegod pastasallad med parma och parmensan. Och så drack jag en expressochock efteråt ifrån ica-automaten på Ica. Den är faktiskt rätt god, eftersom att jag inte gillar vanligt kaffe.

Nu ska jag snart ringa till Robin så det blir väl och åka till honom en sväng o gå ut med hundarna :)

gjorde ett test

                                                                                     Död revolutionär
 
"Du hade läst lite litteraturvetenskap och sedan utbildat dig till bibliotekarie, mest för att bli av med studieskulden. Du arbetade på ett skolbibliotek på landet. En kväll hittade du en tunn liten skrift som du inte tidigare sett. Du undrade om den ens kom från ditt bibliotek, eller om någon lämnat den där. Skriftens namn var "I". Du läste den, motvilligt fascinerad. Författaren, tydligt inspirerad av Nietzsche, pläderade för den totala egoismen och den fria viljan som grund för all revolution. "Individen är skyldig att hävda sina behov, i alla stunder, som om det gällde livet, eftersom det gäller livet. Döden är bara en definitionsfråga." stod det, bland annat. Även fast du ville kunde du inte släppa tankarna på boken. Du kände dig inte sedd på jobbet, inte uppskattad av skoleleverna, och du var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år. Du skaffade dig en hjärn-försäkring och började planera. Tidigt en måndagsmorgon kapade du en månraket och styrde den mot Eiffeltornet. Varför vet vi inte. Och nu är du död. Men det är som sagt mest en definitionsfråga."

Jag gjorde ett test på facebook. Alltså sjukt!  "Jag var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år."

Ikea

Igår kom Johanna och hämtade mig i skolan, så åkte vi även och hämtade Fanny på Haga. Så begav vi oss till IKEA. Jag köpte ett jättefint 1 grej inne på själva ikea och en annan grej inne på Ginatricot. Kan ta kort på det senare, så kan jag lägga in. Mycket nöjd med grejerna iallafall. Så åt vi även de älskade köttbullarna. Så gick vi ut i de andra butikerna och gluttade. Johanna ville även ta en sväng inne på Coop Forum där :) När vi åkte ifrån Linköping började jag få ont i huvudet, värken ville inte ge med sig. Så hem och ta panodil, men det gav sig inte med det heller.

När jag vaknade imorse så hade inte huvudvärken gått över. Så det blev att vara hemma idag, ringde även till Sats och sa att jag inte kommer imorgon. Känner mig inte bra i kroppen för övrigt heller. Känns som om jag har feber.

Idag har alla kvinnor i denna familj namnsdag, vi heter Bir-fitta! Så synd att vi fick heta det, skäms ju ihjäl när det står det på patientkortet, id:t och passet. Men mamma kom hem ifrån stan nyss och gav oss en varsin mascara ifrån Loreál och så fick vi 100 kr av mormor. haha, inte mycket att fira egentligen. Men tackar för det i alla fall.

mamma berättade även att jag och Moa ska äta mjölkfri mat nu i 2 månader och se om våra magar blir bättre.

Nu ska jag ta mig lite och äta o sen ta en cigg. Uppdaterar senare!

Mössa

Sitter i skolan nu och har svenska. Men orkar inte göra så mycket och kan inte göra så mycket heller för den delen så. Eftersom att Mathilda ligger hemma och är skapligt sjuk. Men hoppas att hon kommer nästa vecka på måndagen iallafall. Då allt typ ska vara klart. Så sitter och glor lite på olika sidor med kläder och skor. Har hittat lite skit..


den mössan kanske jag ska köpa mig idag, den är så söt!

plugg

Hade prov igår i Konferens&reception och även i Naturkunskap. Det gick rätt bra på det första men det andra gick dock sämre. Jag fick reda på att vi skulle ha proven i måndags. Men pluggade mest på konferens&reception. Haha, får la se när man får tillbaka det där. Imorgon så har jag prov i Hotellkunskap, så ska nog plugga lite snart. Ska även träffa Johanna sen :)) Var riktigt länge sen vi två bara sågs.

lovely


Hade på mig det där i lördags, ingen snygg matchning med blått och lila men hade ju den blå över , så det lila inte syntes ;) Var hos Mikaela i lördags. Var mycket trevligt faktiskt, först middag med släkten och närmaste vännerna o så spelade vi lite våghals. Sen blev det storfest, väldigt lyckat faktiskt :))