Ikea

Igår kom Johanna och hämtade mig i skolan, så åkte vi även och hämtade Fanny på Haga. Så begav vi oss till IKEA. Jag köpte ett jättefint 1 grej inne på själva ikea och en annan grej inne på Ginatricot. Kan ta kort på det senare, så kan jag lägga in. Mycket nöjd med grejerna iallafall. Så åt vi även de älskade köttbullarna. Så gick vi ut i de andra butikerna och gluttade. Johanna ville även ta en sväng inne på Coop Forum där :) När vi åkte ifrån Linköping började jag få ont i huvudet, värken ville inte ge med sig. Så hem och ta panodil, men det gav sig inte med det heller.

När jag vaknade imorse så hade inte huvudvärken gått över. Så det blev att vara hemma idag, ringde även till Sats och sa att jag inte kommer imorgon. Känner mig inte bra i kroppen för övrigt heller. Känns som om jag har feber.

Idag har alla kvinnor i denna familj namnsdag, vi heter Bir-fitta! Så synd att vi fick heta det, skäms ju ihjäl när det står det på patientkortet, id:t och passet. Men mamma kom hem ifrån stan nyss och gav oss en varsin mascara ifrån Loreál och så fick vi 100 kr av mormor. haha, inte mycket att fira egentligen. Men tackar för det i alla fall.

mamma berättade även att jag och Moa ska äta mjölkfri mat nu i 2 månader och se om våra magar blir bättre.

Nu ska jag ta mig lite och äta o sen ta en cigg. Uppdaterar senare!

Postat av: Tobias

svar: det är den :D

Postat av: Tobias

2008-10-07 @ 21:24:19
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar. du bor inte i sthlm alltså ? :P

2008-10-07 @ 21:24:28
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: erikaaaa

tack :)

2008-10-07 @ 21:54:11
URL: http://irikaa.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: ohja jag gillar fan sthlm :D

2008-10-07 @ 23:38:47
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback