första advent

jaha, redan söndag!
I helgen har vi haft det mys, igår var vi på Ikea och köpte julklappar. Så köpte vi även ett nytt soffbord. Sen åkte vi till maxi och även där köpte vi lite julklappar + presenter. När vi var klara där åkte vi till Willys och handlade.
Igår kväll slog vi in alla julklappar + presenter. Mitt tuffa gröna snöre tog slut, så ska in och köpa ett par rullar till och slå om allt. Jag har börjat tycka att det är kul att slå in nu, undra varför? ;)
När vi blev klara med det, så blev det att vi käkade tacos och såg på Robinson.
Idag har vi bara slöat, sett lite på Flickan som lekte med elden. Ätit lite rester osv. Nu ska jag strax gå ner mot spårvagnen ska möta upp Erica för att fylla på våra naglar. Efter det ska Fredrik och jag hem till mamma och pappa på första advent mys :)

..

Varit på praktiken idag, har gått kanon bra! När jag slutade kom Fredrik ner på stan, så shoppade vi lite, det blev en cardigan från Ginatricot och även tights därifrån :) På lagerhaus köpte vi lite presentpapper och lite annat smått och gott. Så nu har vi syndat lite. Och nu ska jag hoppa i ett varmt bad :))

tisdag

Jag sitter och kollar på resor till nästa sommar. Då förhoppningsvis blir det Turkiet med Fredrik :)
Det är inte alls dyra resor. Ligger runt 3500, vilket är ett kanon pris..
Kollar både Alanya och Side. Jag vet inte vilket som är bäst? Farmor och farfar var i Alanya i höstas nu och min faster + hennes sambo var i Side nu i slutet av sommaren. De tyckte om Side jätte mycket. Så nu står jag själv mitt emellan!

Ska ringa och prata med farmor lite tror jag :))

olalala

Det gick bra på körningen idag, körde runt i stan och fick hålla reda på om det var huvudled, högerregeln, utfartsregeln eller väjningsplikt. Det var inte så jätte svårt att hålla reda på det, men visst vissa kluriga gator och så finns det väl. 

Nu har Fredrik kommit hem och har duschat, så nu ska jag kolla hur mycket pengar jag har så vi kan åka och handla lite käk! 

Annars har nog dagen inget annat att erbjuda. Tv eller film ikväll och sen vid 22 blir det Paradise Hotel :)) 

Miss u!   
 

091123

Så var det måndag igen och ny vecka. Vi går la in i vecka 48 tror jag. Nu är det inte långt kvar till det är jul, det är ju redan första advent på söndag. Så ska börja och pynta lite smått på söndag. Sätta fram lite adventsljusstakar och hänga upp en eller annan stjärna, beror på vad jag ska köpa. Vet inte riktigt hur jag vill ha det..

Idag är jag ledig, så har nyss diskat och plockat lite. Måste snart göra mig i ordning, har körlektion om 1½ timme. Jag hoppas att det går likabra som de andra gångerna. Efter att jag har kört så hoppas jag att jag kan åka med Fredrik hem, så att vi kan åka och handla lite sen.



Helgen

Min helg har bestått av jobb igår mellan 11-15, gick kanon. Alltid lika kul. På kvällen var vi och fira Fredriks morfar. Fick chili con carne till mat, så åt vi glass och sen kladdiskaka, smarrigt värre.
Idag har vi varit hos mamma och pappa, där blev vi bjudna på Fläskfilégryta och potatisgratäng vilket även det var smaskigt!

onsdag

Hade min första körlektion i måndags, vilket gick bra. Fick köra till smedby, hageby, runt i stan o lite så.
Har även idag en dubbel, så den börjar vid 13, hoppas att det är lite mindre trafik.

Igår var jag och tog Baconsprutan, så idag gör det lite ont i armen.

Come on?

...


Riktigt läcker sko ifrån
denna sida.

...

Det är ganska så tröttsamt faktiskt!

Lördag

Nu är Fredrik och handlar lite mat. Får se vad det blir, hoppas på något gott :)
Senare sen ska vi hem till Erica och Martin för att spela lite Buzz innan vi drar vidare för att bowla. Ska bli trevligt :)

Idag har vi inte gjort så mycket, bara sett på Johan Falk - National Target. Vilket var en bra film!

...

Jga orkar inte anpassa mig efter dig!  

friday

Idag mår jag bättre, därför tänkte jag och Erica åka ut till Hageby och kolla lite, samt boka tid för att göra naglar.
Så ska vi även hem och fika med födelsedagsbarnet Moa :)
Ikväll blir det att åka ut till Fredriks mamma + Co. Så ska Fredrik bli klippt, så blir det nog även mat + idol där.
Grattis Moa :)
Klippte och färgade håret förra veckan på Modeklipparna.
Blev nöjd som tusan :)

H&M

Så himla snygga!

sjukeli

Nu har jag mått dåligt allt för länge. Fick världens hosta i förrgår. Så hostar typ hela tiden, är jätte hes. Så undviker helst att prata. Har prov idag, kuuuuul att jag inte kan göra det :( Fan, måste göra det så fort som möjligt när jag är tillbaka. Imorgon är det praktik, jag vill verkligen gå!! Så hoppas att jag är bättre imorgon, ska knarka tabletter och dricka massa med äckligt te.
När älsklingen kommer hem ska vi laga någon god mat och sen se på film. Så blir det även Greys ikväll :)

Spikmatta

Idag har jag varit på maxi, skopunkten och rusta med farmor och farfar. Haft en trevlig dag. Fick en Spikmatta som inflyttningspresent, fick ett par skor som jag redan haft i höst men som gick sönder. Och nu ville jag ha de igen, de är riktiga bra att gå ut i :) Vi tog en fika på Lindahls. Köpte present till Moisan som vi ska och fira ikväll :) Var som sagt även på Rusta, där köpte vi massa välbehövliga saker. Tack för en trevlig dag farmor och farfar!

Nu måste jag börja göra mig i ordning. Har legat på spikmattan och det är såååå jävla nice.

Den fick vi :) Tog den största ;D