stockholm

Nu ska jag bara välja ut en jacka som man kan ha, en varm men ändå inte för varm. Då blir det bara jobbigt och gå. Svettas ihjäl, nej usch. Och skor, fan jag har inga bra. Så det får bli ett par stövlar tror jag? Och väska, får bli farmors gamla :)

Så nu ska jag försöka hitta jackan däruppe eller så får det bli en Everest-parkas kanske? Eller en lång dunjacka?

Nu ska jag fixa det sista och så snart gå till bussen. De andra möter jag nere i stan och resecentrum. Orkar inte åka bil ner , vill se lite folk nu. Om det är några ute (?) .

Ha en bra dag :)

..

åh jag kanske aldrig skulle berättat? Du, blev ju bara ledsen. Men jag var tvungen och lätta lite på hjärtat. Och det kändes rätt skönt ändå faktiskt.

jag är både för och emot det. Jag talar så klart om Abort.. Vad är ni, För eller emot?

Snyggingar ;)

image273

Jag och Mathilda nu ihelgen på fest i Krokek ;D

bra provvärde ;D

Varit på sjukan idag och värdet var bra :) Mathilda var med och höll tummarna för att det skulle vara bra ;D haha. Så åkte vi ner till stan o fika med hennes mamma, lillebror och våran danslärare Anna :)

Måste åka ner till stan sen och fixa lite grejs : )


Imorgon är det Stockholm som gäller ;D

dipdipdip.

Var och festade igår i Krokek, det bjöds på bål. 90 sprit 10 läsk ;D Fyfan.. Så blev rätt fort ganska så onykter. Men kul hade vi nog :) Så kom Leo och hämtade oss, mycket snällt :)

Och nu snart kommer Cissi till mig,  vi ska dippa lite och så. Vi hann aldrig det igår. Men det blir perfekt idag istället. Ska se "Ensam mamma söker" Det är rätt bra. Hihi.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll :)

Ohhhh yes nu äre ju loooov, men åh imorgon ska jag till sjukan kl. 11. Så det blir ingen sovmorgon precis. Men det får funka iaf :)

Lördag.

Var med Cissi, Mathilda och Martin igår. Vi drog runt litegranna istan och så. Så gick Cissi och jag hem och sov. Hon somnade direkt men jag mitt smart huvud drack pepsi precis innan vi gick och la oss, så jag somnade inte förräns 6 imorse och vaknade 10. Så är lite trött. Mina kusiner är här,vi har varit barnvakt. Så jag och Cissi tog och gick en promenad till Hageby Centrum med Oskar :) Hihi..

ikväll blir det att dippa och så först och sen iväg och festa :)

frediluu

Blev och vara hemma idag också. Vaknade vid 4 med världens mensvärk.Måste köpa de där tabletterna Mathilda, du får hänga med ;) Men senare så kommer väl Cissi hit, så ska vi göra något. Se om Mathilda kanske skulle hänga på ? :) Hihi.

streeetdance.

Varit uppe på dansen nu ikväll och tittat på och dansat litegranna. Så nu kan jag de nya dansstegen också :)
haha, Mathilda och stod och dansade på scenen.. Lite kul faktiskt.

Nej, nu måste jag gå upp och duscha o fixa mig.

Imorgon blir det och vara med Cissi, någon som vill joina oss? :)

städdag?!

Håller på och plockar lite i mitt rum och så. Ser förjävligt ut. Har tagit bort kuddar och ska slänga dem och rensat ut skivor och annat. och nu ska jag nog bädda sängen ;P

ska till dansen ikväll, men ska inte dansa tyvärr..

wihuu.

jag och mamma åt nyss en cesarsallad, verkligen jättegod :) Kyckling, sallad, avocado och krutonger och någon god dressing :)

Mathilda skickade sms imorse och berättade att vi båda hade lyckats på Administrationsprovet förra veckan, fick VG, 12/13. Så det var ju inte heller så långt ifrån MVG.

rubrik.

Jag hatar när det är fel på vissa sidor som man hemskt gärna vill in och checka, som nu i mitt fall är Ving.se.
Men blir lika irriterad varje gång.  Men får väl försöka senare eller något.

smm

image272
Jag ska in och testa skorna på fredag :) Och väskan kanske ska beställas, får se om jag hittar någon liknade i Stockholm på Tisdag.

tvkväll.

Nu blir det Bonde söker fru och sedan Grey´s Anatomy :)

Finner inga ord för hur vackert det är där.

image271

Tihih.

På Påsklovet funderar jag på att dra utomlands, typ till Gambia , Kanariöarna eller kanske Tunisien?
Är det någon som är på ? :)

sj, sj gamle vän.

Nu blir det att plugga lite Bransch & Produkt. Har förhör imorgon och om jag mår bättre imorgon så blir det att gå.
Så då är det bäst att jag kan det :)

så ska vi kanske åka och fixa tågbiljetter till Estocolmo om 1 vecka :) Så vill jag även köpa tidning och massa frukt, så jag kan göra mig en god fruktsallad. Har inte köpt en tidning på jätte länge nu. Pengarna räcker inte till och så har jag inte sagt något till mammi heller. Pengarjävlarna går bara till matocigg, matocigg och det suger totalt!

Så när pengarna kommer nästa vecka då blir det ändring kan jag lova :)

Moa till mamma förut.
" har du hört det här ordet förut, Knöööölla"
"mamma as garvar och säger nämen Moois"
Lilla Moa har blivit så vulgär :O

tisdag.

olalala, fyfan vad jag är förkyld. Hatar det, kommer nog inte att orka pallra mig till skolan imorgon heller.
Det var faktiskt ett tag sen jag var riktigt förkyld nu. Men det är alltid tråkigt när man är det.
Ont i halsen har jag sluppit den gången iallafall. Men vem vet det kanske kommer? Peppar peppar ta i trä!

Tipsa om lite bra och roliga klädaffärer i Stockholm, tack :)

sjukelisjuk.

Har varit hemma idag och ska vara hemma imorgon också , har sjukt ont i huvudet och är förkyld. Somnade inte förens vid 4 inatt. så har sovit ett bra tag i dag :) Senare är det dans, men skall icke vara med, ska bara dit och titta på vad det gör, så jag inte missar massor med steg. Eftersom att vi ska börja med någon ny idag :)
Förresten så blir jag alltid sjuk till lov och grejs. Jag hatar det!

fix.

Nej nu blir det att fixa naglarna och sedan sova :)
Godnatt med er!

hihu..

30;e oktober blir det Stockholm med Cissi, mamma, mormor , Fia och Moa :) Ska bli roligt :)
Fast var ju inte så länge sen jag var där. Men ska se om jag hittar min jacka där, eftersom att den inte verkar komma in här igen : / .. Men kanske ska ringa upp till stockholm och se?

nu börjar snart Grey´s Anatomy :)

Bananapa.

vi började här igår kväll med vin drickande, när vi hade blivit lite smått lulliga bestämde vi oss för att dra ner till stan. Fick skjuts av min granne, tack :) Blev en runda på mcd. Så gick vi emot värmekyrkan, där det var gymnasiefest. Så vi hamna där inne. Så på Mange Schmith (stavning). Han var väl inte så där jätte bra, men det dög :) Men där inne vare ju hur tråkigt som helst, 150 kr i onödan. Men men.

och nu så här på dagen så mår jag väl inte sådär jättebra ;P Men jag har bara mig själv o skylla.

HAHAHAHA.

Jag visste att det skulle bli så här, men jag bryr mig inte!
du gick jag stannade.

Det var en hemsk upplevelse.

usch har kommit in i min jobbiga period igen. Allt är dåligt, jag orkar inte det här igen. Vart skall jag ta vägen?
varför skulle det hända mig just då, när allt var som bäst. Allt bara rasade samman. Vänskap, skola, familj precis allting. Fyfan, jag skiter till och med i att ta min medicin som är livsviktig.. Varför blev det så just nu, och det blir ju inte bättre när du sviker en gång på gång.

" värken kom plötsligt en dag vid datorn, kunde inte dra djupa andetag. Gjorde svinont rent ut sagt. Sökte hjälp fick ingen hjälp, - gå hem och sov med dig, och drick något sött. Var vad jag fick höra ifrån denna jävla idiot. Åkte hem och sov, blev inte bättre nästa dag och inte dagen efter det heller. Då fick mor nog och åkte till akuten med mig, hamna på barnavdelningen. Träffade P, en läkare. - Du har träningsvärk fick jag höra ifrån honom. Eftersom att jag hade varit helgen innan i Sälen och åk skidor. Vi trodde naturligtvis på det. Trots att det nästan var den värsta dagen av alla. På fredagen stog jag showade framför mor och far till Så ska det låta. På lördagen var jag och tittade på min syrras fotbollsmatch och stod o hoppa för att jag frös. Senare på kvällen tittade även Fanny förbi en sväng och vi bestämde då att jag skulle följa med henne och Emiliee på stan nästa dag. Dagen efter då så hade jag typ som mensvärk och ont i ryggen. Så följde aldrig med, för det hade jag aldrig klarat. Så somnade skönt i mammas säng, när jag sedan vaknade hade jag fått ont i benet också. Tyckte detta var väldigt märkligt. Så när pappa skulle gå till jobbet dagen efter gick o titta till mig, "Malin hon är lika kallsvettig idag, hörde jag pappa säga". Så mamma ringde till vårdcentralen där fick vi först en tid hos en mamma hade varit hos tidigare, som hon inte tyckte var bra. Så hon frågade då efter en annan läkare, och fick då tid hos Natalia Nyrén. Väl hos henne så tittade hon bara på mitt ben som var jätte lila. Ni vet så där snyggigt blåmärke. Det var över hela mitt ben. Hon gick ut, sköterskan kom och satte en kanyl. Efter ca. 10 min så kommer läkaren in igen och säger - Du skall åka till sjukhus med ambulans. Så kom ambulansen och det satte det ena och det andra på mig. Väl inne på sjukhuset fick jag ta en massa blodprover, röntga lungorna. Så vid halv 3 tiden måndagen den 27;e mars 2006, kommer 2 läkare in och tittar på mig med en konstig blick. och så säger den ena av dem: Du har Lungemboli ( fullt med blodproppar i lungorna). okejs, tänkte jag. Så flyttades jag ner till Hjärtintensiven. Där går mamma iväg med läkaren Hans,då berättar han att jag hade avlidit om ca. 4 timmar. Så hade han även frågat mamma om vad som var bäst, en medicin som går långsamt och som hon kan få stroke av eller en som är snabbare och som kan medge stroke också. Mamma valde den snabbare medicinen. Som jag svarade bra på och så. På torsdagen fick jag reda på att jag även hade djupventrombos ( fullt med proppar i benet ifrån knät upp till ljumsken. Och så flyttade de även mig till Medicin den dagen."

Jag fick detta på grund av - P-piller Neovletta och att jag hade benägenhet till det. Jag vill uppmana att alla som ska skaffa p-piller ber om att få göra ett blodprov först, ett litet stick i fingret - Dem ser direkt ifall du kan äta det eller ej.
Hade det gjort så på mig den dagen jag skulle ha för ca.3 år sen nu. Hade jag aldrig blivit drabbad nu i tonåren iallafall.

Tack Mathilda, Johanna , Fanny, Linn,  Julia, Jessica , Mathilda och familj och släkt för allt stöd jag fick då :) <3

mii&maa 2006.

Mitt hjärta gråter men min mun den ler.
Mitt yttre är bara vad du ser.
Ingen förstår vad jag egentligen känner,
Inte ens mina närmaste vänner.
Med dem kan jag skratta, sjunga och tralla.
Medan jag i nästan sekund, låter jag tårarna falla.

Tihu.

Håller på och gör mig i ordning nu, blåst håret litegranna och nu skall jag snart platta håret och sminka mig.

Dagens kläder blev
- Leejeans
- Lite längre top ifrån H&M
- skinnjacka ifrån Bikbok
- svart väska ifrån Farmor.
- skor , vet jag inte ännu ;P

THATS MY GOAL.

image270 


en bra början till en nytt liv kanske?

Stackare Michelle, hoppas opertaionen går bra. Och att de fixar sig. Ska tänka på dig imorgon, och som sagt ring direkt när du kommer hem om du orkar :)

Varit och dansat , riktigt kul vill jag lova :)

imorgon blir det stan med lillasyster (:

image269

E.B - M.L

Tårarna de forssar en natt till för både dig och mig :/ Ta oss bort ifrån denna hemska värld vi lever i, tack! 
Tack för att du finns hjärtat <3 mångamånga år nu och flera skall det bli :)

...


FYFAN FÖR DIG SÅ LÅÅÅÅÅÅÅGT!

hahaa.

image268

Jag och min kusin -05 haha,vilka puddingar ;P

Bransch&produkt.

Verkar inte som att jag behöver göra förhöret (?) . Rätt skönt faktiskt. Mathilda och jag sitter inne på edu-chatten. Och så vips så hade bjudit in en idiot (!) Fyfan, vilken störd jävel. Hatar sådana som ska trycka ner en och så.

Ska hem och plugga administration, har prov imorgon. Men det är inte så mycket. Så det ska nog gå bra. Hoppas på att det går som förra gången, eller hur pluttan? ;)

lalala.

Fan de ringer ju aldrig ifrån MQ, tar det verkligen så lång tid att få in den? Fast hon skulle ju ringa,men jag smög mig in där ändå och tittade.

pluggpluggplugg.

Onsdag- Bransch&Produkt
Torsdag- Administrations prov och musikprov. och så lediga halva torsdagen :)
Fredag- LEDIG.

Om någon vill göra något på torsdag, fredag, lördag så hör av er :)

huhuu

Dansen var inte så där jättekul idag,men det fick duga helt enkelt :) Så efter dansen så beslutade vi oss för att ta en promenix hem tog ca.40-45 minuter. Vilket är riktigt bra :)

Pappa åker till stockholm imorgon, skönt!

och när skall de ringa ifrån MQ då? Vill ha min jacka :)

söndag.

Måste plugga lite mer nu, fan ergonomiskit :/ hatar det. Men men måste göras. Ingen hade pluggat till det förra veckan så vi fick bakläxa på detta.

imorgon är det showdance :)

I don´t wanna loose u.

Festade med tjejorna igår + Cissi och Zandra :) Jättekul att du ringde Zandra.. Har ju inte setts på evigeter. Så vi var som sagt här först och drack lite och så. Sen så hittade vi en fest ute i Åby som vi drog till. En hel del konstiga människor där, herregud. Och som vanligt så skämmer jag ut mig, kommer aldrig mer och dricka xD.

Nu imorse vaknade jag och Mathilda vid halv 12. Så drog hon hem då och så. Sen så ska vi ner till stan och ta en fika någonstans. Myspys..

usch måste gå och plugga lite nu. Praktiskt Marknadsföring A - BLÄÄÄÄ!

lördag.

Eftersom att jag är ensam hemma ikväll så kommer det lite folk hit o så. Kan nog bli trevligt. Om vi inte hittar någon fest får vi väl vara här och göra något. Men mina föräldrar lär inte bli så långdragna där borta hos dem, de ska till.

Mathilda och jag ska laga lite käk här innan alla börjar dyka upp , men frågan är bara vad ska man ska ha? Något gott och nyttigt. Någon sallad kanske?

och de som vill får väl la komma hit..

tihu.

Jag och Mathilda tog bussen till farmor och farfar, så såg vi idol där och så. Jag tyckte att Marie var bästa tjejen :) och Mattias bästa killen ;D Han är verkligen snygg ^^

och varför är alls så jävla dumknullade? xD

tihi.

Imorgon blir det förfest här Johanna, Mathilda och Fanny kommer hit :)
Ska bli kul har inte festat med Johanna och Fanny på hur länge som helst.
Så ska vi prata gamla minnen och grejs..

....

ursäkta vad fan har jag gjort dig egentligen?
Tror du inte jag vet att du snackar bokom en eller?
Det anar väl vem som helst herregud.

parkas.

image267  min nästa vecka ♥ 
 

50 cent hit till Norrpan ;D

image265

MATHILDA OCH JAG SKA PÅ 50 CENT I DECEMBER  :) HAN KOMMER HIT TILL NORRKÖPING DÅ :D
SÄG TILL OM NI VILL FÖLJA MED :D

Huhu.

Idag blir det att ta det lugnt med Mathilda skulle jag tro :)  Kunde inte äta Naturdiet i morse. Hittade ingen grejs till Shaken :/ Så tog en halv macka. Och så har jag ätit lite äcklig fisk här iskolan.

Imorgon blir det förfest hos mig skulle jag tro, sen hoppas jag att någon kan fixa fram en fest. Kan inte ha hos mig, för mina föräldrar lär komma hem tidigt.

M . <3

onsdag 10/10

Idag stannade jag hemma ifrån skolan, orkade inte gå dit :/ Var så trött o hade ont i huvudet. Men imorgon ska jag gå. ¨Så har inte gjort så mycket idag faktikst. sett på Titanic med Mois.

Nu ska jag gå o fixa mig lite och lägga fram kläder och annat tills imorgon :)

Snart helg, vad ska ni göra? :)

..Och Grattis Christian 18 år :)

naaw.

                           
74150-257

Fan vad duktiga vi är!

Haha, har börjat med naturdieten och det funkar bra men det är riktigt äckligt men det funkar som sagt.
Dricker 1 på morgonen 1 på eftermiddagen och 1 på kvällen. Äter som vanligt i skolan. och mellan äter jag massa med frukt och dricker massor med vatten. Måste fan pinka hela tiden, har dock en liten blåsa.

Så nu sitter jag här och har ätit mina goda knäckisar med ytterst lite smör på och tomatskivor :) Det är riktigt gott faktiskt. Jag brukar vara anti- fullkornsprodukter. Men försöker faktiskt pilla i mig lite sådant. Jag känner mig riktigt motiverad till det här nu. Även fast jag höll på och falla tillbaka litegranna idag. Men gjorde det dock inte!

Nu ska jag försöka plugga lite mer Bransch&produkt, har förhör imorgon. Som kommer gå åt tjotahejti.

pluggplugg

Jag gjorde det jag gjorde det ;D haha, färgade håret brunt. Blev hyffsat bra iallafall. TACK MATHILDA :) <3

Dansade igår, riktigt kul :)

Ska plugga nu.. Men vad ska man göra ikväller?

åh svårt.

Åh jag vill bli brunett fast ändå inte.. Lite svårt o bestämma mig lixom. Har en 7:a hemma , får se om jag kanske tar och färgar håret brun imorgon kanske innan dansen.

Imorgon ska vi på någon utställning som heter "killar" på arbetsmuseét eller något.

Coffee House by George.

Precis gjort en beställning ifrån h&m, tog en svart topp och ett grått mys-set :) som kommer nästa vecka antagligen. Så ska jag gå in och kolla på MQ imorgon om de har fått in en jacka jag vill ha. Såg en förra veckan som jag provade och var lite tveksam över. Men sen när jag skulle in dit igen så fanns den inte kvar :/ så ska gå in o titta efter om den finns kvar, eller om de kommer in igen. Vilket jag hoppas på isånnafall :)

Har varit hos mormor på eftermiddagen och käkat lite och fått lite stålar eftersom att jag har namnsdag idag ;P Så åkte jag ner och mötte Mathilda och Cissi , så fikade vi lite. Så åkte vi hit till Smedby och träffade Jimmy :)

Imorgon börjar mitt nya liv- Naturdiet, vatten, frukt och inga cigg!

söndag.

Blir mormor om ett tag och äta lite. Så ska jag träffa Mathilda i stan sen och ta en fika och snacka lite granna. Även fast vi gör det varje dag i skolan så måste vi prata lite mer :)

Saknar er tjejor vart har ni tagit vägen? :/

go´morgon.

Vaknade av att Camilla ringde vid kvart i 1. så då var det dax att gå upp :) Så nu har jag ätit lite frukost. Ska snart göra mig i ordning och så kanske dra ner på stan en sväng och kanske köpa en t-shirt :) Eller något nytt till ikväll.

Vad ska ni göra ikväller?

såsött.

74150-258      young looooove!

Dagens outfit var denna.

image264
Linne- Fick av farmor
Cardigan- Monki¨
Scarf- Vero Moda
Leggings- Ginatricot
Skor- H&M

natti.

Nej nu är det dax för sängen, klockan blev visst mycket denna natt. Så godnatt med er hoppas ni haft en bra kväll/natt :) Imorgon, paaaaaaarty med Cissi, Linda och kanske Mathilda :D

småbarn.

74150-261 Fia, Moa och jag ;D
74150-259Jag och Moa när jag fyllde 5 år .

Haha.

74150-260Moa 3 år i Halmstad.
74150-262 Moa 13 år på Kreta.
haha, började tidigt hon ;) Men jag älskar båda bilderna, klockrena!

hair.

74150-263   fyfan vad jag saknar mitt hår :O det var rätt långt där emot vad det är nu. Kort som fan. Men det behövdes klippa av och så tycker jag om det också ;D

Cutii.

image256

Now I cry myself to sleep.

Sitter och dricker ramlösa- Päron & Citronmeliss. Riktigt god faktiskt. Sitter även o tittar lite på bilar. Har hittat en riktigt snygg med baslåda till och med :) nu spelas Fields of Glod med Eva Cassidy in my ears. Tusan vilken fin låt :)


Saknar digdigdigdig..

Herregud så barnsligt , förlåt!

Mihhi.

image255Såååå fint :)

Undra vad man ska göra idag då? Om någon vill ses, så ring :)


Pusss

Hihi.

På måndag är det dax för mig och Mathilda att börja dricka naturdiet 2 gånger om dagen och äta 1 riktig måltid.
Dricka mycket vatten och äta mycket frukt. Vi ska även gå ut och gå massor och så dansar vi ju 2 gånger i veckan.
Även sluta och röka!! Det här ska funkafunkafunka.

Hihu

74150-235

blålingonbär.

Jag ska inte försöka förändra på något. Jag lovar jag ska inte det. Det är bara ni som kan förändra något inte jag. Varför sparka på någon som redan ligger ner? Jag begriper mig inte på er. Usch falska jävlar. Ni bara snackar och snackar men vart kommer ni någonstans? - INGENSTANS! Yeah, jag visste väl det. Jag står mitt kast visst gör jag det. Men ni, nej nu är det slut!

GA.

Ikväll är det Grey´s igen, men jag vet inte vad som hände förra veckan? Får försöka förstå ändå :)
För det är den bästa serien någonsin :)


"Räckte inte tiden till?"

Laaaaaasse har gjort det igen!

image253  Mor köpte denna skiva i lördags och den har spelats exakt hela tiden här hemma :)

sluuuta.

Världens slappaste skoldag, 8.15 till 12.30. och så hade vi även håltimma i  1 ½ timma. Så var nere på mcd med Mattan :)  Nu ska jag sätta mig och plugga lite Bransch&produkt. Så vid 4 eller något ska jag träffa Cissi på stan :)

Och du .. jag säger bara lägg ner och låt dem vara!

Måndag.

Du vet väl att du aldrig kan få honom lilla gumman? Du fattar väl att han vill ha hon den där söta tjejen? Jag hoppas verkligen inte att du kommer att stå i vägen mer och förstöra ännu mer. Du är inte värd honom. Den söta tjejen är så himla mycket mera värd honom, det ska du veta!

Har varit en sväng med Mathilda och Tessan på stan, så sprang vi även på en hel del kända ansikten :)
Ska åka o dansa om ett tag :) Hoppas att Anna är sjuk så vi kan få lära oss piruetterna mer :)

Åh, allt känns så fel. Alltid ångest!