Kroatien vinner på hemmaplan!

Var och köpte de snygga jeans-leggingsen i fredags, köpte även en lite längre tröja på ginatricot. Så de hade jag på mig igår när vi var hos Fredriks morbror som fyllde 40. Var trevligt men jag är rätt blyg av mig så ssa väl inte så mycket. Men han har ju världens sötaste kusin Viggo. Jätte grym på teckenspråk och han är bara 2 år typ. Gammal gubbe är typ en överaskadglad-gubbe-på-msn. Och hans mammas morfar var där, 84.. så pekade han på han och gjorde den där minen. haha, fy vad vi skrattade :) Var även och åt hos min farmor och farfar igår och såg även lite på körslaget, sen drog vi oss ut mot Åby igen..

Idag vaknade vi ganska tidigt och låg o myste lite, sen drog vi ner till tvättstugan. Vid 3 kom mamma och pappa o hämtade mig, så åkte vi till Team Sportia och Maxi, de skulle kolla på skidor och sådant. Jag gick in på Cubus och skulle köpa en skinnjacka, men min storlek var slut, så hon i kassan ringde ner till stan och hörde sig för om de hade den, och visst hade dom det :) så imorgon efter skolan ska jag ner dit och hämta den.. Får den av farmor och farfar i födelsedags-present :) kanon bra!  Så fick jag övningsköra en bit efter det också, så åkte vi och tvättade bilen på "tvättgatan".

och nu har jag precis ätit stektpotatis och ägg, kollar även på handbollsfinalen som är mellan Kroatien-Frankrike. Väntar på att kusinerna ska komma, så kommer även Camilla ner sen och så ska vi kolla på rapporten som ska in imorgon :)

Postat av: Jossan

den var supergod :) hehe

Postat av: Marcus Å

Haft fullt upp idag! Har du fått en bra söndag? :)

2009-02-01 @ 19:48:33
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: ssara

jaaa jag med :D i helgen har jag spelat cup och legat hemma och varit sjuk. vad har du gjort då? :)

2009-02-02 @ 11:10:24
URL: http://sssara.devote.se
Postat av: Marcus Å

Allt bra idag? :)

2009-02-03 @ 08:36:06
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

GRATTIS! :D :D

2009-02-04 @ 08:29:35
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Har du fått något fint då? :)

2009-02-04 @ 15:41:54
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Vad bra då! Klart det är gott med pannkakor! :D

2009-02-05 @ 14:55:32
URL: http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback