r.i.p

Somnade inte förän vid halv 5 imorse och gick upp vid 7 igen. Gick till skolan, första lektionen hade vi Gym&Friskvård. Satt bara och tänkte o tänkte o tänkte typ. Sen hade vi Småföretagande, där orkade vi inte vara kvar. Så vi drog hem till Johanna, så satt där och pratade massa goda minnen :) Så åkte vi till stan och åt, så köpte vi även en liten present + kort till Fanny. Så åkte vi och överlämnade det, vi köpte en jättesöt Miranda-nalle. Var jobbigt från en första början, men sen så pratade vi bara massa goda minnen igen :) Vi kommer aldrig att glömma honom, han var verkligen en underbar människa. Så himla rolig, pratade och skrattade massa, lika snuskig humor som vi ungdomar hade då på den tiden. Och så lagade han jättegod mat, den var verkligen underbar! 

Nu sitter jag hos Mathilda, ska sova här och imorgon på förmiddagen så skjutsar mammi ut mig till Fredrik, så blir väl kvar där hela helgen. För båda är sjuka och då är det inte så nice att kanske vara med andra och smittas o ha sig. Så för oss blir det en lugn&mys-helg :) 

Må du vila i frid (f)

Postat av: Michelle

Svar-

Haha ja men för ca 1 år sedan räknade jag hur många jag köpt och fick det till tusentals kronor så nu köper jag inte så mycket längre :P

Postat av: Karin

har också sovit lite.. gääsp

2009-01-09 @ 09:11:20
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Marcus Å

Ja, det är bra sj då? :)

2009-01-09 @ 10:29:28
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Yes, får man fråga vem det är som har lämnat oss? Nån man känner?

2009-01-09 @ 21:11:04
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Ok, det vet jag inte vem det är. Haft en bra fredagkväll då?

2009-01-09 @ 22:50:00
URL: http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback