måndag

Nu har jag suttit ute i ca. 45 minuter här nedanför. oh jäklar vad solen tar kan jag ju säga. Blev hungrig så ska koka nudlar, sen blir det nog att jag går ner igen. Måste grunda lite till Grekland. Vill inte bränna mig där nere, men med min tur som jag alltid har, så bränner jag alltid mina axlar.

När Fredrik kommer hem sen, ska vi laga lite mat o sen åka till hem till mig. För imorgon ska jag hänga med Camilla till läkaren och sen ska vi vidare upp till Stadium Arena för att kolla in Gymnasie slaget, vad det nu är?

Postat av: Emeliié

då ses vi på gymnasieslaget ;)

men ska vi se, jag har prov denna vecka med , men imorgon eller onsdag ? :)

Postat av: Emeliié

Jaaa, om vi inte skulle ha någon klass sak då =)

2009-06-01 @ 20:58:21
URL: http://emeliieruukeel.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Jasså, tycker du lärarna är dåliga? Mm, okej. Jag känner en lärare på Kungsgård, men hon är medialärare så henne har du nog inte..

Jag gick Barn och fritid på Haga :-)



Ae fy fasen alltså, dåligt väder redan! Jaja.. Det är ju i försig supermysigt med regn, så en mysig film och några vänner slår ju aldrig fel :-) Eller vad har du tänkt att hitta på i regnet?



Ja, Kalmar är en superfin stad. Trivs verkligen där, men eftersom det inte känns rätt med plugg och så så blir det inge bra. Men kul att ha bott där i 4-5 månader i allafall, en erfarenhet rikare :-)



Jaha, Hawaii-fest, låter spännande ;-) Lite hula-hula kjolar och sånt där, haha. Hoppas du får det roligt då. Om inte så lär det ju vara drag i stan eftersom studentveckan drar igång som sagt... :-)



P & K Emelie

2009-06-02 @ 00:13:02
URL: http://emeliecatrine.blogspot.com/
Postat av: THE TRUTH ABOUT TEREZE

hahaha fo sho! :D

2009-06-02 @ 15:54:23
URL: http://tekirch.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ja, precis. Annars har man ju inte direkt någon lust att gå på lektionerna..

Ja, jag gillade faktiskt barn & fritid, gick med inriktning samhällskunskap. Men jag tyckte kurserna var intressanta, det var kurser som pedagogiskt ledarskap, kommunikation och sådär. Gillar inte fysik, kemi och allt sånt där ;-)



Nej, jag vill faktiskt inte jobba med barn. Barn & fritid är till för dom som vill bli poliser och sådär med (nu ska jag inte bli polis) haha! Funderar på något inom handel först och sedan gymnasielärare i yrkesämnen. Kan tänka mig turism/handel faktiskt :-) Men tro mig, jag kommer nog inte bli en tråkig lärare. Har nog stilen som en skön gymnasielärare tror jag, haha :-P



Jaha, hur går det med körkortet då? :-)



Jasså, känner du någon i Kalmar eller så eller? :-) Nja, vet inte om jag skulle vilja bo där sen.. Jag trivs i Norrköping, men Göteborg däremot. Den staden ÄLSKAR jag! :-)

I Kalmar pluggade jag Turismekonomprogrammet, det är 3 år..men började i januari så hann ju inte gå så länge.



Jo, temafester är ju kul! Det är fasen lättare att klä sig efter ett tema, då måste man ju ha vissa kläder. Annars kan man ju stå och välja kläder i evigheter ;-)



Ja, det blir nog utgång på lördag. Nationaldagen och allt :-) Ska ni ut något efter temafesten?



P & K Emelie

2009-06-02 @ 17:38:49
URL: http://emeliecatrine.blogspot.com/
Postat av: Tobias

Rätt, jag är 167 :D

2009-06-02 @ 18:53:26
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

jasså där ser man :D

2009-06-04 @ 16:50:55
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jaha, vad kul! Jo, men det var faktiskt en bra linje så det var kanon! Nackdelen är väl att man knappt hade nått att göra på håltimmarna, menar.. Haga ligger ju en bit bort, men ibland hann vi till stan ;-) (Men då orkade man ibland inte åka tillbaka sen....haha!)



Åh vad roligt att du skriver det! :-) Vad glad jag blir. Ja, jag tror faktiskt att jag skulle passa bra som gymnasielärare. Är väldigt lugn i mig själv och sen tror jag att ungarna skulle gilla mitt sätt. Är lite mer "layed back" eller vad man ska säga. Menar inte att eleverna skulle få softa lektioner, nej nej, haha. Men jag skulle nog inte vara en "tjatig jobbig lärare" utan en lärare som lär ut på ett roligt sätt och som kan bjuda på sig själv! :-)

Vad har du för tankar om framtiden? Har du praktiserat någonstans föressten?



Ja, men övningsköra hemma är ju skitbra. Man måste ju börja någonstans så att säga ;-) Har du några tankar vilken körskola du ska gå på då?

Yes, jag har körkort. Har haft det i 2,5 år :-)



Ah, ok! Jo, det tycket jag med i början. Men tror inte just "turismekonom" är nåt för mig. Är mer inne på handel, marknadsföring och sånt nu :-) Marknadsföringen var intressant och rolig!



Ja, men ta en bild på din outfit sen. Vore ju kul att se hur du ska se ut :-)



Puss & Kram Emelie

2009-06-04 @ 17:16:58
URL: http://emeliecatrine.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Nice=)

2009-06-04 @ 17:32:09
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: sanna

svar: ja, jag har läst den också och den är verkligen hemsk och helt sjuk men samtidigt bra :)

2009-06-04 @ 19:20:11
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Becca

mm sjukt snygg :)Jag funtar med på den! haru vart i butiken eller? :)

2009-06-05 @ 08:49:28
URL: http://refre.blogg.se/
Postat av: Tobias

Nej jag körde här i Tyresö där jag bor ;)

2009-06-05 @ 11:03:09
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jaha, oj! Usch vad hemskt. Då förstår jag att du inte är i skolan så mycket! Men härligt att du kämpar på i allafall :-)



Ja, visst gör det? Då ska vi nog se vad vi kan göra åt lärarstudierna sen framöver ;-) Ja, men sjuksköterska och sånt verkar faktiskt vara ganska kul. Jag funderade länge på barnmorska, men jag vill verkligen inte jobba som sjuksköterska innan.. Det är spädbarnen och förlossningarna jag vill åt, inte att hjälpa människor med t.ex intima problem annars. Hmm... :-P



Åh, vad kul! Cubus låter ju jätteroligt, vad fick du för uppgifter där? Ne, ok.. Ne städa omklädningsrum lät ju inte så roligt! Att du inte sa till personalen? Det skulle jag göra, du är ju fasen där för att lära dig hur allt inom handelssektorn fungerar liksom, städa kan väl vem som helst göra..



Haha, jo start i backe är lite knepigt. Har du provat Smedbybacken? Haha ;-) Neeeeej, inte Ljura. Marie-Louise är knäpp !! (Tycker jag iaf). Jag och en kompis bytte från Ljura, dom var helt störda. Hanssons låter väl bättre i såfall!

Ja, jag kör rätt mycket bil. Så fort jag ska iväg typ, har ju kompisar i Smedby och Lindö så då tar jag ofta bilen. ÄLSKAR att köra bil :-)



Skönt med sommarlov snart då? Vad ska du göra i sommar föressten? :-)



P & K Emelie

2009-06-05 @ 17:00:49
URL: http://emeliecatrine.blogspot.com/
Postat av: Emma

haha :D!

2009-06-05 @ 19:21:13
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Tobias

tackar :D haft en bra dag?

2009-06-05 @ 23:23:53
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: sophia

sjukt vilken uppdatering du har ;D pussss.

2009-06-07 @ 12:19:52
URL: http://sophiabergman.blogg.sen
Postat av: sannasvenzon

fan va snygg blogg du har! :D

2009-06-07 @ 14:24:40
URL: http://sannasvenzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback